Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 444 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “De vele leuke reacties zijn niet meer te tellen. Ik straal nu uit wie ik echt ben :) “

    Naam: Marieke Driebergen Leeftijd: 35 Woonplaats: Almere Beroep: Coach vrouwen met chronische aandoening Datum: 15 maart 2019
    10.0
    "Het is nu een week geleden dat ik de 'make-over dag' heb beleefd. Want ik kan nu wel zeggen dat het écht een belevenis is. Met gezonde spanning reed ik die dag naar Amersfoort. Daar maakte ik kennis met de kapster die ook mijn make-up zou verzorgen. Ik voelde dat ik in goede handen was en vertrouwde 200% op jullie expertise. Dat zorgde ervoor dat ik ontspannen kon genieten van wat er allemaal gebeurde. Langzamerhand zag ik dat mijn lange bruine haren plaats maakten voor een korter en lichter kapsel. Adem in adem uit. Het was echt wel spannend hoor wat het resultaat zou zijn! Toen ik het eindresultaat zag voelde ik verwarring. Was ik dat? Na een paar keer rondlopen en in de spiegel kijken kwam het besef: Ja! Dit ben ik! Ik dacht: "Hier sta ik: fris, jong, krachtig, energiek, toegankelijk en hip. Dit is wat ik wil uitstralen." Ik voelde me zo dankbaar voor jullie deskundigheid en inspanningen voor mij. Wat een waardevol geschenk gaf ik mezelf hiermee. Daarna ging ik met jou twee boetiekjes bezoeken waar je setjes kleding voor mij had klaar gelegd. Je hield daarmee rekening met mijn wens om niet teveel winkels te gaan bezoeken. Het voelde heel fijn om onder jouw begeleiding deze nieuwe kleren te passen. In voor mij totaal nieuwe stoffen en kleuren. Ik ontdekte zoveel van mijzelf op deze dag. Zo kwam ik erachter dat ik eigenlijk een deel van mijzelf verborgen had gehouden. Het deel dat durft te zeggen "hier sta ik". Dat maakt dat deze make-over niet alleen een 'uiterlijke' make-over, maar ook een innerlijke is. Het heeft verder in gang gezet waar ik al een tijdje mee bezig ben. Een ontdekkingsreis. Wie ben ik, waar sta ik voor, hoe wil ik mijzelf zien, hoe wil ik dat uitstralen naar anderen en wat wil ik voor anderen betekenen? Hoe steviger ik sta als persoon, als vrouw en ondernemer, hoe meer waarde ik aan mijzelf en aan mijn omgeving en klanten kan geven. En dat wil ik heel graag uitdragen door er te stáán. Jouw aanpak is persoonlijk en deskundig. Je hebt een duidelijk beeld voor ogen en weet daar ontspannen naartoe te werken. Dat gaf mij het gevoel dat ik je volledig kon vertrouwen in de keuzes die je zou maken. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan en mij aan deze ervaring heb overgegeven. De vele leuke reacties na deze dag zijn inmiddels niet meer te tellen. Ik ben heel blij met alle kleding die ik heb gekocht en de volgende afspraak met jou heb ik al ingepland. De weerstand die ik normaal gesproken voel als ik kleding 'moet kopen', was totaal afwezig. Onder jouw begeleiding gericht naar kleding en setjes kleding kijken gaf me meer zin en energie hierin. Dat wil ik voor de toekomst heel graag vasthouden! Deze dag heeft mij zoveel opgeleverd. Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor deze prachtige dag. Voor ieder ander die denkt 'dat zou ik nog weleens willen doen'... twijfel niet langer. Kom in actie en geef jezelf dit cadeau. De ervaring en het resultaat gaan je absoluut bevallen! Het is nu een week geleden dat ik de 'make-over dag' heb beleefd. Want ik kan nu wel zeggen dat het écht een belevenis is. Met gezonde spanning reed ik die dag naar Amersfoort. Daar maakte ik kennis met de kapster die ook mijn make-up zou verzorgen. Ik voelde dat ik in goede handen was en vertrouwde 200% op jullie expertise. Dat zorgde ervoor dat ik ontspannen kon genieten van wat er allemaal gebeurde. Langzamerhand zag ik dat mijn lange bruine haren plaats maakten voor een korter en lichter kapsel. Adem in adem uit. Het was echt wel spannend hoor wat het resultaat zou zijn! Toen ik het eindresultaat zag voelde ik verwarring. Was ik dat? Na een paar keer rondlopen en in de spiegel kijken kwam het besef: Ja! Dit ben ik! Ik dacht: "Hier sta ik: fris, jong, krachtig, energiek, toegankelijk en hip. Dit is wat ik wil uitstralen." Ik voelde me zo dankbaar voor jullie deskundigheid en inspanningen voor mij. Wat een waardevol geschenk gaf ik mezelf hiermee. Daarna ging ik met jou twee boetiekjes bezoeken waar je setjes kleding voor mij had klaar gelegd. Je hield daarmee rekening met mijn wens om niet teveel winkels te gaan bezoeken. Het voelde heel fijn om onder jouw begeleiding deze nieuwe kleren te passen. In voor mij totaal nieuwe stoffen en kleuren. Ik ontdekte zoveel van mijzelf op deze dag. Zo kwam ik erachter dat ik eigenlijk een deel van mijzelf verborgen had gehouden. Het deel dat durft te zeggen "hier sta ik". Dat maakt dat deze make-over niet alleen een 'uiterlijke' make-over, maar ook een innerlijke is. Het heeft verder in gang gezet waar ik al een tijdje mee bezig ben. Een ontdekkingsreis. Wie ben ik, waar sta ik voor, hoe wil ik mijzelf zien, hoe wil ik dat uitstralen naar anderen en wat wil ik voor anderen betekenen? Hoe steviger ik sta als persoon, als vrouw en ondernemer, hoe meer waarde ik aan mijzelf en aan mijn omgeving en klanten kan geven. En dat wil ik heel graag uitdragen door er te stáán. Jouw aanpak is persoonlijk en deskundig. Je hebt een duidelijk beeld voor ogen en weet daar ontspannen naartoe te werken. Dat gaf mij het gevoel dat ik je volledig kon vertrouwen in de keuzes die je zou maken. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan en mij aan deze ervaring heb overgegeven. De vele leuke reacties na deze dag zijn inmiddels niet meer te tellen. Ik ben heel blij met alle kleding die ik heb gekocht en de volgende afspraak met jou heb ik al ingepland. De weerstand die ik normaal gesproken voel als ik kleding 'moet kopen', was totaal afwezig. Onder jouw begeleiding gericht naar kleding en setjes kleding kijken gaf me meer zin en energie hierin. Dat wil ik voor de toekomst heel graag vasthouden! Deze dag heeft mij zoveel opgeleverd. Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor deze prachtige dag. Voor ieder ander die denkt 'dat zou ik nog weleens willen doen'... twijfel niet langer. Kom in actie en geef jezelf dit cadeau. De ervaring en het resultaat gaan je absoluut bevallen!"
  • “Ik heb hierdoor veel zelfvertrouwen gekregen en zie weer een vrouw die ik er leuk uit ziet!!!

    Naam: Giny Broersma Leeftijd: 56 Woonplaats: Hoogersmilde Beroep: Directie secretaresse Datum: 1 maart 2019
    9.0
    “Ik heb stylingdag 1 maart 2019 als geweldig ervaren, voor het eerst in jaren weer kleding gepast in een modewinkel. Ook heel gezellig met Elise gehad dat vond mijn vriendin ook. We waren deze dag in Amersfoort (geweldige winkelstad). We gingen kleding uitzoeken bij Van de Kan, wat een keuze van kleding zeg. Elise had zich goed voorbereid over de kledingstijl die bij ons past. Ik zag dat ze een broek uitzocht voor mij, (die zou ik zelf niet gekozen hebben) maar ik paste deze broek en ik was er heel blij mee. Deze broek stond me toch geweldig, voelde mij heel vrouwelijk en dit gebeurde ook met de andere kleding. Wat een ervaring zeg wat de juiste kleding kan doen. Kreeg op mijn werk ook de grootste complimenten jee zeg. De aanpak van X Styling& Image is perfect en echt persoonlijk. Jullie aanpak kan ik omschrijven dat er voor ieder persoon de juiste kleding wordt gevonden, maakt niet uit of dik of dun ben. Wat het mij heeft opgeleverd dat ik veel zelfvertrouwen hierdoor hebt gekregen, durf weer in de spiegel te kijken zie dan een vrouw staan die er leuk uit ziet. Tevens ook dat anderen dat zien, zo veel complimenten gekregen de afgelopen dagen. Ik zou het een ander sterk aanraden om contact met jullie op te nemen, want ze horen van mij enthousiaste verhalen en ik straal weer. Heel heel veel dank dat jullie mij dit gevoel weer hebben teruggegeven. Een dikke pluim!!!!”
  • “Je krijgt echt een andere kijk op jezelf. Erg leuk en zeker een aanrader!”

    Naam: Manon Waalderbos Leeftijd: 41 Woonplaats: Utrecht Beroep: Administratief medewerker Datum: 22 februari 2019
    9.0
    Wist niet wat ik verwachten moest van zo’n dag maar heb er van genoten. Leuke tips over kleuren, pasvormen en hoe je jezelf het beste naar voor kan laten komen! Je krijgt echt een andere kijk op hoe je kunt combineren, en hoe je het net even anders draagt dan je daarvoor deed. Een frisse wind door je garderobe! Erg leuk en zeker een aanrader!
  • “Wow! Het staat je ongelooflijk mooi. Ik kan er alleen maar blij van worden”

    Naam: Tamara Goei Leeftijd: 51 Woonplaats: Almere Beroep: Leidinggevende bij medisch bedrijf Datum: 24 januari 2019
    10.0
    "Met enige twijfel dacht ik, is dat iets voor mij een personal shopper in de hand nemen? Ik had als doel in mind:  Ik wil graag een leuke frisse set nieuwe kleren aanschaffen, maar ik heb eigenlijk geen tijd, de kleren die in mijn kast hangen draag ik al jaren en ik draag vaak hetzelfde. Ik heb een vrij drukke baan, ben veel op reis en moet er toch representief uitzien, zou een personal shopper iets voor mij zijn? Het zou zo handig zijn, als iemand me wat tips geeft, ook wat efficiënter vertelt naar welke winkels ik heen moet. Shoppen is namelijk niet mijn grootste hobby. Ik vind het nogal tijdrovend. En zo kwam ik bij Akke Marije terecht  (via google search) en heb totaal geen spijt van deze keuze! Nou zijn we iets van 8 maanden verder, intussen heb ik twee keer van Akke Marije’s persoonlijke service en zeer professionele aanpak gebruik gemaakt. De eerste keer dat ik kwam was uiteraard een intake , om nader kennis met elkaar te maken, wat voor persoon/karakter je bent, wat past, welke kleuren en welke stijl je hebt , ook om de juiste maten door te geven en op te meten De intake was meteen gezellig, je krijgt een warm onthaal, Akke Marije is hartelijk, positief,  super vriendelijk , empathisch  en zelfverzekerd. Ik heb gekozen voor wat ik noem de “luie variant”. Akke Marije shopt voor me, naar aanleiding  van mijn wensen plaatje en mijn kledingbudget  en dan maak je een afspraak voor de “doorpas” (Bijvoorbeeld:  ik zoek nog een leuke winterjas, met business look, of wat stoere sneakers die onder een jurkje passen, ze zoekt het allemaal voor je ) Dan komt de afspraak voor de doorpas, waar Akke Marije normaal tijd voor inplant, als het uitloopt is het geen probleem  je voelt je nooit gehaast. Ze heeft een zeer drukke agenda en toch maakt ze alle tijd voor je, ik weet niet hoe ze dit doet? De doorpas is een exciting moment, want alle kleren die “klaar” hangen zijn netjes op het rek uitgestald,  en ze zijn speciaal voor jou uitgezocht! Wow! De eerste keer had ik namelijk wat twijfels (omdat ik zelf niet mee ga shoppen) dacht ik dat ze met verkeerde dingen thuis zou komen, die me uiteindelijk toch niet zouden passen en weer linea recta terug zouden gaan naar de winkel, maar integendeel 90% wat er hangt  past als gegoten, en staat je ongelooflijk mooi. Je kan er alleen maar blij van worden. Het voelt als een feestje. Akkemarijn helpt je met aankleden, een omslagje hier,  een riempje daar, soms hangt er iets tussen met een knipoog,  maar is vaak verrassend , alles valt te combineren ongelooflijk! dus je ziet er bijna altijd anders uit. Het resultaat is stunning, waar ze ook aan denkt is dat je de kleren van de tweede doorpas met je eerste set te combineren valt, ongelooflijk ze weet nog precies wat ze een half jaar eerder voor je uitgezocht had. Kortom ik raad het een ieder aan!"
  • “Ze maakt een hele goede inschatting wat wel en niet bij je past! Zeer geslaagd!”

    Naam: Roos Berger Leeftijd: 36 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Zelfstandig ondernemer: medisch vertaler Datum: 17 januari 2019
    9.0
    “Wat een ontzettend leuke shopdag heb ik gehad met Akke Marije. Ze had zich goed voorbereid en had van tevoren al een hele goede inschatting gemaakt van wat wel en niet bij mij past. Ook had ze al een paar leuke items voor mij op het oog. Dat gaf me veel vertrouwen en dat werd ook waargemaakt: we zijn heel goed geslaagd en ik ben met een paar hele leuke kledingsets naar huis gegaan. En dankzij de goede tips die ik heb gekregen kan ik mijn kledingkast zelf verder aanvullen met stukken die goed bij me passen. De dag vloog voorbij en was ook nog eens heel gezellig! Al met al een zeer geslaagde dag, een aanrader voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet in kledingland! Dank je wel Akke Marije!”
  • “Erg spannend, maar blij verrast en wat heb ik genoten!”

    Naam: Wendela Heuzen Leeftijd: 51 Woonplaats: Rijnsburg Beroep: Administratief medewerker Datum: 10 januari 2019
    9.0
    "Wat heb ik genoten van de makeover. Omdat ik het erg spannend vond had ik als support mijn dochter meegenomen. ’s Ochtends werden wij hartelijke ontvangen door Mirjam. Onder het genot van een kopje koffie hebben we gezellig nader kennis gemaakt. Mirjam heeft mij nog wat vragen gesteld en daarna het dagprogramma met mij doorgenomen. Even later stelde kapster Desiré zich voor en vertelde ze wat ze met mijn haar wilde doen. Ik was gelijk enthousiast. Het model wat ze uitgekozen had past precies bij mij. Tijdens het knippen en kleuren van mijn haar heeft Desiré mij adviezen gegeven over hoe ik mijn haar het beste kan behandelen en welke producten ik het beste kan gebruiken. Terwijl de kleuring  aan het intrekken was is mijn make-up gedaan.  Mirjam heeft samen met visagiste Evelien eerst gekeken en aan mij uitgelegd wat voor een kleurtype ik ben (zomer/winter, warm/koud).  Daarna ging Mirjam alvast voorshoppen en Evelien ging met mij aan de slag. Tijdens het aanbrengen van de make-up nam ze goed de tijd om uit te leggen welke kleuren ik beter wel en niet kan gebruiken en hoe en waarom zij de make-up op een bepaalde manier aanbrengt. Ik heb er veel van geleerd en was zeer blij met het resultaat. Na de lunch heeft Mirjam mij meegenomen naar verschillende winkels. In die winkels had Mirjam al een paar setjes apart laten hangen met kleding (alles is de juiste maat!) die ik zelf nooit uitgezocht zou hebben.  Wat een luxe! Tijdens het passen legde Mirjam mij uit waarom ze een bepaalde kledingstuk had uitgekozen (kleur, vorm, style). Ze had goed geluisterd naar welke stijl ik op zoek was. Elke keer als ik het pashokje uit kwam was ik weer blij verrast met wat ze had uitgezocht. Ik ben blij thuis gekomen met zo veel leuke kleding die goed te combineren is en die goed bij mij passen. Akke Marije en het hele team, dank jullie wel voor deze mooie, gezellige, leerzame dag.  De makeover is geslaagd!"
  • “Het voelde echt als een kadootje voor mezelf. Een geweldige ervaring!”

    Naam: Justine van der Sluis Leeftijd: 47 Woonplaats: Weesp Beroep: Psycholoog Datum: 15 december 2018
    10.0
    "Wat een geweldige ervaring!  Akke Marije voelde perfect aan wat ik nodig had en kwam met kleding die ik zelf nooit uit het rek had gehaald maar die prachtig stonden. Met meer setjes dan ik had durven hopen naar huis gegaan. Het voelde echt als een kadootje voor mezelf. De week erna gelijk zelf  op zoek gegaan naar de juiste schoenen, die nu ik wist wat ik zocht snel gekocht waren. Kijk nu al uit al naar onze volgende afspraak in april."
  • “Een topdag! Ik voelde me lekker in mijn kleding en dat was lang geleden”

    Naam: Simone Pater Leeftijd: 36 Woonplaats: Wieringerwerf Beroep: Secretaresse Datum: 8 december 2018
    9.0
    "Gisteren was mijn stylingdag. Deze dag heb ik cadeau gekregen van mijn man en mijn ouders. Wat een topdag was het!  Elise van X Styling&Image kwam bij mij thuis. Ik was al snel op mijn gemak bij deze lieve en sociale vrouw. Eerst hebben we het stylingboek doorgenomen en voor mij persoonlijk ingevuld en de kleuranalyse gedaan. Wat een handige tips kreeg ik hierbij. Elise is op de hoogte van de collecties en in welke winkel je het beste wat kunt halen en welke stoffen en merken het beste bij mij passen.  Als afsluiter zijn we samen door mijn kasten gegaan. Wat een paar kleine aanpassingen al optisch met je figuur kunnen doen! Elise heeft samen met mij een selectie gemaakt en mij een heel aantal nieuwe combinaties laten zien. Ik voelde me lekker in mijn kleding en dat was lang geleden. Ik zou deze styling dag en jullie mooie bedrijf zeker aanraden! Het is een totaal pakket en je kunt er de rest van je leven je voordeel mee doen. Heel erg bedankt voor deze dag en zeker tot ziens!"
  • “Ze heeft echt oog voor wat bij je past, aanrader!”

    Naam: Marjolein Sweep Leeftijd: 36 Woonplaats: Lelystad Beroep: Orthopedagoog Datum: 4 december 2018
    10.0
    "Het was een inspirerende dag. Vond de kleurenanalyse erg handig, je kon goed zien welke kleuren er wel of niet bij je passen. Super handig dat ik nu een kleurenkaart heb die bij mij past, zodat ik zelf goed kan shoppen. Akke Marije heeft mij laten zien welke combinaties ik allemaal kan maken met de kleding die ik in mijn kast heb hangen, heb nu heel veel nieuwe setjes, sommige kleren had ik nooit bij elkaar bedacht echt heel handig! Ook heel fijn om mijn persoonlijk stijlboek te hebben, nu weet ik welke vorm van kleding bij mij past. Akke Marije heeft mij tijdens het shoppen heel veel leuke setjes laten passen zodat ik kon zien dat 'mijn kleuren' echt mooi bij me staan. Ik heb hele leuke setjes kleding gekocht die ook weer goed te combineren zijn met kleding die ik al heb. Mijn man vond het erg mooi, hij was helemaal verliefd 😊. Ook mijn kinderen zeiden "wat ben je mooi mama, wat een mooie stof" haha. Het was een erg geslaagde dag, Akke Marije heeft echt oog voor wat bij je past. Ik zou het anderen zeker aanraden!"
  • “Het resultaat was heel verrassend”

    Naam: Esther Vilé Leeftijd: 45 Woonplaats: Eindhoven Beroep: Project manager bij Philips medical Datum: 2 december 2018
    9.0
    "Ik ben de dag begonnen zonder speciale verwachtingen, wel erg benieuwd hoe het zou gaan en ik dacht ik ga het gewoon meemaken en ik zie wel wat er gebeurd. Allereerst de kennismaking wel fijn om even kennis te maken en even te ervaren welke vragen er ook van de kant van X Styling&Image zijn, wat zijn mijn verwachtingen van deze dag en wat zou ik heel graag willen wat kleding betreft. Dit wordt meegenomen en gekeken wat bij je past, je sterke punten die je beter kunt/moet benadrukken voor het beste resultaat en ook de vraag wat wil je echt niet daar wordt rekening mee gehouden. Het resultaat was verrassend veel nieuwe setjes kleding die ik eerlijk gezegd alleen nooit gevonden zou hebben en het meeste ook niet uit het rek gepakt zou hebben, nieuwe winkels ontdekken in de stad waar ik geboren en getogen ben (ook heel verrassend) en een heel nieuwe kijk op mezelf wat betreft kleding die ik kan dragen. Ik zou het iedereen die het eens zou willen proberen kunnen aanraden aangezien je nieuwe inzichten krijgt in kleding, wat je moet benadrukken en met wat voor soort kledingstukken je dit het beste kunt bereiken."

Wij werken met trots voor