Ontdek jezelf met je eigen Stijl !

Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 381 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Kleding zou ik zelf nooit hebben gekocht maar bleek toch verrassend leuk te zijn en goed te staan!”

    Naam: Marieke Boersma Leeftijd: 50 Woonplaats: Aerdenhout Beroep: Pedagoog en diëtiste Datum: 26 mei 2017
    9.0
    "Een aantal jaren geleden kreeg ik via een andere kleur consulent een kleuradvies. Ik bleek een lente type te zijn.Op basis van dit advies heb ik vele jaren mijn kleding gekocht. Toch kreeg ik bij veel kleding die ik kocht en droeg uiteindelijk geen prettig gevoel, er bleef dan ook veel kleding in mijn kast hangen die ik eigenlijk nooit aantrokIn april besloot ik een afspraak te maken met Akke Marije om eens opnieuw te onderzoeken welke kleuren en kleding style nu eigenlijk bij mij pasten. Ik bleek een heel ander kleur type te zijn, namelijk een herfst type. Het eerste kleuradvies bleek dus niet te kloppen. Tot de kleuren  van het herfsttype voel ik mij ook veel meer aangetrokken. Na het kleur en style advies is Akke Marije opzoek gegaan naar leuke kleding. Binnen twee weken heeft zij voor mij een aantal complete nieuwe kledingsets gezocht die ik afgelopen weekend heb gepast. Op 1 jurk na (waarvan het model niet helemaal geschikt voor mij was) en een broek waarvan de maat niet helemaal goed was bleken alle kledingstukken heel erg leuk te staan en ook de kleuren waren voor mij heel geschikt. Alles was geheel naar mijn smaak, sommige kleding zou ik zelf nooit hebben gekocht maar bleek toch verrassend leuk te zijn en goed te staan. De broek die niet past ruilt Akke Marije nog voor mij om en krijg ik later toegestuurd. Akke Marije heeft mij zeer prettig ontvangen, goed geholpen en duidelijk advies gegeven. Ik weet nu welke kleuren en stylen mij goed staan. Dat scheelt een hoop tijd als ik ga winkelen. Ik ben zeer enthousiast en heb daarom meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor de herfst!"
  • “We lopen nog steeds met een grote glimlach, in 1 woord TOP!

    Naam: Ingrid Kamer Leeftijd: 26 Woonplaats: Made Beroep: Begeleidster in de gehandicaptenzorg Datum: 10 mei 2017
    10.0
    “Afgelopen donderdag hebben wij (ik en mijn man) een make-over gehad. Wij vonden het erg spannend, vooral de kapper want we hebben al zoveel kappers geprobeerd maar nooit was er een kapsel waar wij erg tevreden mee waren. De meeste kappers kwamen met standaard advies zoals laagjes. Omdat wij bang waren voor wat anders (puur onzekerheid), bleven we vaak bij het zelfde. Nu hadden we de knoop doorgehakt en hebben wij ons ingeschreven. Mirjam begeleide ons tijdens de dag. Mirjam is een lieve rustige vrouw, waar wij ons meteen op ons gemak voelde. Eerst werden we welkom geheten en hierna gingen we naar de kapper (Erg goede kapper, met leuk personeel!!). Hier werden wij erg goed ontvangen en voelde we ons meteen op ons gemakt. Onze haren werden geknipt en bij Ingrid werd er ook make-up aangebracht. Je kunt echt merken dat ze heel goed rekening met ons hielden. Hierna zijn wij lekker wezen lunchen en daarna begon het shoppen. Wij werden 1 voor 1 gestyld. Miriam kwam echt met kleding wat dicht bij ons paste en toch net weer anders was. Dat maakt het shoppen erg bijzonder. De aanpak van X Styling & Image vinden wij in 1 woord TOP!! Ze nemen uitgebreid de tijd voor je & wat ons erg aansprak is dat ze ook echt naar je luisteren!! Het kost misschien wat, maar het is echt zeker dubbel en dwars waard!! Wij hebben er echt zelfvertrouwen van gekregen en lopen nog steeds met een dubbele glimlach op ons gezicht van alle complimenten die wij krijgen!”
  • “Echt verrassende dingen die je zelf niet gekozen zou hebben maar ontzettend leuk staan!”

    Naam: Christine Muller Leeftijd: 41 Woonplaats: Utrecht Beroep: Financieel controller Datum: 4 mei 2017
    9.0
    "Wat een feestje was het weer, de doorpas bij Akke Marije! Er stond een rek vol superleuke items klaar, die ik allemaal gepast heb. Echt verrassende dingen, waarvan ik de meeste zelf niet uitgekozen zou hebben maar die ontzettend leuk staan, lekker zitten, praktisch zijn, kortom aan al mijn wensen voldoen! En van alles wat: rokken, broeken, jurken, blouse, shirtjes, jas en dat ook nog passend bij de dingen die ik nog heb. Ik vind het echt heel knap hoe Akke Marije dit voor elkaar krijgt! Een aanrader voor iedereen en in het bijzonder voor diegene die niet zo van shoppen houden of er geen tijd voor hebben en zeker voor mensen die meestal hetzelfde kopen. Verwen jezelf en doe het ook!"
  • “Een onvergetelijke, unieke en tevens zeer leerrijke ervaring!”

    Naam: Marina Deroef Leeftijd: 56 Woonplaats: Kempen Beroep: Gastvrouw Datum: 3 mei 2017
    10.0
    "De laatste tijd voelde ik mezelf een beetje vastgeroest wat betreft mijn looks. Ook shoppen vond ik niet meer zo tof als voordien, eigenlijk vooral omdat ik merkte dat de dingen die ik vroeger kocht niet meer bij mijn leeftijd pasten. Ook over mijn kapsel, dat ik al 40 jaar in dezelfde snit droeg, was ik niet langer tevreden. Desondanks durfde ik toch zelf geen drastische veranderingen te ondernemen. Dit alles heeft mijn gezin geïnspireerd om mij een origineel verjaardagsgeschenk te geven, namelijk een volledige make-over bij X Styling Image. Even groot als mijn verbazing was mijn nieuwsgierigheid naar het verloop van deze bijzondere dag. Op 25 april 2017 was het dan zo ver! Samen met mijn 2 dochters, schoondochter en een portie gezonde stress vertrok ik richting Eindhoven waar ik om 9.30u verwacht werd bij de kapsalon. Hier zou ik tevens mijn persoonlijke styliste ontmoeten. Eens daar gearriveerd wachtte ons een warme, aangename ontvangst met volop koffie en koekjes erbij. We voelden ons meteen op ons gemak. Alles begon met een uitgebreid, ontspannen gesprek over mezelf zodat mijn persoonlijke styliste, Mirjam, me beter kon leren kennen. Onder andere vragen als “Hoe zie ik mezelf?” “Wat vind ik mooi aan mezelf en wat niet?” “Wat doe ik doorheen de dag?” “Wat hangt er momenteel vooral in mijn klerenkast?” kwamen aan bod. Mirjam luisterde geïnteresseerd naar ieders input en ideeën, we voelden ons begrepen. Met haar jarenlange professionele kennis had zij al snel een duidelijk beeld van wat mijn probleem was en hoe we dat probleem die dag voorgoed zouden kunnen oplossen. Daarna werd ook nog alles wat er te gebeuren stond piekfijn uitgelegd. De initiële stress maakte al snel plaats voor vertrouwen. Bye bye pony! Na de uitgebreide babbel werd ik voorgesteld aan Daniëlle. Een mooie, vlotte verschijning. Zij zou zorgen voor mijn nieuw kapsel en make-up. Samen met Mirjam legde ze me uit welk kapsel ze voor mij hadden bedacht. Er werd me steeds naar mijn mening gevraagd. Ik gaf hen carte blanche. Tijdens de transformatie van mijn kapsel ging Mirjam shoppen in het centrum van Eindhoven om voor mij een nieuwe garderobe samen te stellen. Kort na de middag zou zij terugkomen naar het kapsalon. Daniëlle begon op haar beurt met veel enthousiasme aan de make-over van mijn kapsel. Mijn lange donkere haar werd veel lichter gemaakt en in een schouderlange coupe geknipt. De pony verdween na 40 jaar van mijn voorhoofd. Dit was voor mij wel even wennen. Al de tijd bleef mijn driekoppig gezelschap toekijken naar de toverkunsten van Daniëlle en ze zagen dat het zeer goed was! Het resultaat was dan ook een echte metamorfose. Het effect van het nieuwe kapsel werd nog versterkt door de bijpassende make-up die Daniëlle vervolgens aanbracht. De zwarte eyeliner die ik al sinds mijn 16e gebruikte, werd voorgoed naar de prullenbak verbannen en vervangen door een combinatie van pastel blauwe en groene oogschaduw, een fijn grijs accentje en mascara. Dit resulteerde in een jongere, frissere uitstraling. Tijdens de make-over nam Daniëlle ook uitgebreid de tijd om me alles uit te leggen wat ze deed en hoe ze dat deed. Haar vele handige tips verlosten me van de vrees die ik had of ik dit alles ook thuis zonder al te veel werk en tijd zelf voor elkaar zou krijgen. De kleren maken de vrouw. Het eerste deel van mijn dag was voor mij alvast super geslaagd. Mijn haar en make-up zagen er fantastisch uit. Terwijl we allemaal nog vol bewondering stonden te kijken, kwam Mirjam alweer het salon binnen. Ze was heel tevreden over het resultaat en het harde werk van Daniëlle. Na een oprechte bedanking nam ik afscheid van de mensen in het kapsalon en Daniëlle in het bijzonder. Mirjam nam ons alle vier mee in haar wagen om naar de boetieks in Eindhoven te gaan. In de auto legde ze uit welke spullen ze waar voor mij had uitgekozen en waarom. Alles verliep in een zeer gezellige en ontspannen sfeer. Eens aangekomen in de eerste winkel gingen we meteen naar de paskamers waar al verschillende, onderling te combineren, outfits voor me klaar hingen. Het eerste dat Mirjam me voorstelde, was een paar sportieve, casual sneakers met wit, grijs, rosé en licht roos waar ik meteen euforisch over was. De kledingstukken die voor me klaar hingen, waren niet meteen dingen die ik zelf zou uitkiezen (gezien de modellen en kleuren) tot ik ze aantrok: wauw! “Stoer en vrouwelijk” dat was hoe Mirjam me omschreef. Toegegeven, ze had met haar keuze midden in de roos geschoten!  Zelf droeg ik aanvankelijk vooral donkere kleuren en aardetinten. Ik was dan ook volledig verrast toen ik te horen kreeg dat ik voortaan moest kiezen voor lichte, pastelkleuren zoals wit, grijs, licht roze en licht blauw of groen. Mirjam nam uitgebreid de tijd om naast de kleuren ook andere tips mee te geven die ik moest onthouden bij het shoppen zoals bijvoorbeeld de keuze voor bepaalde stoffen en de dingen die ik zeker moest vermijden. Aan alle mooie liedjes komt een eind en stilaan kwam het moment om afscheid te nemen van Mirjam. Nadat ze ons weer netjes bij onze wagen had afgezet, bedankte ik haar met een dikke kus voor alles wat ze voor mij had gedaan. Met spijt in het hart, omdat de dag voorbij was, maar met een tas vol nieuwe spullen en een totaal nieuwe look keerde ik tevreden terug naar Antwerpen. De reacties: Eens thuis aangekomen waren alle reacties super positief. In de eerste plaats de reactie van mijn man, die helemaal overdonderd en heel enthousiast was over het resultaat. Algemeen vindt iedereen dat ik er veel jonger en moderner uitzie. Verschillende mensen herkenden mij zelfs niet meer. ’s Avonds ontving ik nog een mail van Mirjam met, zoals ze had beloofd, een kleurenkaart, een opsomming van alle handige tips en diverse foto’s (voor en na) die zij die dag had genomen Ik heb dit geschreven om anderen die, net als ik had, twijfels hebben over hun uiterlijk te kunnen inspireren om een make-over te overwegen bij X Styling Image. Het is een unieke en tevens zeer leerrijke ervaring. De hele dag word je verwend door professionals en het eindresultaat is echt verbluffend. Alles gebeurt in een niet opdringerige, ontspannen en gezellige sfeer. Mijn dochters en schoondochter mochten me de ganse dag bij alles vergezellen en werden bij alles betrokken. Zij hebben deze dag ook zeer positief ervaren."
  • “Ik ben super blij met het resultaat!”

    Naam: Renate van Schaik Leeftijd: 31 Woonplaats: Klarenbeek Beroep: HR medewerker Datum: 21 april 2017
    10.0
    "Vrijdag 14 april had ik een shopping dag met Rosita van X Styling&Image. Rosita luisterde naar mijn wensen/stijl en keek ook goed naar de persoon die ze voor zich had. Heerlijk om een dag te hebben voor jezelf. Rosita ging samen met mij op zoek naar leuke outfits, die ik zelf niet zou pakken. Door andere dingen uit het rek te pakken, probeerde ze mij uit mijn veilige zone te krijgen van zwart en blauw. Ik vond het zelf wel belangrijk dat ik mij er lekker in voelde. Dat is wel gelukt. Door het vele passen vloog de tijd voorbij. Uiteindelijk hebben wij leuke broeken en shirtjes gevonden. Ik was super blij met het resultaat. De eerste werkdag kreeg ik al leuke complimenten over mijn kleding. Dat doet een mens goed. Echt een super dag en zeker een aanrader voor iedereen!!"
  • “Ik ben elke keer weer ontzettend blij en straal dat ook uit!”

    Naam: Christa Ettema Leeftijd: 42 Woonplaats: Tull en ‘t Waal Beroep: Basisschool directeur Datum: 19 april 2017
    10.0
    "Al een aantal jaren geeft Akke Marije mij kledingadvies. Ik ben elke keer weer ontzettend blij met wat Akke Marije voor mij heeft geshopt. Ik ben met Akke Marije in aanraking gekomen, omdat ik graag een kledingadvies wilde dat aansloot bij mij nieuwe baan. Inmiddels ben ik van baan veranderd, en de kledingkeuze "groeit" met mij mee.  Ik voel mij prettig in de kleding  die Akke Marije heeft uitgekozen en dat straal ik (denk ik) ook uit.   Daarnaast wordt mijn stijl ook een beetje "opgerekt", Akke Marije shopt kleding waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben, maar die ik wel erg leuk vind en die bij mij past. Ik ben erg blij met haar kledingadvies en kan het iedereen aanraden!"
  • “Ze ziet goed wat bij mij past. Maar nog leuker: zij ziet veel meer!”

    Naam: Kirsten Schults Leeftijd: 41 Woonplaats: Tienhoven Beroep: Coach / ondernemer Mind of your own Datum: 4 april 2017
    9.0
    "Akke Marije kijkt naar het geheel: naar mijn lichaamsbouw, type (romantisch, sportief of iets anders) en wat er eventueel geaccentueerd of verhuld mag worden. Ze ziet dat ook echt heel goed, het klopt met hoe ik mezelf zie. Maar nog leuker: zij ziet veel meer! Dingen die ik normaal nooit zou aantrekken neemt ze mee voor mij. En hoewel ik dan wel even over een drempeltje moet, staat het me echt heel leuk. Dat vind ik de meerwaarde: het verbreedt mijn horizon en opent mijn geest voor veel meer mogelijkheden. Hierdoor laat ik oude vooroordelen (dat staat mij toch niet) los en heb ik een veel meer gevarieerde garderobe. Bovendien heb ik geen miskopen meer. Echt een aanrader!"
  • “Echt een super dag! Ik voel mij helemaal top!”

    Naam: Eveline van der Zee Leeftijd: 37 Woonplaats: Leiden Beroep: Pedagogisch medewerker Datum: 27 maart 2017
    10.0
    “Ik heb de dag met Mirjam van X Styling&Image echt als super fijn ervaren! Alle betrokken professionals hebben zich echt van hen beste kant laten zien! Hoe ze zo'n dag aan pakken is zeer professioneel en serieus! Ze luisteren naar je wensen en kijken goed naar de persoon die ze voor zich hebben. Hierdoor is de dag echt gericht op wat jij zelf wil en helpen ze met je doel te bereiken. Voor mij was dat om mijzelf opnieuw te ontdekken en mij goed te voelen over hoe ik eruit zie. Dit doel is helemaal bereikt. Niet alleen met een leuk kapsel wat helemaal bij mij past. Maar ook met een mooie natuurlijke look door de fijne make up hulp en adviezen. Mirjam had in de tussen tijd leuke dingen uitgezocht en de tijd vloog dan ook voorbij. Na mijn kapsel en make up en natuurlijk een heerlijk broodje gingen we opstap. Enorm leuke broeken en shirtjes had ze gevonden. Ik voelde me echt helemaal top. Ik ben met een zeer voldaan gevoel en leuke setjes naar huis gegaan. Echt een super dag en zeker een aanrader voor iedereen!! Ik ben jullie heel dankbaar voor alles en wens jullie heel veel succes met alle verdere super verhalen”
  • “Mijn kledingkast bestaat alleen nog maar uit kleding die ik graag draag!”

    Naam: Emma Groenewold Leeftijd: 49 Woonplaats: Utrecht Beroep: Doktersassistente Datum: 21 maart 2017
    10.0
    "In het najaar van 2014 stond ik voor mijn kledingkast en keek naar wat er hing en hoe weinig ik daarvan droeg. Ik besloot dat dit anders moest. Ooit hadden mijn man en ik een sessie gehad met een personal shopper om kleding voor een feestje te kopen. Dat bracht mij op het idee om op internet te kijken naar een personal shopper. Al snel kwam ik op de site van X Styling Image. Ik heb contact opgenomen met Akke Marije en een afspraak gemaakt voor een intake. De eerste kleding doorpas was best spannend. Maar wat heeft Akke Marije mij goed begrepen. Leuke, draagbare kleding en goed te combineren. Afgelopen week heb ik alweer mijn 7e doorpas gehad. Akke Marije kan erg goed inschatten wat ik leuk vind en wat ik ook echt ga dragen. Tijdens de doorpas is ze altijd eerlijk, ook als iets niet leuk staat of niet goed past. Mijn kledingkast is inmiddels alleen maar gevuld met kleding die ik graag draag."
  • “Ik ben met hele andere ogen gaan kijken naar mijn kledingkast..Heel waardevol”

    Naam: Marieke van der Plas Leeftijd: 33 Woonplaats: Leiderdorp Beroep: Eigenaar HR consultancy & coaching Datum: 1 maart 2017
    9.0
    "Ik heb de dag als heel waardevol en plezierig ervaren. Barbara heeft mij overladen met tips, adviezen en inzichten, waarbij zij zaken goed aanvoelt en aansloot bij mijn behoefte. Wel beschouwd was ik een "beginner" op dit gebied. Dat bleek wel toen we samen door mijn kledingkast heen zijn gegaan :-). Ik ben met hele andere ogen gaan kijken naar de kleding in mijn kast, en hoe e.e.a. is te combineren. Ook bleek ik een heel ander figuurtype dan gedacht, en heb ik ervaren dat een aantal ogenschijnlijk simpele tips een enorm verschil kunnen maken. Al met al een intensieve, maar heel waardevolle dag. Samen shoppen was voor mij nu nog een brug te ver, dus het was voor mij heel fijn dat de dag helemaal naar wens was samen te stellen. Het is super goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Dat shoppen komt er vast en zeker nog een keer van!"

Wij werken met trots voor