Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 471 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Akke-Marije leeft zich goed in in wie je bent en wat je stijl is. Verrassend en leuk!”

    Naam: Sandra van Dijk Leeftijd: 40 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Organisatieadviseur Datum: 1 april 2020
    10.0
    "Nadat ik eerder met Akke-Marije een personal-shopping dag heb gedaan, kwam ze dit keer bij mij thuis. Ik kreeg eerst een heel handig stylingboek zodat je weet welke pasvormen goed bij jou passen. Dat maakt het shoppen zoveel makkelijker! En daarna zijn we mijn kledingkast gaan uitmesten. Wat kon er weg, en waar konden nieuwe combinaties mee gemaakt worden? Het was fijn om mijn kleding door een professional te laten bekijken, omdat ik kleding weg doen best moeilijk vind. We hebben een vuilniszak gevuld met kleding die naar een vriendin of weg kan. En Akke-Marije maakte verrassende combinaties met kledingstukken die overbleven. Echt leuk, shoppen in je eigen kast! We hebben een lijst gemaakt met items die handig waren om te kopen. Daar zijn we vervolgens naar op zoek gegaan in de stad.  Ik ben weer thuis gekomen met verrassende items waar ik blij mee ben! Items die passen bij mijn leeftijd, werk en prive-gelegenheden. Het is superdeluxe om in een winkel niet zelf alle rekken door te hoeven spitten! Zeker als je niet zo van winkelen houdt en er zonder hulp het liefst na 10 minuten al de brui aan geeft :-). Akke-Marije heeft me ook geholpen met accessoires uitkiezen. Zelf heb ik daar nooit zin in, waardoor ik al jaren ontevreden was met een tasje en nooit sieraden droeg. Nu heb ik een mooie nieuwe tas en draag ik een ring en een ketting. Akke-Marije leeft zich goed in in wie je bent en wat je stijl is. Ze is duidelijk in haar adviezen, zonder een keuze op te dringen. Ik krijg veel complimentjes over m'n nieuwe kleding! Daarom zou ik hulp van Akke-Marije zeker aanraden, bijvoorbeeld als je niet van shoppen houdt maar er toch leuk uit wilt zien. Of als je merkt dat je garderobe niet meer goed bij je leeftijd of functie op werk past. Of als je kleding in je kast hebt hangen die je al jaren niet meer draagt of zelfs niet meer past. Het is fijn om na het advies van Akke-Marije alleen maar kleding in je kast te hebben hangen die je graag draagt." 
  • “Akke Marije heeft heel goed rekening gehouden met mijn wensen en het past ook echt bij mij”

    Naam: Renate Verstappen Leeftijd: 32 Woonplaats: Utrecht Beroep: Manager bij universiteit Datum: 16 maart 2020
    9.0
    "Ik kwam met een vaag idee naar Akke Marije, maar zij doorgrondde snel mijn vraag: er buiten mijn werk leuk uitzien op een manier die bij mijn leeftijd en situatie past. Op een of andere manier lukte het buiten mijn werk nooit om er volwassen uit te zien, terwijl ik een serieuze baan en twee kleine kinderen heb. Akke Marije heeft heel goed rekening gehouden met mijn wensen qua kleding en mijn nieuwe kleding past ook echt bij mij. Ik raad het anderen zeker aan!"
  • “De tijd is werkelijk voorbij gevlogen, een leuke, gezellige en geslaagde dag!”

    Naam: Rene Gerritsen Leeftijd: 63 Woonplaats: Koog ad Zaan Beroep: Ondernemer / kunst fotograaf Datum: 8 maart 2020
    9.0
    "Ik moet Akke Marije bedanken voor de leuke, gezellige en productieve dag. De tijd is werkelijk voorbij gevlogen, dat heb je als t gezellig is. Heb m’n verhaal thuis verteld, voor Willy mijn vrouw die eerder met Akke Marije op pad was geweest. Het was allemaal min of meer bekend. De opbrengst van vandaag krijgt thuis goedkeuring, ik zal als de gelegenheid er is de nieuwe outfit aantrekken. We zullen een nieuwe afspraak in t voorjaar v 2021 maken voor ons huwelijk. Nogmaals, ik vond het leuk en gezellig met je op pad te zijn geweest, en ga graag weer."
  • “Ik heb nu gave en vrouwelijke combi’s. Ze gaan mij helpen dat uit te stralen!”

    Naam: Marjolein Horst Leeftijd: 38 Woonplaats: Weesp Beroep: Beleidsadviseur Datum: 6 februari 2020
    10.0
    "Ik vond het een hele prettige dag, in de zin dat het voor mij overzichtelijk was, geen stress gaf. Je vindt items die ik zelf nooit zou uitkiezen, maar die toch heel erg bij me passen/waar ik me erg fijn bij voel. Mooie kleuren en mooie materialen. En alle items combineren met elkaar, dat maakt het extra leuk! Maar ook praktische items, die tijdens het reizen niet kreuken, en die mooi blijven na het wassen. Net als vorige keer was ik nu ook weer erg verbaasd over de mooie items die je uit de uitverkoop tevoorschijn tovert. Het zijn echt hele gave items en dan voor de helft van de prijs! Dat zou ik zelf nooit kunnen. Ik vind het ook fijn om 'onder begeleiding' zelf ook items uit te zoeken, zo leer ik beter begrijpen waar ik op moet letten. Nogmaals heel veel dank voor de mooie sets aan kleren! Het zijn hele vrouwelijke sets, en volgens mij gaan ze me ook erg helpen dat uit te stralen. Ik kan het anderen zeker aanraden."
  • “Als een kind in een snoepwinkel voelde ik mij. Genieten van onze nieuwe kleding :-) “

    Naam: Anke Eekma Leeftijd: 44 Woonplaats: Amersfoort Beroep: Ondernemer Datum: 22 januari 2020
    10.0
    "Hoe dichterbij mijn shopafspraak met Akke Marije komt, hoe meer ik me erop verheug. Wat voor leuke dingen heeft ze deze keer weer voor me bedacht? We fladderen samen door winkels heen en ik voel me als een kind in een snoepwinkel. Het begint een lichte verslaving te worden… Ook voor mijn man Arnold, die in een rolstoel zit en niet zo makkelijk kleding kan passen, lukt het elke keer weer om met een paar leuke en goed passende sets thuis te komen. We genieten de komende tijd van onze nieuwe kleding en zien uit naar de zomer(collectie)!"
  • “Ik kijk nu iedere dag met een geluksgevoel in de spiegel..”

    Naam: Marloes van het Veld Leeftijd: 36 Woonplaats: Woerden Beroep: Lerares Nederlands Datum: 16 januari 2020
    9.0
    "Mijn coachingsdag met Mirjam van X Styling&Image heb ik beleefd als een ontzettend mooi en leuk cadeau aan mezelf. Ik heb tijdens de dag veel geleerd, heel veel gelachen en vooral prachtige kledingcombinaties gescoord! Ik ben in Amersfoort in winkels geweest waar ik nog nooit ben geweest en ik heb kleding aan gehad die ik voorheen nooit uit een rek zou pakken. Ik vond de aanpak van Mirjam heel goed bij mij passen: Mirjam is direct, heeft een goed gevoel voor humor en weet ontzettend veel! Ze heeft mij tijdens de hele dag steeds het gevoel gegeven dat ze echt naar mij keek en luisterde. Bovendien kreeg ik diezelfde dag nog de foto's ter inspiratie (die ik nu vrijwel dagelijks benut) en een lijst met combinatiemogelijkheden. Dat is nog eens goede service! Behalve dat de dag mij een kledingkast heeft opgeleverd waaruit ik nu iedere dag iets moois kan pakken waar ik enthousiast en blij van word, heeft het me ook een richtlijn gegeven voor mijn kledingstijl. Ik heb op basis van de adviezen een mooi moodboard gemaakt dat ik kan gebruiken. Ik zou anderen jullie zeker aanraden: zo'n shoppingdag is weliswaar een kostbaar cadeau, maar het is ook een kostbaar goed om iedere dag met een geluksgevoel naar jezelf in de spiegel te kunnen kijken"
  • “Wat een cadeautje was deze dag! Akke Marije laat je zien wat je het mooiste staat..”

    Naam: Linda Kemink Leeftijd: 36 Woonplaats: Haren Beroep: Verpleegkundige Datum: 18 december 2019
    10.0

    "Ik heb een hele leuke en leerzame dag gehad met Akke Marije. Ik was op zoek naar de kledingstijl die bij mij zou passen en had nu vaak miskopen. Ik kocht vaak 'veilige' kleding en wilde graag eens wat anders. Via het internet kwam ik bij Akke Marije terecht en de vele positieve reacties maakten dat ik niet verder ging zoeken. Ik heb gekozen voor de make over want ik was ook benieuwd wat de mogelijkheden met mijn haar en make up zouden zijn. Ik heb geen spijt gehad van mijn keuze, wat een cadeautje was deze dag! We hebben afgesproken en allereerst even kennis gemaakt met elkaar en de dag doorgesproken. Daarna gingen we naar de kapsalon en lag er al een plan klaar voor mijn haar en make-up. In goed overleg is mijn haar geknipt en gekleurd en dat heeft heel goed uitgepakt. Er wordt echt goed gekeken naar je gezicht en welke model en kleur hier mooi bij staan. In de tijd dat ik bij de kapsalon was is Akke Marije gaan voor shoppen en heeft ze alvast wat kleding apart laten hangen. Na de lunch zijn we samen naar de winkels gegaan en heeft Akke Marije mij de kleding laten zien. Dit was kleding die ik zelf niet zou hebben uitgezocht, maar na het passen en even wennen werd ik heel enthousiast. Akke Marije heeft me laten zien welke kleding en kleuren mij mooi staan en hoe je dit weer samen kunt combineren. Wanneer iets niet mooi staat geeft ze dit eerlijk aan. Heel knap hoe je de leuke combi's uit de rekken weet te halen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kleding en de reacties zijn allemaal positief! Ik kan het iedereen aanraden om eens te doen. Ik kijk er al naar uit om voor volgend zomer weer samen te gaan winkelen."

  • “Ik heb weer super combi’s! Verrassend en gezellig! “

    Naam: Christine Muller Leeftijd: 46 Woonplaats: Gouda Beroep: Financial controller Datum: 6 december 2019
    10.0
    "Het was wederom een gezellige en verrassende dag! Wat een berg mooie kleding bracht je mee, met al mijn wensen had je rekening gehouden! Super combi’s! En daarnaast nog alle zomer en winterkleding bekeken: wat blijft en wat is leuk voor een ander? Dat ruimde weer lekker op. Met alle winterkleding die ik al had heb je mij ook weer nieuwe combi’s leren maken. Wat fijn dat we voor het voorjaar alweer een afspraak hebben staan. Ik ben benieuwd hoe jij er dan bij zit in je nieuwe huis en je eigen stijl salon!" 
  • “Een supertoffe dag! Kleding die ik zelf noooooit zou pakken, maar mij wel echt leuk stonden :-)”

    Naam: Sandra van Dijk Leeftijd: 39 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Organisatie adviseur Datum: 22 november 2019
    10.0
    "Ik had veel zin in mijn styling-dag, maar vond het ook spannend. Zou het wel lukken om voor mij een mooie stijl te bedenken? Het resultaat: Ik heb echt dingen gekocht die ik zelf normaal noooooit uit het rek zou pakken, maar toen ik ze eenmaal aan had wel echt leuk stonden. Ik heb veel zin om naar werk te gaan en mijn nieuwe outfits te laten zien :-). Het was super om niet zelf te hoeven zoeken in winkels. Als we ergens naar binnen waren gegaan, gingen we eerst allebei in een deel van de winkel even apart op zoek naar leuke kleding. Al gauw voelde ik me dan een beetje verloren, geen idee wat ik zou willen passen. En dan kwam jij aan met hele leuke setjes die ik zelf over het hoofd had gezien! Ik heb nu ook een merk ontdekt wat ik heel tof vind. En leuke winkels waar ik zeker nog eens naar terug wil, al heb ik voorlopig wel even genoeg kleding, want we zijn goed geslaagd! Ik vond de aanpak van jou ook heel fijn, goede mix tussen me uit mijn comfortzone halen en begrip voor als ik me ergens niet lekker in voelde. Ik vond het ook fijn dat je eerlijk was in wat wel of niet mooi stond. Het was superhandig dat je foto's maakte tijdens het passen, want dan weet ik nog welke combinaties ik kan maken en hoe ik de ceinturen moet knopen. De foto's heb ik al gedeeld met een paar vriendinnen, die waren ook enthousiast. Ik vond het een supertoffe dag! Ik zou een dag met Akke Marije zeker aanraden, het is de investering waard en ook nog eens heel gezellig!"
  • “Ik heb enorm genoten. De reacties over mijn nieuwe stijl zijn even enthousiast..”

    Naam: Katharina Grosser Leeftijd: 50 Woonplaats: Huizen Beroep: Adviseur business development cultuur Datum: 5 november 2019
    10.0
    "Ik heb voor het eerst een personal shopping sessie in de studio van Akke Marije gehad. Uitgaande van mijn wensenlijstje, kleurschema en budget werden een aantal sets voor het herfst en winter ingekocht. Ik kon in alle rust de kleding passen en combinaties uitproberen. Alles wat op het rekje hing was op maat voor mij uitgezocht. Geweldig! Dit kostte mij maar drie uur. Als ik dit zelf bij elkaar had moeten zoeken dan was ik heel wat reis- en shopping uurtjes kwijt geweest. Maar het allerleukste is dat ik prachtige kledingstukken rijker ben, waar ik heel blij van wordt. Vanavond heb ik mijn man een paar setjes laten zien en hij was heel tevreden: ‘stoer, heel mooi!’. En de reacties van familie, vrienden en collega’s zijn even enthousiast. Mijn nieuwe stijl is hen niet ontgaan. Ik heb enorm genoten van de styling sessie."

Wij werken met trots voor