Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 416 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Ze is zeer pro-actief, oprecht als persoon en eerlijk in haar advies”

    Naam: Cynthia van Werven Leeftijd: 40 Woonplaats: Breda Beroep: Psycholoog Datum: 23 mei 2018
    9.0
    “Vandaag voor de derde keer op pad geweest met Akke Marije. Enigszins gespannen kwam ik aan. Zou ik ook dit keer weer net zo goed slagen als de voorgaande keren? Jawel hoor! Akke Marije wist nog precies van eerdere keren wat bij me past en hoe mijn figuur het beste geaccentueerd kan worden en welke kleuren me het beste flatteren. Ze is zeer pro-actief en eerlijk in haar advies. Precies naar waar ik op zoek ben!  Daarnaast is Akke Marije oprecht geïnteresseerd in je als persoon en weet je daardoor op je gemak te stellen. Ik kijk terug op een geslaagde dag waarbij ik mooie nieuwe outfits heb aangeschaft. Geslaagde combinaties die ik zonder haar hulp niet zelf had weten samen te stellen”
  • “Ik heb weer zulke leuke combinatie’s voor dagelijks plezier! Ik straal veel meer..”

    Naam: Ineke Groeneveld Leeftijd: 62 Woonplaats: Werkendam Beroep: Verpleegkundige Datum: 20 mei 2018
    10.0
    "Al enige jaren laat ik me leiden door Akke Marije. Ik interesseerde me weinig voor kleding en had er ook geen kijk op. Tijdens een beroerde periode in mijn leven besloot ik mezelf te verwennen en een dagje personal shoppen te doen. Toen ik ermee begon (2014) is mijn kledingkast drastisch uitgemest en iets minder drastisch, regelmatig aangevuld. Vanaf toen ga ik 1 of 2 keer per jaar met haar winkelen of laat zelfs dat Akke doen en ga dan alleen passen. Soms komt ze ook bij me thuis om daar weer eens inzichtelijk te maken wat ik onderling kan combineren. Van tevoren mail ik mijn wensen en altijd weer weet ze die te vertalen naar leuke draagbare kleding. Ik krijg advies over alles, van sok tot sjaal, accessoires, make up kleuren, bril tot bh, van schoen tot bruiloftskleding(als gast hoor hoor). Deze keer werd het Amersfoort, leuke winkelstad. Ik wilde graag fatsoenlijke badkleding, compleet plaatje voor een aanstaande bruiloft en iets in het groen mijn lievelingskleur die ik nooit droeg vanwege mijn blauwe ogen. En een aanpassing op een broek, die ik al had. En wat algemene aanvullingen. Wederom was het een droom. Ik heb weer zulke leuke combinatie's, zo lekker draagbaar,bij elkaar passend, goede zwemkleding nu ook, tja op mijn leeftijd.....😀 moet je ergens op letten en dat doet zij voor mij. Akke Marije bereidt zich goed voor, weet wat waar te halen is, weet de weg en kent mij (ook al weet ze vanwege haar mensenkennis en respect vanaf het begin wat bij me past). Het mooie is dat Akke Marije oplet dat "alles"in mijn kast matched. Intussen probeert ze mijzelf ook wat inzicht te leren, mede dankzij haar stylingboekje lukt dat ook al aardig. Ik geloof dan ook in wonderen😀 Ik kan niet meer mis pakken. Bij twijfel mag ik haar appen. Ik ben wel kritischer geworden, uiteraard. Kortom, ik heb dagelijks plezier, want aankleden doe ik mezelf toch wel vrijwel elke dag. Ook een van mijn vriendinnen is intussen overstag. We zijn andere vrouwen geworden, stralen veel meer. Dit omdat we weten dat Akke onze sterke punten benadrukt, kleding zoekt die bij onze persoonlijkheden en smaken past. In mijn geval zelfs mijn budget mede beheerd.Nooit meer miskopen, what else do we need? Ik kan haar niet genoeg bedanken. Bij deze nog een keer, wederom een fantastische dag! Waar ik dagelijks plezier van heb."
  • “Ik weet nu hoe ik met kleding het beste uit mezelf kan halen en dat geeft een boost zelfvertrouwen” 

    Naam: Danielle Kastermans Leeftijd: 20 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Student aan de UVA Datum: 15 mei 2018
    9.0

    "Ik heb de make-over dag als heel erg leuk en leerzaam ervaren! Ik vond Akke Marije en Elise super aardig en heel begripvol. Ze snapten precies wat bij me pasten en konden me daarom goed advies geven over welke pasvormen me wel/niet staan en welke kleuren bij me passen. Soms was dit een bevestiging van wat ik zelf ook al dacht, soms juist in tegenstelling tot wat ik zelf dacht, wat me uitnodigt om meer te experimenteren met deze pasvormen/kleuren. 

    Ik had verwacht dat ik allerlei kledingstukken moest passen, maar in plaats daarvan gingen we de pasvormen behandelen aan de hand van een boekje waar alle pasvormen in waren afgebeeld. Dit vond ik heel fijn, ook omdat ik nu een soort “handleiding” mee naar huis heb gekregen die ik altijd kan raadplegen! Bovendien hoef ik daardoor niet alles zelf te onthouden ;) 

    In de kapsalon was Manon ook alleraardigst, en hadden Manon en Akke Marije voor mij een kapsel bedacht die ik zelf ook al een tijdje heel graag wilde! Ik ben super blij met mijn nieuwe kapsel! 

    Al met al heeft de make-over er niet voor gezorgd dat ik mij een compleet ander mens voel, ik voel me juist meer mezelf! 

    Ik kan de styling dag iedereen aanraden! Het maakt winkelen makkelijker en effectiever, ik weet nu hoe ik met kleding het beste uit mezelf kan halen en dat scheelt me een hoop toekomstige miskopen en is een boost voor mijn zelfvertrouwen  ;) "

  • “Wat ik zo knap vind is dat ze echt naar mijn persoon keek, geweldig!”

    Naam: Anneliese de Visser Leeftijd: 39 Woonplaats: Lelystad Beroep: Marcom Coördinator bij Havoned Datum: 1 mei 2018
    10.0
    "Mijn dag met Akke Marije was geweldig. Wat ik zo knap vond is dat ze echt naar mijn persoon keek en daarop de kledingstijl heeft afgepast. Maar soms probeerde ze me ook over een streep te trekken. En laat ik nu over dat setje kleding de meeste complimenten krijgen. Nog dagelijks pas ik de adviezen toe die ik tijdens mijn shopping dag heb gekregen. Dat beperkte zich trouwens niet alleen tot kleding, maar ook make-up en sieraden.Ik heb tijdens de dag diverse sets gekocht, Akke Marije heeft mijn kledingkast opgeruimd en van mijn eigen kleding nieuwe sets gemaakt; geweldig. Het grappige is dat toen ik thuis kwam en alle nieuwe items naast elkaar zag: toen had ik pas door dat alle items onderling ook nog eens gecombineerd kunnen worden. Hoe leuk is dat? Of het ik anderen aan zou raden: absoluut! Zo’n dag met Akke Marije geeft je nieuwe inzichten! Ik hoop in de toekomst weer een keer gebruik te kunnen maken van je adviezen."
  • “Niet alleen heb ik veel geleerd; ik voel me zekerder en krijg veel complimenten!”

    Naam: Judy Weterings Leeftijd: 42 Woonplaats: Clustercoordinator bij stichting welzijnswerk Beroep: Dordrecht Datum: 20 april 2018
    10.0
    "De stylingdag met styliste Mirjam was fantastisch! Ik heb deze stylingdag cadeau gehad van mijn zus, die weet hoeveel moeite ik heb met kleding kopen en het vinden van een stijl waar ik me prettig bij voel. Samen hadden we afgesproken in een café met Mirjam. Tijdens de koffie kon Mirjam al uitleggen waarom wat mijn zus of vrienden heel leuk staat, niet zoveel voor mij doet. Dat was al direct een eye opener. Vervolgens gingen we op stap langs een reeks boetieks, waar ik normaal nauwelijks naar binnen durf. Mirjam trok wat kledingstukken uit het rek en tot mijn grote verbazing paste niet alleen alles maar zag ik meteen dat ik beter uit de verf kwam. Mirjam legde steeds uit waarom ze het ene kledingstuk koos en niet het ander en waar ik op kan letten in de toekomst. In de pashokjes paste ik verschillende combinaties, zodat ik een beter idee kreeg van op welke manier kleding elkaar versterkt en hoe ik alles er net wat leuker kan laten uitzien. Hoewel de keuzes zeker buiten mijn comfortzone lagen, waren de stappen niet al te groot. Ik heb veel van de gepaste kleding gekocht en al aan gehad. Mensen reageren enthousiast en met complimenten. Iedereen die ik gesproken heb, wil ook zo'n dag. En terecht! Ik kan het ze van harte aanbevelen. Niet alleen heb ik veel geleerd; ik voel me zekerder met de kleding die ik heb gekocht en ik heb zelfs zin om zelf te gaan shoppen (echt een nieuw gevoel), maar ik heb ook gewoon echt een hele leuke en gezellige dag gehad. Hartelijk dank hiervoor!"
  • “Kortom, een totaal ‘look’ en een mooie dag :) “

    Naam: Cornelie de Winter Leeftijd: 46 Woonplaats: Amsterdam Beroep: Trainer bij managementcentrum Datum: 10 april 2018
    9.0
    "Op dinsdag 10 april ben ik voor de allereerste keer met personal shopper Akke Marije op stap geweest. Haar website sprak mij aan omdat het me het gevoel gaf dat zij en haar team goed op de hoogte zijn van de actuele collecties en dat ze kleding uitzoeken die bij mij en mijn persoonlijkheid passen. Door middel van een vragenlijst kon ik aangeven waar mijn voorkeuren liggen en wat ik lastig vind aan kleding uitzoeken. Na een kopje koffie kwam ik, zoals gewenst, in een boetiek terecht waar wat apartere maar goed betaalbare kleding hing. Normaal zou ik een paar minuten hebben rondgekeken en dan zijn weggegaan maar nu heeft Akke Marije allerlei combinaties uit de rekken gehaald en mij laten passen. Fijn was dat ik ook meteen tips heb gekregen over accessoires, schoenen, pantys etc. Kortom een totaal 'look' waarmee ik meteen uit de voeten kan. Hier en daar wel wat spannende kleuren en outfits geprobeerd (en aangeschaft) maar nooit iets aangehad wat helemaal niet bij me paste.  Kortom, een mooie dag met een hele tas vol nieuwe kleding 😊."
  • “Ik herkende mijzelf niet meer, een openbaring!”

    Naam: Caroline Mager Leeftijd: 37 Woonplaats: St. Truiden (België) Beroep: Administratief medewerkster Datum: 8 april
    9.0
    "De dag van de Styling was ik best wel zenuwachtig, de verkeerswerken waardoor ik te laat kwam hielpen ook niet echt. Mijn personal shopper, Barbara wachtte mij op en stelde mij al dadelijk gerust. Vandaag gaat het enkel om MIJ...Na een gezellig kopje koffie was het zo ver …. naar de winkelstraat, het zweet liep mij al langs mijn rug. Barbara stelde mij al dadelijk gerust, ze ging me helemaal niet iets laten passen wat ik echt niet zag zitten. De tips die ze gaf over de kwaliteit van de kleding, best wel interessant !! Toen kwam het passen … maar ook Barbara de rust zelf stelde mij op mijn gemak, was heel erg geduldig en ook als ik het toch wat te strak vond, geen probleem zij haalde wel een maatje groter. Tot mijn grote verbazing heb ik een skinny broek gepast, zelfs een maat kleiner dat ik normaal heb en ook nog eens gekocht ook nog !! In de namiddag heb ik een make up sessie gehad, ik herkende mijzelf niet meer. Zelf gebruik ik maar af en toe wat mascara en dit was een hele openbaring, ik bleef maar naar mezelf kijken. Ook de tips die ik hier heb gekregen zijn zeker de moeite waard. Heb mij ondertussen al een dagcrème aangeschaft en mijn huid is inderdaad al een stuk zachter! Het zelfvertrouwen en het omgaan met complimentjes daar moet ik zelf nog aan werken maar ik heb zeker al een flinke duw in de juiste richting gekregen !! Ik raad het iedereen aan die twijfelt over zijn/haar garderobe kast, zeker de moeite waard om eens mee te maken! De reactie van mijn moeder was leuk: “Ben jij dat ??!!” 😊
  • “Een echte eye opener! Een leuke look die we zonder jou niet voor elkaar hadden gekregen!”

    Naam: Mirjam Visser Leeftijd: 57 Woonplaats: Antwerpen Beroep: Logopediste Datum: 30 maart 2018
    10.0
    "Vandaag zijn we - moeder en dochter - op pad geweest met Akke Marije. We hoopten met leuke kleren thuis te komen, en dit is zeker gelukt! We zijn met veel meer thuis gekomen dan we hadden durven dromen. Akke Marije had erg veel voorwerk gedaan, zodat we gelijk in de 1ste winkel allebei leuke kleding vonden waar we ons mooi en goed in voelden. Shoppen met Akke Marije was heel gezellig en een echte eye-opener! Door nieuwe stijlen en kleuren te combineren heeft Akke Marije ons een leuke look laten ontdekken die past bij wie we zijn! Dank je wel, Akke Marije, dat hadden we zonder jou niet voor elkaar gekregen! Wij voelen ons klaar voor de Lente! Mirjam en Martine"
  • “Akke Marije voelt precies goed aan wat wel en niet bij je past..Ik ben weer heel blij!”

    Naam: Liesbeth Spruijt Leeftijd: 47 Woonplaats: Nijmegen Beroep: Arts in Radboudumc Datum: 10 maart 2018
    9.0
    "Na verschillende keren naar alle tevredenheid met Akke Marije op stap te zijn geweest voor het uitzoeken van nieuwe kleding was het nu tijd voor make-up en haar. Op mijn verzoek hadden we een metamorfose afgesproken omdat ik al 15 jaar met het zelfde haar liep en graag eens wat tips zou willen krijgen wat make-up betref. We zijn de dag begonnen bij de kapper met een prima voorstel om de kleur en de coupe te veranderen. Ik kreeg een pony waardoor ik een ander mens werd, en steeds verbaasd naar mijn eigen spiegelbeeld keek. Wat een verandering en wat knap gedaan, want het stond ook echt goed. Daarna make-up gehad en van de visagist goed tips gekregen wat bij mij past. Hier kan ik voorlopig mee aan de slag. Na een lekker broodje gegeten te hebben we met mijn nieuwe look een hele garderobe uitgezocht. Zoals altijd werden er weer hele leuke combinaties aangedragen en de kleding die soms niet meteen mijn interesses had “op het haakje”, bleek in de praktijk super leuk te staan en juist heel flatteus te zijn. Ik ben weer heel blij met mijn nieuwe kleren en haar en het feit dat Akke Marije precies goed aanvoelt wat wel en niet bij jou en je figuur en qua persoonlijkheid past. Ik kijk met veel plezier terug op de shopdag en ook de metamorfose waar ik al verschillende hele leuke reacties op heb gekregen."
  • “Ik geniet van mijn nieuwe kleren, ze zijn leuk, verrassend en passen goed bij mij!”

    Naam: Sanne van Velden Leeftijd: 43 Woonplaats: Woerden Beroep: Onderzoeker - Facilitator Datum: 5 maart 2018
    10.0
    "Mijn kledingkast is heerlijk opgeruimd en overzichtelijk. Het winkelen met jou voelde heel luxe, alle kledingstukken werden mij aangereikt. Ik geniet van mijn nieuwe kleren, ze zijn leuk, verrassend en passen goed bij mij. Ik ben nog steeds erg blij met de stylingdag die ik kado had gekregen voor mijn verjaardag. Kortom helemaal blij :-) "

Wij werken met trots voor