Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 494 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Ik merk dat ik mij veel zelfverzekerder voel :-) “

    Naam: Linda Krijgsman Leeftijd: 36 Woonplaats: Amersfoort Beroep: Kwaliteitsmanager Datum: 3 juni 2021
    10.0
    "Ik heb een hele leuke dag gehad en ook veel geleerd. De metamorfose is helemaal geslaagd, ik heb ontzettend veel positieve reacties gehad en veel mensen herkenden mij ook niet, collega’s maar ook familieleden niet. Dat was echt superleuk. Heel veel zeggen ook dat ik een compleet andere vrouw ben geworden. Ik heb inmiddels ook allerlei make-up besteld, dus dan kan ik binnenkort zelf aan de slag. Het shoppen was ook erg leuk, ik weet nu beter wat ik met elkaar kan combineren. En je bent een hele leuke, spontane vrouw, het was net alsof we elkaar al heel lang kenden, ik voelde me erg op mijn gemak. Ik merkte meteen de volgende dag al dat ik me veel zelfverzekerder voelde, ook door de vele positieve reacties die ik van iedereen kreeg. Ik kan het zeker aan iedereen aanraden om via jou een metamorfose of iets dergelijks te doen, er wordt echt naar jou als persoon gekeken en dat is erg fijn. En de kosten zijn ook niet extreem, waardoor het voor iedereen betaalbaar is."
  • “De Els 2.0!!! Ik keek in de spiegel naar een andere vrouw”

    Naam: Els Koppens Leeftijd: 58 Woonplaats: Utrecht Beroep: Secretaresse Datum: 16 mei 2021
    10.0
    “Het was FANTASTISCH! Ik was, mede door mijn onzekerheid en negatieve zelfbeeld, bloednerveus toen ik aankwam. Dat was al vrij snel verdwenen. Akke Marije is super vriendelijk, en ook Hester de kapster en Rianne de visagiste zijn super aardig. Je voelt je al snel op je gemak. Ze vragen ook wat jij wil en wat jij leuk vind. Ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe kapsel en make-up. Ik keek echt naar een andere vrouw in de spiegel, echt bizar. Daarna met Akke Marije winkelen, wat was het gezellig! Ik heb nog nooit zoveel gepast tijdens het winkelen 😊. Ze haalt je volledig uit je comfortzone, en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Terwijl ik dit schrijf heb ik een bloesje aan die ik zelf echt nooit uit het rek had gepakt, zeker niet qua kleur, maar wat staat het leuk! Het zijn soms maar kleine aanpassingen van Akke Marije, maar wel met een groot effect.Ik wil niet zeggen dat mijn negatieve zelfbeeld door deze dag is verdwenen, maar het heeft mij zeker goed gedaan. Ging ECHT met een ander gevoel (en met volle tassen) naar huis. Zou ik het anderen aanraden? Absoluut, iedereen zou dit een keer moeten doen, het is het dubbel en dwars waard. Dank je wel Hester, Rianne en natuurlijk Akke Marije voor deze bijzondere dag. Groetjes Els 2.0!!!!”
  • “Akke Marije versterkt je persoonlijkheid. Erg leuk!”

    Naam: Lennart Heide Leeftijd: 58 Woonplaats: Ede Beroep: Procestechnoloog Datum: 8 mei 2021
    9.0
    "Shoppen met Akke Marije is leerzaam! Ik heb kleding aangehad die ikzelf niet meteen zou hebben uitgezocht. Misschien wel de belangrijkste les die ik heb geleerd, maak een grove voorselectie op basis van eerder besproken stijlcriteria, en beperk je vooral niet. Stel je oordeel uit tot het moment waarop je de kleding aan hebt! Dan is het tijd om goed te kijken én tegelijkertijd te ontdekken of je blij wordt. Uiteraard is pasvorm belangrijk maar wat doet de kleur bijvoorbeeld? Versterkt de kleding je persoonlijkheid, of leidt het juist af? Erg leuk om deze voor mij nieuwe manier van shoppen te ervaren en gezamenlijk ontdekkingen te doen! En hé, wie weet vormt een Italiaans gesneden vest binnenkort wel onderdeel van mijn garderobe! Akke Marije, dank je wel"
  • “Ik voel me echt een powervrouw!”

    Naam: Sandra van Gissing Leeftijd: 38 Woonplaats: Utrecht Beroep: Beleidsadviseur bij Ministerie Datum: 3 april 2021
    10.0
    "Ik vond het heerlijk om na maanden van lockdown mezelf te mogen verwennen met een ochtend personal shopping. Je had fantastische sets voor me gekocht, het voelde echt als een cadeautje! Ik vind de aanpak zeer prettig, het ontzorgt me enorm. En het is ook echt leuk om mezelf in deze kleding te zien, ik voel me echt een powervrouw! Je aanpak is heel persoonlijk, je weet heel goed wat me staat en wat niet, maar ook wat bij me past als persoon. Daarnaast is het ontvangst altijd erg hartelijk, met ook een heerlijk broodje tussen de middag. Het heeft me een fantastische nieuwe garderobe opgeleverd, sets waarin ik echt straal. En ook gewoon rust dat ik niet zelf op zoek hoef te gaan. Ik raad het zeker anderen aan! Nogmaals heel veel dank!"
  • “Een heerlijke verwendag die je niet zult vergeten!”

    Naam: Leila Fellahi Leeftijd: 33 Woonplaats: Afgestudeerd Hogere Hotelschool Beroep: Zoetermeer Datum: 28 maart 2021
    10.0
    "Van mijn moeder heb ik als verrassing een make-over dag gekregen bij Akke Marije. Al vanaf het moment van binnenkomst verscheen er een grote glimlach op mijn gezicht en die verdween niet! Akke Marije stelt je gelijk op je gemak en laat je echt genieten van een dag voor jezelf. Mijn moeder en ik werden eerst verwelkomd met wat lekkers en een korte uitleg van het dag-programma. Vervolgens kreeg ik heel leuk en leerzaam stylings-advies wat je kijk op stylen (positief) verandert. Na het stylen werd ik mooi opgemaakt door de visagiste en gaf zij handige tips. Na afloop krijg je een korte samenvatting van de visagiste met adviezen zodat je dit thuis ook gemakkelijk kunt toepassen. En toen kwamen we bij de haarstyliste! Eerst bespreekt zij wat je wensen zijn en wat je absoluut niet wilt. Hierbij is Akke Marije ook aanwezig en zij geeft haar ideeën voor het beste totaal plaatje. Vervolgens gaat de haarstyliste aan de slag en zij laat je weer stralen door een fris en verrassend kapsel. Als afsluiting kiest Akke Marije een mooie outfit voor je uit voor een aantal mooie foto’s in je nieuwe stijl. Akke Marije legt je met haar team echt in de watten en maakt je blij met haar handige tips en enthousiasme. Heel erg bedankt voor deze geweldige dag!"
  • “Ik krijg veel leuke reacties van de mensen om mij heen”

    Naam: Rick van Opdorp Leeftijd: 42 Woonplaats: Den Bommel Beroep: Controller Datum: 1 maart 2021
    9.0
    “Ik heb een geweldig leuke dag gehad. De aanpak van de styliste voelde heel warm,  persoonlijk en op mij gericht. Ze heeft daarbij echt heel goed rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeuren. Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe look en de mensen om mij heen reageren ook allemaal heel positief. Ik zou het zeker aan anderen aanraden. Heel erg bedankt”
  • “Mijn dochters en man zijn helemaal enthousiast! Ik voel mij een ander mens…”

    Naam: Annemieke Broenink Leeftijd: 56 Woonplaats: Castricum Beroep: Ontwerper/ondernemer Datum: 12 februari 2021
    10.0
    Het was een enorme eyeopener. Mijn inner fashionista is opgestaan en ben inmiddels verslaafd aan online shoppen: met jouw stijlboek en kleurenkaart in de hand.  Grootste trofee lichtgroene strakke leren doorknoopjurk, olijfgroene panty’s en gympen met oker en groene details: verliefd op m'n spiegelbeeld. Verder 2 super goedkope bloesjes in terra en fuchsia die geweldig staan. Het is nu duidelijk waarom ik mij altijd zo verdrietig voelde vroeger, bij de aankoop van al die dure kleding: foute kleur en pasvorm. Zo gaaf om nu nu allemaal stijlen en kleuren uit te proberen en alles wat niet geweldig staat gaat weer retour: ideaal. Mijn dochters en man zijn ook helemaal enthousiast. Het is zelfs zo dat ik overweeg nieuwe sieraden collecties te ontwerpen op basis van kleurtypes. Dan zou ik natuurlijk een kleuropleiding moeten volgen. In ieder geval heb je veel teweeg gebracht: dank daarvoor. Natuurlijk verheug ik mij op de knipbeurt en make-up: wellicht kunnen we  daarna vòòr en na foto’s maken! Het is wel een lang antwoord geworden, maar ik voel mij nu al een ander mens. Nogmaals hartelijk dank Akke Marije."
  • “Akke Marije liet prachtige kleuren en verrassende combinatie zien”

    Naam: Sonja Dirsus Leeftijd: 60 Woonplaats: Megen Beroep: Verpleger Datum: 29 januari 2021
    10.0
    "Wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb! Ondanks corona toch door laten gaan al was het in en andere vorm. Ik werd welkom geheten door Akke met en lekker gebakje en korte intake. Alles heel gezellig alsof jij elkaar al lang kent. Voelde mij erg op mijn gemak. De kleren die ze voor mij had geshopt vielen mij gelijk op door de prachtige kleuren waar ik zo van houd. Zelf kan ik ze nooit vinden. Weet niet waar en geef het dan gauw op. Alles paste goed en ze liet mij verrassende combinatie zien. Weet was ik opgelucht! Zelfs op vragen van mij bestaande gardrobe gaf ze mij advies. Heb gelijk en nieuw afspraak gemaakt voor de zomer!"
  • “Heel persoonlijk. Akke Marije verdiept zich in wie je bent..”

    Naam: Hanneke Hofman Leeftijd: 42 Woonplaats: Zwolle Beroep: Zorgbegeleider mensen met een beperking Datum: 10 januari 2021
    9.0
    "Akke Marije kan zich goed verplaatsen in de klant. Neemt je eigen persoonlijkheid mee in haar advies en luistert naar je wensen. Ze is een leuke spontane persoonlijkheid waardoor je je meteen op je gemak voelt. Het was een leuke ochtend en middag. Ik vind de aanpak zorgvuldig en ook heel persoonlijk. Het stijlboek en kleuren advies wordt goed onderbouwd. Na het advies begrijp je beter waarom je sommige kledingstukken nooit meer aantrekt. Dat maakt ook dat je kledingstukken makkelijker kan wegdoen en in de toekomst geen miskopen meer maakt. Meer overzicht in de kledingkast. Inzicht in wat mij staat en flatteert. Oja absoluut!  Ik zou er echt de tijd voor nemen. Ik kwam zelfs tijd tekort en maak daarom graag een vervolg afspraak om mijn kledingstukken beter te kunnen combineren."
  • “Ik heb enorm genoten van deze dag en zal de komende jaren hier profijt van hebben..”

    Naam: Valerie van Vliet Leeftijd: 39 Woonplaats: Leiden Beroep: Loopbaancoach Datum: 14 december 2020
    10.0
    "In december heb ik samen met Akke Marije een fantastische make-over dag gehad! In de weken voor deze dag hebben we goed contact gehad en dingen doorgenomen. Mijn wensen werden doorgenomen, maar ook wat ik absoluut niet wilde. Dit voelde prettig en zeer kundig. Mijn haar en makeup zijn door professionals gedaan en was helemaal aansluitend bij mijn persoonlijkheid. Mijn haar is een stuk korter geknipt, en ziet er super natuurlijk en mooi uit, ik ben er heel blij mee! Ik ben niet handig met makeup, maar kreeg een goede uitleg tijdens het aanbrengen en ze heeft alles opgeschreven zodat ik het thuis ook kan gaan aanbrengen. Met Akke Marije ben ik vervolgens gaan shoppen. Ik ben geen grote fan van shoppen, dus ik keek er best tegenop. Dit bleek totaal onterecht, want shoppen met Akke Marije wil ik altijd wel gaan doen. Ze zoekt, samen met jou, een leuke passende outfit. Geeft haar mening op gepaste toon en helpt je om nieuwe items te proberen. Met de kleine tips en tricks (zoals het omslaan van de pijpen, mouw beetje omhoog, riem, etc) kwam de outfit tot leven. Al met al, een echte aanrader! Ik heb enorm genoten van deze dag en zal de komende jaren hier profijt van hebben dankzij alle goede adviezen. Akke Marije, dankjewel!"

Wij werken met trots voor