Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 454 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Ik kan (wil!) voorlopig nog niet helemaal zonder haar hulp. Heel fijn!”

    Naam: Adine Versluis Leeftijd: 33 Woonplaats: Kollumerzwaag Beroep: Financieel coach Datum: 9 juli 2019
    10.0
    "Deze week mocht ik alweer voor de vierde keer met Akke Marije op pad, met een gericht doel: een statement outfit vinden die ik voor zakelijke afspraken kan gebruiken én wat kledingstukken die het goed doen op de video’s die ik opneem voor het online platform Money Mind Academy  Daarmee wil ik mensen inspireren en motiveren om een rijker leven op te bouwen en daarbij passen uiteraard ook wat ‘rijke’ kleuren! We zijn weer goed geslaagd én in de sale. Na een gezellige, maar vooral ook inspirerende dag ging ik naar huis met een ontzettend gaaf pak en een aantal stijlvolle én kleurrijke jurkjes. Die zie je ongetwijfeld binnenkort terug in de nieuwe video’s of op mijn Instagram-stories! Het leuke van zo’n dag met Akke Marije is dat je direct kunt uitpluizen waarom iets wel of niet werkt. Dat vind ik ontzettend handig, omdat het op die manier ook makkelijker wordt om zélf af en toe wat leuke dingen uit het rek te pakken. Ook heel fijn; terwijl jij omkleedt, zoekt zij vast wat accessoires erbij. Dan hoef je daar later niet nog naar op zoek en kun je meteen zien hoe de outfit eruit komt te zien. Overigens kan (wil!) ik voorlopig nog niet helemaal zonder haar hulp, dus  zodra mijn kledingkast weer vraagt om nieuwe vulling, maak ik meteen weer een afspraak. Ik kan het aan iedereen aanraden!"
  • “Had ik dat maar eerder gedaan! Heerlijk!”

    Naam: Marije Remerij Leeftijd: 42 Woonplaats: Baarn Beroep: Financieel medewerker Datum: 27 juni 2019
    10.0
    "Na vele miskopen en lang twijfelen heb ik besloten om mezelf een make-over cadeau te doen. Heerlijk, om even een dag in de watten gelegd te worden door Akke Marije. En de vele complimenten erna waren natuurlijk ook erg leuk. Had ik dat maar eerder gedaan! Ik hoopte nieuwe inzichten te krijgen, waarna ik zelf mijn kledingkast zou kunnen gaan opfrissen. En dat is zeker gelukt! Ik heb kleding gepast en gekocht waar ik voorheen niet eens naar zou kijken! Erg inspirerend en zeker een aanrader!"
  • “Ik kijk nu anders naar kleding en weet wat mij mooier maakt. Zo ontzettend blij :-)”

    Naam: Sandra van Dijk Leeftijd: 42 Woonplaats: Eindhoven Beroep: Ondernemer in reizen branche Datum: 4 juni 2019
    10.0
    “Ik ben zo ontzettend blij dat ik dit heb gedaan. Het was een groot cadeau voor mezelf. Had ik het maar… inderdaad, twintig jaar geleden gedaan. Jarenlang verkeerde kleuren dragen. Miskopen bij de zak van max. En nu weet ik wat me mooier maakt, meer glans geeft, me stijlvoller maakt. Kortom, een kledingstijl waar ik me lekker in voel en die dat ook uitstraalt naar buiten toe.  Na heel veel ‘zwarte jaren’ van kleding, durf ik weer kleur te kiezen. Want ik weet nu wat me staat en hoe ik dat kan combineren.  Ik shop anders en kijk anders naar kleding. Waar ik eerst kleding en fashion een nogal oppervlakkig thema vond, heb ik weer lol in om met combinaties aan de gang te gaan en te kijken wat mijn stijl is. En ook niet onbelangrijk, ik ben shoppen weer leuk gaan vinden ;-) Wat me vooral opviel bij de dag is het totaal plaatje. Dus niet alleen je kleuradvies, maar al die details die kleding met zich meebrengt: van de hals, snit, lengte mouwen en pijpen tot aan de stiksels op een kledingstuk. Ik wist niet eens hoeveel details erbij komen. Met dat totaal beeld kan je absoluut ook zelf aan de slag. En dat is zo leuk, heb al een paar nieuwe kledingstukken gevonden waarvan ik nu al weet dat het me goed gaat staan. Heb het al zeker aan 5 vriendinnen aangeraden. En wil het elk jaar!”
  • “Eyeopener! Shoppen was niks voor mij. Tot afgelopen dinsdag. Zo dankbaar”

    Naam: Rebecca Hoekstra Leeftijd: 35 Woonplaats: Den Haag Beroep: Event ondernemer Datum: 24 mei 2019
    9.0
    "Wat een belevenis, zeg. Ik heb werkelijk van ieder seconde genoten. Het is dat mijn lichaam op een gegeven moment niet meer mee wilde werken. Anders wilde ik graag nog uren doorgaan. In mijn geval is dit bijzonder. Shoppen is niets voor mij, dacht ik. Tot afgelopen dinsdag. Met Barbara heb ik eerst op een zeer aangename manier kennis gemaakt onder het genot van een heerlijke cappuccino. Hoe kon het zijn dat het leek alsof ik haar al jaren kende? Zo prettig! Zij haalde al mijn wensen op. Alleen door hier open in te zijn en zo veel mogelijk toe te lichten, kan ik beter geholpen worden. En ja hoor, we gingen samen op pad. Totaal niet wetende wat mij te wachten stond. Maar na de fijne kennismaking had ik er toch volste vertrouwen in. Lets do it. De start van een nieuwe wereld. Vele tips waren mij al bekend, maar toch heb ik veel bijgeleerd. Voor het eerst vond ik shoppen leuk. Het smaakte naar meer. Op de foto staan vond ik niet meer vervelend. Weet je hoe fijn dat is? Met de paar items kan ik eindeloos combineren. Nu weet ik waar ik op moet letten, maar vooral ook wat mijn figuur nog meer kan hebben. Zo veel mogelijkheden! Sjiek en stoer is wat ik wilde. Nooit geweten dat het zo simpel kon zijn om een gewenste stijl te creëren wat bij mij past. Eyeopener. Ik ben X Styling & Image, Barbara en jou en het team zo dankbaar. Jullie zijn een cadeau voor de rest van een leven waar iedereen een keer in zou moeten investeren. Voor eeuwig Goud Waard!"
  • “Ze verrast je met geweldige outfits. Ik heb al leuke complimenten gekregen :) “

    Naam: Merel Rooimans Leeftijd: 38 Woonplaats: Amstelveen Beroep: Dierenarts Datum: 25 mei 2019
    10.0
    "Met dank aan Akke Marije heb ik weer een aantal geweldige outfits. De kleren bevallen erg goed. Ik heb leuke complimenten gekregen! Ze verrast je met nieuwe stoffen en combinaties waarbij ze rekening houdt met je figuur, persoonlijke smaak, speciale wensen en stijl. Ze geeft handige tips over hoe je de kleding het beste kan dragen. Een aanrader voor iedereen die graag een nieuwe look wil!"
  • “Het heeft mijn kijk op kleding veranderd en ik ben toch mijzelf gebleven! Erg leuk!”

    Naam: Tascha Witte Leeftijd: 48 Woonplaats: Leek Beroep: Leidinggevende in de kinderopvang Datum: 20 mei 2019
    9.0
    "Dinsdag 14 mei, om 9.15u melden bij cafe Deli in Amersfoort. Daar zullen we Akke Marije ontmoeten, onze personal shopper voor vandaag. Best spannend hoor. Wat kan ik verwachten van zo’n dag, wie is Akke Marije en heb ik zelf nog wel inspraak in de keuzes, kom ik straks thuis als een heel ander mens…..Vragen genoeg dus. Akke Marije stelt ons gelijk op ons gemak, legt ons uit wat de planning en de bedoeling van de dag is en stelt ons ondertussen ook nog wat aanvullende vragen over onze kleding(keuzes) en haardracht. Akke Marije geeft aan dat er n.a.v de vragenformulieren en de foto’s die wij vooraf hebben ingevuld en opgestuurd al een plan van aanpak klaar ligt wat betreft haar en make-up. Ze vertelt ons wat de plannen zijn en dat zij, terwijl wij bij de kapper zijn alvast gaat shoppen. Akke Marije begeleid ons naar de kapper, kijkt nog even mee en gaat daarna weg om alvast wat kleding “uit te zoeken”. Ook de dames in de kapsalon leggen nog een keer uit wat het plan is mbt haar en make-up en vraagt of wij ons kunnen vinden in dit plan.Heel geruststellend dat alles in goed overleg gaat en dat niets moet. We laten ons heerlijk verwennen in de kapsalon met als resultaat dat we alle drie met een mooie make-up en een fris kapsel de kapsalon verlaten om te gaan ervaren wat Akke Marije voor ons in petto heeft. Akke Marije heeft in een aantal kledingzaken setjes kleding voor ons apart laten hangen. Erg leuk om te zien dat ze kleding heeft uitgezocht die ik absoluut niet uit de rekken gepakt zou hebben. Alles moest natuurlijk aangetrokken, opnieuw gecombineerd en geshowd worden. Heel fijn dat Akke Marije open stond voor andere combi’s als wat ze in eerste instantie uitgezocht had maar af en toe ook wel even het duwtje gaf om toch eens iets anders te proberen als altijd maar de veilige keuzes. Ook hier was weer duidelijk dat niets moest (wel even proberen) en alles mag. De feedback van Akke Marije was heel eerlijk, als iets me niet stond dan gaf ze dat ook gewoon aan. Ik heb Akke Marije ervaren als een heerlijk warm, open en spontane vrouw met veel kennis op haar vakgebied! De tijd vloog om en voordat we het wisten moesten we ons super gezellige leuke en leerzame dagje afsluiten. Ik heb een paar setjes kleding gekocht, iets waarmee ik anders nooit was thuisgekomen!! Het heeft mij opgeleverd dat ik verder ben gaan kijken dan alleen naar veilige keuzes en ook ervaren heb dat er veel meer dingen zijn die ik best kan hebben qua kleur en printjes. Ik zou iedereen willen aanraden om een keer zo’n dag te ervaren. Het heeft mij geholpen om mijn (kleding) horizon te verbreden. Mijn omgeving heeft erg enthousiast gereageerd op mijn “metamorfose” en ondertussen heb ik het gevoel dat ik toch gewoon mezelf ben gebleven!"
  • “Ik heb al veel complimenten gekregen. Akke Marije heeft een geweldig oog voor stijl..”

    Naam: Christine van Weteringen Leeftijd: 48 Woonplaats: Zoetermeer Beroep: HR manager Datum: 30 april 2019
    10.0
    "De dag met Akke Marije heb ik ervaren als heel prettig! Het is fijn als er iemand met je meekijkt zodat je ook eens op een andere manier naar jezelf kijkt naar wat er nog meer mogelijk is. Ik zou het iedereen aanbevelen om jezelf dit eens te gunnen. De aanpak van Akke Marije en haar team heb ik als heel professioneel ervaren, alles netjes op tijd, goede contacten en een super gezellige dag gehad. Het was voor mij als shoppen met een vriendin die een geweldig oog heeft voor stijl! En voor mij een eerste keer om meer met kleur te werken in kleding, ik hield het altijd bij zwart, blauw of groen. Ik vind het leuk dat ik op deze manier een meer professionele uitstraling heb gekregen, en het heeft me inmiddels al veel complimenten opgeleverd"
  • “Het leverde maar liefst 21 (!) nieuwe outfits op, ideaal en elke cent waard!”

    Naam: Marieke Verhoeven Leeftijd: 41 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Deputy director Datum: 14 april 2019
    10.0
    “Ik ben al jaren (sinds 2009!) klant bij Akke Marije en ga binnenkort weer met haar shoppen. Als voorbereiding daarop heeft ze vorige week mijn kast onderhanden genomen. We hebben samen letterlijk de hele kast leeg gehaald en daarna alle kledingstukken ingedeeld. Het eerste deel ging keurig gesorteerd terug de kast in (want: draag ik graag, staat me goed en kan ik goed combineren). Het tweede deel was om te verkopen of weg te geven en het derde deel heb ik inmiddels ingeleverd bij een kledinginzamelpunt. Het vierde en laatste deel was eigenlijk het meest interessant. Dat waren de kledingstukken waar Akke Marije daarna nieuwe combinaties mee maakte, die ik zelf niet eerder had verzonnen. En dan ook meteen top-tot-teen combinaties, inclusief bijpassende schoenen en sieraden. Dat leverde maar liefst 21 (!) nieuwe outfits op, voor zowel werk als privé. Gewoon door gratis (!) en creatief te shoppen/combineren in mijn eigen kast. Die outfits staan netjes op de foto als geheugensteuntje. Ideaal en echt elke cent waard. Mijn collega’s vragen sindsdien steeds of ik iets nieuws aanheb 😉 Bovendien hebben we meteen een gericht boodschappenlijstje gemaakt voor als we over twee weken de stad in gaan. Met een paar goed gekozen nieuwe aankopen kan ik daarna nóg meer uit mijn kast halen. Ik heb er zin in!"
  • “Een dag met veel nieuwe inzichten waar ik nog lang plezier van heb!”

    Naam: Vanessa de Jong Leeftijd: 37 Woonplaats: Oudenbosch Beroep: Corporate manager bij PwC Datum: 1 april 2019
    9.0
    "Ik heb het eerst even een paar dagen de tijd gegeven alles te laten bezinken. Veel indrukken opgedaan! Ik vond het fijn om thuis te starten, zodat we rustig kennis konden maken en juist mijn kledingkast als startpunt konden gebruiken. Het kleuradvies was verrassend en helpt me nu enorm om wat meer te kiezen dan alleen (donker)blauw en groen. Daarnaast had Mirjam van X Styling&Image waardevolle inzichten toen ze mijn kledingkast zag. Het was fijn dat iemand met een frisse blik meekeek en diverse kledingstukken die ik niet meer droeg kregen weer nieuw leven! Het bleek dat ik eigenlijk al aardig op weg was, maar nog net niet alles af kon maken. Sommige kledingstukken namen we mee zodat we daar in de stad mooie combi's mee konden maken. De kledingwinkels die ik echt altijd oversla, waren nu de winkels waar we naar toe gingen. Met een grote boog liep ik om het kledingrek met rode kleding heen en juist dat was wat ik in mijn handen kreeg gedrukt van Mirjam. Ik? Rood? Bij de eerste winkel meteen geslaagd: kleding die ik nooit zelf had uitgezocht. Ook bij de andere winkels wist Mirjam de juist kledingstukken eruit te toveren en ook meteen de goede maten. Heel handig! Het was ook handig om eens nieuwe merken te leren kennen, die ik nu ook beter in de gaten hou. En alle nieuwe indrukken werd op de foto gezet, zodat ik nu af en toe even terug kan kijken welke combinaties ze had bedacht. Een dag met veel nieuwe inzichten waar ik nog lang plezier van heb!"
  • “De vele leuke reacties zijn niet meer te tellen. Ik straal nu uit wie ik echt ben :) “

    Naam: Marieke Driebergen Leeftijd: 35 Woonplaats: Almere Beroep: Coach vrouwen met chronische aandoening Datum: 29 maart 2019
    10.0
    "Het is nu een week geleden dat ik de 'make-over dag' heb beleefd. Want ik kan nu wel zeggen dat het écht een belevenis is. Met gezonde spanning reed ik die dag naar Amersfoort. Daar maakte ik kennis met de kapster die ook mijn make-up zou verzorgen. Ik voelde dat ik in goede handen was en vertrouwde 200% op jullie expertise. Dat zorgde ervoor dat ik ontspannen kon genieten van wat er allemaal gebeurde. Langzamerhand zag ik dat mijn lange bruine haren plaats maakten voor een korter en lichter kapsel. Adem in adem uit. Het was echt wel spannend hoor wat het resultaat zou zijn! Toen ik het eindresultaat zag voelde ik verwarring. Was ik dat? Na een paar keer rondlopen en in de spiegel kijken kwam het besef: Ja! Dit ben ik! Ik dacht: "Hier sta ik: fris, jong, krachtig, energiek, toegankelijk en hip. Dit is wat ik wil uitstralen." Ik voelde me zo dankbaar voor jullie deskundigheid en inspanningen voor mij. Wat een waardevol geschenk gaf ik mezelf hiermee. Daarna ging ik met jou twee boetiekjes bezoeken waar je setjes kleding voor mij had klaar gelegd. Je hield daarmee rekening met mijn wens om niet teveel winkels te gaan bezoeken. Het voelde heel fijn om onder jouw begeleiding deze nieuwe kleren te passen. In voor mij totaal nieuwe stoffen en kleuren. Ik ontdekte zoveel van mijzelf op deze dag. Zo kwam ik erachter dat ik eigenlijk een deel van mijzelf verborgen had gehouden. Het deel dat durft te zeggen "hier sta ik". Dat maakt dat deze make-over niet alleen een 'uiterlijke' make-over, maar ook een innerlijke is. Het heeft verder in gang gezet waar ik al een tijdje mee bezig ben. Een ontdekkingsreis. Wie ben ik, waar sta ik voor, hoe wil ik mijzelf zien, hoe wil ik dat uitstralen naar anderen en wat wil ik voor anderen betekenen? Hoe steviger ik sta als persoon, als vrouw en ondernemer, hoe meer waarde ik aan mijzelf en aan mijn omgeving en klanten kan geven. En dat wil ik heel graag uitdragen door er te stáán. Jouw aanpak is persoonlijk en deskundig. Je hebt een duidelijk beeld voor ogen en weet daar ontspannen naartoe te werken. Dat gaf mij het gevoel dat ik je volledig kon vertrouwen in de keuzes die je zou maken. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan en mij aan deze ervaring heb overgegeven. De vele leuke reacties na deze dag zijn inmiddels niet meer te tellen. Ik ben heel blij met alle kleding die ik heb gekocht en de volgende afspraak met jou heb ik al ingepland. De weerstand die ik normaal gesproken voel als ik kleding 'moet kopen', was totaal afwezig. Onder jouw begeleiding gericht naar kleding en setjes kleding kijken gaf me meer zin en energie hierin. Dat wil ik voor de toekomst heel graag vasthouden! Deze dag heeft mij zoveel opgeleverd. Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor deze prachtige dag. Voor ieder ander die denkt 'dat zou ik nog weleens willen doen'... twijfel niet langer. Kom in actie en geef jezelf dit cadeau. De ervaring en het resultaat gaan je absoluut bevallen! Het is nu een week geleden dat ik de 'make-over dag' heb beleefd. Want ik kan nu wel zeggen dat het écht een belevenis is. Met gezonde spanning reed ik die dag naar Amersfoort. Daar maakte ik kennis met de kapster die ook mijn make-up zou verzorgen. Ik voelde dat ik in goede handen was en vertrouwde 200% op jullie expertise. Dat zorgde ervoor dat ik ontspannen kon genieten van wat er allemaal gebeurde. Langzamerhand zag ik dat mijn lange bruine haren plaats maakten voor een korter en lichter kapsel. Adem in adem uit. Het was echt wel spannend hoor wat het resultaat zou zijn! Toen ik het eindresultaat zag voelde ik verwarring. Was ik dat? Na een paar keer rondlopen en in de spiegel kijken kwam het besef: Ja! Dit ben ik! Ik dacht: "Hier sta ik: fris, jong, krachtig, energiek, toegankelijk en hip. Dit is wat ik wil uitstralen." Ik voelde me zo dankbaar voor jullie deskundigheid en inspanningen voor mij. Wat een waardevol geschenk gaf ik mezelf hiermee. Daarna ging ik met jou twee boetiekjes bezoeken waar je setjes kleding voor mij had klaar gelegd. Je hield daarmee rekening met mijn wens om niet teveel winkels te gaan bezoeken. Het voelde heel fijn om onder jouw begeleiding deze nieuwe kleren te passen. In voor mij totaal nieuwe stoffen en kleuren. Ik ontdekte zoveel van mijzelf op deze dag. Zo kwam ik erachter dat ik eigenlijk een deel van mijzelf verborgen had gehouden. Het deel dat durft te zeggen "hier sta ik". Dat maakt dat deze make-over niet alleen een 'uiterlijke' make-over, maar ook een innerlijke is. Het heeft verder in gang gezet waar ik al een tijdje mee bezig ben. Een ontdekkingsreis. Wie ben ik, waar sta ik voor, hoe wil ik mijzelf zien, hoe wil ik dat uitstralen naar anderen en wat wil ik voor anderen betekenen? Hoe steviger ik sta als persoon, als vrouw en ondernemer, hoe meer waarde ik aan mijzelf en aan mijn omgeving en klanten kan geven. En dat wil ik heel graag uitdragen door er te stáán. Jouw aanpak is persoonlijk en deskundig. Je hebt een duidelijk beeld voor ogen en weet daar ontspannen naartoe te werken. Dat gaf mij het gevoel dat ik je volledig kon vertrouwen in de keuzes die je zou maken. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan en mij aan deze ervaring heb overgegeven. De vele leuke reacties na deze dag zijn inmiddels niet meer te tellen. Ik ben heel blij met alle kleding die ik heb gekocht en de volgende afspraak met jou heb ik al ingepland. De weerstand die ik normaal gesproken voel als ik kleding 'moet kopen', was totaal afwezig. Onder jouw begeleiding gericht naar kleding en setjes kleding kijken gaf me meer zin en energie hierin. Dat wil ik voor de toekomst heel graag vasthouden! Deze dag heeft mij zoveel opgeleverd. Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor deze prachtige dag. Voor ieder ander die denkt 'dat zou ik nog weleens willen doen'... twijfel niet langer. Kom in actie en geef jezelf dit cadeau. De ervaring en het resultaat gaan je absoluut bevallen!"

Wij werken met trots voor