Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 479 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Het resultaat is verbluffend met kleding die ik zelf nooit zou passen”

    Naam: Katharina Grosser Leeftijd: 52 Woonplaats: Huizen Beroep: Ondernemer/adviseur business development Datum: 20 augustus 2020
    10.0
    "De stylingdag was deze keer extra bijzonder, omdat het een hele verwenprogramma werd: haar, make up en kledingadvies. Het was een super geslaagde dag. Ik heb heel veel handige tips gekregen hoe ik mijn haar beter kan stylen. De make-up sessie was in feite een mini masterclass over hoe ik snel en makkelijk een natuurlijke look kan creëren. Hier zal ik nog jaren profijt van hebben! Het doel van de kleding sessie was om een duurzame zomergarderobe op te bouwen. Ik ben namelijk een paar kilo's aangekomen waardoor mijn kleding helaas een maat de klein werd. Akke Marije wist me te verrassen met kledingstukken, die ik zelf nooit had durven passen en het resultaat is verbluffend. En dat merk ik ook aan de reacties, die ik van vrienden en familie kreeg. Het was een flinke investering, maar die heb ik zeker snel terug verdiend. Nu ben ik binnen een dag klaar voor de komende jaren. En de tijd, die ik zelf niet hoeft te shoppen kan ik beter investeren in werk en vrije tijd. Dat scheelt ook nog een hoop miskopen. Hartelijk dank Akke Marije voor weer een geweldige styling ervaring!”
  • “Echt genieten! Ze ziet wat je staat, laat je af en toe out of the box denken..”

    Naam: Louise Avenarius Leeftijd: 40 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Huisarts Datum: 6 juli 2020
    10.0
    ‘Wat was het een super dag en heerlijke dag om jarig te zijn! Het was een grote verrassing dat je opeens in onze woonkamer stond en met mij een dag aan de slag zou gaan. Wat een fantastisch cadeau voor mijn verjaardag in Corona tijd. Heerlijk een dag voor mezelf, samen kijken naar wat past bij mij en welke kleuren staan me goed en welke minder. Daarna de kast door, een deel mocht blijven, maar er zaten toch ook wel wat missers tussen en de grap is dat dat ook kleding is die ik weinig draag. En daarna shoppen in Haarlem, we hebben superleuke setjes gekocht en een jumpsuit, iets wat ik zelf niet uit het rek zou (durven) pakken. S avond de kleding thuis en aan vrienden laten zien en iedereen was super enthousiast, ik shop nu ook echt met alle tips in mijn achterhoofd en de kleuren kaart zit in mijn portemonnee. Helaas nog niet heel veel tijd gemaakt om te shoppen, maar wat ik heb gekocht draag ik ook gelijk en met veel plezier. Ik kan iedereen aanraden om een dagje met Akke Marije te plannen, ze is supergezellig, zo enthousiast en bevlogen dat je ook al ben je geen shopper je gewoon zin krijgt om te gaan winkelen. Ze ziet wat je staat, laat je af en toe out of the box denken en ziet ook wat minder bij je past. Echt genieten!”
  • “De dag had nog veel langer mogen duren..Ik kan het iedereen aanraden”

    Naam: Jeanet Hilbrands Leeftijd: 59 Woonplaats: Apeldoorn Beroep: Adviseur bij ING bank Datum: 5 juli 2020
    10.0
    “Na lang wikken en wegen had ik besloten een make-over dag te gaan doen. Toch wat zenuwachtig die dag naar Akke Marije gereden. Ik werd hartelijk ontvangen door Akke Marije en na een intake gesprek werd mijn haar gedaan. Het is super geworden en ook na het zelf te hebben gewassen zit het nog steeds goed. Terwijl de verf aan het intrekken was heeft de visagiste mij mooi opgemaakt en tips gegeven hoe ik het beste kan doen. Heel fijn. De middag is Akke Marije met mij mee geweest voor de personal styling. Ik heb het als zeer prettig ervaren en kleren aangepast en aangeschaft wat ik normaal nooit zou doen. Kortom ik heb een hele fijne dag gehad die voor mij nog veel langer had mogen duren. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven en kan het iedereen aanraden”
  • Ik ben echt blij met mijn verrassende look :-)

    Naam: Lisanne Tuinier Leeftijd: 18 Woonplaats: Rotterdam Beroep: Bloemist Datum: 28 juni 2020
    10.0
    "Ik vond het echt een gezellige dag met mijn 2 zusjes en moeder. Het was voor ons ontspannen en we hebben allemaal een nieuwe look gehad die bij ons past maar die we misschien niet zelf zo hadden bedacht. Juist omdat ik zelf bijvoorbeeld mijn haar niet snel kort knip maar jullie vonden dat dat beter paste deed ik het toch en uiteindelijk ben ik er echt blij mee. Het voelt weer fris en er zit nu leuk model in. De aanpak vond ik voor ons als klant erg relax we konden echt genieten en hoefde zelf bijna aan niks te denken. Ik zou het zeker andere aanraden omdat je niet alleen met je kapsel maar ook met kleding en kleuren leert dat er kleuren zijn waarin je veel beter naar voren komt of dat er kleding stukken zijn waar je figuur beter in naar voren komt. "
  • “Kleding die ik zelf nooit zou kopen, maar die mij laten stralen en zeker laten groeien in de positieve zin!”

    Naam: Paula Pieterse Leeftijd: 57 Woonplaats: Ter Aar Beroep: Ondernemer Datum: 22 mei 2020
    10.0
    “Afgelopen zaterdag met een gezonde spanning voor de derde keer op weg naar Almere. Gezonde spanning? Altijd weer spannend wat Akke Marije bij elkaar gesprokkeld heeft. Na een begroeting (op gepaste afstand en op de juiste manier) eerst de prachtige nieuwe stijl studio bewondert. In één  woord geweldig, ik voelde me direct thuis. Alles match met elkaar maar is zeker niet over de top.En inderdaad ze had weer geweldige items voor mij bij elkaar gezocht. Jurkjes en rokjes dit keer omdat de zomer eraan komt. De doorpas kon beginnen. De reacties van Akke Marije zijn zo eerlijk en spontaan. Als een kledingstuk niet het gewenste resultaat oplevert is ze daar heel eerlijk en oprecht over. In de kledingzaken mis ik vaak die eerlijkheid met als gevolg een miskoop😞. Ondertussen krijg ik ook antwoord op al mijn vragen, wat voor schoenen? Een ketting of juist niet, welke combinaties kan ik nog meer maken met dit item, dat is toch super. Doordat Akke Marije voor mij shopt kom ik ook met verrassende items thuis. Kleding die ik zelf nooit zou kopen of dragen maar die mij laten stralen en zeker laten groeien in de positieve zin. Super bedankt Akke Marije voor deze “ Paula tijd”, ik kan er weer even tegenaan😀 en kijk in het najaar weer uit naar onze nieuwe ontmoeting”
  • “Het doet echt iets met je gevoel en uitstraling en andere mensen reageren er ook positief op :-) “

    Naam: Sanne Knoester Leeftijd: 35 Woonplaats: Nootdorp Beroep: Leerkracht Datum: 9 mei 2020
    10.0
    “Ongeveer 2 jaar geleden heb ik contact gezocht met Akke Marije. Ik heb toen een kleurenanalyse en personal shopping dag gehad. Hier werd ik zo blij en enthousiast van dat ik meer wilde weten. Na mijn tweede zwangerschap had ik gepland dat ik weer bij Akke Marije langs zou komen voor een gaderobe check, stijladvies en dat zij voor mij zou gaan shoppen. Ik heb hier een lange tijd naar uit gekeken en vond het echt een cadeau voor mezelf! Akke Marije neemt echt de tijd voor je en laat je met een goed gevoel naar huis gaan. Het was heel fijn om na de gaderobe check een opgeruimde kledingkast te hebben. Zelf lukte dit niet helemaal. Het stijladvies was leerzaam en ik leer steeds beter om mij goed te kleden. Het leukste vond ik het passen van de kleren die Akke Marije had uitgezocht. Bijna elk kledingstuk stond meteen goed en ik ben met een goedgevulde tas naar huis gegaan. Akke Marije luistert echt naar wat je zoekt en helpt je uit je comfort zone te komen. Ik ben heel blij met de nieuwe kledingstukken en het heeft een positief effect op mijn gevoel elke dag. Ik merk dat ik hierdoor Kleding steeds belangrijker ben gaan vinden. En dan met name minder kleding, maar wel de juiste kleding met kwaliteit. Het doet echt iets met je gevoel en uitstraling en andere mensen reageren er ook positief op. Ik ga dit zeker vaker doen! Kortom het is echt een aanrader om X Styling&Image in te schakelen”
  • “Verrassende keuzes die voor mij de wow-factor hebben en waar ik mij lekker in voel”

    Naam: Masha Wight Leeftijd: 41 Woonplaats: Leiden Beroep: Manager in de zorg Datum: 28 april 2020
    10.0
    "Ik had van tevoren verschillende websites bekeken met aanbod in stylingadvies. X Styling&Image sprong daaruit naar voren door het enthousiasme, professionaliteit en maatwerk wat van de website afspatte. Dat heeft Akke Marije helemaal waargemaakt. Van het maken van de afspraak, het contact van tevoren tot het contact achteraf: Akke Marije is heel enthousiast en klantvriendelijk in het leveren van professioneel maatwerk. De dag zelf was heel erg leuk en nuttig en precies wat ik hoopte en verwachtte. Ik ben een type dat zelfs kleding van 20 jaar terug in de kast heeft hangen en verder weinig gevoel voor stijl heeft. Voor mijn functie wil ik me goed en representatief kleden, aansluitend op mijn karakter en persoonlijkheid. Wat hulp was dus van harte welkom...Ik wilde een goed kleuradvies en advies over geschikte pasvormen en vervolgens op basis van mijn kledingkast advies over wat daarvan daarbij aansloot en wat weg kon. We begonnen met een kennismaking, wat ik belangrijk vond omdat daarbij duidelijk werd wat voor persoon ik ben. Adhv kleuren werd duidelijk dat ik een zomertype ben. Het stijlboekje hebben we ook vlot ingevuld met daarbij voorbeelden zodat me duidelijk werd welke vormen goed passen. Vervolgens flink tijd besteed aan de kast en met alle vertrouwen in Akke Marije heb ik drie vuilniszakken kleding weggegooid. Precies van die kledingstukken waar ik bij twijfelde kon zij heel goed benoemen waarom het minder paste qua vorm, stijl of kleur. En passant stelde ze met mijn kleding ook een aantal setjes samen. Foto’s ervan genomen en de dag erna meteen een van die combi’s naar mijn werk aangetrokken. Tot slot de dag afgesloten met een bezoek aan twee kledingwinkels waar we obv al het eerdere advies een paar nieuwe setjes hebben gekocht. Een aantal verrassende keuzes die voor mij de wow-factor hebben maar waar ik me ook heel lekker in voel. Akke Marije maakte overal foto’s van die ze me later appte. Heel handig! Veel handige tips en voorbeelden gekregen waardoor ik zeker weet dat ik minder miskopen ga maken én leuke kleding die bij mijn functie als manager passen kan vinden. Ik zou het anderen zeker aanraden dit een keer te doen ter inspiratie, omdat het leuk is en omdat het praktisch kan zijn om eventuele miskopen te voorkomen. Akke Marije is heel behulpzaam en heeft me naderhand nog advies gegeven bij de aankoop van twee items die we in de winkels niet konden vinden. Heel fijn, die  persoonlijke benadering van haar!"
  • “Een dag waar je nu en voor in de toekomst veel plezier aan hebt in je dagelijks leven!”

    Naam: Sandra Balk Leeftijd: 42 Woonplaats: Dronten Beroep: Kaderarts ouderengeneeskunde Datum: 12 april 2020
    9.0
    Op vrijdag 27 maart een inspirerende dag bij ons thuis gehad met Akke Marije. Zorgvuldig omgaand met de maatregelen rondom Corona kon deze afspraak gelukkig door gaan. Voor mijn verjaardag eind februari heb ik als cadeau een bon gevraagd om te besteden bij X Styling Image. Zelf het restant van het bedrag erbij gelegd en deze dag als een schitterend cadeau mogen ervaren! Van tevoren een uitgebreide vragenlijst ingevuld en tijdens de dag zelf aan de slag met het invullen van mijn Persoonlijk Stijlboek. Nooit gerealiseerd dat er zoveel verschillende soorten mouwen, kragen, broeken etc. zijn. Goed om te weten wat bij mijn figuur het beste past! Ook aan de slag met kleuren, waarbij ik een winter-type blijk te zijn. Dit was vervolgens goed helpend bij het bekijken van mijn kleding in mijn kledingkast. In gesprek met Akke Marije voelde ik me op gemak en kon ik open mijn vragen stellen. Dit was erg fijn! Vervolgens door mijn kleding kast heen, waar best wel veel uit weg is gegaan. Dit ruimde goed op. Tevens nieuwe, verrassende combinaties ontdekt en advies hoe kleding het beste te dragen! Akke Marije heeft adviezen gegeven wat ik op dit moment nog mis in mijn kledingkast en het plan is reeds daar om in de toekomst gebruik te maken van haar kwaliteit om in de winkels passende kleding uit te zoeken voor mij. De aanpak van X Styling Image heb ik als duidelijk en prettig ervaren. Laagdrempelig contact van tevoren en op de dag zelf een ontspannen sfeer, waarbij wordt gekeken wat bij mij als persoon het beste past. Ook vind ik het mooi dat er wordt gekeken, waar je van gaat stralen! Het heeft mij opgeleverd dat ik praktische tips heb gekregen hoe het beste mijn kleding te dragen, welke combinaties mij mooi staan en welke soort kleding mij het beste staat. Ook een concreet wensenlijstje wat ik goed kan gebruiken in mijn kledingkast. Tot heden nog niet in de praktijk kunnen brengen met winkelen van nieuwe items door alle drukte op mijn werk rondom het Corona-virus. Dit is dan ook een mooi vooruitzicht! Ik raad een styling dag zeker aan een ieder aan, gezien mijn bovenstaande positieve ervaringen! Iets waar je nu en voor in de toekomst veel plezier aan hebt in je dagelijks leven!" 
  • “Akke-Marije leeft zich goed in in wie je bent en wat je stijl is. Verrassend en leuk!”

    Naam: Sandra van Dijk Leeftijd: 40 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Organisatieadviseur Datum: 1 april 2020
    10.0
    "Nadat ik eerder met Akke-Marije een personal-shopping dag heb gedaan, kwam ze dit keer bij mij thuis. Ik kreeg eerst een heel handig stylingboek zodat je weet welke pasvormen goed bij jou passen. Dat maakt het shoppen zoveel makkelijker! En daarna zijn we mijn kledingkast gaan uitmesten. Wat kon er weg, en waar konden nieuwe combinaties mee gemaakt worden? Het was fijn om mijn kleding door een professional te laten bekijken, omdat ik kleding weg doen best moeilijk vind. We hebben een vuilniszak gevuld met kleding die naar een vriendin of weg kan. En Akke-Marije maakte verrassende combinaties met kledingstukken die overbleven. Echt leuk, shoppen in je eigen kast! We hebben een lijst gemaakt met items die handig waren om te kopen. Daar zijn we vervolgens naar op zoek gegaan in de stad.  Ik ben weer thuis gekomen met verrassende items waar ik blij mee ben! Items die passen bij mijn leeftijd, werk en prive-gelegenheden. Het is superdeluxe om in een winkel niet zelf alle rekken door te hoeven spitten! Zeker als je niet zo van winkelen houdt en er zonder hulp het liefst na 10 minuten al de brui aan geeft :-). Akke-Marije heeft me ook geholpen met accessoires uitkiezen. Zelf heb ik daar nooit zin in, waardoor ik al jaren ontevreden was met een tasje en nooit sieraden droeg. Nu heb ik een mooie nieuwe tas en draag ik een ring en een ketting. Akke-Marije leeft zich goed in in wie je bent en wat je stijl is. Ze is duidelijk in haar adviezen, zonder een keuze op te dringen. Ik krijg veel complimentjes over m'n nieuwe kleding! Daarom zou ik hulp van Akke-Marije zeker aanraden, bijvoorbeeld als je niet van shoppen houdt maar er toch leuk uit wilt zien. Of als je merkt dat je garderobe niet meer goed bij je leeftijd of functie op werk past. Of als je kleding in je kast hebt hangen die je al jaren niet meer draagt of zelfs niet meer past. Het is fijn om na het advies van Akke-Marije alleen maar kleding in je kast te hebben hangen die je graag draagt." 
  • “Akke Marije heeft heel goed rekening gehouden met mijn wensen en het past ook echt bij mij”

    Naam: Renate Verstappen Leeftijd: 32 Woonplaats: Utrecht Beroep: Manager bij universiteit Datum: 16 maart 2020
    9.0
    "Ik kwam met een vaag idee naar Akke Marije, maar zij doorgrondde snel mijn vraag: er buiten mijn werk leuk uitzien op een manier die bij mijn leeftijd en situatie past. Op een of andere manier lukte het buiten mijn werk nooit om er volwassen uit te zien, terwijl ik een serieuze baan en twee kleine kinderen heb. Akke Marije heeft heel goed rekening gehouden met mijn wensen qua kleding en mijn nieuwe kleding past ook echt bij mij. Ik raad het anderen zeker aan!"

Wij werken met trots voor