Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 389 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Als ik mijn kledingkast opendoe krijg ik een grote glimlach..”

    Naam: Anke Eekma Leeftijd: 42 Woonplaats: Amersfoort Beroep: Financieel bij HR2Day en Fotograaf Datum: 6 september 2017
    10.0
    “Ik heb weer een fantastische dag gehad met Akke Marije. Het voelt alsof je met een vriendin aan het shoppen bent die alle tijd neemt en precies weet wat bij je past en leuke nieuwe dingen uitprobeert. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe collecties. Een aantal kleuren waar ik zelf nooit opgekomen was omdat ik dacht dat het niet bij me paste en een heel gevarieerde set nieuwe kleding. Als ik mijn kledingkast opendoe krijg ik een grote glimlach. Pas wel op: dit kan verslavend werken ☺!”
  • “Met recht een metamorfose, geweldig!! Ik zou het iedereen gunnen!”

    Naam: Annette Bok Leeftijd: 57 Woonplaats: Oud-Beijerland Beroep: Assistent psychologie Datum: 5 september 2017
    10.0
    "Mijn dochter en ik wisten eigenlijk niet wat ons te wachten stond, de metamorfose was een cadeau. Het was een warm bad, wat een sympathieke en betrokken mensen zitten er in het van team X Styling&Image! We hebben allebei heel veel geleerd van je styliste Mirjam. Haar adviezen en de tips waren echt maatwerk. Echt heel persoonlijk en met respect gebracht, veranderingen zonder ons uit onze comfortzone te halen. Ook de kapsters en de visagiste waren vakvrouwen met liefde voor wat ze doen, mensen hun mooiste zelf laten zijn. Eindresultaat van de dag; een moeder die er volgens haar omgeving 10 jaar jonger uitziet en een stralende dochter. Met recht een metamorfose, geweldig!!! Louter en alleen maar enthousiaste reacties ontvangen, ik zou het iedereen gunnen!"
  • “Ik heb weer een vrouw die dagelijks plezier heeft om haar klerenkast te openen en meer zelfvertrouwen voelt”

    Naam: Hans R. Leeftijd: 52 Woonplaats: Breda Beroep: Adviseur Datum: 28 augustus 2017
    9.0
    "Jullie hebben het prima gedaan! Ik ben aangenaam verrast (hoewel ik echt wel wat verwachtte) door het resultaat. Zoveel kleding, zeker door het combinatie aspect, en zo helemaal Linda. Echt geweldig. En kwalitatief goed spul en van een faire prijs. Ook heel fijn om te merken uit het commentaar van Linda dat je haar prima aanvoelde en alle ruimte hebt gegeven en toch ook op het juiste moment hebt doorgepakt. Ook dank voor de extra effort die je leverde aan het einde van de, naar ik denk, ook vermoeiende dag. Ze is er erg gelukkig mee. Ook het style boek en de kleuradviezen zijn zeer waardevol. Ik ben heel blij dat ik dit “project” bij jullie heb neergelegd en dat mijn doel, een vrouw die weer dagelijks plezier heeft om haar klerenkast te openen en meer zelfvertrouwen voelt door fijne kleding, is bereikt. Bovendien weet ze nu hoe en waar en wat te zoeken. Perfect.  Chapeau !!"
  • “Ze luisterde goed en heeft verrassende, leuke combinaties laten zien. Superfijn!”

    Naam: Marchien Bertens - Kuik Leeftijd: 45 Woonplaats: Den Haag Beroep: Interimmanager ontwikkeling Datum: 24 juli 2017
    9.0
    "Ik heb de stylingdag met Barbara van X Styling&Image ervaren als een kadootje! Op een rustige, vrolijke, respectvolle manier heeft Barbara mij aangegeven welke kleding goed bij mijn figuur past en welke kleuren bij mij het beste naar boven halen. De opzet was dat we door mijn kledingskast zouden lopen en daarna naar de stad zouden gaan. Gaandeweg de dag hebben we in goed overleg het programma bijgesteld met als resultaat dat ik met een heel blij gevoel mijn kledingkast open. Geen kledingstukken meer waar ik bij twijfel of die als ‘niet te combineren’ in de kast hangen. Barbara heeft verrassende, leuke combinaties laten zien waardoor ik nu al blij wordt van de gedachte dat ik die kleding (weer) ga dragen. Het samen winkelen gaan we op een later moment nog doen, want als het net zo leuk en verrassend is als de afspraak bij mij thuis, dan word ik daar nu al blij van :-)! De aanpak van Xstyling&image, in mijn geval Barbara, was heel erg fijn. Open en respectvol en warm. En met een dosis humor, waardoor het een ontspannen, gezellig dag werd en ik geen moment het gevoel heb gehad dat mij iets aangepraat of opgedrongen werd. Barbara luisterde ook goed naar mij, als ik ergens aarzelde of twijfelde. Dat maakte dat ik me volledig op mijn gemak voelde, superfijn! Ik kan het iedereen aanraden!!"
  • “Je hebt mijn ogen geopend. Je hebt geen idee hoe blij ik ben!”

    Naam: Marry Bos-Vriesman Leeftijd: 45 Woonplaats: De Rijp Beroep: Financieel planner Datum: 10 juli 2017
    10.0
    "Ik vond het een spannende dag. Wij hadden afgesproken in een leuke stad en onderweg daar naar toe nam ook de spanning toe. Je gaat toch op pad met iemand die je alleen gemaild hebt en behalve tijdens het maken van de afspraak verder niet gesproken hebt. Tijdens onze kennismaking voelde het al snel goed, tijdens dit gesprek heb je uitgelegd hoe de dag er uit zal gaan zien en hoe jij dit aanpakt en heb je mij nog de nodige vragen gesteld. Eerst naar de kapper, Dennis geweest die mijn haar echt supermooi heeft gekleurd, geknipt en daarna gestyled. Hier ben ik echt heel blij mee. Het is een mooi kapsel wat ik zelf gelukkig goed in model krijg maar zo mooi als Dennis is niet meer gelukt. Als hier nog tips voor zijn hoor ik dit graag. De make-up welke Stephanie bij mij heeft aangebracht zag er mooi uit en ze heeft mij goede tips gegeven. Het was een mooie lichte make-up, inmiddels heb ik de gebruikte kleurtjes ook aangeschaft. Na de lunch samen naar de winkels, hier nam de spanning weer toe. Ik was erg benieuwd naar wat je voor mij had uitgezocht. In de eerste winkel, waren de eerste kledingsets wat je had uitgezocht niet helemaal wat ik in gedachte had. Dan gaat het toch even door je heen, o jee het zal toch wel goed komen met de kleding? En dit kwam goed. Daarna kwamen de kleren waar ik mij wel lekker in voelde. Sommige kleding paste uiteindelijk toch niet bij mijn figuur en dat zij je dan ook eerlijk. Maar ik heb mooie nieuwe kledingsets en met de jurk ben ik echt super blij! En trouwens de spijkerbroek welke toch strakker is als de modellen die ik altijd uitzoek ben ik ook blij mee. Alles wat ik heb gekocht staat mooi en is een goede aanvulling op mijn huidige garderobe. De jurk met de mooie halslijn was deze keer nog een stap te ver voor mij, maar een volgende keer durf ik dat (misschien) ook aan te schaffen. Het is een superleuke dag geweest. Omdat het om een make-over ging wilde ik toch zoveel mogelijk uit handen geven en niet te veel wensen hebben. Dit maakt het heel spannend, omdat je niet weet wat jij en Dennis in gedachte hebben. Ik heb eerst een vragenlijst ingevuld en foto’s toe gestuurd, je kon merken dat jullie hier ook echt iets mee hadden gedaan. De make-up was het enige wat ik niet spannend vond en makkelijk over me heen kon laten komen. Jij had 's ochtends al voor geshopt en dan is het heel erg spannend om ’s middags samen te gaan passen Ik heb goede tips gehad en ik weet zeker dat ik als ik weer ga winkelen nu ook verder durf te kijken dan dat dat ik hiervoor deed. Deze heerlijke verwen dag kan ik echt iedereen aanraden, het is ontzettend fijn om te merken dat er toch meer kleding is die leuk staat en dat je niet altijd dezelfde “soort” kleding hoeft te dragen. Ik heb dankzij jou veel complimenten gekregen! Jij hebt me deze dag laten zien wat de mogelijkheden zijn met kleding en ook ben ik in kledingwinkels geweest waar ikzelf nooit kom. Je hebt mijn ogen geopend. Lieve Akke Marije, ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor deze geweldige ervaring. Je hebt me echt laten zien dat er veel meer kleding is die mooi bij mij staat, je hebt geen idee hoe blij ik hiermee ben. Dank je wel!!!"
  • “Ik weet nu welke stylen bij me passen en hoe ik mij beter kan kleden, geweldig!”

    Naam: Charlotte Bongers Leeftijd: 37 Woonplaats: Bemmel Beroep: Leerkracht Datum: 29 juni 2017
    9.0
    “Ik heb een super leuke dag gehad afgelopen vrijdag! Ik vond het best spannend. Had geen idee wat het allemaal inhield. Hoe zou de stylist zijn? Zouden er veel stiltes vallen? Rosita bleek een ontzettend leuke vrouw. Open en toegankelijk en had meteen door wat mijn stijl was en waar ik mee zat. We hebben het stylingsboek doorgenomen en daarbij tips en tops geschreven zodat ik nu weet welke style goed bij mijn lichaam past. Ik vond de aanpak goed. Een boterham in de auto eten zodat we meer tijd hadden om te shoppen:) Geweldig! Rosita ging effectief te werk. Stelde veel vragen en probeerde alles te regelen. Was ook duidelijk naar winkelpersoneel. Nee, geen zwart. We willen kleur zei ze dan! Mede door haar voelde ik mij heel snel op mijn gemak. Het heeft opgeleverd dat ik nu beter weet hoe ik mij kan kleden. Welke stylen passen goed bij mijn lengte en lichaam. Welke stoffen en materiaal zijn geschikt. Ik snap heel goed dat mensen enthousiast zijn over deze dag. Dat ben ik ook. Ik zou het andere mensen zeker aanraden!”
  • “Sommige items zou ik zelf nooit uitkiezen om te passen, maar blijken dan super te staan!”

    Naam: Merel Rooijmans Leeftijd: 37 Woonplaats: Amstelveen Beroep: Dierenarts Datum: 18 juni 2017
    10.0
    "Akke Marije heeft weer een aantal super leuke outfits voor me gevonden. Vooral de bloemenjurk is een grote winner. Ook fijn dat ze rekening houdt met de kledingstukken van de vorige keer. Op die manier kan ik nog meer combineren. Sommige items zou ik zelf nooit uitkiezen om te passen, maar blijken dan super te staan! Dat is echt de meerwaarde van een goede styliste! Met leuke accessoires maakt ze de outfits helemaal compleet."
  • “Na eindeloos getwijfel de stap genomen, de dag was echt super!”

    Naam: Suzan Koenraad Leeftijd: 46 Woonplaats: Moergestel Beroep: Bedrijfskundig adviseur bij gemeente ‘s-Hertogenbosch Datum: 7 juni 2017
    10.0
    "Na eindeloos getwijfel over haar, make-up en kleding heb ik een tijdje geleden aan afspraak gemaakt bij X Styling. De make-overdag was een echte fijne verwendag. Wat een luxe om niet de hele winkel door te hoeven, alles hing al klaar! De kleding, haar en make-up past echt bij mij en ik voel me er heel prettig in. Het voegt echt iets toe en naar mijn wensen is heel goed geluisterd. Bij de kapper is ook echt de tijd genomen en ik kan er thuis mee aan de slag. Ik kan iedereen X Styling&Image aanraden. De dag was echt super!"
  • “Kleding zou ik zelf nooit hebben gekocht maar bleek toch verrassend leuk te zijn en goed te staan!”

    Naam: Marieke Boersma Leeftijd: 50 Woonplaats: Aerdenhout Beroep: Pedagoog en diëtiste Datum: 26 mei 2017
    9.0
    "Een aantal jaren geleden kreeg ik via een andere kleur consulent een kleuradvies. Ik bleek een lente type te zijn.Op basis van dit advies heb ik vele jaren mijn kleding gekocht. Toch kreeg ik bij veel kleding die ik kocht en droeg uiteindelijk geen prettig gevoel, er bleef dan ook veel kleding in mijn kast hangen die ik eigenlijk nooit aantrokIn april besloot ik een afspraak te maken met Akke Marije om eens opnieuw te onderzoeken welke kleuren en kleding style nu eigenlijk bij mij pasten. Ik bleek een heel ander kleur type te zijn, namelijk een herfst type. Het eerste kleuradvies bleek dus niet te kloppen. Tot de kleuren  van het herfsttype voel ik mij ook veel meer aangetrokken. Na het kleur en style advies is Akke Marije opzoek gegaan naar leuke kleding. Binnen twee weken heeft zij voor mij een aantal complete nieuwe kledingsets gezocht die ik afgelopen weekend heb gepast. Op 1 jurk na (waarvan het model niet helemaal geschikt voor mij was) en een broek waarvan de maat niet helemaal goed was bleken alle kledingstukken heel erg leuk te staan en ook de kleuren waren voor mij heel geschikt. Alles was geheel naar mijn smaak, sommige kleding zou ik zelf nooit hebben gekocht maar bleek toch verrassend leuk te zijn en goed te staan. De broek die niet past ruilt Akke Marije nog voor mij om en krijg ik later toegestuurd. Akke Marije heeft mij zeer prettig ontvangen, goed geholpen en duidelijk advies gegeven. Ik weet nu welke kleuren en stylen mij goed staan. Dat scheelt een hoop tijd als ik ga winkelen. Ik ben zeer enthousiast en heb daarom meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor de herfst!"
  • “We lopen nog steeds met een grote glimlach, in 1 woord TOP!

    Naam: Ingrid Kamer Leeftijd: 26 Woonplaats: Made Beroep: Begeleidster in de gehandicaptenzorg Datum: 10 mei 2017
    10.0
    “Afgelopen donderdag hebben wij (ik en mijn man) een make-over gehad. Wij vonden het erg spannend, vooral de kapper want we hebben al zoveel kappers geprobeerd maar nooit was er een kapsel waar wij erg tevreden mee waren. De meeste kappers kwamen met standaard advies zoals laagjes. Omdat wij bang waren voor wat anders (puur onzekerheid), bleven we vaak bij het zelfde. Nu hadden we de knoop doorgehakt en hebben wij ons ingeschreven. Mirjam begeleide ons tijdens de dag. Mirjam is een lieve rustige vrouw, waar wij ons meteen op ons gemak voelde. Eerst werden we welkom geheten en hierna gingen we naar de kapper (Erg goede kapper, met leuk personeel!!). Hier werden wij erg goed ontvangen en voelde we ons meteen op ons gemakt. Onze haren werden geknipt en bij Ingrid werd er ook make-up aangebracht. Je kunt echt merken dat ze heel goed rekening met ons hielden. Hierna zijn wij lekker wezen lunchen en daarna begon het shoppen. Wij werden 1 voor 1 gestyld. Miriam kwam echt met kleding wat dicht bij ons paste en toch net weer anders was. Dat maakt het shoppen erg bijzonder. De aanpak van X Styling & Image vinden wij in 1 woord TOP!! Ze nemen uitgebreid de tijd voor je & wat ons erg aansprak is dat ze ook echt naar je luisteren!! Het kost misschien wat, maar het is echt zeker dubbel en dwars waard!! Wij hebben er echt zelfvertrouwen van gekregen en lopen nog steeds met een dubbele glimlach op ons gezicht van alle complimenten die wij krijgen!”

Wij werken met trots voor