Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.7
Gebaseerd op 433 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Ze heeft echt oog voor wat bij je past, aanrader!”

    Naam: Marjolein Sweep Leeftijd: 36 Woonplaats: Lelystad Beroep: Orthopedagoog Datum: 4 december 2018
    10.0
    "Het was een inspirerende dag. Vond de kleurenanalyse erg handig, je kon goed zien welke kleuren er wel of niet bij je passen. Super handig dat ik nu een kleurenkaart heb die bij mij past, zodat ik zelf goed kan shoppen. Akke Marije heeft mij laten zien welke combinaties ik allemaal kan maken met de kleding die ik in mijn kast heb hangen, heb nu heel veel nieuwe setjes, sommige kleren had ik nooit bij elkaar bedacht echt heel handig! Ook heel fijn om mijn persoonlijk stijlboek te hebben, nu weet ik welke vorm van kleding bij mij past. Akke Marije heeft mij tijdens het shoppen heel veel leuke setjes laten passen zodat ik kon zien dat 'mijn kleuren' echt mooi bij me staan. Ik heb hele leuke setjes kleding gekocht die ook weer goed te combineren zijn met kleding die ik al heb. Mijn man vond het erg mooi, hij was helemaal verliefd 😊. Ook mijn kinderen zeiden "wat ben je mooi mama, wat een mooie stof" haha. Het was een erg geslaagde dag, Akke Marije heeft echt oog voor wat bij je past. Ik zou het anderen zeker aanraden!"
  • “Het resultaat was heel verrassend”

    Naam: Esther Vilé Leeftijd: 45 Woonplaats: Eindhoven Beroep: Project manager bij Philips medical Datum: 2 december 2018
    9.0
    "Ik ben de dag begonnen zonder speciale verwachtingen, wel erg benieuwd hoe het zou gaan en ik dacht ik ga het gewoon meemaken en ik zie wel wat er gebeurd. Allereerst de kennismaking wel fijn om even kennis te maken en even te ervaren welke vragen er ook van de kant van X Styling&Image zijn, wat zijn mijn verwachtingen van deze dag en wat zou ik heel graag willen wat kleding betreft. Dit wordt meegenomen en gekeken wat bij je past, je sterke punten die je beter kunt/moet benadrukken voor het beste resultaat en ook de vraag wat wil je echt niet daar wordt rekening mee gehouden. Het resultaat was verrassend veel nieuwe setjes kleding die ik eerlijk gezegd alleen nooit gevonden zou hebben en het meeste ook niet uit het rek gepakt zou hebben, nieuwe winkels ontdekken in de stad waar ik geboren en getogen ben (ook heel verrassend) en een heel nieuwe kijk op mezelf wat betreft kleding die ik kan dragen. Ik zou het iedereen die het eens zou willen proberen kunnen aanraden aangezien je nieuwe inzichten krijgt in kleding, wat je moet benadrukken en met wat voor soort kledingstukken je dit het beste kunt bereiken."
  • “Op een leuke, inspirerende en ontspannen manier laten ze zien hoe wij de versie 2.0 van onszelf kunnen zijn”

    Naam: Claudia Tromp Beroep: Directiesecretaresse bij Ministerie van Justitie en Veiligheid Datum: 2 december 2018
    9.0
    "Met ons team van negen enthousiaste dames hebben wij de workshop kleur en stijladvies gevolgd. De styliste heeft ons op een leuke, inspirerende en ontspannen manier laten zien hoe wij de versie 2.0 van onszelf kunnen zijn. Verder hebben wij interessante tips meegekregen hoe wij gewenste resultaten kunnen halen uit onze outfits en daardoor nog meer kunnen gaan stralen. Wij hebben in ieder geval weer “een goede reden” om met ons kleurenpaspoort op zak nog een keertje extra te gaan shoppen. Wij raden de workshop kleur en stijladvies van X-Styling Image zeker aan als team uitje! Laat die complimentjes maar binnenstromen want wij gaan voor die X-factor :)"
  • “Deze dag heeft mij geleerd beter naar mezelf te kijken. Top!!”

    Naam: Jolanda vd Veer Leeftijd: 47 Woonplaats: Rotterdam Beroep: HR manager Datum: 30 november 2018
    9.0
    "De stylingdag met Mirjam van X Styling&Image was ontzettend leuk. Ik heb er erg veel van opgestoken en mijn voorraad in de kledingkast weer super goed aangevuld. Ik had me oprecht voorgenomen om mij van alle “niet passende/juiste” kleding te ontdoen. Hilarisch wat een berg er gereed lag om de dag erna naar de kledingcontainer te brengen. Mijn kast was op het moment van vertrek keurig opgeruimd en alles hing op kleur en type kleding. Dat was al zalig! Mirjam was duidelijk goed voorbereid. Ze noemde winkels waar ik zelf nog nooit naar binnen ben geweest en had een perfecte route uitgestippeld. We hebben vervolgens riant geshopt. Ongelooflijk hoe Mirjam door zoveel rekken kan kijken en de juiste maat, vorm en kleur zonder enig probleem pakt, mij vervolgens bedenkelijk laat passen ......... met telkens weer een succes en een lach op mijn gezicht. Ze weet duidelijk de weg. Zelf ben ik in staat om snel besluiten te nemen. Dus we gingen soepel door alle winkels heen. Deze dag heeft mij geleerd beter naar mezelf te kijken en met kleine tips en trucs de juiste look te hebben. Tevens erg prettig dat Mirjam me heeft laten zien hoe ik beter en vooral meer kan combineren met verschillende kleding. Dat vond ik top!! Een aanrader voor eenieder die zich eens wil laten verwennen en adviseren door iemand met verstand van zaken!"
  • “Ik heb veel geleerd wat wel en niet bij mij past, fantastisch leuk!”

    Naam: Marjolein Hilhorst Leeftijd: 37 Woonplaats: Soest Beroep: Account manager Datum: 20 november 2018
    9.0
    "X Styling&Image is zeer professioneel in haar aanpak. Overal is aan gedacht. Voordat Akke Marije voor de deur stond had ze al een goed beeld van mij, wat ze op de dag zelf meenam in de styling. Vanaf het moment dat Akke Marije binnen stapte was het alsof ik haar al jaren kende. Het contact verliep heel spontaan. Ik heb veel geleerd over wat ik wel en niet aan moet trekken en welke kleuren mij staan en welke ik eigenlijk moet vermijden. Akke Marije voelde heel goed aan welke stijl bij mij past en neemt allerlei zaken hierin mee. Mijn doel dat ik voor ogen had voor deze dag is ruimschoots behaald. Ik zou dit absoluut aan iedereen aanraden, het is een cadeau voor de rest van je leven. En als je je goed voelt in je kleding, straal je dat ook uit. Kortom het draagt bij aan mijn zelfvertrouwen. Én ik heb ook nog eens een fantastisch leuke dag gehad!"
  • “Knap hoe zij dingen uitkiest waar ik blij van word! Ik heb weer genoten!”

    Naam: Christa Ettema Leeftijd: 49 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Directeur basisschool Datum: 19 november 2018
    10.0
    "Sinds een aantal collecties shoppen wij samen. Ik vind dat echt heel fijn! Ik vind het knap hoe jij uit het grote aanbod van winkels en kleding de dingen weet uit te kiezen waar ik blij van word! Ook de lunch vind ik heel gezellig. Ik heb weer genoten van de dag!"
  • “Zo blij mee!!! Ik voel mij weer mooi, vrouwelijk en zelfverzekerder”

    Naam: Laura Vermeer Leeftijd: 35 Woonplaats: Woerden Beroep: Huisarts Datum: 16 november 2018
    10.0
    "Wat een heerlijke verwen dag, het is nu al een aantal weken geleden en ik denk er nog dagelijks aan terug… Dit komt ook doordat ik nog steeds zoveel complimentjes krijg over mijn outfits. Akke Marije heeft zoveel verrassende setjes voor mij uitgekozen. Ik ben nu veel meer in balans met mijn kleding. Ik voel me weer mooi en vrouwelijk. Het doet niet alleen iets met mijn uiterlijk, maar ook met mijn innerlijk. Ik voel me zelfverzekerder, zelfbewuster. Akke Marije liet me ook kleuren zien die bij me pasten, ik kan bijvoorbeeld niet alle tinten rood, of niet alle tinten donkerblauw hebben. Daar was ik door verrast. Verder weet ik nu wat ik moet accentueren. Toen ik thuis kwam bleek de naad van 1 van de rokken die ik gekocht had los te zitten. Akke Marije heeft toen voor mij geregeld dat dit kosteloos werd gemaakt. Wat een service! Ik had een make over gekregen voor mijn verjaardag. Mijn haar en make up werden ook gedaan. Van de make up heb ik ook zoveel geleerd, de kleuren, de techniek en waar ik accenten moet leggen. Zo blij mee!!! Wat een heerlijke dag… Ik kan dit echt aanraden aan iedereen! Zeker voor herhaling vatbaar!"
  • “Ik heb een stijl die leuk en stijlvol is. Akke Marije tovert fantastische combinaties. Ik ben erg blij!”

    Naam: Ineke Groeneveld Leeftijd: 62 Woonplaats: Dordrecht Beroep: Verpleegkundige Datum: 15 november 2018
    10.0
    "Altijd met alle respect en zo goed wetend wat er bij mij past. Deze keer gingen we naar Utrecht. We begonnen met een kop koffie en het beantwoorden van mijn vragen. Ik had foto's meegenomen van kleding die ik niet wist te combineren. Dankzij haar adviezen kan ik ermee verder. Alles werd opgeschreven, ze kent me😀 Akke Marije weet goed de weg en we hebben geshopt in leuke winkels. We zijn geslaagd voor o.a. een erg leuke geruite broek, oker trui, gecombineerd met mijn eigen knal oranje sjaal. Ze maakte fantastische combinaties en dusdanig dat ik ook begríjp waarom ik dat vaker zou moeten dragen. Mijn vakantie shorts werden op mijn eigen verzoek tot leuke combinatie's omgetoverd, zodat ik ze wel ga dragen. Ik ben 62 en mijn nieuwe stijl is leuk, hip, stijlvol maar niet ordinair. Al met al is mijn volslagen gebrek aan inzicht, wat me staat en wat kan aan combinatie's kan, perfect opgevangen door Akke Marije. Ik ben er erg blij mee en kijk alweer uit naar april 2019!"
  • “Deze dag heeft aankleden weer leuk gemaakt. Ik voel mij nu vrouwelijker..”

    Naam: Lisa Beeks Leeftijd: 30 Woonplaats: Mijdrecht Beroep: Kwaliteits manager bij farmaceutisch bedrijf Datum: 22 oktober 2018
    9.0
    “Afgelopen woensdag was het zo ver, mijn make-over dag met shoppen voor mijn nieuwe wintergarderobe. Van de haarstijlen die ze voor mij uitgekozen hadden was er grappig genoeg 1 die ik in het verleden ook even heb gehad. Ik vond het erg fijn dat het team ook zo goed heeft gedacht aan draagbaarheid in het dagelijks leven, dat is erg fijn met 2 jonge kinderen en werk. Mirjam de styliste is de stad in gegaan terwijl ik bij de kapper en visagie zat. Na de lunch resulteerde dat er in dat we heel efficiënt konden shoppen. Wat een luxe om zo veel mooie kleren te mogen passen! Mirjam heeft mijn stijl en budget goed ingeschat, ik hoefde alleen nog maar te kiezen. We zijn voor bijna al mijn wensen geslaagd, de rest komt in het voorjaar nog, dan gaan we op pad voor mijn zomergarderobe. Veel van mijn oude kleding heb ik uit mijn kast gehaald en vervangen door de nieuwe. Nu heb ik zin om al mijn setjes uit te proberen en kijk ik uit naar alle combinaties die ik kan maken. Deze dag heeft aankleden voor mij weer leuk gemaakt, een erg fijne ervaring. Ik voel mij nu vrouwelijker en volwassener.”
  • “Ze hebben echt gekeken naar wat het beste bij je past. Heel fijn!”

    Naam: Peggy Zeltenrijch Leeftijd: 22 Woonplaats: Stewardes Beroep: Gouda Datum: 20 oktober 2018
    9.0
    "In het begin wist ik niet zo goed wat ik ervan kan verwachten, maar door de berichten die ik ontving met een aantal vraagstelling erin wist ik wel dat ze de uiterste best zouden doen om er iets moois van te maken en dat stelde mij wel gerust. Op het moment dat ik bij Akke Marije binnen kwam voelde het al goed er heerste een fijne sfeer. In eerste instantie werd er uitgelegd hoe de dag er uit zou zien en wat we gingen doen. Wat ik vooral heel fijn vond was het persoonlijke stylingsboek, op die manier heb je er nog wat aan voor later en kan je het rustig nog een keer doorbladeren. Aan de kleuren advies heb ik heel erg veel gehad en het leuke daaraan vond ik het proces om tot de beste kleuren te komen. Het grappige is dat je niet altijd op de kleuren uitkomt wat je in eerste instantie had verwacht. Het proces bij de kapsalon heb ik ook als prettig ervaren. Wat ik vooral heel fijn vond is dat ze ook echt geïnteresseerd waren en alles goed uitlegde, je kon goed merken dat ze echt hadden gekeken naar wat het beste bij je past. Ik zou het zeker aanraden aan anderen! Het is niet alleen zo dat je er een leuke dag aan overhoud, maar het veranderd je ook wel op persoonlijk gebied."

Wij werken met trots voor