Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 425 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Ik ben heel erg blij en kan de komende maanden de show stelen. Ik word vaste klant :) “

    Naam: Marielle Verstegen Leeftijd: 43 Woonplaats: Haarlem Beroep: Zelfstandig organisatie en managementadviseur Datum: 11 oktober 2018
    10.0
    "Akke Marije ontmoette ik een jaar of 4 geleden bij mijn eerste opdracht als zelfstandig professional. Ze organiseerde een workshop met kleur- en stylingadvies voor een team verzekering specialisten. Het resultaat mocht er zijn. Alle teamleden waren enthousiast en blij met hun kleuradvies. Omdat ik een paar maanden geleden zelf inspiratie kon gebruiken, dacht ik direct aan Akke Marije. Een afspraak was snel gemaakt. Samen met mijn moeder ging ik op een zaterdagochtend in juni naar Akke Marije en kreeg daar een kleur- en styling advies. Ik kreeg na afloop mijn kleurenkaart mee en een persoonlijk stijlboek met daarin aangegeven welke kledingstukken met welke pasvorm het beste bij mij passen. Hartstikke leuk en ook handig! ;-) Akke Marije is sociaal, enthousiast en professioneel in haar adviezen. Ze doet wat ze belooft! Afspraken worden netjes per e-mail bevestigd. Alles van X Styling & Image klopt. Na de styling sessie in juni ging Akke Marije voor mij shoppen. Ik wilde graag 3 kleding combinaties voor de winter periode. Afgelopen week was het zo ver. Bij Akke Marije aangekomen stond er een kledingrek vol hippe en stijlvolle winter kleren te wachten. Ik ben onder de indruk van het resultaat. Bijna alles wat Akke Marije voor mij had "gescoord" zat en stond goed. En, ze bleef netjes binnen het afgesproken budget. Ze zocht kledingstukken uit met mooie kleuren en natuurlijke materialen. En Akke Marije weet mooie combinaties te maken, waar ik zelf niet zo snel aan zou denken. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en kan de komende maanden de show stelen. Binnenkort ga ik met mijn moeder weer terug naar Akke Marije. Die was net als ik enthousiast en heeft inmiddels ook een kleur- en styling advies gekregen en Akke Marije gevraagd voor haar te shoppen. En we hebben nu al een afspraak gemaakt voor maart volgend jaar en dan voor een aantal zomerse combinaties. Ik word vaste klant :-) en kan iedereen hetzelfde van harte aanraden!"
  • “Zeer tevreden! De reactie van mijn man ‘eerst had ik een meisje, nu heb ik een vrouw’ “

    Naam: Ianthe Moens Leeftijd: 33 Woonplaats: Rozendaal Beroep: Dierenarts Datum: 3 oktober 2018
    9.0
    "Ik heb echt bijzonder genoten van deze styling-dag. Van te voren vond ik het zelfs een beetje spannend. Wat zou er gebeuren? Paste de adviezen wel bij mij. Na eerst het boekje door te nemen met Elise kreeg ik al veel tips waar ik iets mee kon. Ik snapte waarom een aantal kledingsstuks die in mijn kast lagen mij niet goed stonden. Daarna kreeg ik het leuke kleurenadvies, wat ik best moeilijk vond, maar wel tot een goed resultaat leidde. Na het kleurenadvies ging was mijn kledingkast aan de beurt. Een frisse storm ging er doorheen. Een trui welke ik al 7 jaar geleden had gekocht maar waar het kaartje nog aanhing kwam op de 'mag blijven' hoop terwijl een truitje van twee jaar geleden op 'gaat weg' hoop terecht kwam. Ik kreeg te horen hoe ik de 'oude' trui moest combineren. Twee zakken oude kleren zijn dan ook meteen weg gegaan. Daarna zijn we gaan shoppen in Arnhem waar ik mooie nieuwe kledingstukken heb gekocht. De reactie van mijn man 'eerst had ik een meisje, nu heb ik een vrouw'. Ook heb ik leuke reacties gekregen uit mijn omgeving. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de tips waar ik in de toekomst nog veel mee kan en vond het bovenal een heel gezellige dag!"
  • “Een echte eyeopener! Er wordt heel goed gekeken naar wie jij bent”

    Naam: Brenda van Geel Leeftijd: 46 Woonplaats: Nieuwegein Beroep: Communicatie adviseur Datum: 28 september 2019
    10.0
    “Wat een bijzondere dag heb ik gehad bij X Styling en Image. Na een heel hartelijk en warm welkom ga je vooral met jezelf aan de slag. Je leert beter naar jezelf kijken. Wat voor figuur heb ik en welke kledingstijl past bij mij? Is een breed vallende of juist een smalle broek beter? Het meest verrassend was voor mij de kleurenanalyse. Ik was werkelijk verbaasd hoe het dragen van de juiste kleur zo veel verschil maakt in hoe je overkomt. Een echte eyeopener! Het fijne van X Styling en Image is dat er heel goed gekeken en geluisterd wordt naar wie jij bent. Niet alleen qua uiterlijk maar zeker qua innerlijk. Ikzelf vond een ander kapsel best spannend. Ik kreeg het er zelfs warm van toen het voorstel kwam om mijn haar kort te knippen. In goed overleg zijn we, naar volle tevredenheid, in het midden uitgekomen. Deze dag heeft mij geholpen inzicht te krijgen in welke kleding, kapsel en make-up bij mij past. Ik kan betere keuzes maken waar ik langer mee doe. Een aanrader”
  • “Ik ben zwaar onder de indruk van de kleding die Akke Marije heeft uitgezocht”

    Naam: Krista Folkers-Rudolphi Leeftijd: 34 Woonplaats: Joure Beroep: Expat partner Datum: 11 september 2018
    10.0
    "Wat hebben wij een super leuke dag gehad! Vanaf het allereerste contact met Akke Marije was het al een hele prettige ervaring. Er wordt veel tijd in gestoken om je zo goed mogelijk te leren kennen en erachter te komen wat bij mij zou passen. Het ochtend gedeelte bestond voor ons uit een metamorfose. We werden opgewacht door Akke Marije en na een drankje kon de dag echt beginnen. Door de kapper en de visagiste was er al een plan bedacht samen met Akke Marije. Dit werd allemaal heel duidelijk besproken zodat iedereen op een lijn zat en het er ook mee eens was. Ik was erg onder de indruk van de kniptechniek van de kapper en ook de haarkleur pakte helemaal goed uit. Deel 1 van de dag was al helemaal geslaagd. Akke Marije was ondertussen al gaan shoppen en vertelde heel enthousiast dat ze al allerlei mooie setjes had klaar gehangen. Na de lunch kon het passen beginnen. Toen ik het rek met de kleding zag viel me gelijk op dat er allemaal stukken tussen zaten die ik nooit zou hebben uitgezocht.  Ik was zwaar onder de indruk van de kleding die was uitgezocht. Alles in de juiste maat, de kleuren stonden me heel goed en de pasvorm past perfect bij mijn figuur. Akke Marije legt ook erg goed uit waarom bepaalde dingen wel staan en welke iets minder. Akke Marije had veel kledingstukken in de sale weten te scoren, dus aan het einde van de dag ging ik met 2 grote tassen naar huis! Ik kijk nog steeds terug op een zeer geslaagde dag en kan stiekem niet wachten tot het kouder wordt zodat ik ook de rest van de kleding eens aan kan trekken. Ik zou deze dag zeker aan iedereen aanbevelen. Je leert goed welke kleuren en pasvormen het beste bij jou staan en je past nu toch eens andere dingen die je zelf misschien niet had uitgekozen."
  • “Een verademing, ik sta nu dagelijks voor een kast met kleding die echt bij mij past!”

    Naam: Sharon Vermeulen Leeftijd: 50 Woonplaats: Almere Beroep: Leidster kindercentra Datum: 6 september 2018
    9.0
    "Bovenstaande zegt u vast niet veel, trouwens u heeft geen last van een volle kledingkast met veel kleren, die u om wat voor reden dan ook, niet draagt. Frustraties kent u niet... elke ochtend opnieuw. Het bewaren van die "pareltjes" voor die ene gelegenheid, die toch niet komt. Kan mij het schelen, ik ga toch alleen maar naar de supermarkt, die ene vriendin, op bezoek bij..., de stad in om snel even... Mensen, wat jij in de spiegel ziet, is wat zij als het ware krijgen. Een persoon die weinig/geen zelfvertrouwen heeft, geen energie uitstraalt, zichzelf wegcijfert, etc. etc. Herkenbaar? Kom op! Je bent het waard, pak die telefoon of e-mail en omschrijf waar je met grote regelmaat tegenaan loopt! Neem het van mij, Sharon, aan: het scheelt je een hele boel narigheid en met wat geluk pak je, net als mij, de rest van je huis aan [weg met wat ik niet gebruik, niet nodig heb en waar ik niet van houd]. Persoonlijk heb ik gekozen voor een complete stylingdag; alleen al om voor die kast te staan met kleren die echt bij mij passen [deels had ik die al en deels nieuw] is een verademing!"
  • “Zo blij mee!!! Ik voel mij weer mooi, vrouwelijk en zelfverzekerder”

    Naam: Laura Vermeer Leeftijd: 35 Woonplaats: Woerden Beroep: Huisarts Datum: 17 juli 2018
    10.0
    "Wat een heerlijke verwen dag, het is nu al een aantal weken geleden en ik denk er nog dagelijks aan terug… Dit komt ook doordat ik nog steeds zoveel complimentjes krijg over mijn outfits. Akke Marije heeft zoveel verrassende setjes voor mij uitgekozen. Ik ben nu veel meer in balans met mijn kleding. Ik voel me weer mooi en vrouwelijk. Het doet niet alleen iets met mijn uiterlijk, maar ook met mijn innerlijk. Ik voel me zelfverzekerder, zelfbewuster. Akke Marije liet me ook kleuren zien die bij me pasten, ik kan bijvoorbeeld niet alle tinten rood, of niet alle tinten donkerblauw hebben. Daar was ik door verrast. Verder weet ik nu wat ik moet accentueren. Toen ik thuis kwam bleek de naad van 1 van de rokken die ik gekocht had los te zitten. Akke Marije heeft toen voor mij geregeld dat dit kosteloos werd gemaakt. Wat een service! Ik had een make over gekregen voor mijn verjaardag. Mijn haar en make up werden ook gedaan. Van de make up heb ik ook zoveel geleerd, de kleuren, de techniek en waar ik accenten moet leggen. Zo blij mee!!! Wat een heerlijke dag… Ik kan dit echt aanraden aan iedereen! Zeker voor herhaling vatbaar!"
  • “Het levert verrassende combinaties op en geeft veel duidelijkheid in je kledingkeuze “

    Naam: Willy Valk Leeftijd: 57 Woonplaats: Koog aan de Zaan Beroep: Ondernemer, Hands on social media Datum: 22 juni 2018
    9.0
    "Dank je wel voor een inspirerende en vooral verhelderende dag! Het was prettig om te beginnen met het doornemen van het persoonlijk stijlboek om alvast een idee te krijgen waar ik op kan letten bij de aankoop van een nieuw kledingstuk. De kleuranalyse was verrassend en geeft veel duidelijkheid over mijn haarkleur, sieraden, make up en natuurlijk de keuze van mijn kleding. Het doornemen van mijn kledingkast heeft als resultaat dat er nu alleen in hangt wat mij recht doet. Zowel van kleur als pasvorm. En ik kan in principe alles onderling combineren wat verrassende combinaties oplevert. De volgende stap is een een keer met je shoppen en de ontbrekende basisstukken aanvullen. Ik kijk er nu al naar uit! Met hartelijke groet, Willy Valk - Hands on Social Media"
  • “Hoe blij ben ik met mijn nieuwe stijl die past bij mijn persoonlijkheid!”

    Naam: Suzette Roos Leeftijd: 39 Woonplaats: Rotterdam Beroep: Senior medewerker facilitaire zaken Datum: 16 juni 2018
    10.0
    "Wat een ontzettende leuke dag! En wat een ontzettend leuke mensen zijn Mirjam en Elise. Het was bijna of ik met vriendinnen aan het shoppen was! Tijdens het eerste kopje koffie hebben we even kennis gemaakt en gesproken over wat we gingen doen die dag. Daarna naar de winkels. Ik ben zeer onder de indruk hoe ze zo'n dag aanpakken. Een uitgebreide vragenlijst om je beter te leren kennen, foto's van je kleding die je draagt... Maar de kunst is om dat te vertalen naar een goede kleding keuze. En dat kunnen ze goed! Ik kreeg veel items aangereikt om te passen, en op een enkele stuk na was eigenlijk alles leuk en ook alles in de stijl die ik zocht. En wat ik ook zo goed vond is als ik een item paste, ze direct aangaven waarmee dat goed kon combineren met iets wat ik eerder gepast had of wat ik in mijn kast had hangen. Ik ben ontzettend blij met alle items die ik heb aangeschaft, ze zijn gebaseerd op een nieuwe stijl zonder mijn eigen persoonlijkheid uit het oog te verliezen maar wel items gekocht  die ik niet zomaar uit de rekken had gepakt! Daarmee heb ik geleerd dat je gewoon moet durven proberen te passen. Vanaf nu pas ik 1 item in mijn comfort zone en 1 daarbuiten! Denk er goed over na, maar als je besluit om een personal shopper in te schakelen, ben je bij dit team in goede handen! Nogmaals bedankt voor een ontzettende leuke en inspirerende dag! Nou, ik denk dat ik niet hoef te zeggen hoe blij ik ben met de dag, de meiden en wat ik gekocht hebt. Bedankt voor jullie hulp!"
  • “Ze is zeer pro-actief, oprecht als persoon en eerlijk in haar advies”

    Naam: Cynthia van Werven Leeftijd: 40 Woonplaats: Breda Beroep: Psycholoog Datum: 11 juni 2018
    9.0
    “Vandaag voor de derde keer op pad geweest met Akke Marije. Enigszins gespannen kwam ik aan. Zou ik ook dit keer weer net zo goed slagen als de voorgaande keren? Jawel hoor! Akke Marije wist nog precies van eerdere keren wat bij me past en hoe mijn figuur het beste geaccentueerd kan worden en welke kleuren me het beste flatteren. Ze is zeer pro-actief en eerlijk in haar advies. Precies naar waar ik op zoek ben!  Daarnaast is Akke Marije oprecht geïnteresseerd in je als persoon en weet je daardoor op je gemak te stellen. Ik kijk terug op een geslaagde dag waarbij ik mooie nieuwe outfits heb aangeschaft. Geslaagde combinaties die ik zonder haar hulp niet zelf had weten samen te stellen”
  • “Ik heb veel geleerd en bespaar een hoop stress en geld”

    Naam: Kim Freriksen Leeftijd: 33 Woonplaats: Dordrecht Beroep: Psycholoog & Mindfulnesstrainer Datum: 10 juni 2018
    9.0
    "Ik zou het anderen zeker aanraden dit te doen. Twijfel niet langer en maak gewoon een afspraak. Het is echt een kado aan jezelf. Ik wilde advies in een basisgarderobe, waarbij ik niet steeds items mis en meteen weet wat te combineren is. Dat is geslaagd! Ik heb nu kledingstukken die allemaal met elkaar te combineren zijn. Ik hoef niet meer te turen naar mijn kledingkast. Het zijn allemaal items waar ik me goed bij voel en mooi in vind. Barbara (de styliste die met mij mee ging) heeft heel nauw gekeken naar wat mij aanspreekt en daar een twist aan gegeven zodat de kleding net wat spannender is. Ik heb veel geleerd, onder andere dat ik bij mezelf moet blijven en niet zozeer naar de mode moet kijken, ook al ga ik naar een feest. Ik heb goede praktische tips gekregen en niet te vergeten: ik bespaar hiermee een hoop stress en zeker ook veel geld. Ik kan er nog van alles over schrijven, maar het belangrijkste is denk ik dat ik er een heel positief gevoel aan over heb gehouden. "

Wij werken met trots voor