Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 483 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Geen ‘gedoe’ meer, ik heb weer zelfvertrouwen en plezier in mijn kleding”

    Naam: Simone Kranendonk Leeftijd: 29 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Organisatie adviseur/ondernemer Datum: 5 oktober 2020
    10.0
    "Ik heb echt ontzettend veel gehad aan jouw bezoek bij mij. Ik voel me een stuk beter in mijn kleding, geen ‘gedoe’ meer. Ik heb een aantal mooie tops gekocht, boothals off-white gevonden bij Uniqlo (helaas niet heel verantwoord maar soms is dat helaas zo...). Nu nog een goede zwarte broek en nieuwe jeans. Het heeft mij naast een mooi opgeruimde kledingkast (nog steeds op kleur!!) weer plezier en zelfvertrouwen opgeleverd met wat ik aan ‘kan’. De aanpak: heel goed en persoonlijk, leuk dat je medewerkers ook zo lief reageren op mails. Als je hulp vraagt voor kleding voel je je toch een beetje kwetsbaar - tenminste, ik - en jij en jouw team stelden mij gerust in jullie rustige, heldere, welkome communicatie. Complimenten dus! Ik zal jullie zeker aanraden, heb ik al gedaan”
  • “Het resultaat is verbluffend met kleding die ik zelf nooit zou passen”

    Naam: Katharina Grosser Leeftijd: 52 Woonplaats: Huizen Beroep: Ondernemer/adviseur business development Datum: 20 september 2020
    10.0
    "De stylingdag was deze keer extra bijzonder, omdat het een hele verwenprogramma werd: haar, make up en kledingadvies. Het was een super geslaagde dag. Ik heb heel veel handige tips gekregen hoe ik mijn haar beter kan stylen. De make-up sessie was in feite een mini masterclass over hoe ik snel en makkelijk een natuurlijke look kan creëren. Hier zal ik nog jaren profijt van hebben! Het doel van de kleding sessie was om een duurzame zomergarderobe op te bouwen. Ik ben namelijk een paar kilo's aangekomen waardoor mijn kleding helaas een maat de klein werd. Akke Marije wist me te verrassen met kledingstukken, die ik zelf nooit had durven passen en het resultaat is verbluffend. En dat merk ik ook aan de reacties, die ik van vrienden en familie kreeg. Het was een flinke investering, maar die heb ik zeker snel terug verdiend. Nu ben ik binnen een dag klaar voor de komende jaren. En de tijd, die ik zelf niet hoeft te shoppen kan ik beter investeren in werk en vrije tijd. Dat scheelt ook nog een hoop miskopen. Hartelijk dank Akke Marije voor weer een geweldige styling ervaring!”
  • “Ik heb gewoon een paar tranen gelaten…Een waardevolle heerlijke dag!”

    Naam: Jeanette Klopman Leeftijd: 59 Woonplaats: Ugchelen Beroep: Receptioniste Datum: 18 september 2020
    10.0
    "Al een hele tijd wilde ik eens wat anders met mijn haar, maar wat? Je zit een beetje vastgeroest in je eigen vaste patroon van föhnen en opmaken, op zich geen verkeerde look maar misschien is er een model wat veel beter staat. Trouw als ik ben aan mijn eigen kapster zou ik zelf niet gauw ergens anders heengaan. Mijn lieve man had bedacht dat het er nu maar eens van moest komen en heeft (hoe knap) op eigen houtje een afspraak gemaakt bij Akke-Marije en kadootje voor mijn 60e verjaardag. En oh wat vond ik het spannend, zou ik geen spijt krijgen, wie is Akke-Marije. Ik heb de site van Akke-Marije tot mijn afspraak verslonden en allerlei make-overs bekeken…… en eerlijk is eerlijk wat een plaatjes! Mijn dag stond op zaterdag 12 september gepland en wat had ik er zin in! De deur zwaaide al open en ik werd allerhartelijkst ontvangen door Akke Marije in haar prachtige make-over salon. Vanaf het begin tot het eind: GEWELDIG. Waar ik het meest naar uitkeek was natuurlijk mijn kapsel, maar achteraf heb ik juist ontzettend veel opgestoken over de kleding-stijl waar ik moet letten en het kleurenpallet. Hier heb ik de rest van mijn leven wat aan. De kapster kreeg Carte-blanche ik dachtik moet het nu ook laten gebeuren en zo werd ik van blond weer donker (grappig genoeg mijn eigen haarkleur van vroeger) en ging ik van halflang naar kort en wat stond  het mij goed, ik moest gewoon een paar tranen laten….Toen nog de visagie in en tips meegekregen , al met al een  waardevolle heerlijke dag!!"
  • “Het heeft mij opgeleverd dat ik me goed voel, zelfverzekerder en voorlopig niet zelf hoef te shoppen :-) “

    Naam: Ilja Petersen Leeftijd: 39 Woonplaats: Tilburg Beroep: Grafisch vormgever Datum: 10 september 2020
    10.0
    "De zenuwen aan het begin van de ochtend verdwenen zodra Akke Marije binnen kwam. Ze weet wat ze doet maar geeft je ook de ruimte voor eigen inbreng. Ik ben blij met een kast vol mooite items voor komende 2 seizoenen! De aanpak van XStyling is professioneel. Akke Marije had al flink wat voorwerk gedaan zodat we doelgericht konden gaan shoppen. Super fijn aangezien shoppen niet mijn ding is zeg maar :-). De aanpak van X styling&image is erg professioneel en duurzaam. D.m.v. een stijlboekje en kleuren advies kun je altijd terug vallen op de tips wanneer je het even niet meer weet bij het shoppen. Met duurzaam bedoel ik dan ook een investering waar je misschien wel de rest van je leven baat bij hebt. De investering is het zo waard. Je leert veel, hebt een leuke dag en een kast vol met nieuwe kleding items!"
  • “Een heerlijke dag! Akke Marije is een vakvrouw met flair en verstand van fashion..”

    Naam: Mieke Noordam Leeftijd: 51 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Bestuurssecretaresse bij Universiteit Amsterdam Datum: 8 september 2020
    9.0
    “Wat een leuke dag hebben we bij jou gehad met ons 5-en! Ik vind jou een professionele vakvrouw met flair en verstand van fashion en alles wat daar bij komt kijken! We kregen goede adviezen over wat staat je goed en wat kun je beter niet doen qua pasvorm, lengte en neklijnen, e.d. Wat ik jammer vond is dat we dat niet gelijk in de praktijk konden zien, het bleef nu bij praten over, maar dan hadden we voor een van de andere workshops moeten kiezen. Een ander zou ik een advies bij jou zeker aanraden, maar dan wel iets uitgebreider met een kledingadvies in een winkel erbij. Ook het haar- en mak-up advies vond ik goed, de dames zagen er allebei prachtig uit! Ik denk dat ze veel goede tips hebben gekregen. Bij Susanne was het verschil met hoe ze binnenkwam niet zo groot, dat vond ik wel wat jammer. Maar het kapsel past wel bij haar. De lokatie is prachtig en de lunch was heerlijk! Kortom, een heerlijke dag, we gingen helemaal geinspireerd naar huis!”
  • “Echt genieten! Ze ziet wat je staat, laat je af en toe out of the box denken..”

    Naam: Louise Avenarius Leeftijd: 40 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Huisarts Datum: 6 juli 2020
    10.0
    ‘Wat was het een super dag en heerlijke dag om jarig te zijn! Het was een grote verrassing dat je opeens in onze woonkamer stond en met mij een dag aan de slag zou gaan. Wat een fantastisch cadeau voor mijn verjaardag in Corona tijd. Heerlijk een dag voor mezelf, samen kijken naar wat past bij mij en welke kleuren staan me goed en welke minder. Daarna de kast door, een deel mocht blijven, maar er zaten toch ook wel wat missers tussen en de grap is dat dat ook kleding is die ik weinig draag. En daarna shoppen in Haarlem, we hebben superleuke setjes gekocht en een jumpsuit, iets wat ik zelf niet uit het rek zou (durven) pakken. S avond de kleding thuis en aan vrienden laten zien en iedereen was super enthousiast, ik shop nu ook echt met alle tips in mijn achterhoofd en de kleuren kaart zit in mijn portemonnee. Helaas nog niet heel veel tijd gemaakt om te shoppen, maar wat ik heb gekocht draag ik ook gelijk en met veel plezier. Ik kan iedereen aanraden om een dagje met Akke Marije te plannen, ze is supergezellig, zo enthousiast en bevlogen dat je ook al ben je geen shopper je gewoon zin krijgt om te gaan winkelen. Ze ziet wat je staat, laat je af en toe out of the box denken en ziet ook wat minder bij je past. Echt genieten!”
  • “De dag had nog veel langer mogen duren..Ik kan het iedereen aanraden”

    Naam: Jeanet Hilbrands Leeftijd: 59 Woonplaats: Apeldoorn Beroep: Adviseur bij ING bank Datum: 5 juli 2020
    10.0
    “Na lang wikken en wegen had ik besloten een make-over dag te gaan doen. Toch wat zenuwachtig die dag naar Akke Marije gereden. Ik werd hartelijk ontvangen door Akke Marije en na een intake gesprek werd mijn haar gedaan. Het is super geworden en ook na het zelf te hebben gewassen zit het nog steeds goed. Terwijl de verf aan het intrekken was heeft de visagiste mij mooi opgemaakt en tips gegeven hoe ik het beste kan doen. Heel fijn. De middag is Akke Marije met mij mee geweest voor de personal styling. Ik heb het als zeer prettig ervaren en kleren aangepast en aangeschaft wat ik normaal nooit zou doen. Kortom ik heb een hele fijne dag gehad die voor mij nog veel langer had mogen duren. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven en kan het iedereen aanraden”
  • Ik ben echt blij met mijn verrassende look :-)

    Naam: Lisanne Tuinier Leeftijd: 18 Woonplaats: Rotterdam Beroep: Bloemist Datum: 28 juni 2020
    10.0
    "Ik vond het echt een gezellige dag met mijn 2 zusjes en moeder. Het was voor ons ontspannen en we hebben allemaal een nieuwe look gehad die bij ons past maar die we misschien niet zelf zo hadden bedacht. Juist omdat ik zelf bijvoorbeeld mijn haar niet snel kort knip maar jullie vonden dat dat beter paste deed ik het toch en uiteindelijk ben ik er echt blij mee. Het voelt weer fris en er zit nu leuk model in. De aanpak vond ik voor ons als klant erg relax we konden echt genieten en hoefde zelf bijna aan niks te denken. Ik zou het zeker andere aanraden omdat je niet alleen met je kapsel maar ook met kleding en kleuren leert dat er kleuren zijn waarin je veel beter naar voren komt of dat er kleding stukken zijn waar je figuur beter in naar voren komt. "
  • “Kleding die ik zelf nooit zou kopen, maar die mij laten stralen en zeker laten groeien in de positieve zin!”

    Naam: Paula Pieterse Leeftijd: 57 Woonplaats: Ter Aar Beroep: Ondernemer Datum: 22 mei 2020
    10.0
    “Afgelopen zaterdag met een gezonde spanning voor de derde keer op weg naar Almere. Gezonde spanning? Altijd weer spannend wat Akke Marije bij elkaar gesprokkeld heeft. Na een begroeting (op gepaste afstand en op de juiste manier) eerst de prachtige nieuwe stijl studio bewondert. In één  woord geweldig, ik voelde me direct thuis. Alles match met elkaar maar is zeker niet over de top.En inderdaad ze had weer geweldige items voor mij bij elkaar gezocht. Jurkjes en rokjes dit keer omdat de zomer eraan komt. De doorpas kon beginnen. De reacties van Akke Marije zijn zo eerlijk en spontaan. Als een kledingstuk niet het gewenste resultaat oplevert is ze daar heel eerlijk en oprecht over. In de kledingzaken mis ik vaak die eerlijkheid met als gevolg een miskoop😞. Ondertussen krijg ik ook antwoord op al mijn vragen, wat voor schoenen? Een ketting of juist niet, welke combinaties kan ik nog meer maken met dit item, dat is toch super. Doordat Akke Marije voor mij shopt kom ik ook met verrassende items thuis. Kleding die ik zelf nooit zou kopen of dragen maar die mij laten stralen en zeker laten groeien in de positieve zin. Super bedankt Akke Marije voor deze “ Paula tijd”, ik kan er weer even tegenaan😀 en kijk in het najaar weer uit naar onze nieuwe ontmoeting”
  • “Het doet echt iets met je gevoel en uitstraling en andere mensen reageren er ook positief op :-) “

    Naam: Sanne Knoester Leeftijd: 35 Woonplaats: Nootdorp Beroep: Leerkracht Datum: 9 mei 2020
    10.0
    “Ongeveer 2 jaar geleden heb ik contact gezocht met Akke Marije. Ik heb toen een kleurenanalyse en personal shopping dag gehad. Hier werd ik zo blij en enthousiast van dat ik meer wilde weten. Na mijn tweede zwangerschap had ik gepland dat ik weer bij Akke Marije langs zou komen voor een gaderobe check, stijladvies en dat zij voor mij zou gaan shoppen. Ik heb hier een lange tijd naar uit gekeken en vond het echt een cadeau voor mezelf! Akke Marije neemt echt de tijd voor je en laat je met een goed gevoel naar huis gaan. Het was heel fijn om na de gaderobe check een opgeruimde kledingkast te hebben. Zelf lukte dit niet helemaal. Het stijladvies was leerzaam en ik leer steeds beter om mij goed te kleden. Het leukste vond ik het passen van de kleren die Akke Marije had uitgezocht. Bijna elk kledingstuk stond meteen goed en ik ben met een goedgevulde tas naar huis gegaan. Akke Marije luistert echt naar wat je zoekt en helpt je uit je comfort zone te komen. Ik ben heel blij met de nieuwe kledingstukken en het heeft een positief effect op mijn gevoel elke dag. Ik merk dat ik hierdoor Kleding steeds belangrijker ben gaan vinden. En dan met name minder kleding, maar wel de juiste kleding met kwaliteit. Het doet echt iets met je gevoel en uitstraling en andere mensen reageren er ook positief op. Ik ga dit zeker vaker doen! Kortom het is echt een aanrader om X Styling&Image in te schakelen”

Wij werken met trots voor