Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 394 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Ik voel mij blijer en zelfverzekerder! Ik heb enorm veel leuke nieuwe combi’s..”

    Naam: Jeannette van Warmerdam Leeftijd: 49 Woonplaats: Alphen aan den Rijn Beroep: Eigenaresse van het Koetshuis en ontwikkel coach Datum: 14 november 2017
    10.0
    "Ik kan iedereen aanraden om een personal styling en shopping dag bij X Styling&Image te doen! Het is een bijzonder cadeau voor jezelf en een life time investment! Niet alleen wordt je zo’n dag ‘in de watten gelegd’ omdat jij het middelpunt bent; je leert ook op een geheel andere manier naar jezelf en naar kleding te kijken dan je waarschijnlijk tot nu toe gewend was. Zo ben ik er achter gekomen dat ik mijn kleding tot nu toe voornamelijk op maat, kleur en ‘leuke’ prints of stof uitzocht en minder op model, pasvorm en de valling van de stof. Ook heb ik geleerd dat als je eenmaal weet welk ‘kleurenpalet’ bij je past en je daar je aankopen op afstemt, je alles in je kast kunt combineren met elkaar! Zo heb je genoeg aan de hoeveelheid kleding die op 1 meter hangende kastruimte past en zie je er toch iedere dag anders uit (echt ongelooflijk!). Uiteraard kun je nog steeds afscheid nemen van items en af en toe wat nieuws kopen, maar de basis hangt er. Erg leuk en handig is het persoonlijke style book dat je samen met de styliste invult aan de hand van jouw ‘figuurtype’. Je legt vast welke kragen, mouwen, zakken, rok-, jurk-, jas-, en broekmodellen wel of niet bij je passen en op welk deel van je lichaam je het beste de aandacht kunt vestigen en hoe. Zo kun je altijd je pluspunten benadrukken en je mindere punten verdoezelen. Wat fijn is, is dat er ook tijd is om de huidige van je inhoud kast door te nemen; bereid je hier wel op voor! Ruim je kast goed op en doe versleten items weg. Van welke items wil je weten of ze bij je passen?Of ze vermaakt of aangepast kunnen worden en hoe dan? Welke combinatiemogelijkheden zie jij nog niet? Ik heb een dag later 15 items naar een atelier gebracht om te laten vermaken! Uiteraard kost dat wat, maar als de items de goede kleuren en van de materialen zijn, je vind ze nog steeds leuk en ze kúnnen vermaakt worden, dan heb je voor weinig geld toch weer goed draagbare kledingstukken! Het shoppen is wel het hoogtepunt van de dag. Allerlei items in de juiste kleuren, modellen en stoffen worden je aangereikt, je kunt ze in alle combinaties passen en keuren. Er werden me kledingstukken aangereikt die ik zelf nooit uit het rek gepakt zou hebben en het stónd me toch leuk! En alles is een aanvulling op wat ik al in de kast heb hangen want dat had de styliste natuurlijk ook gezien. Ik voel me nu zekerder en blijer in mijn nieuwe outfits, die ik in enorm veel combinaties kan dragen en die ik uiteraard ook weer combineer met items uit mijn eigen kast. Alhoewel je natuurlijk niets hoeft weg te gooien heb ik direct een zak voor ‘het goede doel’ kunnen maken. Omdat ik weet waarom ik het beter niet kan dragen, kan ik ze weg doen en komt er meer lucht in mijn kledingkast (en dus ruimte voor de nieuwe spullen). Met deze totaalaanpak van X Styling&Image kan het niet mis gaan; je wordt zelf een professionele personal stylist en shopper, voor jou zelf! Je voelt je prettiger in je kleding, waardoor je zelfvertrouwen toeneemt en je humeur verbetert. Je ontvangt complimenten en je weet voor altijd hoe je het beste voor de dag kunt komen!"
  • “Een eye-opener voor je garderobe! Wat een verademing :) “

    Naam: Janneke de Ruiter Leeftijd: 41 Woonplaats: Bleiswijk Beroep: Tax manager bij private equity fonds Datum: 27 oktober 2017
    9.0
    "Om 10 uur stipt stond Barbara van X Styling&Image, mijn personal shopper, voor de deur. De dag begon met een figuuradvies (welk figuur heb je, en welke broeken, truien, jurkjes, soorten mouwen en soorten stoffen passen daar goed bij?). Hoewel ik me vooraf niets voor kon stellen bij dit advies was het heel verhelderend. Veel dingen waren een "aha-Erlebnis", "dus daarom zit dat jurkje heel fijn (goede kleur, juiste pasvorm) en daarom zit dat vest niet prettig (verkeerde pasvorm voor mij). Dit advies is vervolgens de kapstok waaraan je het doorlopen van je kledingkast en uitzoeken van nieuwe kleding ophangt, reuze handig! Ineens ontstaat er orde in de warboel van kleding, juiste pasvorm? juiste kleur? als het antwoord nee is kan het weg, is het antwoord "ja" dan kan het blijven. Op dezelfde manier zijn we vervolgens gaan winkelen. Wat geweldig is, is dat Barbara precies voor ogen heeft hoe ze de garderobe op wil bouwen. "Ieder kledingstuk moet met minimal 3 andere kledingstukken te combineren zijn"  was een kreet waarvan ik vooraf dacht "ja, sure". Maar na wat begeleiding van X Styling&Image blijkt het waar. In 3 uur tijd werd er een complete wintergarderobe samengested met broeken, jurkje, rokje, jasje, tops en een mooie jas (dat was een beetje geluk hebben), en alles kan onderling gewisseld worden. Dikke panty, stoere schoenen => sportieve outfit. Mooie pumps, dunnere panty, sjaal over de schouder en in dezelfde jurk is het ineens een chique plaatje. Ik ben enorm blij en tevreden, geen stress meer wat ik aan moet naar een etentje, zakelijke of minder zakelijke afspraak, dit is goed te doen. Dit is een aanrader voor iedereen, een eye-opener over het invullen van je garderobe aan de hand van een praktische checklist! En dan komt het altijd goed. Wat een verademing :)"
  • “Ik weet nu welke leuke kledingstijl en kleuren bij mij passen! Super!”

    Naam: Hella Hooftman Leeftijd: 35 Woonplaats: Alphen ad Rijn Beroep: Orthopedagoog bij Praktijk4Kids Datum: 24 oktober 2017
    9.0
    "Mijn vriend had me een stylingdag cadeau gegeven, omdat ik al een tijd niet wist welke kant ik met mijn kleding op moest. Deze dag met Akke Marije is super leuk verlopen. Er was een fijne structuur in de opbouw van de dag. We begonnen met het kledingadvies en bekijken welke kledingstijl en welk kleurtype bij mij passen. Vervolgens heeft personal shopper Akke Marije mij geholpen weer orde in mijn kast te krijgen en deze aan te vullen met kledingstukken die goed te combineren zijn. Na deze dag zijn nog een aantal gezellige en leuke dagen gevolgd voor personal shopping. Ik vind het heel leuk hoe Akke Marije samen naar een passende stijl zoekt en ook weet hoe kleuren mij doen stralen. Ook mijn vriend werd enthousiast en heeft advies gevraagd. Dit is echt aan te raden!"
  • “Heel knap hoe ze mijn persoonlijkheid in mijn kleding heeft gevonden. Had ik dit maar eerder gedaan, geweldig!”

    Naam: Francien de Klein Leeftijd: 65 Woonplaats: Arnhem Beroep: Socioloog en City Developer Datum: 19 oktober 2017
    10.0
    "Nog een personal shopper met 60-plus?? Deze vraag stelde ik mijzelf dit voorjaar, nadat ik samen met mijn dochter een kleur- en stijladvies had gekregen van Akke Marije van der Werf. Net als mijn dochter was ik daar heel blij mee, en ging ik vol energie aan de slag met mijn garderobe (weet niet of elke 60 plusser net zulke uitpuilende kasten heeft…). Heel wat weggegooid dit voorjaar en hier en daar wat nieuws gekocht (met als resultaat inderdaad veel complimenten, vanwege vooral mijn andere kledingkleur en kortere rokken-jawel). Toch besloot ik ook Akke Marije te vragen mij te helpen met de aankoop van diverse zaken voor mijn wintercollectie, vooral omdat ik een bloedhekel heb aan winkelen. Ik gun mijzelf daar geen enkele tijd voor en weet ook nooit precies waar ik moet zijn voor leuke kleding. Misschien een beetje vreemd als je zo aan het eind van een professionele carrière voor het eerst zo’n besluit neemt, maar toch gedaan. En… wat een geweldige ervaring , ik had dit veel eerder moeten doen. Waar ik anders met veel tegenzin urenlang aan het winkelen ben (nog los van het resultaat), was nu in anderhalf uur gepiept. Akke Marije had op mijn verzoek diverse kledingstukken ingekocht, die keurig klaar hingen toe in bij haar aankwam. Schot in de roos en absoluut met meer stijl dan ik tot nu toe zelf voor elkaar kreeg. Heel knap dat ze niet zomaar leuke kleding had gevonden, maar ook echt mijn eigen persoonlijkheid hierin had weten te vinden. Met een selectie van de ze kleding en nog tal van nuttige adviseren ging ik blij de deur uit. En nu na nog maar na 1 week, wordt het helemaal bevestigd: ik draag de kleding met plezier en toch ook niet onbelangrijk, ik heb al verschillende complimentjes te pakken. De moraal van dit verhaal: Ja, het is zeker de moeite waard om als 60 plusser Akke Marije in de arm te nemen als je op zoek bent naar je eigen kledingstijl . Beter is nog om hier al eerder mee te beginnen. Had ik dit geweten dan had  ik al veel eerder bij haar aangeklopt. Akke Marije, super bedankt!"
  • “Ik kijk nu echt anders naar kledingstijlen en de kleur van kleding. Erg blij mee!”

    Naam: Marianne Nieuwenhuijse Leeftijd: 37 Woonplaats: Haarlem Beroep: Commercieel directeur bij Kitchen Mission Datum: 25 september 2017
    9.0
    "Ik vond de Styling dag een erg leuke ervaring! Leuk om nu te weten welk kleur type ik ben en meer inzicht te hebben in wat me wel en niet staat. Het stylingboekje waar ik verschillende kledingstijlen in kan terugvinden is een handig boekje met harde kaft dat ik zeker nog zal raadplegen. Ik vond het ook prettig hoe doelgericht Rosita te werk ging tijdens het shoppen. We hadden niet heel veel tijd meer en toch heeft ze 2 paar schoenen, 2 broeken en 2 tops bij elkaar weten te verzamelen waar ik erg blij mee ben. Ik was op zoek naar een eigen zakelijke kledingstijl die laat zien wie ik ben. We zijn een heel eind gekomen, maar om deze stijl nog aan te scherpen heb ik over een paar maanden een vervolg dag gepland. Ik kan iedereen zo'n dag aanraden. Ik kijk nu echt anders naar kledingstijlen en de kleur van kleding. "
  • “Als ik mijn kledingkast opendoe krijg ik een grote glimlach..”

    Naam: Anke Eekma Leeftijd: 42 Woonplaats: Amersfoort Beroep: Financieel bij HR2Day en Fotograaf Datum: 6 september 2017
    10.0
    “Ik heb weer een fantastische dag gehad met Akke Marije. Het voelt alsof je met een vriendin aan het shoppen bent die alle tijd neemt en precies weet wat bij je past en leuke nieuwe dingen uitprobeert. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe collecties. Een aantal kleuren waar ik zelf nooit opgekomen was omdat ik dacht dat het niet bij me paste en een heel gevarieerde set nieuwe kleding. Als ik mijn kledingkast opendoe krijg ik een grote glimlach. Pas wel op: dit kan verslavend werken ☺!”
  • “Met recht een metamorfose, geweldig!! Ik zou het iedereen gunnen!”

    Naam: Annette Bok Leeftijd: 57 Woonplaats: Oud-Beijerland Beroep: Assistent psychologie Datum: 5 september 2017
    10.0
    "Mijn dochter en ik wisten eigenlijk niet wat ons te wachten stond, de metamorfose was een cadeau. Het was een warm bad, wat een sympathieke en betrokken mensen zitten er in het van team X Styling&Image! We hebben allebei heel veel geleerd van je styliste Mirjam. Haar adviezen en de tips waren echt maatwerk. Echt heel persoonlijk en met respect gebracht, veranderingen zonder ons uit onze comfortzone te halen. Ook de kapsters en de visagiste waren vakvrouwen met liefde voor wat ze doen, mensen hun mooiste zelf laten zijn. Eindresultaat van de dag; een moeder die er volgens haar omgeving 10 jaar jonger uitziet en een stralende dochter. Met recht een metamorfose, geweldig!!! Louter en alleen maar enthousiaste reacties ontvangen, ik zou het iedereen gunnen!"
  • “Ik heb weer een vrouw die dagelijks plezier heeft om haar klerenkast te openen en meer zelfvertrouwen voelt”

    Naam: Hans R. Leeftijd: 52 Woonplaats: Breda Beroep: Adviseur Datum: 28 augustus 2017
    9.0
    "Jullie hebben het prima gedaan! Ik ben aangenaam verrast (hoewel ik echt wel wat verwachtte) door het resultaat. Zoveel kleding, zeker door het combinatie aspect, en zo helemaal Linda. Echt geweldig. En kwalitatief goed spul en van een faire prijs. Ook heel fijn om te merken uit het commentaar van Linda dat je haar prima aanvoelde en alle ruimte hebt gegeven en toch ook op het juiste moment hebt doorgepakt. Ook dank voor de extra effort die je leverde aan het einde van de, naar ik denk, ook vermoeiende dag. Ze is er erg gelukkig mee. Ook het style boek en de kleuradviezen zijn zeer waardevol. Ik ben heel blij dat ik dit “project” bij jullie heb neergelegd en dat mijn doel, een vrouw die weer dagelijks plezier heeft om haar klerenkast te openen en meer zelfvertrouwen voelt door fijne kleding, is bereikt. Bovendien weet ze nu hoe en waar en wat te zoeken. Perfect.  Chapeau !!"
  • “Ze luisterde goed en heeft verrassende, leuke combinaties laten zien. Superfijn!”

    Naam: Marchien Bertens - Kuik Leeftijd: 45 Woonplaats: Den Haag Beroep: Interimmanager ontwikkeling Datum: 24 juli 2017
    9.0
    "Ik heb de stylingdag met Barbara van X Styling&Image ervaren als een kadootje! Op een rustige, vrolijke, respectvolle manier heeft Barbara mij aangegeven welke kleding goed bij mijn figuur past en welke kleuren bij mij het beste naar boven halen. De opzet was dat we door mijn kledingskast zouden lopen en daarna naar de stad zouden gaan. Gaandeweg de dag hebben we in goed overleg het programma bijgesteld met als resultaat dat ik met een heel blij gevoel mijn kledingkast open. Geen kledingstukken meer waar ik bij twijfel of die als ‘niet te combineren’ in de kast hangen. Barbara heeft verrassende, leuke combinaties laten zien waardoor ik nu al blij wordt van de gedachte dat ik die kleding (weer) ga dragen. Het samen winkelen gaan we op een later moment nog doen, want als het net zo leuk en verrassend is als de afspraak bij mij thuis, dan word ik daar nu al blij van :-)! De aanpak van Xstyling&image, in mijn geval Barbara, was heel erg fijn. Open en respectvol en warm. En met een dosis humor, waardoor het een ontspannen, gezellig dag werd en ik geen moment het gevoel heb gehad dat mij iets aangepraat of opgedrongen werd. Barbara luisterde ook goed naar mij, als ik ergens aarzelde of twijfelde. Dat maakte dat ik me volledig op mijn gemak voelde, superfijn! Ik kan het iedereen aanraden!!"
  • “Je hebt mijn ogen geopend. Je hebt geen idee hoe blij ik ben!”

    Naam: Marry Bos-Vriesman Leeftijd: 45 Woonplaats: De Rijp Beroep: Financieel planner Datum: 10 juli 2017
    10.0
    "Ik vond het een spannende dag. Wij hadden afgesproken in een leuke stad en onderweg daar naar toe nam ook de spanning toe. Je gaat toch op pad met iemand die je alleen gemaild hebt en behalve tijdens het maken van de afspraak verder niet gesproken hebt. Tijdens onze kennismaking voelde het al snel goed, tijdens dit gesprek heb je uitgelegd hoe de dag er uit zal gaan zien en hoe jij dit aanpakt en heb je mij nog de nodige vragen gesteld. Eerst naar de kapper, Dennis geweest die mijn haar echt supermooi heeft gekleurd, geknipt en daarna gestyled. Hier ben ik echt heel blij mee. Het is een mooi kapsel wat ik zelf gelukkig goed in model krijg maar zo mooi als Dennis is niet meer gelukt. Als hier nog tips voor zijn hoor ik dit graag. De make-up welke Stephanie bij mij heeft aangebracht zag er mooi uit en ze heeft mij goede tips gegeven. Het was een mooie lichte make-up, inmiddels heb ik de gebruikte kleurtjes ook aangeschaft. Na de lunch samen naar de winkels, hier nam de spanning weer toe. Ik was erg benieuwd naar wat je voor mij had uitgezocht. In de eerste winkel, waren de eerste kledingsets wat je had uitgezocht niet helemaal wat ik in gedachte had. Dan gaat het toch even door je heen, o jee het zal toch wel goed komen met de kleding? En dit kwam goed. Daarna kwamen de kleren waar ik mij wel lekker in voelde. Sommige kleding paste uiteindelijk toch niet bij mijn figuur en dat zij je dan ook eerlijk. Maar ik heb mooie nieuwe kledingsets en met de jurk ben ik echt super blij! En trouwens de spijkerbroek welke toch strakker is als de modellen die ik altijd uitzoek ben ik ook blij mee. Alles wat ik heb gekocht staat mooi en is een goede aanvulling op mijn huidige garderobe. De jurk met de mooie halslijn was deze keer nog een stap te ver voor mij, maar een volgende keer durf ik dat (misschien) ook aan te schaffen. Het is een superleuke dag geweest. Omdat het om een make-over ging wilde ik toch zoveel mogelijk uit handen geven en niet te veel wensen hebben. Dit maakt het heel spannend, omdat je niet weet wat jij en Dennis in gedachte hebben. Ik heb eerst een vragenlijst ingevuld en foto’s toe gestuurd, je kon merken dat jullie hier ook echt iets mee hadden gedaan. De make-up was het enige wat ik niet spannend vond en makkelijk over me heen kon laten komen. Jij had 's ochtends al voor geshopt en dan is het heel erg spannend om ’s middags samen te gaan passen Ik heb goede tips gehad en ik weet zeker dat ik als ik weer ga winkelen nu ook verder durf te kijken dan dat dat ik hiervoor deed. Deze heerlijke verwen dag kan ik echt iedereen aanraden, het is ontzettend fijn om te merken dat er toch meer kleding is die leuk staat en dat je niet altijd dezelfde “soort” kleding hoeft te dragen. Ik heb dankzij jou veel complimenten gekregen! Jij hebt me deze dag laten zien wat de mogelijkheden zijn met kleding en ook ben ik in kledingwinkels geweest waar ikzelf nooit kom. Je hebt mijn ogen geopend. Lieve Akke Marije, ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor deze geweldige ervaring. Je hebt me echt laten zien dat er veel meer kleding is die mooi bij mij staat, je hebt geen idee hoe blij ik hiermee ben. Dank je wel!!!"

Wij werken met trots voor