Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 406 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Ze keek heel goed naar wat bij mij paste..Ik heb al heel veel complimenten gehad! “

    Naam: Adine Versluis Leeftijd: 33 Woonplaats: Kollumerzwaag Beroep: Blogster en tekstschrijver Datum: 16 februari 2018
    9.0
    "Ik heb enorm genoten van de dag en ben ontzettend blij met de tips, maar vooral ook met alle nieuwe dingen. Ik vond de dag sowieso erg goed opgezet; fijn om eerst even kennis te maken en ook fijn dat jij vast op pad ging om wat setjes achteruit te hangen, terwijl de kapper zich over mijn haar ontfermde. Het is leuk om dan de nieuwe kleding ook direct bij je nieuwe look te kunnen zien. Wat ik ook erg fijn vond: je keek heel goed naar wat bij mij paste, zowel qua maat, als qua stijl en toepassing in mijn dagelijkse leven. Ik heb nu bijvoorbeeld hele leuke thuiswerk-outfits, die net zo comfortabel zijn als mijn joggingbroek. Maar er wél een stuk leuker uitzien. Ook met alle andere outfits ben ik erg blij; ik had er waarschijnlijk geen enkel stuk van ZELF uit het rek gepakt of gepast, maar ze staan allemaal leuk en passen prima bij me. Dat was ook eigenlijk precies wat ik gehoopt had: een frisse kijk erop, zodat ik niet wéér met dezelfde dingen thuis zou komen. En ik was niet de enige die het een succes vond: ik heb over alle kledingstukken die ik tot nu toe gedragen heb al heel veel complimenten gehad! Ik kan zo'n dag zeker aanraden aan anderen en ben ook zeker van plan om in ieder geval de personal shopping nog een keer vaker te doen!"
  • “Mijn garderobe altijd up-to-date en gevarieerd. Het staat mij écht leuk!”

    Naam: Marjolein Slappendel Leeftijd: 44 Woonplaats: Bloemendaal Beroep: Business developer directeur bij Action Datum: 16 februari 2018
    9.0
    "Eén keer per jaar, als de feestdagen voorbij zijn en ik echt een nieuwe oppepper kan gebruiken, is mijn vaste afspraak bij Akke Marije! Zij wacht mij op met een warme kop thee en een rek vol met kleding. Mijn eerste reactie is altijd ‘’hoe heeft ze dit allemaal voor dit budget bij elkaar weten te vinden?” en vervolgens ‘’zou mij dat écht leuk staan?” Maar als ik het dan aan heb blijkt het bijna altijd perfect te zijn! En de stukken waar ik niet 100% blij van word brengt Akke Marije gewoon terug naar de winkel. Ik heb een full time baan en een druk gezin en voor rustig shoppen is weinig tijd. Maar dank zij Akke Marije is mijn garderobe altijd up-to-date en gevarieerd. En miskopen heb ik nooit!"
  • “Ik ben zo “HAPPY WOW” met mijn look! Het was verbazingwekkend. Gewoon doen.”

    Naam: Franka Voeten Leeftijd: 57 Woonplaats: Hoeven Beroep: Gastvrouw op een crematorium Datum: 13 februari 2018
    10.0
    "Afgelopen kerst kreeg ik van mijn vriend een ‘Make Over’ als cadeau. De laatste weken struggelde ik met mijn gemoed en niets was goed, niet mijn haar en ook niet mijn kleding. Kortom ik zat niet goed in mijn vel. Daarom had mijn vriend, na een zoektocht op het web, contact opgenomen met X Styling&image voor een ‘Make Over’. Door jou, Akke Marije, werd duidelijk uitgelegd welke mogelijkheden er waren en hoe het in zijn zou werk gaan. Er werd afgesproken dat we de ‘Make Over’ in 2 dagen zouden gaan doen. Allereerst zou er een styliste bij mij thuis langskomen en 1 week later zou de ‘Make Over’ en de personal shopping plaats vinden. Zenuwachtig als ik was, bij de eerste dag, stond daar Styliste Mirjam voor mijn deur. Het voelde meteen goed. Ze was kundig, hartelijk, professioneel en een lieve vrouw. Na een goed gesprek over wat ik wel en niet wilde, zijn we mijn garderobe in gedoken. Tja, daar werd snel duidelijk dat ik veel te veel “oude” kleren had, die “NOT DONE” meer waren en gaf ze mij inzicht dat ik met de overige kleren nog zoveel combinaties kon maken welke ik echt niet voor mogelijk had gehouden. Verbazingwekkend. De tweede dag, van de ‘Make Over’, begon om 9.30 uur in de ochtend bij de kapper waar Mirjam mij al stond op te wachten voor de begeleiding voor die dag. Het bleek dat zij alles met de kapper al daags daarvoor had doorgesproken zodat hij wist wat er van hem werd verwacht. Ook hier stelde Mirjam mij eerst op mijn gemak en na enige tijd liet ze mij bij de kapper achter om haar voorbereidingen voor de personal shopping in de stad te kunnen gaan doen. Een paar uurtjes later kwam ze mij bij de kapper ophalen en gingen wij de stad in. Daar had zij al bij verschillende winkels kleding klaar laten hangen welke bij mijn nieuwe ik zouden passen. Ook hier kwam weer haar  kundigheid en professionaliteit naar boven. Ze zei ook dat ze aan mijn kon zien wat ik wel of niet leuk vond. Was het niet leuk dan keek ik bedenkelijk, was het wel leuk keek ik Happy. In het begin van de dag zouden we alleen voor het ‘WOW’ effect gaan maar door combinatie van mijn wel of niet Happy kijken werd het al snel duidelijk dat we die dag niet meer gingen voor het ‘WOW’ effect maar voor het “HAPPY WOW” effect. Lieve Mirjam en Akke-Marije, door de super begeleiding van X-Styling&image ben ik weer beter in mijn vel gaan zitten en voel me weer “HAPPY” en is de ‘Make Over’ echt te “WOW geworden. Kortom het was echt “HAPPY WOW” een aanrader voor iedereen. Voor alle nieuwe potentiële klanten. Heb je twijfel maar durf je het niet aan, is mijn advies. Gewoon doen. Voor elke man en vrouw, X styling&image gaat voor de “HAPPY WOW”
  • “Ze verrast me elke keer weer. Ik ben thuis gekomen met zo veel leuke kleding..Super leuk!”

    Naam: Eva Koet Leeftijd: 42 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Consultant bij Into Control Consulting Datum: 27 januari 2018
    10.0
    "Het was mijn derde afspraak met Akke Marije en het was een heel geslaagde en ook een super leuke dag. De aanpak van Akke Marije is top, ze is goed voorbereid, laat de hele dag draaien om jouw wensen en ze werkt efficiënt, waardoor we dag optimaal hebben benut. Ze draagt suggesties aan, waar ik zelf niet op was gekomen en hiermee verrast ze me elke keer. Ik ben blij thuis gekomen met zo veel leuke kleding, die goed te combineren is en die goed bij me past. De geslaagde aankopen hebben mijn verwachtingen overtroffen. Dank je wel weer Akke Marije! Wat was het weer een top dag!"
  • “Ik ben enorm blij met mijn look! Nog elke dag krijg ik complimentjes :) “

    Naam: Rosanne Voort Leeftijd: 35 Woonplaats: Drachten Beroep: Re-integratiecoach Datum: 16 januari 2018
    9.0
    "Na vaak metamorfoses te hebben gezien was het toch echt een cadeau om er zelf één te krijgen! Zeker na een baanwisseling, van een commerciële omgeving naar een non-profit omgeving, was ik echt zoekende in wat te dragen. Enorm blij ben ik dan ook met mijn nieuwe kapsel en look! Ook m'n make up ben ik nu anders gaan dragen, wat ik niet had verwacht. De eerste week na de metamorfose was echt wel wennen, maar inmiddels begin ik mijn stijl te vinden en maak ik mooie combinaties met mijn nieuwe kleding. Hele andere outfits dan die ik droeg, dat is nog het meest verrassende aan dit verhaal! Nog elke dag krijg ik complimenten vanuit mijn omgeving. Akke-Marije heel erg bedankt en mogelijk vraag ik je voor de zomer nog eens!"
  • “Je voelde goed mijn moeders smaak aan. We wilde wat anders, dat is goed gelukt! Enorm genoten!”

    Naam: Ina Woudenberg (moeder) en Sheila van Buren (dochter) Leeftijd: 77 Woonplaats: Bennekom Beroep: Gepensioneerd gastvrouw bij de AVRO Datum: 16 januari 2018
    10.0
    "Nogmaals bedankt voor de hele leuke dag. We hebben er allebei enorm van genoten. Je warme en geïnteresseerde persoonlijkheid stelde ons al snel op ons gemak. Je was goed voorbereid en voelde goed aan wat de smaak van mijn moeder was en waar de behoefte lag. De indeling van de dag was uitstekend. Eerst lekker koffie, dan verwennerij met haar en make-up, om vervolgens de stad in te gaan. Tussen door nog een heerlijke lunch. Fijn dat er al een aantal winkels en kleding stukken waren geselecteerd. Dit maakt het wat minder intensief. We waren benieuwd waar je mee zou komen. Een keer wat anders aan doen was het doel. Dat is goed gelukt. Het setje met het bruine rokje en het bontje is de topper. De mooie luxe trui is besteld en ook het leuke blauwe jurkje lijkt te gaan lukken! Kortom twee nieuwe setjes, die er vernieuwend uitzien. Mijn moeder heeft al veel complimentjes gehad vanuit haar omgeving. Ik raad het iedereen aan die een ander of zichzelf een keer lekker wil laten verwennen met een gezellige op maat samengestelde dag. Akke Marije de kracht van dit concept ligt denk ik vooral bij jezelf. De aandacht die je voor de ander hebt, je lieve, warme uitstraling, je oprecht geïnteresseerde houding en dan ook nog een lippenstiftje in je tas hebben om na de lunch de lippen bij te werken van mijn moeder, dat maakt dat je alleen maar kunt genieten. Nogmaals enorm bedankt!"
  • “Ik weet nu beter wat mij staat en zeker ook wat mij niet staat..Een erg leuk dag!”

    Naam: Raoul Wijnberg Leeftijd: 31 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Business developer Datum: 15 januari 2018
    9.0
    "Ik heb het als een erg leuke dag ervaren. Barbara is duidelijk een vakvrouw en ik waardeerde dat ze nog een stapje extra wilde zetten door nog wat tips na te sturen. Ik weet nu beter welke kleuren me wel staan, maar zeker ook welke mij niet staan en dat zal ik in de toekomst zeker gebruiken bij de aanschaf van nieuwe items. Barbara, bedankt voor de volledige aandacht en alle learnings!"
  • “Akke Marije zoekt echt kleding die bij je past, maar toch ook weer iets nieuws brengt. Heerlijk!”

    Naam: Hieke de Zeeuw Leeftijd: 52 Woonplaats: Deventer Beroep: Zorgondernemer en communicatie-adviseur Datum: 3 januari 2018
    9.0
    "In december voor de tweede keer bij Akke Marije voor een doorpas van winterkleding. Zo'n tweede keer kun je er extra op verheugen, omdat je dan al een beetje weet hoe het werkt en er vertrouwen in hebt dat ze echt kleding bij elkaar zoekt die bij je past, aansluit bij je stijl, maar toch ook weer iets nieuws brengt. En ze is eerlijk: dit is geen 10, zegt ze dan, als er iets niet mooi zit of tegenvalt. Dan gaat het kledingstuk onverbiddelijk terug op het rek. Wat ook heerlijk is: in één keer allerlei nieuwe setjes in de kast waardoor je, combinerend met wat je al hebt, weken verrassend tevoorschijn kunt komen. Erg goed voor je humeur, zo in deze donkere dagen! Om niet te spreken over de tijd en miskopen die het ritje bespaart voor als je zelf had moeten winkelen."
  • “Ik voel mij weer VROUW en mag er helemaal zijn van mezelf!”

    Naam: Barbara Voormolen Leeftijd: 51 Woonplaats: Haarlem Beroep: Projectmanager bij de provincie Noord-Holland en talentmentor Datum: 22 december 2017
    10.0
    "Het was vooral ook een heel gezellige dag. Mirjam van X Styling&Image is een heel toegankelijke en open vrouw waarmee het gemakkelijk klikt en waarbij ik me meteen erg op mijn gemak voelde. Er viel veel te lachen en dat is zeker niet onbelangrijk. Wat een professionaliteit! Ik sta er nog versteld van hoe Mirjam de kleding voor mij uitkoos, anders, maar ook helemaal ik. Keuzes die ik nooit gemaakt zou hebben, maar die geweldig staan. Belangrijk vond ik ook de uitleg: waarom ik bepaalde kleding en sieraden niet of wel zou moeten willen dragen. Ik weet nu precies waar ik op moet letten en heb thuis de volgende dag meteen mijn kast opgeruimd. De kapper (altijd een heikel punt bij mij) was helemaal geweldig! Niet heel anders (gelukkig deed ik ook veel dingen goed :)) maar finetunen zoals Mirjam het zo mooi zei. Wat een groot effect kan een goed kapsel en make-up hebben! Ook hier weer prima uitleg over hoe ik dit thuis ook kan doen en duidelijke foto's om het nog eens na te kijken. En wat blijkt: ik kan het ook!! Ik voel mij weer VROUW, ondanks mijn plus-size en mijn ouder wordende lichaam mag ik er weer helemaal zijn van mezelf! Hoe belangrijk is dat! Ik ben weer de beste versie van mezelf geworden 😊 Mirjam en X Styling&Image: Ontzettend bedankt voor deze geweldige dag. Het was iedere cent waard."
  • “Het blijft verbazingwekkend. De mooiste combinaties waar ik heel blij van word!”

    Naam: Anke Eekma Leeftijd: 42 Woonplaats: Amersfoort Beroep: Financieel bij HR2Day en Fotograaf Datum: 14 december 2017
    10.0
    "Ik heb een supergeslaagde dag gehad met Akke-Marije. Het blijft verbazingwekkend met welk gemak ze de mooiste combinaties uit de rekken haalt met items die me verrassen en waar ik heel blij van word! Mijn wintercollectie is weer helemaal compleet met verschillende sets en combinaties. Daarnaast is het gewoon heel gezellig om met Akke-Marije op pad te gaan. Een cadeautje voor mezelf!"

Wij werken met trots voor