Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 409 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Een echte eye opener! Een leuke look die we zonder jou niet voor elkaar hadden gekregen!”

    Naam: Mirjam Habes Leeftijd: 57 Woonplaats: Waterloo Beroep: Logopediste Datum: 30 maart 2018
    10.0
    "Vandaag zijn we - moeder en dochter - op pad geweest met Akke Marije. We hoopten met leuke kleren thuis te komen, en dit is zeker gelukt! We zijn met veel meer thuis gekomen dan we hadden durven dromen. Akke Marije had erg veel voorwerk gedaan, zodat we gelijk in de 1ste winkel allebei leuke kleding vonden waar we ons mooi en goed in voelden. Shoppen met Akke Marije was heel gezellig en een echte eye-opener! Door nieuwe stijlen en kleuren te combineren heeft Akke Marije ons een leuke look laten ontdekken die past bij wie we zijn! Dank je wel, Akke Marije, dat hadden we zonder jou niet voor elkaar gekregen! Wij voelen ons klaar voor de Lente! Mirjam en Martine"
  • “Akke Marije voelt precies goed aan wat wel en niet bij je past..Ik ben weer heel blij!”

    Naam: Liesbeth Spruijt Leeftijd: 47 Woonplaats: Nijmegen Beroep: Arts in Radboudumc Datum: 10 maart 2018
    9.0
    "Na verschillende keren naar alle tevredenheid met Akke Marije op stap te zijn geweest voor het uitzoeken van nieuwe kleding was het nu tijd voor make-up en haar. Op mijn verzoek hadden we een metamorfose afgesproken omdat ik al 15 jaar met het zelfde haar liep en graag eens wat tips zou willen krijgen wat make-up betref. We zijn de dag begonnen bij de kapper met een prima voorstel om de kleur en de coupe te veranderen. Ik kreeg een pony waardoor ik een ander mens werd, en steeds verbaasd naar mijn eigen spiegelbeeld keek. Wat een verandering en wat knap gedaan, want het stond ook echt goed. Daarna make-up gehad en van de visagist goed tips gekregen wat bij mij past. Hier kan ik voorlopig mee aan de slag. Na een lekker broodje gegeten te hebben we met mijn nieuwe look een hele garderobe uitgezocht. Zoals altijd werden er weer hele leuke combinaties aangedragen en de kleding die soms niet meteen mijn interesses had “op het haakje”, bleek in de praktijk super leuk te staan en juist heel flatteus te zijn. Ik ben weer heel blij met mijn nieuwe kleren en haar en het feit dat Akke Marije precies goed aanvoelt wat wel en niet bij jou en je figuur en qua persoonlijkheid past. Ik kijk met veel plezier terug op de shopdag en ook de metamorfose waar ik al verschillende hele leuke reacties op heb gekregen."
  • “Ik geniet van mijn nieuwe kleren, ze zijn leuk, verrassend en passen goed bij mij!”

    Naam: Sanne van Velden Leeftijd: 43 Woonplaats: Woerden Beroep: Onderzoeker - Facilitator Datum: 5 maart 2018
    10.0
    "Mijn kledingkast is heerlijk opgeruimd en overzichtelijk. Het winkelen met jou voelde heel luxe, alle kledingstukken werden mij aangereikt. Ik geniet van mijn nieuwe kleren, ze zijn leuk, verrassend en passen goed bij mij. Ik ben nog steeds erg blij met de stylingdag die ik kado had gekregen voor mijn verjaardag. Kortom helemaal blij :-) "
  • “Nu kan ik stralend naar mezelf kijken, het voelt heerlijk mijn nieuwe ik en toch mezelf”

    Naam: Margriet Hollestein Leeftijd: 59 Woonplaats: Ridderkerk Beroep: Genieten van kinderen en kleinkinderen Datum: 3 maart 2018
    10.0
    "Ik heb vandaag een super leuke geweldige dag gehad met x Styling&Image. Allereerst begon de ochtend met een kennismaking en een heerlijke kop koffie. Als support had ik onze dochter Simone meegenomen, waar ik beslist geen spijt van had. Wat hebben wij genoten, zoveel aandacht en tips. Mirjam heeft ons heel de dag begeleid. wat een lief iemand is dat. Ze snapte precies wat ik wilde, en hoe ik in elkaar steek.Je kon dan ook heel goed merken dat er vooraf veel voorwerk is gedaan. Na de koffie gingen wij naar de kapper. Ik heb van mijn eigen heel erg fijn en slap haar en wist niet zo goed wat ik daar mee kon. Nu heeft de kapster er een ondersteuning ingedaan om meer volume te krijgen. Daarna in een leuke kleur gezet( wat hard nodig was). Terwijl het in kleur stond werd de make up gedaan,ook dat is heel mooi gedaan. Ik draag eigenlijk nooit make up en het verbaasde mij dan ook dat ik zelf vond dat ik mooie ogen had. Daarna kleur uitspoelen en drogen, mijn zoon zei later mam je ziet er 10 jaar jonger uit. Is dat een mooi compliment of niet. Toen was het tijd voor een overheerlijk broodje en een kopje thee, (erg gezellig) Na het eten was het tijd om te shoppen, Mirjam had in verschillende winkels kleding weggehangen. Het was zo verrassend om door een ander geadviseerd te worden over haren, kleding en make up. Alles klopte gewoon zo verrassend en vernieuwend en toch mezelf. Doordat ik 19 kilo was afgevallen paste ik in hele andere kleding, wat kun je jezelf dan ineens leuk vinden. Als laatste nog een geweldig enkellaarsje geshopt en mijn garderobe was compleet. O wat gun ik onze dochters dit ook. ook zij zouden dit moeten kunnen doen. Verder kan ik het iedereen aanraden, laat jezelf eens lekker verwennen en ga er vooral van genieten. Ik heb deze dag trouwens van mijn lieve man gekregen omdat hij zo trots op mij was, vanwege afvallen. Ik wil hem en zeer zeker alle mensen die mij vandaag zo goed hebben geholpen bedanken en ook Simone voor het erbij zijn. Nu kan ik stralend naar mezelf kijken, het voelt heerlijk mijn nieuwe ik en toch mezelf."
  • “Ze keek heel goed naar wat bij mij paste..Ik heb al heel veel complimenten gehad! “

    Naam: Adine Versluis Leeftijd: 33 Woonplaats: Kollumerzwaag Beroep: Blogster en tekstschrijver Datum: 16 februari 2018
    9.0
    "Ik heb enorm genoten van de dag en ben ontzettend blij met de tips, maar vooral ook met alle nieuwe dingen. Ik vond de dag sowieso erg goed opgezet; fijn om eerst even kennis te maken en ook fijn dat jij vast op pad ging om wat setjes achteruit te hangen, terwijl de kapper zich over mijn haar ontfermde. Het is leuk om dan de nieuwe kleding ook direct bij je nieuwe look te kunnen zien. Wat ik ook erg fijn vond: je keek heel goed naar wat bij mij paste, zowel qua maat, als qua stijl en toepassing in mijn dagelijkse leven. Ik heb nu bijvoorbeeld hele leuke thuiswerk-outfits, die net zo comfortabel zijn als mijn joggingbroek. Maar er wél een stuk leuker uitzien. Ook met alle andere outfits ben ik erg blij; ik had er waarschijnlijk geen enkel stuk van ZELF uit het rek gepakt of gepast, maar ze staan allemaal leuk en passen prima bij me. Dat was ook eigenlijk precies wat ik gehoopt had: een frisse kijk erop, zodat ik niet wéér met dezelfde dingen thuis zou komen. En ik was niet de enige die het een succes vond: ik heb over alle kledingstukken die ik tot nu toe gedragen heb al heel veel complimenten gehad! Ik kan zo'n dag zeker aanraden aan anderen en ben ook zeker van plan om in ieder geval de personal shopping nog een keer vaker te doen!"
  • “Mijn garderobe altijd up-to-date en gevarieerd. Het staat mij écht leuk!”

    Naam: Marjolein Slappendel Leeftijd: 44 Woonplaats: Bloemendaal Beroep: Business developer directeur bij Action Datum: 16 februari 2018
    9.0
    "Eén keer per jaar, als de feestdagen voorbij zijn en ik echt een nieuwe oppepper kan gebruiken, is mijn vaste afspraak bij Akke Marije! Zij wacht mij op met een warme kop thee en een rek vol met kleding. Mijn eerste reactie is altijd ‘’hoe heeft ze dit allemaal voor dit budget bij elkaar weten te vinden?” en vervolgens ‘’zou mij dat écht leuk staan?” Maar als ik het dan aan heb blijkt het bijna altijd perfect te zijn! En de stukken waar ik niet 100% blij van word brengt Akke Marije gewoon terug naar de winkel. Ik heb een full time baan en een druk gezin en voor rustig shoppen is weinig tijd. Maar dank zij Akke Marije is mijn garderobe altijd up-to-date en gevarieerd. En miskopen heb ik nooit!"
  • “Ik ben zo “HAPPY WOW” met mijn look! Het was verbazingwekkend. Gewoon doen.”

    Naam: Franka Voeten Leeftijd: 57 Woonplaats: Hoeven Beroep: Gastvrouw op een crematorium Datum: 13 februari 2018
    10.0
    "Afgelopen kerst kreeg ik van mijn vriend een ‘Make Over’ als cadeau. De laatste weken struggelde ik met mijn gemoed en niets was goed, niet mijn haar en ook niet mijn kleding. Kortom ik zat niet goed in mijn vel. Daarom had mijn vriend, na een zoektocht op het web, contact opgenomen met X Styling&image voor een ‘Make Over’. Door jou, Akke Marije, werd duidelijk uitgelegd welke mogelijkheden er waren en hoe het in zijn zou werk gaan. Er werd afgesproken dat we de ‘Make Over’ in 2 dagen zouden gaan doen. Allereerst zou er een styliste bij mij thuis langskomen en 1 week later zou de ‘Make Over’ en de personal shopping plaats vinden. Zenuwachtig als ik was, bij de eerste dag, stond daar Styliste Mirjam voor mijn deur. Het voelde meteen goed. Ze was kundig, hartelijk, professioneel en een lieve vrouw. Na een goed gesprek over wat ik wel en niet wilde, zijn we mijn garderobe in gedoken. Tja, daar werd snel duidelijk dat ik veel te veel “oude” kleren had, die “NOT DONE” meer waren en gaf ze mij inzicht dat ik met de overige kleren nog zoveel combinaties kon maken welke ik echt niet voor mogelijk had gehouden. Verbazingwekkend. De tweede dag, van de ‘Make Over’, begon om 9.30 uur in de ochtend bij de kapper waar Mirjam mij al stond op te wachten voor de begeleiding voor die dag. Het bleek dat zij alles met de kapper al daags daarvoor had doorgesproken zodat hij wist wat er van hem werd verwacht. Ook hier stelde Mirjam mij eerst op mijn gemak en na enige tijd liet ze mij bij de kapper achter om haar voorbereidingen voor de personal shopping in de stad te kunnen gaan doen. Een paar uurtjes later kwam ze mij bij de kapper ophalen en gingen wij de stad in. Daar had zij al bij verschillende winkels kleding klaar laten hangen welke bij mijn nieuwe ik zouden passen. Ook hier kwam weer haar  kundigheid en professionaliteit naar boven. Ze zei ook dat ze aan mijn kon zien wat ik wel of niet leuk vond. Was het niet leuk dan keek ik bedenkelijk, was het wel leuk keek ik Happy. In het begin van de dag zouden we alleen voor het ‘WOW’ effect gaan maar door combinatie van mijn wel of niet Happy kijken werd het al snel duidelijk dat we die dag niet meer gingen voor het ‘WOW’ effect maar voor het “HAPPY WOW” effect. Lieve Mirjam en Akke-Marije, door de super begeleiding van X-Styling&image ben ik weer beter in mijn vel gaan zitten en voel me weer “HAPPY” en is de ‘Make Over’ echt te “WOW geworden. Kortom het was echt “HAPPY WOW” een aanrader voor iedereen. Voor alle nieuwe potentiële klanten. Heb je twijfel maar durf je het niet aan, is mijn advies. Gewoon doen. Voor elke man en vrouw, X styling&image gaat voor de “HAPPY WOW”
  • “Ze verrast me elke keer weer. Ik ben thuis gekomen met zo veel leuke kleding..Super leuk!”

    Naam: Eva Koet Leeftijd: 42 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Consultant bij Into Control Consulting Datum: 27 januari 2018
    10.0
    "Het was mijn derde afspraak met Akke Marije en het was een heel geslaagde en ook een super leuke dag. De aanpak van Akke Marije is top, ze is goed voorbereid, laat de hele dag draaien om jouw wensen en ze werkt efficiënt, waardoor we dag optimaal hebben benut. Ze draagt suggesties aan, waar ik zelf niet op was gekomen en hiermee verrast ze me elke keer. Ik ben blij thuis gekomen met zo veel leuke kleding, die goed te combineren is en die goed bij me past. De geslaagde aankopen hebben mijn verwachtingen overtroffen. Dank je wel weer Akke Marije! Wat was het weer een top dag!"
  • “Ik ben enorm blij met mijn look! Nog elke dag krijg ik complimentjes :) “

    Naam: Rosanne Voort Leeftijd: 35 Woonplaats: Drachten Beroep: Re-integratiecoach Datum: 16 januari 2018
    9.0
    "Na vaak metamorfoses te hebben gezien was het toch echt een cadeau om er zelf één te krijgen! Zeker na een baanwisseling, van een commerciële omgeving naar een non-profit omgeving, was ik echt zoekende in wat te dragen. Enorm blij ben ik dan ook met mijn nieuwe kapsel en look! Ook m'n make up ben ik nu anders gaan dragen, wat ik niet had verwacht. De eerste week na de metamorfose was echt wel wennen, maar inmiddels begin ik mijn stijl te vinden en maak ik mooie combinaties met mijn nieuwe kleding. Hele andere outfits dan die ik droeg, dat is nog het meest verrassende aan dit verhaal! Nog elke dag krijg ik complimenten vanuit mijn omgeving. Akke-Marije heel erg bedankt en mogelijk vraag ik je voor de zomer nog eens!"
  • “Je voelde goed mijn moeders smaak aan. We wilde wat anders, dat is goed gelukt! Enorm genoten!”

    Naam: Ina Woudenberg (moeder) en Sheila van Buren (dochter) Leeftijd: 77 Woonplaats: Bennekom Beroep: Gepensioneerd gastvrouw bij de AVRO Datum: 16 januari 2018
    10.0
    "Nogmaals bedankt voor de hele leuke dag. We hebben er allebei enorm van genoten. Je warme en geïnteresseerde persoonlijkheid stelde ons al snel op ons gemak. Je was goed voorbereid en voelde goed aan wat de smaak van mijn moeder was en waar de behoefte lag. De indeling van de dag was uitstekend. Eerst lekker koffie, dan verwennerij met haar en make-up, om vervolgens de stad in te gaan. Tussen door nog een heerlijke lunch. Fijn dat er al een aantal winkels en kleding stukken waren geselecteerd. Dit maakt het wat minder intensief. We waren benieuwd waar je mee zou komen. Een keer wat anders aan doen was het doel. Dat is goed gelukt. Het setje met het bruine rokje en het bontje is de topper. De mooie luxe trui is besteld en ook het leuke blauwe jurkje lijkt te gaan lukken! Kortom twee nieuwe setjes, die er vernieuwend uitzien. Mijn moeder heeft al veel complimentjes gehad vanuit haar omgeving. Ik raad het iedereen aan die een ander of zichzelf een keer lekker wil laten verwennen met een gezellige op maat samengestelde dag. Akke Marije de kracht van dit concept ligt denk ik vooral bij jezelf. De aandacht die je voor de ander hebt, je lieve, warme uitstraling, je oprecht geïnteresseerde houding en dan ook nog een lippenstiftje in je tas hebben om na de lunch de lippen bij te werken van mijn moeder, dat maakt dat je alleen maar kunt genieten. Nogmaals enorm bedankt!"

Wij werken met trots voor