Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 458 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “De reacties uit mijn omgeving zijn: WAUW! Ik ben zo dankbaar”

    Naam: Nicolien Winters Leeftijd: 35 Woonplaats: Elburg Beroep: Docent Nederlands in het voortgezet onderwijs Datum: 25 september 2019
    10.0
    "Wat een geweldige ervaring was mijn dag met jullie! Ik heb me ontzettend speciaal gevoeld. Een dag die echt even om mij draaide. Dit was zo lang geleden en ik heb van elk moment genoten. De tijd vloog voorbij. Van tevoren was ik vrij sceptisch en dit heb ik ook eerlijk gezegd. Ik houd totaal niet van winkelen en dit is een understatement. Waarom? Ik word overweldigd door al het aanbod. Ik weet niet wat ik kiezen moet en vond al snel dat kleding ‘too much’ was. Ik durfde mezelf niet te laten zien. Ik vond mezelf niet mooi. Vrijwel elk kledingstuk dat ik voorheen aantrok vond ik mij niet mooi staan. Broeken passen...vreselijk...Tien broeken mee een paskamer in en als ik geluk had, dan zat er eentje ‘oke’. Dit alles (en meer) heb ik eerlijk verteld aan Akke Marije en ze zei: “als we klaar zijn, dan vind je winkelen leuk.” Ik kan in ieder geval zeggen dat ik NU kleding zoeken niet erg meer vind; ik weet nu waar ik op moet letten, zodat IK de kleding draag en niet andersom. Akke Marije (en haar team) had veel voorwerk gedaan. Ik merkte aan alles dat het heel gestructureerd verliep en daar hou ik van. Ook zijn we in EEN winkel geweest en dat vond ik zo fijn! Ik had namelijk aangegeven dat ik een chronische pijnaandoening heb en dat winkel-in-winkel-uit voor mij heel vermoeiend was. Ik heb nog nooit zoveel kleding aangepast dat mij echt mooi stond! Heel eerlijk: ik keek naar de hanger met kleding en dacht: “Oh mijn God...wat vreselijk...” Ik had beloofd dat ik ALLES zou passen, ook al vond ik het eerst niet mooi. Toen ik de set aan had, keek ik in de spiegel en zei: “WAUW....ik ben gewoon stomverbaasd. Ik weet niet wat ik moet zeggen...Ik vind dit zo mooi...” Akke Marije heeft kledingstukken gepakt met (heel!) veel kleur en prints. Dit zou ik voorheen nooit gepast hebben. En nu....wat zie ik er mooi uit! Er werd echt heel goed naar mij geluisterd. Ik wil graag mooie en gemakkelijke kleding aan. Stoffen irriteren mijn huid vrij snel en ik heb het snel warm. De kleding die ik NU heb gekocht is dit precies: heel erg mooi voor dagelijks gebruik EN het zit ongelooflijk fijn! In de middag werd ik bij de kapsalon verwacht. Wat vond ik het spannend (eng) om de controle los te laten. Er werd uitgelegd wat ze van plan waren en ik kon me er niet zoveel bij voorstellen. Op een gegeven moment zei ik: “Doe het maar. Gewoon all the way en niet op save spelen.” Dit laatste heb ik namelijk altijd gedaan. Ik ben zo ontzettend goed geholpen door de dames van de kapsalon. Eerst het haar (meerdere hoofdmassages, heeeerlijk!) en daarna de make-up. Ik wilde het heel graag leren om het zelf te doen. Het bleek namelijk dat ik de materialen wel had, maar ik had geen flauw idee hoe ik ze moest gebruiken. Nu dus wel. Het resultaat is echt verbluffend. Ik ben jullie zo dankbaar! De dag erna heb ik het geleerde meteen toegepast en het lukte. Ik heb in een dag meer geleerd over mode (en wat dit voor je kan doen) dan in de afgelopen 20 jaar. De reacties uit mijn omgeving waren hartverwarmend. Van “wauw!” Tot “wat straal je veel warmte uit; precies zoals jij ook bent!” Zo voel ik me nu ook: ik straal uit wie ik echt ben! Ben je iemand die altijd op safe speelt als het gaat om kleding, make-up en haar? Gun jezelf een dag met Akke Marije en haar team. Je zult versteld staan wat ze met/voor je kunnen doen. Neem dit aan van een groot scepticus!  Akke Marije, wat ben je een mooi, warm en hartelijk mens. Je bent geboren voor dit vak en ik hoop dat je nog jaren lang mensen blij mag maken met zichzelf. Puur door mensen erop te wijzen wat je allemaal mag en kan laten zien. Service staat bij jullie hoog in het vaandel en zo voelde het ook. Ik voelde me bijna bezwaard dat je steeds voor me aan het wandelen was in de winkel, haha. Maar goed, zoals je al zei: het is jouw dag. Jij hoeft alleen te passen en in de spiegel te kijken."
  • “Een onvergetelijke dag. Ik weet nu welke vragen ik moet stellen..”

    Naam: Bernadette Lensen Leeftijd: 51 Woonplaats: Schiedam Beroep: Directeur basisschool en mindfulness spreker Datum: 10 september 2019
    9.0
    Een mooie dag met Mirjam van X Styling&Image waarbij we enorm effectief gebruik hebben gemaakt van de tijd, het ook echt gezellig was en ik mij echt op mijn gemak voelde! Goede tips gekregen en heeeeel fijn dat ze goed de tijd heeft genomen om (uiteraard samen met mij) mijn kledingkast ‘op te schonen’. Wat heerlijk om iemand met verstand van zaken en die van ‘buitenaf’ komt mee te laten kijken zodat het ook ECHT tot opschonen leidt (en ik daarnaast een goede bestemming ga vinden voor wat weggaat maar nog goed is). Het levert mij een overzichteljke kledingkast op waarbij zij mij mee heeft genomen in nog veel meer combinaties dan ik voor mogelijk hield. En … zij kon gelijk kijken wat er ontbrak in de kast aan basis om nog meer en beter te combineren. Dat wat ontbrak hebben we vervolgens aangeschaft in leuke winkeltjes in Rotterdam. Meedenken, invoelen en ‘goed kijken wat er bij mij gebeurt’, absoluut kwaliteiten van Mirjam naast haar enorme vakinhoudelijke kennis uiteraard. Ik sta dan ook volledig achter de aankopen die gedaan zijn, heb mij op geen enkel  moment ‘verplicht’ gevoeld. Heel fijn dat ze foto’s heeft gemaakt van de mogelijke combi’s, zowel van kledingstukken uit mijn kast als in de winkel als geheugensteuntje voor mij. Kortom een onvergetelijke dag en voor mij de conclusie dat een (goede!) personal shopper weliswaar luxe/decadent klinkt/voelt, maar het ook zoveel oplevert! Het gaat bij mij, naast mij beter kunnen kleden zoals ik wil, ook leiden tot minder aanschaf van ‘losse’ (veelal impulsaankoop kledingstukken) nu ik weet wat ik weet en welke vragen ik mijzelf moet stellen als ik toch in de verleiding kom.  Ik heb ‘Mirjam’ cadeau gekregen, had dit mijzelf nooit ‘gegund’, maar ben daar wel anders over gaan denken. Wellicht over een paar jaar weer ;)
  • “Akke Marije is opbouwend, een kei in inschatten wat je maten zijn en wat de stijl is die bij je past..”

    Naam: Marike Veldhoven Leeftijd: 39 Woonplaats: Zwolle Beroep: Psycholoog Datum: 25 augustus 2019
    10.0
    "De afgelopen tijd was ik steeds vaker aan het zoeken naar wat een stijl is die bij me past. Daardoor speelde ik steeds vaker  op safe en kreeg ik een wat stijf en braaf uiterlijk (mijn woorden). Ik heb me aangemeld voor een metamorfose en stylingsmiddag. 's Ochtends werden mijn haar en make up gedaan, dat gaf al een grote verandering. Daarna ben ik met Akke Marije op pad geweest. Dat was een ontzettend leuke ervaring. Akke Marije is opbouwend, een kei in inschatten wat je maten zijn en wat de stijl is die bij je past en ze laat je op een subtiele manier je grenzen verleggen zonder te forceren. Maar boven dat is ze vooral een heel prettig persoon in de omgang waardoor je het gevoel hebt met een vriendin op pad te zijn. Ik kan het iedereen die een beetje twijfelt over zijn/haar uiterlijk aanraden. Ik voel me weer prima, vlot en hip en krijg echt veel leuke reacties."    
  • “Voor mij weer een top-ervaring waarbij ik zeker weet dat ik geen miskopen doe. Aanrader!”

    Naam: Sander Berg Leeftijd: 41 Woonplaats: Utrecht Beroep: ICT Manager Datum: 17 augustus 2019
    9.0
    "Ik ga niet vaak shoppen voor kleding. Niet mijn ding en kom te vaak met kleding thuis die het toch net niet helemaal is. Om die reden na eerdere goede ervaringen weer eens een stylingdag gedaan met X-styling. En dat is mij weer perfect bevallen, en …. super geslaagd. Dit keer was de wens om nette kleding te kopen, geschikt voor werk, maar geen pakken, wat hipper om zo maar te zeggen. Daarbij vind ik ook duurzaamheid van belang, kleding heeft toch best een grote footprint. Gelukkig heeft Mirjam daar veel ervaring mee en nam ze mee naar een winkel waar ze veel kleding hebben die van duurzamere materialen zijn gemaakt, of waarvan de productie op een duurzame manier heeft plaatsgevonden. Ondertussen al een aantal outfits naar werk aangehad en meerdere complimenten gekregen. En het zit als gegoten! Voor mij dus weer een top-ervaring waarbij ik zeker weet dat ik geen miskopen doe. En dat is dan ook weer duurzaam! Wat mij betreft een aanrader voor iedereen."
  • “Ik kan (wil!) voorlopig nog niet helemaal zonder haar hulp. Heel fijn!”

    Naam: Adine Versluis Leeftijd: 33 Woonplaats: Kollumerzwaag Beroep: Financieel coach Datum: 9 juli 2019
    10.0
    "Deze week mocht ik alweer voor de vierde keer met Akke Marije op pad, met een gericht doel: een statement outfit vinden die ik voor zakelijke afspraken kan gebruiken én wat kledingstukken die het goed doen op de video’s die ik opneem voor het online platform Money Mind Academy  Daarmee wil ik mensen inspireren en motiveren om een rijker leven op te bouwen en daarbij passen uiteraard ook wat ‘rijke’ kleuren! We zijn weer goed geslaagd én in de sale. Na een gezellige, maar vooral ook inspirerende dag ging ik naar huis met een ontzettend gaaf pak en een aantal stijlvolle én kleurrijke jurkjes. Die zie je ongetwijfeld binnenkort terug in de nieuwe video’s of op mijn Instagram-stories! Het leuke van zo’n dag met Akke Marije is dat je direct kunt uitpluizen waarom iets wel of niet werkt. Dat vind ik ontzettend handig, omdat het op die manier ook makkelijker wordt om zélf af en toe wat leuke dingen uit het rek te pakken. Ook heel fijn; terwijl jij omkleedt, zoekt zij vast wat accessoires erbij. Dan hoef je daar later niet nog naar op zoek en kun je meteen zien hoe de outfit eruit komt te zien. Overigens kan (wil!) ik voorlopig nog niet helemaal zonder haar hulp, dus  zodra mijn kledingkast weer vraagt om nieuwe vulling, maak ik meteen weer een afspraak. Ik kan het aan iedereen aanraden!"
  • “Had ik dat maar eerder gedaan! Heerlijk!”

    Naam: Marije Remerij Leeftijd: 42 Woonplaats: Baarn Beroep: Financieel medewerker Datum: 27 juni 2019
    10.0
    "Na vele miskopen en lang twijfelen heb ik besloten om mezelf een make-over cadeau te doen. Heerlijk, om even een dag in de watten gelegd te worden door Akke Marije. En de vele complimenten erna waren natuurlijk ook erg leuk. Had ik dat maar eerder gedaan! Ik hoopte nieuwe inzichten te krijgen, waarna ik zelf mijn kledingkast zou kunnen gaan opfrissen. En dat is zeker gelukt! Ik heb kleding gepast en gekocht waar ik voorheen niet eens naar zou kijken! Erg inspirerend en zeker een aanrader!"
  • “Ik kijk nu anders naar kleding en weet wat mij mooier maakt. Zo ontzettend blij :-)”

    Naam: Sandra van Dijk Leeftijd: 42 Woonplaats: Eindhoven Beroep: Ondernemer in reizen branche Datum: 4 juni 2019
    10.0
    “Ik ben zo ontzettend blij dat ik dit heb gedaan. Het was een groot cadeau voor mezelf. Had ik het maar… inderdaad, twintig jaar geleden gedaan. Jarenlang verkeerde kleuren dragen. Miskopen bij de zak van max. En nu weet ik wat me mooier maakt, meer glans geeft, me stijlvoller maakt. Kortom, een kledingstijl waar ik me lekker in voel en die dat ook uitstraalt naar buiten toe.  Na heel veel ‘zwarte jaren’ van kleding, durf ik weer kleur te kiezen. Want ik weet nu wat me staat en hoe ik dat kan combineren.  Ik shop anders en kijk anders naar kleding. Waar ik eerst kleding en fashion een nogal oppervlakkig thema vond, heb ik weer lol in om met combinaties aan de gang te gaan en te kijken wat mijn stijl is. En ook niet onbelangrijk, ik ben shoppen weer leuk gaan vinden ;-) Wat me vooral opviel bij de dag is het totaal plaatje. Dus niet alleen je kleuradvies, maar al die details die kleding met zich meebrengt: van de hals, snit, lengte mouwen en pijpen tot aan de stiksels op een kledingstuk. Ik wist niet eens hoeveel details erbij komen. Met dat totaal beeld kan je absoluut ook zelf aan de slag. En dat is zo leuk, heb al een paar nieuwe kledingstukken gevonden waarvan ik nu al weet dat het me goed gaat staan. Heb het al zeker aan 5 vriendinnen aangeraden. En wil het elk jaar!”
  • “Eyeopener! Shoppen was niks voor mij. Tot afgelopen dinsdag. Zo dankbaar”

    Naam: Rebecca Hoekstra Leeftijd: 35 Woonplaats: Den Haag Beroep: Event ondernemer Datum: 24 mei 2019
    9.0
    "Wat een belevenis, zeg. Ik heb werkelijk van ieder seconde genoten. Het is dat mijn lichaam op een gegeven moment niet meer mee wilde werken. Anders wilde ik graag nog uren doorgaan. In mijn geval is dit bijzonder. Shoppen is niets voor mij, dacht ik. Tot afgelopen dinsdag. Met Barbara heb ik eerst op een zeer aangename manier kennis gemaakt onder het genot van een heerlijke cappuccino. Hoe kon het zijn dat het leek alsof ik haar al jaren kende? Zo prettig! Zij haalde al mijn wensen op. Alleen door hier open in te zijn en zo veel mogelijk toe te lichten, kan ik beter geholpen worden. En ja hoor, we gingen samen op pad. Totaal niet wetende wat mij te wachten stond. Maar na de fijne kennismaking had ik er toch volste vertrouwen in. Lets do it. De start van een nieuwe wereld. Vele tips waren mij al bekend, maar toch heb ik veel bijgeleerd. Voor het eerst vond ik shoppen leuk. Het smaakte naar meer. Op de foto staan vond ik niet meer vervelend. Weet je hoe fijn dat is? Met de paar items kan ik eindeloos combineren. Nu weet ik waar ik op moet letten, maar vooral ook wat mijn figuur nog meer kan hebben. Zo veel mogelijkheden! Sjiek en stoer is wat ik wilde. Nooit geweten dat het zo simpel kon zijn om een gewenste stijl te creëren wat bij mij past. Eyeopener. Ik ben X Styling & Image, Barbara en jou en het team zo dankbaar. Jullie zijn een cadeau voor de rest van een leven waar iedereen een keer in zou moeten investeren. Voor eeuwig Goud Waard!"
  • “Ze verrast je met geweldige outfits. Ik heb al leuke complimenten gekregen :) “

    Naam: Merel Rooimans Leeftijd: 38 Woonplaats: Amstelveen Beroep: Dierenarts Datum: 25 mei 2019
    10.0
    "Met dank aan Akke Marije heb ik weer een aantal geweldige outfits. De kleren bevallen erg goed. Ik heb leuke complimenten gekregen! Ze verrast je met nieuwe stoffen en combinaties waarbij ze rekening houdt met je figuur, persoonlijke smaak, speciale wensen en stijl. Ze geeft handige tips over hoe je de kleding het beste kan dragen. Een aanrader voor iedereen die graag een nieuwe look wil!"
  • “Het heeft mijn kijk op kleding veranderd en ik ben toch mijzelf gebleven! Erg leuk!”

    Naam: Tascha Witte Leeftijd: 48 Woonplaats: Leek Beroep: Leidinggevende in de kinderopvang Datum: 20 mei 2019
    9.0
    "Dinsdag 14 mei, om 9.15u melden bij cafe Deli in Amersfoort. Daar zullen we Akke Marije ontmoeten, onze personal shopper voor vandaag. Best spannend hoor. Wat kan ik verwachten van zo’n dag, wie is Akke Marije en heb ik zelf nog wel inspraak in de keuzes, kom ik straks thuis als een heel ander mens…..Vragen genoeg dus. Akke Marije stelt ons gelijk op ons gemak, legt ons uit wat de planning en de bedoeling van de dag is en stelt ons ondertussen ook nog wat aanvullende vragen over onze kleding(keuzes) en haardracht. Akke Marije geeft aan dat er n.a.v de vragenformulieren en de foto’s die wij vooraf hebben ingevuld en opgestuurd al een plan van aanpak klaar ligt wat betreft haar en make-up. Ze vertelt ons wat de plannen zijn en dat zij, terwijl wij bij de kapper zijn alvast gaat shoppen. Akke Marije begeleid ons naar de kapper, kijkt nog even mee en gaat daarna weg om alvast wat kleding “uit te zoeken”. Ook de dames in de kapsalon leggen nog een keer uit wat het plan is mbt haar en make-up en vraagt of wij ons kunnen vinden in dit plan.Heel geruststellend dat alles in goed overleg gaat en dat niets moet. We laten ons heerlijk verwennen in de kapsalon met als resultaat dat we alle drie met een mooie make-up en een fris kapsel de kapsalon verlaten om te gaan ervaren wat Akke Marije voor ons in petto heeft. Akke Marije heeft in een aantal kledingzaken setjes kleding voor ons apart laten hangen. Erg leuk om te zien dat ze kleding heeft uitgezocht die ik absoluut niet uit de rekken gepakt zou hebben. Alles moest natuurlijk aangetrokken, opnieuw gecombineerd en geshowd worden. Heel fijn dat Akke Marije open stond voor andere combi’s als wat ze in eerste instantie uitgezocht had maar af en toe ook wel even het duwtje gaf om toch eens iets anders te proberen als altijd maar de veilige keuzes. Ook hier was weer duidelijk dat niets moest (wel even proberen) en alles mag. De feedback van Akke Marije was heel eerlijk, als iets me niet stond dan gaf ze dat ook gewoon aan. Ik heb Akke Marije ervaren als een heerlijk warm, open en spontane vrouw met veel kennis op haar vakgebied! De tijd vloog om en voordat we het wisten moesten we ons super gezellige leuke en leerzame dagje afsluiten. Ik heb een paar setjes kleding gekocht, iets waarmee ik anders nooit was thuisgekomen!! Het heeft mij opgeleverd dat ik verder ben gaan kijken dan alleen naar veilige keuzes en ook ervaren heb dat er veel meer dingen zijn die ik best kan hebben qua kleur en printjes. Ik zou iedereen willen aanraden om een keer zo’n dag te ervaren. Het heeft mij geholpen om mijn (kleding) horizon te verbreden. Mijn omgeving heeft erg enthousiast gereageerd op mijn “metamorfose” en ondertussen heb ik het gevoel dat ik toch gewoon mezelf ben gebleven!"

Wij werken met trots voor