De metamorfose van Mary: Voor en Na

De metamorfose van Mary Verbeek was een gezellige maar vooral geslaagde dag met als resultaat, blije gezichten en een nieuwe look dat past bij haar persoonlijkheid!

Tijd voor verandering
Mary was niet gelukkig met haar eigen look en maakte de verkeerde keuzes bij haar kledingstijl. Meer dan 60% wat zij in haar kast heeft hangen draagt zij niet of nauwelijks en ziet zij als miskopen. Ze kocht bijvoorbeeld kleding met de verkeerde pasvormen, te strak of te wijd op de verkeerde plaatsen. Dit heeft een negatieve invloed op haar zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Tijd voor verandering..We zijn trots op haar dat ze de stap heeft genomen!

We hebben haar vooraf ook wat vragen gesteld:

Wat is je naam? Mary Verbeek

Wat is je leeftijd ? 49 jaar

Waar woon je? In Oirschot een dorpje in Brabant

Verliefd, verloofd, getrouwd?: Getrouwd

Wat is je beroep? …gewichtconsulent

Wat zijn je hobby’s? …Ik wandel graag en vind het leuk met mensen in contact te zijn..

Wie helpt je nu wel eens winkelen? Mijn dochters…

Welk percentage van je bestaande garderobe draag je weinig of niet? 60% draag ik niet..

Waarom heb je professionele hulp ingeschakeld? Ik kies altijd hetzelfde en val in “vertrouwde” terug..

Wat is je verwachting en doel van de dag? Ik hoop meer zelfvertrouwen te krijgen en betere keuzes te maken in de toekomst…

Voordat we samen met Mary onze ideeën gaan voorleggen, gaan we eerst met ons team overleggen welke stijlen en kleuren het beste passen bij haar persoonlijkheid.

Met Mary overleggen we onze ideeën en samen met haar maken we de keuze, het belangrijkst is dat zij zich daar lekker bij voelt!


De reactie van Mary
achteraf:

“Ik heb 2 geweldige dagen gehad, zeg maar dat ik er van heb genoten. En je hebt me veel geleerd over keuzes maken, kleuren kiezen en durven kiezen van andere kleding. Als ik nu zie wat voor kleur er nu in mijn kast ligt dat had ik een paar weken geleden niet gedacht. Ook had je met de kapster Hester goed samen gewerkt want het resultaat vind iedereen geweldig. Ook vind ik het leuk maar ook makkelijk te hendelen en dat was voor mij ook erg belangrijk
Geen uren bezig helemaal goed. Ook ben ik nu makeup gaan gebruiken iedere dag. Ja zelfs mijn man zei er wat van, dat ik dat veel eerder had moeten doen en nu met de kleding en haren is het helemaal af. Ik heb nu ook nog een fleurige en kleurige jas van disicuel besteld. Ook mijn man en de kinderen vinden de jas leuk. Ik kijk er weer naar uit om met je in september op stap te gaan. Maar dan weer voor de winterkleding.
Ik heb dit van mijn man cadeau gekregen met sinterklaas. Dit kwam om dat ik al een paar maal gezegd had dat ik ook wel eens een makeover zou willen laten doen. Ik zag er naar mijn eigen inzicht niet meer uit. Er mocht zeker wel eens iets aan gebeuren.
Ik hoop dat ik in september weer een leuke dag heb. En ook dat jij Akke Marije er weer bij bent. Waar ik moet zijn hoor ik wel tegen die tijd. Tot dan en veel succes met jullie bedrijf”

Hierbij het foto verslag:

Onze Haarstyliste Hester legt haar ideeën over het kapsel uit aan Mary
Mary-voor

Aan de slag, in de ochtend zijn we bezig met het haar en de visagie. Gezellig hoor!
Mary-make-metamorfose

Voor de metamorfose
Mary-makeover-stijl1 Mary-metarmofose

Na de metamorfose
Mary-metamorfose-2 Mary-Makeover

Personal shopper en Akke Marije aan de slag met haar nieuwe kledingstijl
Mary-metamorfose

Vind jij het geslaagd? Laat het ons weten

10.0

“Dit ben ik in 2.0. Een investering in mijzelf die zó de moeite waard is geweest”

Bekijk alle 526 beoordelingen

Wij werken met trots voor