Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 435 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Het voelde echt als een kadootje voor mezelf. Een geweldige ervaring!”

    Naam: Justine van der Sluis Leeftijd: 47 Woonplaats: Weesp Beroep: Psycholoog Datum: 15 december 2018
    10.0
    "Wat een geweldige ervaring!  Akke Marije voelde perfect aan wat ik nodig had en kwam met kleding die ik zelf nooit uit het rek had gehaald maar die prachtig stonden. Met meer setjes dan ik had durven hopen naar huis gegaan. Het voelde echt als een kadootje voor mezelf. De week erna gelijk zelf  op zoek gegaan naar de juiste schoenen, die nu ik wist wat ik zocht snel gekocht waren. Kijk nu al uit al naar onze volgende afspraak in april."
  • “Een topdag! Ik voelde me lekker in mijn kleding en dat was lang geleden”

    Naam: Simone Pater Leeftijd: 36 Woonplaats: Wieringerwerf Beroep: Secretaresse Datum: 8 december 2018
    9.0
    "Gisteren was mijn stylingdag. Deze dag heb ik cadeau gekregen van mijn man en mijn ouders. Wat een topdag was het!  Elise van X Styling&Image kwam bij mij thuis. Ik was al snel op mijn gemak bij deze lieve en sociale vrouw. Eerst hebben we het stylingboek doorgenomen en voor mij persoonlijk ingevuld en de kleuranalyse gedaan. Wat een handige tips kreeg ik hierbij. Elise is op de hoogte van de collecties en in welke winkel je het beste wat kunt halen en welke stoffen en merken het beste bij mij passen.  Als afsluiter zijn we samen door mijn kasten gegaan. Wat een paar kleine aanpassingen al optisch met je figuur kunnen doen! Elise heeft samen met mij een selectie gemaakt en mij een heel aantal nieuwe combinaties laten zien. Ik voelde me lekker in mijn kleding en dat was lang geleden. Ik zou deze styling dag en jullie mooie bedrijf zeker aanraden! Het is een totaal pakket en je kunt er de rest van je leven je voordeel mee doen. Heel erg bedankt voor deze dag en zeker tot ziens!"
  • “Ze heeft echt oog voor wat bij je past, aanrader!”

    Naam: Marjolein Sweep Leeftijd: 36 Woonplaats: Lelystad Beroep: Orthopedagoog Datum: 4 december 2018
    10.0
    "Het was een inspirerende dag. Vond de kleurenanalyse erg handig, je kon goed zien welke kleuren er wel of niet bij je passen. Super handig dat ik nu een kleurenkaart heb die bij mij past, zodat ik zelf goed kan shoppen. Akke Marije heeft mij laten zien welke combinaties ik allemaal kan maken met de kleding die ik in mijn kast heb hangen, heb nu heel veel nieuwe setjes, sommige kleren had ik nooit bij elkaar bedacht echt heel handig! Ook heel fijn om mijn persoonlijk stijlboek te hebben, nu weet ik welke vorm van kleding bij mij past. Akke Marije heeft mij tijdens het shoppen heel veel leuke setjes laten passen zodat ik kon zien dat 'mijn kleuren' echt mooi bij me staan. Ik heb hele leuke setjes kleding gekocht die ook weer goed te combineren zijn met kleding die ik al heb. Mijn man vond het erg mooi, hij was helemaal verliefd 😊. Ook mijn kinderen zeiden "wat ben je mooi mama, wat een mooie stof" haha. Het was een erg geslaagde dag, Akke Marije heeft echt oog voor wat bij je past. Ik zou het anderen zeker aanraden!"
  • “Het resultaat was heel verrassend”

    Naam: Esther Vilé Leeftijd: 45 Woonplaats: Eindhoven Beroep: Project manager bij Philips medical Datum: 2 december 2018
    9.0
    "Ik ben de dag begonnen zonder speciale verwachtingen, wel erg benieuwd hoe het zou gaan en ik dacht ik ga het gewoon meemaken en ik zie wel wat er gebeurd. Allereerst de kennismaking wel fijn om even kennis te maken en even te ervaren welke vragen er ook van de kant van X Styling&Image zijn, wat zijn mijn verwachtingen van deze dag en wat zou ik heel graag willen wat kleding betreft. Dit wordt meegenomen en gekeken wat bij je past, je sterke punten die je beter kunt/moet benadrukken voor het beste resultaat en ook de vraag wat wil je echt niet daar wordt rekening mee gehouden. Het resultaat was verrassend veel nieuwe setjes kleding die ik eerlijk gezegd alleen nooit gevonden zou hebben en het meeste ook niet uit het rek gepakt zou hebben, nieuwe winkels ontdekken in de stad waar ik geboren en getogen ben (ook heel verrassend) en een heel nieuwe kijk op mezelf wat betreft kleding die ik kan dragen. Ik zou het iedereen die het eens zou willen proberen kunnen aanraden aangezien je nieuwe inzichten krijgt in kleding, wat je moet benadrukken en met wat voor soort kledingstukken je dit het beste kunt bereiken."
  • “Op een leuke, inspirerende en ontspannen manier laten ze zien hoe wij de versie 2.0 van onszelf kunnen zijn”

    Naam: Claudia Tromp Beroep: Directiesecretaresse bij Ministerie van Justitie en Veiligheid Datum: 2 december 2018
    9.0
    "Met ons team van negen enthousiaste dames hebben wij de workshop kleur en stijladvies gevolgd. De styliste heeft ons op een leuke, inspirerende en ontspannen manier laten zien hoe wij de versie 2.0 van onszelf kunnen zijn. Verder hebben wij interessante tips meegekregen hoe wij gewenste resultaten kunnen halen uit onze outfits en daardoor nog meer kunnen gaan stralen. Wij hebben in ieder geval weer “een goede reden” om met ons kleurenpaspoort op zak nog een keertje extra te gaan shoppen. Wij raden de workshop kleur en stijladvies van X-Styling Image zeker aan als team uitje! Laat die complimentjes maar binnenstromen want wij gaan voor die X-factor :)"
  • “Deze dag heeft mij geleerd beter naar mezelf te kijken. Top!!”

    Naam: Jolanda vd Veer Leeftijd: 47 Woonplaats: Rotterdam Beroep: HR manager Datum: 30 november 2018
    9.0
    "De stylingdag met Mirjam van X Styling&Image was ontzettend leuk. Ik heb er erg veel van opgestoken en mijn voorraad in de kledingkast weer super goed aangevuld. Ik had me oprecht voorgenomen om mij van alle “niet passende/juiste” kleding te ontdoen. Hilarisch wat een berg er gereed lag om de dag erna naar de kledingcontainer te brengen. Mijn kast was op het moment van vertrek keurig opgeruimd en alles hing op kleur en type kleding. Dat was al zalig! Mirjam was duidelijk goed voorbereid. Ze noemde winkels waar ik zelf nog nooit naar binnen ben geweest en had een perfecte route uitgestippeld. We hebben vervolgens riant geshopt. Ongelooflijk hoe Mirjam door zoveel rekken kan kijken en de juiste maat, vorm en kleur zonder enig probleem pakt, mij vervolgens bedenkelijk laat passen ......... met telkens weer een succes en een lach op mijn gezicht. Ze weet duidelijk de weg. Zelf ben ik in staat om snel besluiten te nemen. Dus we gingen soepel door alle winkels heen. Deze dag heeft mij geleerd beter naar mezelf te kijken en met kleine tips en trucs de juiste look te hebben. Tevens erg prettig dat Mirjam me heeft laten zien hoe ik beter en vooral meer kan combineren met verschillende kleding. Dat vond ik top!! Een aanrader voor eenieder die zich eens wil laten verwennen en adviseren door iemand met verstand van zaken!"
  • “Ik heb veel geleerd wat wel en niet bij mij past, fantastisch leuk!”

    Naam: Marjolein Hilhorst Leeftijd: 37 Woonplaats: Soest Beroep: Account manager Datum: 20 november 2018
    9.0
    "X Styling&Image is zeer professioneel in haar aanpak. Overal is aan gedacht. Voordat Akke Marije voor de deur stond had ze al een goed beeld van mij, wat ze op de dag zelf meenam in de styling. Vanaf het moment dat Akke Marije binnen stapte was het alsof ik haar al jaren kende. Het contact verliep heel spontaan. Ik heb veel geleerd over wat ik wel en niet aan moet trekken en welke kleuren mij staan en welke ik eigenlijk moet vermijden. Akke Marije voelde heel goed aan welke stijl bij mij past en neemt allerlei zaken hierin mee. Mijn doel dat ik voor ogen had voor deze dag is ruimschoots behaald. Ik zou dit absoluut aan iedereen aanraden, het is een cadeau voor de rest van je leven. En als je je goed voelt in je kleding, straal je dat ook uit. Kortom het draagt bij aan mijn zelfvertrouwen. Én ik heb ook nog eens een fantastisch leuke dag gehad!"
  • “Knap hoe zij dingen uitkiest waar ik blij van word! Ik heb weer genoten!”

    Naam: Christa Ettema Leeftijd: 49 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Directeur basisschool Datum: 19 november 2018
    10.0
    "Sinds een aantal collecties shoppen wij samen. Ik vind dat echt heel fijn! Ik vind het knap hoe jij uit het grote aanbod van winkels en kleding de dingen weet uit te kiezen waar ik blij van word! Ook de lunch vind ik heel gezellig. Ik heb weer genoten van de dag!"
  • “Zo blij mee!!! Ik voel mij weer mooi, vrouwelijk en zelfverzekerder”

    Naam: Laura Vermeer Leeftijd: 35 Woonplaats: Woerden Beroep: Huisarts Datum: 16 november 2018
    10.0
    "Wat een heerlijke verwen dag, het is nu al een aantal weken geleden en ik denk er nog dagelijks aan terug… Dit komt ook doordat ik nog steeds zoveel complimentjes krijg over mijn outfits. Akke Marije heeft zoveel verrassende setjes voor mij uitgekozen. Ik ben nu veel meer in balans met mijn kleding. Ik voel me weer mooi en vrouwelijk. Het doet niet alleen iets met mijn uiterlijk, maar ook met mijn innerlijk. Ik voel me zelfverzekerder, zelfbewuster. Akke Marije liet me ook kleuren zien die bij me pasten, ik kan bijvoorbeeld niet alle tinten rood, of niet alle tinten donkerblauw hebben. Daar was ik door verrast. Verder weet ik nu wat ik moet accentueren. Toen ik thuis kwam bleek de naad van 1 van de rokken die ik gekocht had los te zitten. Akke Marije heeft toen voor mij geregeld dat dit kosteloos werd gemaakt. Wat een service! Ik had een make over gekregen voor mijn verjaardag. Mijn haar en make up werden ook gedaan. Van de make up heb ik ook zoveel geleerd, de kleuren, de techniek en waar ik accenten moet leggen. Zo blij mee!!! Wat een heerlijke dag… Ik kan dit echt aanraden aan iedereen! Zeker voor herhaling vatbaar!"
  • “Ik heb een stijl die leuk en stijlvol is. Akke Marije tovert fantastische combinaties. Ik ben erg blij!”

    Naam: Ineke Groeneveld Leeftijd: 62 Woonplaats: Dordrecht Beroep: Verpleegkundige Datum: 15 november 2018
    10.0
    "Altijd met alle respect en zo goed wetend wat er bij mij past. Deze keer gingen we naar Utrecht. We begonnen met een kop koffie en het beantwoorden van mijn vragen. Ik had foto's meegenomen van kleding die ik niet wist te combineren. Dankzij haar adviezen kan ik ermee verder. Alles werd opgeschreven, ze kent me😀 Akke Marije weet goed de weg en we hebben geshopt in leuke winkels. We zijn geslaagd voor o.a. een erg leuke geruite broek, oker trui, gecombineerd met mijn eigen knal oranje sjaal. Ze maakte fantastische combinaties en dusdanig dat ik ook begríjp waarom ik dat vaker zou moeten dragen. Mijn vakantie shorts werden op mijn eigen verzoek tot leuke combinatie's omgetoverd, zodat ik ze wel ga dragen. Ik ben 62 en mijn nieuwe stijl is leuk, hip, stijlvol maar niet ordinair. Al met al is mijn volslagen gebrek aan inzicht, wat me staat en wat kan aan combinatie's kan, perfect opgevangen door Akke Marije. Ik ben er erg blij mee en kijk alweer uit naar april 2019!"

Wij werken met trots voor