Reviews

Total score:
9.6
Based on 485 reviews
Reviews are written by our clients after our styling advices
All reviews are being shown

Filter reviews

  • “Hilarisch genoeg vond ik het vervolgens gewoon echt mooi staan!”

    Name: Nelleke en Leendert van Wijngaarden Age: 48 jaar Address: Ondernemer Profession: Doornspijk Date: 19 november 2020
    10.0
    "Ik vertrouwde Akke Marije volkomen. Het telefonisch contact van te voren, daar werd ik al enthousiast van! Onze relatie had op dat moment ook even een boost nodig, en wat heeft dit er aan bijgedragen...Gewoon er even lekker 3 dagen tussenuit, en dan nog een make-over! Ja ik had deze wens al heel lang, maar eigenlijk nooit over nagedacht dit ook samen met Leendert te doen. Het was echt zo'n leuke ervaring. Je hebt een prachtige salon, daar mag je trots op zijn. Ook de samenwerking met de kapster en visagist, wat een mooi stel zijn jullie bij elkaar. Eerst zag ik er best tegenop: wat als ik  me er niet goed in/bij voel? Maar daar heb je echt kijk op. De kleuren-analyse liet ons zien welke kleuren goed in ons gezicht uitkomen, alhoewel ik daarmee al aardig op de goede weg zat. Maar wel leuk om te zien dat Leendert en ik beiden dezelfde kleurentoon hebben. De kapster heeft mijn haar flink uitgedund, voelt nu heerlijk luchtig aan. De highlights erin vind ik echt mooi geworden, het past bij wie ik ben. Na de heerlijke lunch, door jou met liefde verzorgd, vertrokken we naar Amersfoort. Wat ik heel prettig vind, want dat is ook in het vervolg nog eens aan te rijden vanaf onze woonplaats. Jij vroeg me of ik eerst wilde "shoppen", wat zou ik uit het rek pakken...? Ik vond de kleuren prachtig, maar kon maar 1 rok vinden, waarvan ik dacht: die vind ik mooi. Vervolgens vond ik geen mooi bovenstukje erop. Intussen ging jij ook aan de slag, en het ene na het andere kledingstuk moest ik passen. Met een wat afwijzende houding ging ik gedwee passen. Hilarisch genoeg vond ik het vervolgens gewoon echt mooi staan! Als ik alleen aan het winkelen was geweest had ik zonder aankoop weer de winkel verlaten! Uiteindelijk met 3 sets de winkel uitgegaan Onze gekochte kleding dragen we met plezier, heb zelfs nog nabesteld wat ik op het moment van winkelen niet had gekocht. Onze dochter zag de foto's en vond de andere jurk veel leuker. Ik heb nu alweer zin om in het voorjaar opnieuw met jou te shoppen"
  • “Kleding bij die ik zelf niet uit het rek had gepakt, maar wel heel mooi staan..”

    Name: Jacqueline Corbijn Age: 41 Address: Verzuim- en re-integratieadviseur Profession: Den Haag Date: 15 november 2020
    9.0
    “Ik heb een hele leuke dag gehad met Akke Marije. Ze was goed voorbereid en had goed geluisterd naar mijn knelpunten en behoeftes. Na de intake zijn we naar de winkels gegaan die ze vooraf had uit gezocht met daarin een grote keuze. Winkels waar ik waarschijnlijk zelf niet naar binnen was gegaan en anders zonder iets te passen weer verlaten zou hebben. Het advies was persoonlijk en eerlijk, waarin goed naar mij als persoon werd gekeken. Gelukkig lagen we  op een lijn over wat wel en niet stond. Het was erg fijn dat ze van elke outfit foto's nam. Zo kon ik mijzelf vanuit een ander perspectief bekijken en zien dat iets heel leuk stond of juist totaal niet. De dag heeft mij verschillende outfits opgeleverd compleet met schoenen en handtas. Er zaten kledingstukken bij die ik zelf niet uit het rek had gepakt, maar die wel heel goed staan en mooi afkleden. Ik ben heel blij met het resultaat en ik krijg veel positieve reacties uit mijn omgeving. Een dagje shoppen met Akke Marije kan ik zeker aan iedereen aanraden. Ik heb al een nieuwe afspraak voor de zomercollectie gepland. Nogmaals heel erg bedankt voor de leuke dag. Ik verheug me nu al op het voorjaar. Hopelijk dan zonder mondkapje.“
  • “Geen ‘gedoe’ meer, ik heb weer zelfvertrouwen en plezier in mijn kleding”

    Name: Simone Kranendonk Age: 29 Address: Amsterdam Profession: Organisatie adviseur/ondernemer Date: 5 oktober 2020
    10.0
    "Ik heb echt ontzettend veel gehad aan jouw bezoek bij mij. Ik voel me een stuk beter in mijn kleding, geen ‘gedoe’ meer. Ik heb een aantal mooie tops gekocht, boothals off-white gevonden bij Uniqlo (helaas niet heel verantwoord maar soms is dat helaas zo...). Nu nog een goede zwarte broek en nieuwe jeans. Het heeft mij naast een mooi opgeruimde kledingkast (nog steeds op kleur!!) weer plezier en zelfvertrouwen opgeleverd met wat ik aan ‘kan’. De aanpak: heel goed en persoonlijk, leuk dat je medewerkers ook zo lief reageren op mails. Als je hulp vraagt voor kleding voel je je toch een beetje kwetsbaar - tenminste, ik - en jij en jouw team stelden mij gerust in jullie rustige, heldere, welkome communicatie. Complimenten dus! Ik zal jullie zeker aanraden, heb ik al gedaan”
  • “Het resultaat is verbluffend met kleding die ik zelf nooit zou passen”

    Name: Katharina Grosser Age: 52 Address: Huizen Profession: Ondernemer/adviseur business development Date: 20 september 2020
    10.0
    "De stylingdag was deze keer extra bijzonder, omdat het een hele verwenprogramma werd: haar, make up en kledingadvies. Het was een super geslaagde dag. Ik heb heel veel handige tips gekregen hoe ik mijn haar beter kan stylen. De make-up sessie was in feite een mini masterclass over hoe ik snel en makkelijk een natuurlijke look kan creëren. Hier zal ik nog jaren profijt van hebben! Het doel van de kleding sessie was om een duurzame zomergarderobe op te bouwen. Ik ben namelijk een paar kilo's aangekomen waardoor mijn kleding helaas een maat de klein werd. Akke Marije wist me te verrassen met kledingstukken, die ik zelf nooit had durven passen en het resultaat is verbluffend. En dat merk ik ook aan de reacties, die ik van vrienden en familie kreeg. Het was een flinke investering, maar die heb ik zeker snel terug verdiend. Nu ben ik binnen een dag klaar voor de komende jaren. En de tijd, die ik zelf niet hoeft te shoppen kan ik beter investeren in werk en vrije tijd. Dat scheelt ook nog een hoop miskopen. Hartelijk dank Akke Marije voor weer een geweldige styling ervaring!”
  • “Ik heb gewoon een paar tranen gelaten…Een waardevolle heerlijke dag!”

    Name: Jeanette Klopman Age: 59 Address: Ugchelen Profession: Receptioniste Date: 18 september 2020
    10.0
    "Al een hele tijd wilde ik eens wat anders met mijn haar, maar wat? Je zit een beetje vastgeroest in je eigen vaste patroon van föhnen en opmaken, op zich geen verkeerde look maar misschien is er een model wat veel beter staat. Trouw als ik ben aan mijn eigen kapster zou ik zelf niet gauw ergens anders heengaan. Mijn lieve man had bedacht dat het er nu maar eens van moest komen en heeft (hoe knap) op eigen houtje een afspraak gemaakt bij Akke-Marije en kadootje voor mijn 60e verjaardag. En oh wat vond ik het spannend, zou ik geen spijt krijgen, wie is Akke-Marije. Ik heb de site van Akke-Marije tot mijn afspraak verslonden en allerlei make-overs bekeken…… en eerlijk is eerlijk wat een plaatjes! Mijn dag stond op zaterdag 12 september gepland en wat had ik er zin in! De deur zwaaide al open en ik werd allerhartelijkst ontvangen door Akke Marije in haar prachtige make-over salon. Vanaf het begin tot het eind: GEWELDIG. Waar ik het meest naar uitkeek was natuurlijk mijn kapsel, maar achteraf heb ik juist ontzettend veel opgestoken over de kleding-stijl waar ik moet letten en het kleurenpallet. Hier heb ik de rest van mijn leven wat aan. De kapster kreeg Carte-blanche ik dachtik moet het nu ook laten gebeuren en zo werd ik van blond weer donker (grappig genoeg mijn eigen haarkleur van vroeger) en ging ik van halflang naar kort en wat stond  het mij goed, ik moest gewoon een paar tranen laten….Toen nog de visagie in en tips meegekregen , al met al een  waardevolle heerlijke dag!!"
  • “Het heeft mij opgeleverd dat ik me goed voel, zelfverzekerder en voorlopig niet zelf hoef te shoppen :-) “

    Name: Ilja Petersen Age: 39 Address: Tilburg Profession: Grafisch vormgever Date: 10 september 2020
    10.0
    "De zenuwen aan het begin van de ochtend verdwenen zodra Akke Marije binnen kwam. Ze weet wat ze doet maar geeft je ook de ruimte voor eigen inbreng. Ik ben blij met een kast vol mooite items voor komende 2 seizoenen! De aanpak van XStyling is professioneel. Akke Marije had al flink wat voorwerk gedaan zodat we doelgericht konden gaan shoppen. Super fijn aangezien shoppen niet mijn ding is zeg maar :-). De aanpak van X styling&image is erg professioneel en duurzaam. D.m.v. een stijlboekje en kleuren advies kun je altijd terug vallen op de tips wanneer je het even niet meer weet bij het shoppen. Met duurzaam bedoel ik dan ook een investering waar je misschien wel de rest van je leven baat bij hebt. De investering is het zo waard. Je leert veel, hebt een leuke dag en een kast vol met nieuwe kleding items!"
  • “Een heerlijke dag! Akke Marije is een vakvrouw met flair en verstand van fashion..”

    Name: Mieke Noordam Age: 51 Address: Amsterdam Profession: Bestuurssecretaresse bij Universiteit Amsterdam Date: 8 september 2020
    9.0
    “Wat een leuke dag hebben we bij jou gehad met ons 5-en! Ik vind jou een professionele vakvrouw met flair en verstand van fashion en alles wat daar bij komt kijken! We kregen goede adviezen over wat staat je goed en wat kun je beter niet doen qua pasvorm, lengte en neklijnen, e.d. Wat ik jammer vond is dat we dat niet gelijk in de praktijk konden zien, het bleef nu bij praten over, maar dan hadden we voor een van de andere workshops moeten kiezen. Een ander zou ik een advies bij jou zeker aanraden, maar dan wel iets uitgebreider met een kledingadvies in een winkel erbij. Ook het haar- en mak-up advies vond ik goed, de dames zagen er allebei prachtig uit! Ik denk dat ze veel goede tips hebben gekregen. Bij Susanne was het verschil met hoe ze binnenkwam niet zo groot, dat vond ik wel wat jammer. Maar het kapsel past wel bij haar. De lokatie is prachtig en de lunch was heerlijk! Kortom, een heerlijke dag, we gingen helemaal geinspireerd naar huis!”
  • “Echt genieten! Ze ziet wat je staat, laat je af en toe out of the box denken..”

    Name: Louise Avenarius Age: 40 Address: Amsterdam Profession: Huisarts Date: 6 juli 2020
    10.0
    ‘Wat was het een super dag en heerlijke dag om jarig te zijn! Het was een grote verrassing dat je opeens in onze woonkamer stond en met mij een dag aan de slag zou gaan. Wat een fantastisch cadeau voor mijn verjaardag in Corona tijd. Heerlijk een dag voor mezelf, samen kijken naar wat past bij mij en welke kleuren staan me goed en welke minder. Daarna de kast door, een deel mocht blijven, maar er zaten toch ook wel wat missers tussen en de grap is dat dat ook kleding is die ik weinig draag. En daarna shoppen in Haarlem, we hebben superleuke setjes gekocht en een jumpsuit, iets wat ik zelf niet uit het rek zou (durven) pakken. S avond de kleding thuis en aan vrienden laten zien en iedereen was super enthousiast, ik shop nu ook echt met alle tips in mijn achterhoofd en de kleuren kaart zit in mijn portemonnee. Helaas nog niet heel veel tijd gemaakt om te shoppen, maar wat ik heb gekocht draag ik ook gelijk en met veel plezier. Ik kan iedereen aanraden om een dagje met Akke Marije te plannen, ze is supergezellig, zo enthousiast en bevlogen dat je ook al ben je geen shopper je gewoon zin krijgt om te gaan winkelen. Ze ziet wat je staat, laat je af en toe out of the box denken en ziet ook wat minder bij je past. Echt genieten!”
  • “De dag had nog veel langer mogen duren..Ik kan het iedereen aanraden”

    Name: Jeanet Hilbrands Age: 59 Address: Apeldoorn Profession: Adviseur bij ING bank Date: 5 juli 2020
    10.0
    “Na lang wikken en wegen had ik besloten een make-over dag te gaan doen. Toch wat zenuwachtig die dag naar Akke Marije gereden. Ik werd hartelijk ontvangen door Akke Marije en na een intake gesprek werd mijn haar gedaan. Het is super geworden en ook na het zelf te hebben gewassen zit het nog steeds goed. Terwijl de verf aan het intrekken was heeft de visagiste mij mooi opgemaakt en tips gegeven hoe ik het beste kan doen. Heel fijn. De middag is Akke Marije met mij mee geweest voor de personal styling. Ik heb het als zeer prettig ervaren en kleren aangepast en aangeschaft wat ik normaal nooit zou doen. Kortom ik heb een hele fijne dag gehad die voor mij nog veel langer had mogen duren. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven en kan het iedereen aanraden”
  • Ik ben echt blij met mijn verrassende look :-)

    Name: Lisanne Tuinier Age: 18 Address: Rotterdam Profession: Bloemist Date: 28 juni 2020
    10.0
    "Ik vond het echt een gezellige dag met mijn 2 zusjes en moeder. Het was voor ons ontspannen en we hebben allemaal een nieuwe look gehad die bij ons past maar die we misschien niet zelf zo hadden bedacht. Juist omdat ik zelf bijvoorbeeld mijn haar niet snel kort knip maar jullie vonden dat dat beter paste deed ik het toch en uiteindelijk ben ik er echt blij mee. Het voelt weer fris en er zit nu leuk model in. De aanpak vond ik voor ons als klant erg relax we konden echt genieten en hoefde zelf bijna aan niks te denken. Ik zou het zeker andere aanraden omdat je niet alleen met je kapsel maar ook met kleding en kleuren leert dat er kleuren zijn waarin je veel beter naar voren komt of dat er kleding stukken zijn waar je figuur beter in naar voren komt. "

We proudly work for