Klanten beoordelingen

Totaalscore:
9.6
Gebaseerd op 385 beoordelingen
Beoordelingen zijn geschreven door onze klanten na de stylingadviezen
Alle beoordeling worden getoond

Filter beoordelingen

  • “Je hebt me echt laten zien dat er veel meer is die mooi bij mij staat, je hebt geen idee hoe blij ik ben!”

    Naam: Marry Bos-Vriesman Leeftijd: 45 Woonplaats: De Rijp Beroep: Financieel planner Datum: 10 juli 2017
    10.0
    "Ik vond het een spannende dag. Wij hadden afgesproken in een leuke stad en onderweg daar naar toe nam ook de spanning toe. Je gaat toch op pad met iemand die je alleen gemaild hebt en behalve tijdens het maken van de afspraak verder niet gesproken hebt. Tijdens onze kennismaking voelde het al snel goed, tijdens dit gesprek heb je uitgelegd hoe de dag er uit zal gaan zien en hoe jij dit aanpakt en heb je mij nog de nodige vragen gesteld. Eerst naar de kapper, Dennis geweest die mijn haar echt supermooi heeft gekleurd, geknipt en daarna gestyled. Hier ben ik echt heel blij mee, het enige nadeel van mijn haar is dat ik het niet meer zo mooi geföhnd krijg als Dennis dat heeft gedaan. Het is een mooi kapsel wat ik zelf gelukkig goed in model krijg maar zo mooi als Dennis is niet meer gelukt. Als hier nog tips voor zijn hoor ik dit graag, ik wil het graag weer zo mooi hebben. De make-up welke Stephanie bij mij heeft aangebracht zag er mooi uit en ze heeft mij goede tips gegeven. Het was een mooie lichte make-up, inmiddels heb ik de gebruikte kleurtjes ook aangeschaft. Na de lunch samen naar de winkels, hier nam de spanning weer toe. Ik was erg benieuwd naar wat je voor mij had uitgezocht. In de eerste winkel, waren de eerste kledingsets wat je had uitgezocht niet helemaal wat ik in gedachte had. Dan gaat het toch even door je heen, o jee het zal toch wel goed komen met de kleding? En dit kwam goed. Daarna kwamen de kleren waar ik mij wel lekker in voelde. Sommige kleding paste uiteindelijk toch niet bij mijn figuur en dat zij je dan ook eerlijk. Maar ik heb mooie nieuwe kledingsets en met de jurk ben ik echt super blij! En trouwens de spijkerbroek welke toch strakker is als de modellen die ik altijd uitzoek ben ik ook blij mee. Alles wat ik heb gekocht staat mooi en is een goede aanvulling op mijn huidige garderobe. De jurk met de mooie halslijn was deze keer nog een stap te ver voor mij, maar een volgende keer durf ik dat (misschien) ook aan te schaffen. Het is een superleuke dag geweest. Omdat het om een make-over ging wilde ik toch zoveel mogelijk uit handen geven en niet te veel wensen hebben. Dit maakt het heel spannend, omdat je niet weet wat jij en Dennis in gedachte hebben. Ik heb eerst een vragenlijst ingevuld en foto’s toe gestuurd, je kon merken dat jullie hier ook echt iets mee hadden gedaan. De make-up was het enige wat ik niet spannend vond en makkelijk over me heen kon laten komen. Jij had 's ochtends al voor geshopt en dan is het heel erg spannend om ’s middags samen te gaan passen Ik heb goede tips gehad en ik weet zeker dat ik als ik weer ga winkelen nu ook verder durf te kijken dan dat dat ik hiervoor deed. Deze heerlijke verwen dag kan ik echt iedereen aanraden, het is ontzettend fijn om te merken dat er toch meer kleding is die leuk staat en dat je niet altijd dezelfde “soort” kleding hoeft te dragen. Ik heb dankzij jou veel complimenten gekregen! Jij hebt me deze dag laten zien wat de mogelijkheden zijn met kleding en ook ben ik in kledingwinkels geweest waar ikzelf nooit kom. Je hebt mijn ogen geopend. Lieve Akke Marije, ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor deze geweldige ervaring. Je hebt me echt laten zien dat er veel meer kleding is die mooi bij mij staat, je hebt geen idee hoe blij ik hiermee ben. Dank je wel!!!"
  • “Ik weet nu welke stylen bij me passen en hoe ik mij beter kan kleden, geweldig!”

    Naam: Charlotte Bongers Leeftijd: 37 Woonplaats: Bemmel Beroep: Leerkracht Datum: 29 juni 2017
    9.0
    “Ik heb een super leuke dag gehad afgelopen vrijdag! Ik vond het best spannend. Had geen idee wat het allemaal inhield. Hoe zou de stylist zijn? Zouden er veel stiltes vallen? Rosita bleek een ontzettend leuke vrouw. Open en toegankelijk en had meteen door wat mijn stijl was en waar ik mee zat. We hebben het stylingsboek doorgenomen en daarbij tips en tops geschreven zodat ik nu weet welke style goed bij mijn lichaam past. Ik vond de aanpak goed. Een boterham in de auto eten zodat we meer tijd hadden om te shoppen:) Geweldig! Rosita ging effectief te werk. Stelde veel vragen en probeerde alles te regelen. Was ook duidelijk naar winkelpersoneel. Nee, geen zwart. We willen kleur zei ze dan! Mede door haar voelde ik mij heel snel op mijn gemak. Het heeft opgeleverd dat ik nu beter weet hoe ik mij kan kleden. Welke stylen passen goed bij mijn lengte en lichaam. Welke stoffen en materiaal zijn geschikt. Ik snap heel goed dat mensen enthousiast zijn over deze dag. Dat ben ik ook. Ik zou het andere mensen zeker aanraden!”
  • “Sommige items zou ik zelf nooit uitkiezen om te passen, maar blijken dan super te staan!”

    Naam: Merel Rooijmans Leeftijd: 37 Woonplaats: Amstelveen Beroep: Dierenarts Datum: 18 juni 2017
    10.0
    "Akke Marije heeft weer een aantal super leuke outfits voor me gevonden. Vooral de bloemenjurk is een grote winner. Ook fijn dat ze rekening houdt met de kledingstukken van de vorige keer. Op die manier kan ik nog meer combineren. Sommige items zou ik zelf nooit uitkiezen om te passen, maar blijken dan super te staan! Dat is echt de meerwaarde van een goede styliste! Met leuke accessoires maakt ze de outfits helemaal compleet."
  • “Na eindeloos getwijfel de stap genomen, de dag was echt super!”

    Naam: Suzan Koenraad Leeftijd: 46 Woonplaats: Moergestel Beroep: Bedrijfskundig adviseur bij gemeente ‘s-Hertogenbosch Datum: 7 juni 2017
    10.0
    "Na eindeloos getwijfel over haar, make-up en kleding heb ik een tijdje geleden aan afspraak gemaakt bij X Styling. De make-overdag was een echte fijne verwendag. Wat een luxe om niet de hele winkel door te hoeven, alles hing al klaar! De kleding, haar en make-up past echt bij mij en ik voel me er heel prettig in. Het voegt echt iets toe en naar mijn wensen is heel goed geluisterd. Bij de kapper is ook echt de tijd genomen en ik kan er thuis mee aan de slag. Ik kan iedereen X Styling&Image aanraden. De dag was echt super!"
  • “Kleding zou ik zelf nooit hebben gekocht maar bleek toch verrassend leuk te zijn en goed te staan!”

    Naam: Marieke Boersma Leeftijd: 50 Woonplaats: Aerdenhout Beroep: Pedagoog en diëtiste Datum: 26 mei 2017
    9.0
    "Een aantal jaren geleden kreeg ik via een andere kleur consulent een kleuradvies. Ik bleek een lente type te zijn.Op basis van dit advies heb ik vele jaren mijn kleding gekocht. Toch kreeg ik bij veel kleding die ik kocht en droeg uiteindelijk geen prettig gevoel, er bleef dan ook veel kleding in mijn kast hangen die ik eigenlijk nooit aantrokIn april besloot ik een afspraak te maken met Akke Marije om eens opnieuw te onderzoeken welke kleuren en kleding style nu eigenlijk bij mij pasten. Ik bleek een heel ander kleur type te zijn, namelijk een herfst type. Het eerste kleuradvies bleek dus niet te kloppen. Tot de kleuren  van het herfsttype voel ik mij ook veel meer aangetrokken. Na het kleur en style advies is Akke Marije opzoek gegaan naar leuke kleding. Binnen twee weken heeft zij voor mij een aantal complete nieuwe kledingsets gezocht die ik afgelopen weekend heb gepast. Op 1 jurk na (waarvan het model niet helemaal geschikt voor mij was) en een broek waarvan de maat niet helemaal goed was bleken alle kledingstukken heel erg leuk te staan en ook de kleuren waren voor mij heel geschikt. Alles was geheel naar mijn smaak, sommige kleding zou ik zelf nooit hebben gekocht maar bleek toch verrassend leuk te zijn en goed te staan. De broek die niet past ruilt Akke Marije nog voor mij om en krijg ik later toegestuurd. Akke Marije heeft mij zeer prettig ontvangen, goed geholpen en duidelijk advies gegeven. Ik weet nu welke kleuren en stylen mij goed staan. Dat scheelt een hoop tijd als ik ga winkelen. Ik ben zeer enthousiast en heb daarom meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor de herfst!"
  • “We lopen nog steeds met een grote glimlach, in 1 woord TOP!

    Naam: Ingrid Kamer Leeftijd: 26 Woonplaats: Made Beroep: Begeleidster in de gehandicaptenzorg Datum: 10 mei 2017
    10.0
    “Afgelopen donderdag hebben wij (ik en mijn man) een make-over gehad. Wij vonden het erg spannend, vooral de kapper want we hebben al zoveel kappers geprobeerd maar nooit was er een kapsel waar wij erg tevreden mee waren. De meeste kappers kwamen met standaard advies zoals laagjes. Omdat wij bang waren voor wat anders (puur onzekerheid), bleven we vaak bij het zelfde. Nu hadden we de knoop doorgehakt en hebben wij ons ingeschreven. Mirjam begeleide ons tijdens de dag. Mirjam is een lieve rustige vrouw, waar wij ons meteen op ons gemak voelde. Eerst werden we welkom geheten en hierna gingen we naar de kapper (Erg goede kapper, met leuk personeel!!). Hier werden wij erg goed ontvangen en voelde we ons meteen op ons gemakt. Onze haren werden geknipt en bij Ingrid werd er ook make-up aangebracht. Je kunt echt merken dat ze heel goed rekening met ons hielden. Hierna zijn wij lekker wezen lunchen en daarna begon het shoppen. Wij werden 1 voor 1 gestyld. Miriam kwam echt met kleding wat dicht bij ons paste en toch net weer anders was. Dat maakt het shoppen erg bijzonder. De aanpak van X Styling & Image vinden wij in 1 woord TOP!! Ze nemen uitgebreid de tijd voor je & wat ons erg aansprak is dat ze ook echt naar je luisteren!! Het kost misschien wat, maar het is echt zeker dubbel en dwars waard!! Wij hebben er echt zelfvertrouwen van gekregen en lopen nog steeds met een dubbele glimlach op ons gezicht van alle complimenten die wij krijgen!”
  • “Echt verrassende dingen die je zelf niet gekozen zou hebben maar ontzettend leuk staan!”

    Naam: Christine Muller Leeftijd: 41 Woonplaats: Utrecht Beroep: Financieel controller Datum: 4 mei 2017
    9.0
    "Wat een feestje was het weer, de doorpas bij Akke Marije! Er stond een rek vol superleuke items klaar, die ik allemaal gepast heb. Echt verrassende dingen, waarvan ik de meeste zelf niet uitgekozen zou hebben maar die ontzettend leuk staan, lekker zitten, praktisch zijn, kortom aan al mijn wensen voldoen! En van alles wat: rokken, broeken, jurken, blouse, shirtjes, jas en dat ook nog passend bij de dingen die ik nog heb. Ik vind het echt heel knap hoe Akke Marije dit voor elkaar krijgt! Een aanrader voor iedereen en in het bijzonder voor diegene die niet zo van shoppen houden of er geen tijd voor hebben en zeker voor mensen die meestal hetzelfde kopen. Verwen jezelf en doe het ook!"
  • “Een onvergetelijke, unieke en tevens zeer leerrijke ervaring!”

    Naam: Marina Deroef Leeftijd: 56 Woonplaats: Kempen Beroep: Gastvrouw Datum: 3 mei 2017
    10.0
    "De laatste tijd voelde ik mezelf een beetje vastgeroest wat betreft mijn looks. Ook shoppen vond ik niet meer zo tof als voordien, eigenlijk vooral omdat ik merkte dat de dingen die ik vroeger kocht niet meer bij mijn leeftijd pasten. Ook over mijn kapsel, dat ik al 40 jaar in dezelfde snit droeg, was ik niet langer tevreden. Desondanks durfde ik toch zelf geen drastische veranderingen te ondernemen. Dit alles heeft mijn gezin geïnspireerd om mij een origineel verjaardagsgeschenk te geven, namelijk een volledige make-over bij X Styling Image. Even groot als mijn verbazing was mijn nieuwsgierigheid naar het verloop van deze bijzondere dag. Op 25 april 2017 was het dan zo ver! Samen met mijn 2 dochters, schoondochter en een portie gezonde stress vertrok ik richting Eindhoven waar ik om 9.30u verwacht werd bij de kapsalon. Hier zou ik tevens mijn persoonlijke styliste ontmoeten. Eens daar gearriveerd wachtte ons een warme, aangename ontvangst met volop koffie en koekjes erbij. We voelden ons meteen op ons gemak. Alles begon met een uitgebreid, ontspannen gesprek over mezelf zodat mijn persoonlijke styliste, Mirjam, me beter kon leren kennen. Onder andere vragen als “Hoe zie ik mezelf?” “Wat vind ik mooi aan mezelf en wat niet?” “Wat doe ik doorheen de dag?” “Wat hangt er momenteel vooral in mijn klerenkast?” kwamen aan bod. Mirjam luisterde geïnteresseerd naar ieders input en ideeën, we voelden ons begrepen. Met haar jarenlange professionele kennis had zij al snel een duidelijk beeld van wat mijn probleem was en hoe we dat probleem die dag voorgoed zouden kunnen oplossen. Daarna werd ook nog alles wat er te gebeuren stond piekfijn uitgelegd. De initiële stress maakte al snel plaats voor vertrouwen. Bye bye pony! Na de uitgebreide babbel werd ik voorgesteld aan Daniëlle. Een mooie, vlotte verschijning. Zij zou zorgen voor mijn nieuw kapsel en make-up. Samen met Mirjam legde ze me uit welk kapsel ze voor mij hadden bedacht. Er werd me steeds naar mijn mening gevraagd. Ik gaf hen carte blanche. Tijdens de transformatie van mijn kapsel ging Mirjam shoppen in het centrum van Eindhoven om voor mij een nieuwe garderobe samen te stellen. Kort na de middag zou zij terugkomen naar het kapsalon. Daniëlle begon op haar beurt met veel enthousiasme aan de make-over van mijn kapsel. Mijn lange donkere haar werd veel lichter gemaakt en in een schouderlange coupe geknipt. De pony verdween na 40 jaar van mijn voorhoofd. Dit was voor mij wel even wennen. Al de tijd bleef mijn driekoppig gezelschap toekijken naar de toverkunsten van Daniëlle en ze zagen dat het zeer goed was! Het resultaat was dan ook een echte metamorfose. Het effect van het nieuwe kapsel werd nog versterkt door de bijpassende make-up die Daniëlle vervolgens aanbracht. De zwarte eyeliner die ik al sinds mijn 16e gebruikte, werd voorgoed naar de prullenbak verbannen en vervangen door een combinatie van pastel blauwe en groene oogschaduw, een fijn grijs accentje en mascara. Dit resulteerde in een jongere, frissere uitstraling. Tijdens de make-over nam Daniëlle ook uitgebreid de tijd om me alles uit te leggen wat ze deed en hoe ze dat deed. Haar vele handige tips verlosten me van de vrees die ik had of ik dit alles ook thuis zonder al te veel werk en tijd zelf voor elkaar zou krijgen. De kleren maken de vrouw. Het eerste deel van mijn dag was voor mij alvast super geslaagd. Mijn haar en make-up zagen er fantastisch uit. Terwijl we allemaal nog vol bewondering stonden te kijken, kwam Mirjam alweer het salon binnen. Ze was heel tevreden over het resultaat en het harde werk van Daniëlle. Na een oprechte bedanking nam ik afscheid van de mensen in het kapsalon en Daniëlle in het bijzonder. Mirjam nam ons alle vier mee in haar wagen om naar de boetieks in Eindhoven te gaan. In de auto legde ze uit welke spullen ze waar voor mij had uitgekozen en waarom. Alles verliep in een zeer gezellige en ontspannen sfeer. Eens aangekomen in de eerste winkel gingen we meteen naar de paskamers waar al verschillende, onderling te combineren, outfits voor me klaar hingen. Het eerste dat Mirjam me voorstelde, was een paar sportieve, casual sneakers met wit, grijs, rosé en licht roos waar ik meteen euforisch over was. De kledingstukken die voor me klaar hingen, waren niet meteen dingen die ik zelf zou uitkiezen (gezien de modellen en kleuren) tot ik ze aantrok: wauw! “Stoer en vrouwelijk” dat was hoe Mirjam me omschreef. Toegegeven, ze had met haar keuze midden in de roos geschoten!  Zelf droeg ik aanvankelijk vooral donkere kleuren en aardetinten. Ik was dan ook volledig verrast toen ik te horen kreeg dat ik voortaan moest kiezen voor lichte, pastelkleuren zoals wit, grijs, licht roze en licht blauw of groen. Mirjam nam uitgebreid de tijd om naast de kleuren ook andere tips mee te geven die ik moest onthouden bij het shoppen zoals bijvoorbeeld de keuze voor bepaalde stoffen en de dingen die ik zeker moest vermijden. Aan alle mooie liedjes komt een eind en stilaan kwam het moment om afscheid te nemen van Mirjam. Nadat ze ons weer netjes bij onze wagen had afgezet, bedankte ik haar met een dikke kus voor alles wat ze voor mij had gedaan. Met spijt in het hart, omdat de dag voorbij was, maar met een tas vol nieuwe spullen en een totaal nieuwe look keerde ik tevreden terug naar Antwerpen. De reacties: Eens thuis aangekomen waren alle reacties super positief. In de eerste plaats de reactie van mijn man, die helemaal overdonderd en heel enthousiast was over het resultaat. Algemeen vindt iedereen dat ik er veel jonger en moderner uitzie. Verschillende mensen herkenden mij zelfs niet meer. ’s Avonds ontving ik nog een mail van Mirjam met, zoals ze had beloofd, een kleurenkaart, een opsomming van alle handige tips en diverse foto’s (voor en na) die zij die dag had genomen Ik heb dit geschreven om anderen die, net als ik had, twijfels hebben over hun uiterlijk te kunnen inspireren om een make-over te overwegen bij X Styling Image. Het is een unieke en tevens zeer leerrijke ervaring. De hele dag word je verwend door professionals en het eindresultaat is echt verbluffend. Alles gebeurt in een niet opdringerige, ontspannen en gezellige sfeer. Mijn dochters en schoondochter mochten me de ganse dag bij alles vergezellen en werden bij alles betrokken. Zij hebben deze dag ook zeer positief ervaren."
  • “Ik ben super blij met het resultaat!”

    Naam: Renate van Schaik Leeftijd: 31 Woonplaats: Klarenbeek Beroep: HR medewerker Datum: 21 april 2017
    10.0
    "Vrijdag 14 april had ik een shopping dag met Rosita van X Styling&Image. Rosita luisterde naar mijn wensen/stijl en keek ook goed naar de persoon die ze voor zich had. Heerlijk om een dag te hebben voor jezelf. Rosita ging samen met mij op zoek naar leuke outfits, die ik zelf niet zou pakken. Door andere dingen uit het rek te pakken, probeerde ze mij uit mijn veilige zone te krijgen van zwart en blauw. Ik vond het zelf wel belangrijk dat ik mij er lekker in voelde. Dat is wel gelukt. Door het vele passen vloog de tijd voorbij. Uiteindelijk hebben wij leuke broeken en shirtjes gevonden. Ik was super blij met het resultaat. De eerste werkdag kreeg ik al leuke complimenten over mijn kleding. Dat doet een mens goed. Echt een super dag en zeker een aanrader voor iedereen!!"
  • “Ik ben elke keer weer ontzettend blij en straal dat ook uit!”

    Naam: Christa Ettema Leeftijd: 42 Woonplaats: Tull en ‘t Waal Beroep: Basisschool directeur Datum: 19 april 2017
    10.0
    "Al een aantal jaren geeft Akke Marije mij kledingadvies. Ik ben elke keer weer ontzettend blij met wat Akke Marije voor mij heeft geshopt. Ik ben met Akke Marije in aanraking gekomen, omdat ik graag een kledingadvies wilde dat aansloot bij mij nieuwe baan. Inmiddels ben ik van baan veranderd, en de kledingkeuze "groeit" met mij mee.  Ik voel mij prettig in de kleding  die Akke Marije heeft uitgekozen en dat straal ik (denk ik) ook uit.   Daarnaast wordt mijn stijl ook een beetje "opgerekt", Akke Marije shopt kleding waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben, maar die ik wel erg leuk vind en die bij mij past. Ik ben erg blij met haar kledingadvies en kan het iedereen aanraden!"

Wij werken met trots voor