Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 420 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Zo blij mee!!! Ik voel mij weer mooi, vrouwelijk en zelfverzekerder”

    Naam: Laura Vermeer Leeftijd: 35 Woonplaats: Woerden Beroep: Huisarts Datum: 17 juli 2018
    10.0
    "Wat een heerlijke verwen dag, het is nu al een aantal weken geleden en ik denk er nog dagelijks aan terug… Dit komt ook doordat ik nog steeds zoveel complimentjes krijg over mijn outfits. Akke Marije heeft zoveel verrassende setjes voor mij uitgekozen. Ik ben nu veel meer in balans met mijn kleding. Ik voel me weer mooi en vrouwelijk. Het doet niet alleen iets met mijn uiterlijk, maar ook met mijn innerlijk. Ik voel me zelfverzekerder, zelfbewuster. Akke Marije liet me ook kleuren zien die bij me pasten, ik kan bijvoorbeeld niet alle tinten rood, of niet alle tinten donkerblauw hebben. Daar was ik door verrast. Verder weet ik nu wat ik moet accentueren. Toen ik thuis kwam bleek de naad van 1 van de rokken die ik gekocht had los te zitten. Akke Marije heeft toen voor mij geregeld dat dit kosteloos werd gemaakt. Wat een service! Ik had een make over gekregen voor mijn verjaardag. Mijn haar en make up werden ook gedaan. Van de make up heb ik ook zoveel geleerd, de kleuren, de techniek en waar ik accenten moet leggen. Zo blij mee!!! Wat een heerlijke dag… Ik kan dit echt aanraden aan iedereen! Zeker voor herhaling vatbaar!"
  • “Het levert verrassende combinaties op en geeft veel duidelijkheid in je kledingkeuze “

    Naam: Willy Valk Leeftijd: 57 Woonplaats: Koog aan de Zaan Beroep: Ondernemer, Hands on social media Datum: 22 juni 2018
    9.0
    "Dank je wel voor een inspirerende en vooral verhelderende dag! Het was prettig om te beginnen met het doornemen van het persoonlijk stijlboek om alvast een idee te krijgen waar ik op kan letten bij de aankoop van een nieuw kledingstuk. De kleuranalyse was verrassend en geeft veel duidelijkheid over mijn haarkleur, sieraden, make up en natuurlijk de keuze van mijn kleding. Het doornemen van mijn kledingkast heeft als resultaat dat er nu alleen in hangt wat mij recht doet. Zowel van kleur als pasvorm. En ik kan in principe alles onderling combineren wat verrassende combinaties oplevert. De volgende stap is een een keer met je shoppen en de ontbrekende basisstukken aanvullen. Ik kijk er nu al naar uit! Met hartelijke groet, Willy Valk - Hands on Social Media"
  • “Hoe blij ben ik met mijn nieuwe stijl die past bij mijn persoonlijkheid!”

    Naam: Suzette Roos Leeftijd: 39 Woonplaats: Rotterdam Beroep: Senior medewerker facilitaire zaken Datum: 16 juni 2018
    10.0
    "Wat een ontzettende leuke dag! En wat een ontzettend leuke mensen zijn Mirjam en Elise. Het was bijna of ik met vriendinnen aan het shoppen was! Tijdens het eerste kopje koffie hebben we even kennis gemaakt en gesproken over wat we gingen doen die dag. Daarna naar de winkels. Ik ben zeer onder de indruk hoe ze zo'n dag aanpakken. Een uitgebreide vragenlijst om je beter te leren kennen, foto's van je kleding die je draagt... Maar de kunst is om dat te vertalen naar een goede kleding keuze. En dat kunnen ze goed! Ik kreeg veel items aangereikt om te passen, en op een enkele stuk na was eigenlijk alles leuk en ook alles in de stijl die ik zocht. En wat ik ook zo goed vond is als ik een item paste, ze direct aangaven waarmee dat goed kon combineren met iets wat ik eerder gepast had of wat ik in mijn kast had hangen. Ik ben ontzettend blij met alle items die ik heb aangeschaft, ze zijn gebaseerd op een nieuwe stijl zonder mijn eigen persoonlijkheid uit het oog te verliezen maar wel items gekocht  die ik niet zomaar uit de rekken had gepakt! Daarmee heb ik geleerd dat je gewoon moet durven proberen te passen. Vanaf nu pas ik 1 item in mijn comfort zone en 1 daarbuiten! Denk er goed over na, maar als je besluit om een personal shopper in te schakelen, ben je bij dit team in goede handen! Nogmaals bedankt voor een ontzettende leuke en inspirerende dag! Nou, ik denk dat ik niet hoef te zeggen hoe blij ik ben met de dag, de meiden en wat ik gekocht hebt. Bedankt voor jullie hulp!"
  • “Ze is zeer pro-actief, oprecht als persoon en eerlijk in haar advies”

    Naam: Cynthia van Werven Leeftijd: 40 Woonplaats: Breda Beroep: Psycholoog Datum: 11 juni 2018
    9.0
    “Vandaag voor de derde keer op pad geweest met Akke Marije. Enigszins gespannen kwam ik aan. Zou ik ook dit keer weer net zo goed slagen als de voorgaande keren? Jawel hoor! Akke Marije wist nog precies van eerdere keren wat bij me past en hoe mijn figuur het beste geaccentueerd kan worden en welke kleuren me het beste flatteren. Ze is zeer pro-actief en eerlijk in haar advies. Precies naar waar ik op zoek ben!  Daarnaast is Akke Marije oprecht geïnteresseerd in je als persoon en weet je daardoor op je gemak te stellen. Ik kijk terug op een geslaagde dag waarbij ik mooie nieuwe outfits heb aangeschaft. Geslaagde combinaties die ik zonder haar hulp niet zelf had weten samen te stellen”
  • “Ik heb veel geleerd en bespaar een hoop stress en geld”

    Naam: Kim Freriksen Leeftijd: 33 Woonplaats: Dordrecht Beroep: Psycholoog & Mindfulnesstrainer Datum: 10 juni 2018
    9.0
    "Ik zou het anderen zeker aanraden dit te doen. Twijfel niet langer en maak gewoon een afspraak. Het is echt een kado aan jezelf. Ik wilde advies in een basisgarderobe, waarbij ik niet steeds items mis en meteen weet wat te combineren is. Dat is geslaagd! Ik heb nu kledingstukken die allemaal met elkaar te combineren zijn. Ik hoef niet meer te turen naar mijn kledingkast. Het zijn allemaal items waar ik me goed bij voel en mooi in vind. Barbara (de styliste die met mij mee ging) heeft heel nauw gekeken naar wat mij aanspreekt en daar een twist aan gegeven zodat de kleding net wat spannender is. Ik heb veel geleerd, onder andere dat ik bij mezelf moet blijven en niet zozeer naar de mode moet kijken, ook al ga ik naar een feest. Ik heb goede praktische tips gekregen en niet te vergeten: ik bespaar hiermee een hoop stress en zeker ook veel geld. Ik kan er nog van alles over schrijven, maar het belangrijkste is denk ik dat ik er een heel positief gevoel aan over heb gehouden. "
  • “Ik heb weer zulke leuke combinatie’s voor dagelijks plezier! Ik straal veel meer..”

    Naam: Ineke Groeneveld Leeftijd: 62 Woonplaats: Werkendam Beroep: Verpleegkundige Datum: 20 mei 2018
    10.0
    "Al enige jaren laat ik me leiden door Akke Marije. Ik interesseerde me weinig voor kleding en had er ook geen kijk op. Tijdens een beroerde periode in mijn leven besloot ik mezelf te verwennen en een dagje personal shoppen te doen. Toen ik ermee begon (2014) is mijn kledingkast drastisch uitgemest en iets minder drastisch, regelmatig aangevuld. Vanaf toen ga ik 1 of 2 keer per jaar met haar winkelen of laat zelfs dat Akke doen en ga dan alleen passen. Soms komt ze ook bij me thuis om daar weer eens inzichtelijk te maken wat ik onderling kan combineren. Van tevoren mail ik mijn wensen en altijd weer weet ze die te vertalen naar leuke draagbare kleding. Ik krijg advies over alles, van sok tot sjaal, accessoires, make up kleuren, bril tot bh, van schoen tot bruiloftskleding(als gast hoor hoor). Deze keer werd het Amersfoort, leuke winkelstad. Ik wilde graag fatsoenlijke badkleding, compleet plaatje voor een aanstaande bruiloft en iets in het groen mijn lievelingskleur die ik nooit droeg vanwege mijn blauwe ogen. En een aanpassing op een broek, die ik al had. En wat algemene aanvullingen. Wederom was het een droom. Ik heb weer zulke leuke combinatie's, zo lekker draagbaar,bij elkaar passend, goede zwemkleding nu ook, tja op mijn leeftijd.....😀 moet je ergens op letten en dat doet zij voor mij. Akke Marije bereidt zich goed voor, weet wat waar te halen is, weet de weg en kent mij (ook al weet ze vanwege haar mensenkennis en respect vanaf het begin wat bij me past). Het mooie is dat Akke Marije oplet dat "alles"in mijn kast matched. Intussen probeert ze mijzelf ook wat inzicht te leren, mede dankzij haar stylingboekje lukt dat ook al aardig. Ik geloof dan ook in wonderen😀 Ik kan niet meer mis pakken. Bij twijfel mag ik haar appen. Ik ben wel kritischer geworden, uiteraard. Kortom, ik heb dagelijks plezier, want aankleden doe ik mezelf toch wel vrijwel elke dag. Ook een van mijn vriendinnen is intussen overstag. We zijn andere vrouwen geworden, stralen veel meer. Dit omdat we weten dat Akke onze sterke punten benadrukt, kleding zoekt die bij onze persoonlijkheden en smaken past. In mijn geval zelfs mijn budget mede beheerd.Nooit meer miskopen, what else do we need? Ik kan haar niet genoeg bedanken. Bij deze nog een keer, wederom een fantastische dag! Waar ik dagelijks plezier van heb."
  • “Ik weet nu hoe ik met kleding het beste uit mezelf kan halen en dat geeft een boost zelfvertrouwen” 

    Naam: Danielle Kastermans Leeftijd: 20 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Student aan de UVA Datum: 15 mei 2018
    9.0

    "Ik heb de make-over dag als heel erg leuk en leerzaam ervaren! Ik vond Akke Marije en Elise super aardig en heel begripvol. Ze snapten precies wat bij me pasten en konden me daarom goed advies geven over welke pasvormen me wel/niet staan en welke kleuren bij me passen. Soms was dit een bevestiging van wat ik zelf ook al dacht, soms juist in tegenstelling tot wat ik zelf dacht, wat me uitnodigt om meer te experimenteren met deze pasvormen/kleuren. 

    Ik had verwacht dat ik allerlei kledingstukken moest passen, maar in plaats daarvan gingen we de pasvormen behandelen aan de hand van een boekje waar alle pasvormen in waren afgebeeld. Dit vond ik heel fijn, ook omdat ik nu een soort “handleiding” mee naar huis heb gekregen die ik altijd kan raadplegen! Bovendien hoef ik daardoor niet alles zelf te onthouden ;) 

    In de kapsalon was Manon ook alleraardigst, en hadden Manon en Akke Marije voor mij een kapsel bedacht die ik zelf ook al een tijdje heel graag wilde! Ik ben super blij met mijn nieuwe kapsel! 

    Al met al heeft de make-over er niet voor gezorgd dat ik mij een compleet ander mens voel, ik voel me juist meer mezelf! 

    Ik kan de styling dag iedereen aanraden! Het maakt winkelen makkelijker en effectiever, ik weet nu hoe ik met kleding het beste uit mezelf kan halen en dat scheelt me een hoop toekomstige miskopen en is een boost voor mijn zelfvertrouwen  ;) "

  • “Wat ik zo knap vind is dat ze echt naar mijn persoon keek, geweldig!”

    Naam: Anneliese de Visser Leeftijd: 39 Woonplaats: Lelystad Beroep: Marcom Coördinator bij Havoned Datum: 1 mei 2018
    10.0
    "Mijn dag met Akke Marije was geweldig. Wat ik zo knap vond is dat ze echt naar mijn persoon keek en daarop de kledingstijl heeft afgepast. Maar soms probeerde ze me ook over een streep te trekken. En laat ik nu over dat setje kleding de meeste complimenten krijgen. Nog dagelijks pas ik de adviezen toe die ik tijdens mijn shopping dag heb gekregen. Dat beperkte zich trouwens niet alleen tot kleding, maar ook make-up en sieraden.Ik heb tijdens de dag diverse sets gekocht, Akke Marije heeft mijn kledingkast opgeruimd en van mijn eigen kleding nieuwe sets gemaakt; geweldig. Het grappige is dat toen ik thuis kwam en alle nieuwe items naast elkaar zag: toen had ik pas door dat alle items onderling ook nog eens gecombineerd kunnen worden. Hoe leuk is dat? Of het ik anderen aan zou raden: absoluut! Zo’n dag met Akke Marije geeft je nieuwe inzichten! Ik hoop in de toekomst weer een keer gebruik te kunnen maken van je adviezen."
  • “Niet alleen heb ik veel geleerd; ik voel me zekerder en krijg veel complimenten!”

    Naam: Judy Weterings Leeftijd: 42 Woonplaats: Clustercoordinator bij stichting welzijnswerk Beroep: Dordrecht Datum: 20 april 2018
    10.0
    "De stylingdag met styliste Mirjam was fantastisch! Ik heb deze stylingdag cadeau gehad van mijn zus, die weet hoeveel moeite ik heb met kleding kopen en het vinden van een stijl waar ik me prettig bij voel. Samen hadden we afgesproken in een café met Mirjam. Tijdens de koffie kon Mirjam al uitleggen waarom wat mijn zus of vrienden heel leuk staat, niet zoveel voor mij doet. Dat was al direct een eye opener. Vervolgens gingen we op stap langs een reeks boetieks, waar ik normaal nauwelijks naar binnen durf. Mirjam trok wat kledingstukken uit het rek en tot mijn grote verbazing paste niet alleen alles maar zag ik meteen dat ik beter uit de verf kwam. Mirjam legde steeds uit waarom ze het ene kledingstuk koos en niet het ander en waar ik op kan letten in de toekomst. In de pashokjes paste ik verschillende combinaties, zodat ik een beter idee kreeg van op welke manier kleding elkaar versterkt en hoe ik alles er net wat leuker kan laten uitzien. Hoewel de keuzes zeker buiten mijn comfortzone lagen, waren de stappen niet al te groot. Ik heb veel van de gepaste kleding gekocht en al aan gehad. Mensen reageren enthousiast en met complimenten. Iedereen die ik gesproken heb, wil ook zo'n dag. En terecht! Ik kan het ze van harte aanbevelen. Niet alleen heb ik veel geleerd; ik voel me zekerder met de kleding die ik heb gekocht en ik heb zelfs zin om zelf te gaan shoppen (echt een nieuw gevoel), maar ik heb ook gewoon echt een hele leuke en gezellige dag gehad. Hartelijk dank hiervoor!"
  • “Kortom, een totaal ‘look’ en een mooie dag :) “

    Naam: Cornelie de Winter Leeftijd: 46 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Trainer bij managementcentrum Datum: 10 april 2018
    9.0
    "Op dinsdag 10 april ben ik voor de allereerste keer met personal shopper Akke Marije op stap geweest. Haar website sprak mij aan omdat het me het gevoel gaf dat zij en haar team goed op de hoogte zijn van de actuele collecties en dat ze kleding uitzoeken die bij mij en mijn persoonlijkheid passen. Door middel van een vragenlijst kon ik aangeven waar mijn voorkeuren liggen en wat ik lastig vind aan kleding uitzoeken. Na een kopje koffie kwam ik, zoals gewenst, in een boetiek terecht waar wat apartere maar goed betaalbare kleding hing. Normaal zou ik een paar minuten hebben rondgekeken en dan zijn weggegaan maar nu heeft Akke Marije allerlei combinaties uit de rekken gehaald en mij laten passen. Fijn was dat ik ook meteen tips heb gekregen over accessoires, schoenen, pantys etc. Kortom een totaal 'look' waarmee ik meteen uit de voeten kan. Hier en daar wel wat spannende kleuren en outfits geprobeerd (en aangeschaft) maar nooit iets aangehad wat helemaal niet bij me paste.  Kortom, een mooie dag met een hele tas vol nieuwe kleding 😊."

Wij werken met trots voor