Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 497 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Ik was totaal flabbergasted over mijn spiegelbeeld, ik leek 10 jaar jonger”

    Naam: Angelique Snelders Leeftijd: 56 Woonplaats: Geleen Beroep: Account manager Datum: 16 september 2021
    10.0
    "Op 11 september had ik een afspraak bij X Styling Image voor kleuradvies, make-up workshop en een ander kapsel. Al een tijdje was ik niet meer blij met mijn look omdat die gewoon niet meer bij mje paste. Een kapper knipt echter het kapsel wat je vraagt en ik wilde net advies over welk model en make-up er bij mij past. Passend bij mijn leeftijd, karakter en gezicht. Het was behoorlijik spannend want ik had me voorgenomen om carte blanche te geven aan zowel de visagiste als de kapster. Met name dat laatste maakte dat ik redelijk gespannen binnen kwam. Akke stelde me echter meteen op mijn gemak en zorgde ervoor dat ik me welkom en in goede handen voelde. Na het kleuradvies ( wat me liet zien welke kleuren me flatteren en welke minder) heeft de visagiste me tips en tricks geleerd om met weinig make-up de sterke punten te accentueren. Voor het eerst in mijn leven voelde ik me mezelf met lipstick want die draag ik normaal niet omdat ik het nooit mooi vond staan. Zij bewees me echter het tegendeel ( de dagen erna ben ik zelfs met lipstick na mijn werk gegaan 🙂).Toen heb ik me overgeleverd aan de kapster zoals ik me had voorgenomen. Al snel vielen er stukken van 20 cm op de grond en hield ik mijn hart vast. Ik was namelijk al 14 jaar niet door een kapper geknipt omdat ik nooit blij was met het resultaat. Maar 24 jaar hetzelfde kapsel wordt ook verschrikkelijk saai... Toen de kapster klaar was keek ik totaal flabbergasted naar mijn spiegelbeeld, ik leek gewoon 10 jaar jonger. Akke vertaalde het naar "je hebt je wow terug" en dat slaat de spijker op zijn kop! Nu, een halve week verder heb ik maar van 1 ding spijt. Dat ik dit niet eerder heb gedaan !!! Voor mijn gevoel past de buitenkant weer met de binnenkant en daar word ik heel gelukkig van. Dankjewel team X Styling Image, i'll be back!!!"
  • “Ik voel mij op en top vrouw en krijg zulke leuke complimenten!”

    Naam: Melanie Vroon Leeftijd: 36 Woonplaats: Elburg Beroep: Fysiotherapeut Datum: 23 augustus 2021
    10.0
    "Nog steeds ben ik aan het nagenieten van een leuke en gezellig dag! De dag heeft mij meer gebracht dan ik van te voren had gedacht. De ontvangst was warm en hartelijk. Rianne en Desiree waren erg vriendelijk en beantwoorden met alle geduld mijn vragen. Alle tips die ik kreeg waren simpel toepasbaar maar maken samen een grote verandering. Ik neem nu meer tijd om mijn haren en Make up te doen. En daarna natuurlijk mijn stopping ervaring! Wat een leerzame dag en een eye opener. Nog nooit heb ik zo gewinkeld dat ik mij bewust was van wat de kleur met mijn gezicht deed. Van te voren hoopte ik op een eerlijk advies en die heb ik zeker gekregen. Geen moment heb ik mij niet op mijn plek gevoeld. Dankjewel Akke Marije!! Bedankt voor deze geweldige dag! Jullie aanpak werkt echt. Alles klopt en past bij elkaar. Hierdoor voel mij op en top vrouw! Ik ben nu bijna een week verder en ik heb zulke leuke complimenten gekregen. Ik zou iedereen deze ervaring gunnen en aanraden!! Super bedankt voor de top dag en top ervaring!!"
  • “De Carine 2.0 is een feit, verbazingwekkend!”

    Naam: Carine Vanhuylenbroeck Leeftijd: 55 Woonplaats: Brussel Beroep: IT specialist en ondernemer Datum: 21 augustus 2021
    10.0
    "Ik heb in totaal 6 uur in de auto gezeten om tot bij jullie te komen. Ik zou het zeker opnieuw doen. Wat ik ervoor terugkreeg was verbazingwekkend En ... ik ga zeker nog terugkomen samen met de dochter Jullie aanpak is super. Niet alleen kleur- en kledingsadvies, maar ook mijn kapsel en mijn make up kwamen aan de beurt. Vandaag effe in mijn kleerkast gekeken. Ik doe maar 10 % aan ... dus volgende week in zakken steken en in kledingcontainer deponeren. Ik had een saaie job in de IT. 6 jaar geleden mijn levensstijl aangepast maar niet mijn kledingsstijl Carine 2.0 is een feit! Ben zo blij . Echt waar ! Bedankt aan heel je team. De reacties hier thuis waren allemaal positief!"
  • “Ik merk dat ik mij veel zelfverzekerder voel :-) “

    Naam: Linda Krijgsman Leeftijd: 36 Woonplaats: Amersfoort Beroep: Kwaliteitsmanager Datum: 5 augustus 2021
    10.0
    "Ik heb een hele leuke dag gehad en ook veel geleerd. De metamorfose is helemaal geslaagd, ik heb ontzettend veel positieve reacties gehad en veel mensen herkenden mij ook niet, collega’s maar ook familieleden niet. Dat was echt superleuk. Heel veel zeggen ook dat ik een compleet andere vrouw ben geworden. Ik heb inmiddels ook allerlei make-up besteld, dus dan kan ik binnenkort zelf aan de slag. Het shoppen was ook erg leuk, ik weet nu beter wat ik met elkaar kan combineren. En je bent een hele leuke, spontane vrouw, het was net alsof we elkaar al heel lang kenden, ik voelde me erg op mijn gemak. Ik merkte meteen de volgende dag al dat ik me veel zelfverzekerder voelde, ook door de vele positieve reacties die ik van iedereen kreeg. Ik kan het zeker aan iedereen aanraden om via jou een metamorfose of iets dergelijks te doen, er wordt echt naar jou als persoon gekeken en dat is erg fijn. En de kosten zijn ook niet extreem, waardoor het voor iedereen betaalbaar is."
  • “De Els 2.0!!! Ik keek in de spiegel naar een andere vrouw”

    Naam: Els Koppens Leeftijd: 58 Woonplaats: Utrecht Beroep: Secretaresse Datum: 16 juli 2021
    10.0
    “Het was FANTASTISCH! Ik was, mede door mijn onzekerheid en negatieve zelfbeeld, bloednerveus toen ik aankwam. Dat was al vrij snel verdwenen. Akke Marije is super vriendelijk, en ook Hester de kapster en Rianne de visagiste zijn super aardig. Je voelt je al snel op je gemak. Ze vragen ook wat jij wil en wat jij leuk vind. Ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe kapsel en make-up. Ik keek echt naar een andere vrouw in de spiegel, echt bizar. Daarna met Akke Marije winkelen, wat was het gezellig! Ik heb nog nooit zoveel gepast tijdens het winkelen 😊. Ze haalt je volledig uit je comfortzone, en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Terwijl ik dit schrijf heb ik een bloesje aan die ik zelf echt nooit uit het rek had gepakt, zeker niet qua kleur, maar wat staat het leuk! Het zijn soms maar kleine aanpassingen van Akke Marije, maar wel met een groot effect.Ik wil niet zeggen dat mijn negatieve zelfbeeld door deze dag is verdwenen, maar het heeft mij zeker goed gedaan. Ging ECHT met een ander gevoel (en met volle tassen) naar huis. Zou ik het anderen aanraden? Absoluut, iedereen zou dit een keer moeten doen, het is het dubbel en dwars waard. Dank je wel Hester, Rianne en natuurlijk Akke Marije voor deze bijzondere dag. Groetjes Els 2.0!!!!”
  • “Akke Marije versterkt je persoonlijkheid. Erg leuk!”

    Naam: Lennart Heide Leeftijd: 58 Woonplaats: Ede Beroep: Procestechnoloog Datum: 8 mei 2021
    9.0
    "Shoppen met Akke Marije is leerzaam! Ik heb kleding aangehad die ikzelf niet meteen zou hebben uitgezocht. Misschien wel de belangrijkste les die ik heb geleerd, maak een grove voorselectie op basis van eerder besproken stijlcriteria, en beperk je vooral niet. Stel je oordeel uit tot het moment waarop je de kleding aan hebt! Dan is het tijd om goed te kijken én tegelijkertijd te ontdekken of je blij wordt. Uiteraard is pasvorm belangrijk maar wat doet de kleur bijvoorbeeld? Versterkt de kleding je persoonlijkheid, of leidt het juist af? Erg leuk om deze voor mij nieuwe manier van shoppen te ervaren en gezamenlijk ontdekkingen te doen! En hé, wie weet vormt een Italiaans gesneden vest binnenkort wel onderdeel van mijn garderobe! Akke Marije, dank je wel"
  • “Ik voel me echt een powervrouw!”

    Naam: Sandra van Gissing Leeftijd: 38 Woonplaats: Utrecht Beroep: Beleidsadviseur bij Ministerie Datum: 3 april 2021
    10.0
    "Ik vond het heerlijk om na maanden van lockdown mezelf te mogen verwennen met een ochtend personal shopping. Je had fantastische sets voor me gekocht, het voelde echt als een cadeautje! Ik vind de aanpak zeer prettig, het ontzorgt me enorm. En het is ook echt leuk om mezelf in deze kleding te zien, ik voel me echt een powervrouw! Je aanpak is heel persoonlijk, je weet heel goed wat me staat en wat niet, maar ook wat bij me past als persoon. Daarnaast is het ontvangst altijd erg hartelijk, met ook een heerlijk broodje tussen de middag. Het heeft me een fantastische nieuwe garderobe opgeleverd, sets waarin ik echt straal. En ook gewoon rust dat ik niet zelf op zoek hoef te gaan. Ik raad het zeker anderen aan! Nogmaals heel veel dank!"
  • “Een heerlijke verwendag die je niet zult vergeten!”

    Naam: Leila Fellahi Leeftijd: 33 Woonplaats: Afgestudeerd Hogere Hotelschool Beroep: Zoetermeer Datum: 28 maart 2021
    10.0
    "Van mijn moeder heb ik als verrassing een make-over dag gekregen bij Akke Marije. Al vanaf het moment van binnenkomst verscheen er een grote glimlach op mijn gezicht en die verdween niet! Akke Marije stelt je gelijk op je gemak en laat je echt genieten van een dag voor jezelf. Mijn moeder en ik werden eerst verwelkomd met wat lekkers en een korte uitleg van het dag-programma. Vervolgens kreeg ik heel leuk en leerzaam stylings-advies wat je kijk op stylen (positief) verandert. Na het stylen werd ik mooi opgemaakt door de visagiste en gaf zij handige tips. Na afloop krijg je een korte samenvatting van de visagiste met adviezen zodat je dit thuis ook gemakkelijk kunt toepassen. En toen kwamen we bij de haarstyliste! Eerst bespreekt zij wat je wensen zijn en wat je absoluut niet wilt. Hierbij is Akke Marije ook aanwezig en zij geeft haar ideeën voor het beste totaal plaatje. Vervolgens gaat de haarstyliste aan de slag en zij laat je weer stralen door een fris en verrassend kapsel. Als afsluiting kiest Akke Marije een mooie outfit voor je uit voor een aantal mooie foto’s in je nieuwe stijl. Akke Marije legt je met haar team echt in de watten en maakt je blij met haar handige tips en enthousiasme. Heel erg bedankt voor deze geweldige dag!"
  • “Ik krijg veel leuke reacties van de mensen om mij heen”

    Naam: Rick van Opdorp Leeftijd: 42 Woonplaats: Den Bommel Beroep: Controller Datum: 1 maart 2021
    9.0
    “Ik heb een geweldig leuke dag gehad. De aanpak van de styliste voelde heel warm,  persoonlijk en op mij gericht. Ze heeft daarbij echt heel goed rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeuren. Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe look en de mensen om mij heen reageren ook allemaal heel positief. Ik zou het zeker aan anderen aanraden. Heel erg bedankt”
  • “Mijn dochters en man zijn helemaal enthousiast! Ik voel mij een ander mens…”

    Naam: Annemieke Broenink Leeftijd: 56 Woonplaats: Castricum Beroep: Ontwerper/ondernemer Datum: 12 februari 2021
    10.0
    Het was een enorme eyeopener. Mijn inner fashionista is opgestaan en ben inmiddels verslaafd aan online shoppen: met jouw stijlboek en kleurenkaart in de hand.  Grootste trofee lichtgroene strakke leren doorknoopjurk, olijfgroene panty’s en gympen met oker en groene details: verliefd op m'n spiegelbeeld. Verder 2 super goedkope bloesjes in terra en fuchsia die geweldig staan. Het is nu duidelijk waarom ik mij altijd zo verdrietig voelde vroeger, bij de aankoop van al die dure kleding: foute kleur en pasvorm. Zo gaaf om nu nu allemaal stijlen en kleuren uit te proberen en alles wat niet geweldig staat gaat weer retour: ideaal. Mijn dochters en man zijn ook helemaal enthousiast. Het is zelfs zo dat ik overweeg nieuwe sieraden collecties te ontwerpen op basis van kleurtypes. Dan zou ik natuurlijk een kleuropleiding moeten volgen. In ieder geval heb je veel teweeg gebracht: dank daarvoor. Natuurlijk verheug ik mij op de knipbeurt en make-up: wellicht kunnen we  daarna vòòr en na foto’s maken! Het is wel een lang antwoord geworden, maar ik voel mij nu al een ander mens. Nogmaals hartelijk dank Akke Marije."

Wij werken met trots voor