Reviews

Total score:
9.6
Based on 502 reviews
Reviews are written by our clients after our styling advices
All reviews are being shown

Filter reviews

  • “Ik kreeg voor mij de best passende kledingstijl, make-up en haar look :-) “

    Name: Patricia Bijkerk Age: 38 Address: Zoetermeer Profession: Inkoopster Date: 08 maart 2022
    10.0
    "De dag zelf heb ik echt ervaren als een momentje voor mezelf, gewoon even tijd en ruimte voor mij als persoon. Dat vond ik heerlijk! In een mail kreeg ik de globale planning door van wat me allemaal te wachten stond, zonder in details te treden. Dat was fijn om naar uit te kijken. De manier van werken, heb ik als zeer prettig ervaren. Ik werd gastvrij ontvangen, ik kreeg veel informatie over de voor mij best passende kledingstijl, make-up tot aan mijn haar. Ik liet me meenemen op de flow van het proces en dat voelde heel fijn. De dag heeft me een me-time momentje opgeleverd en inzicht gegeven in de kledingstijl die het beste bij mij past van kleur tot aan de soort kleding. Ik zou iedereen die hiervoor openstaat om dit aan te gaan, X styling&image aanraden :-)"
  • “De complimentjes zijn heel erg leuk!”

    Name: Mérie Spijker-Kruis Age: 9 Address: Didam Profession: Juridisch secretaresse Date: 27 februari 2022
    10.0
    Wat een ontzettend leuke dag met Akke Marije en haar team. Fijne dagindeling, heldere uitleg en duidelijke voorbeelden. De opzet is logisch en goed opgebouwd. Met de eerste handvatten volgt vanzelf het logische vervolg. Ik begrijp nu ook waarom ik bepaalde kledingstukken en ook bepaalde kleuren niet graag aan had. Thuis direct voor de kast gaan staan en alles waar ik me niet happy mee voelde er direct uitgehaald. Ook nieuwe combinaties bij elkaar gehangen die ik eerder nooit samen gepakt zou hebben. Heel erg leuk die nieuwe inzichten. En dan thuis direct te horen krijgen dat je er goed uitziet is (en ook in de supermarkt) is wel heel erg leuk. Nu het geleerde allemaal in de praktijk brengen met mijn handboek als leidraad. Vanmorgen direct een begin mee gemaakt. Zo leuk. Eigenlijk zou iedereen zichzelf eens zo‘n dag moeten gunnen: hernieuwde stijl, nieuw kapsel en mooie make-up. Alles wat helemaal bij jou/mij past. Lieve Akke Marije en team, dankjulliewel voor deze fantastische leerzame dag.
  • “Zo blij! Akke Marije haalt het beste in je naar boven”

    Name: Marjan en Claudia van der Meer Age: 49 en 20 Address: Marrum Profession: Ondernemer en student Date: 28 januari 2022
    10.0
    "Vandaag vroeg uit de veren voor onze stylingsdag van mij en mijn dochter, en wat waren we zenuwachtig.  Na 1,5 uur rijden vanuit Friesland zijn we aangekomen. Daar werden we hartelijk ontvangen door Akke Marije! Zo makkelijk als het ging kwebbelden we zomaar in het fries verder. Eerst een heerlijk kopje koffie en een intake gesprek. We voelden ons al snel thuis bij de gastvrijheid van Akke Marije. Daarna zoeken we een mooi kapsel uit wat bij de vorm van ons gezicht past en worden er highlights ingezet. Wat een metamorfose! We hebben veel advies gekregen over de make-up en hoe we het op de juiste manier aan moeten brengen, echt heel leerzaam. Verder hebben we nog besproken wat voor kleurencombinaties het beste bij ons past. Na een heerlijke lunch zijn we wezen shoppen in Amersfoort. Akke Marije had al voorwerk gedaan en wist precies naar welke winkels we moesten gaan. Ze zocht erg mooie combinaties voor ons bij elkaar en haalt zo het beste in ons naar boven. We stonden echt te shinen! We hebben leuke kleding gekocht wat je met elkaar kan combineren en toch steeds een andere look geeft. Al met al zijn we met twee volle tassen naar huis gegaan. Het was een erg gezellige dag en we hebben heel veel inspiratie opgedaan. Zo blij met het eerlijke advies van Akke Marije. Het is echt een aanrader om bij deze professionals je een dagje te laten verwennen, we hebben een topdag gehad! Dank hiervoor."  
  • Verbazing en ongeloof: “Mama wat zie jij er geweldig uit!”

    Name: Helena Trip Age: 58 Address: Groningen Profession: Financieel teamleider Date: 17 december 2021
    10.0
    "Verbazing ongeloof en toen eindelijk: "mama wat ziet jij er geweldig uit!" Ook mijn partner en vrienden moeten er heel erg aan wennen, maar vinden het super mooi. Complimenten aan je en je geweldige team dames!"
  • “Een topdag: Ik heb geleerd op een heel andere manier naar mij zelf te kijken.”

    Name: Marit en Anke Henneveld Age: 34 en 60 Address: Amsterdam Profession: Huisarts Date: 26 november 2021
    9.0
    "De stylingdag die ik als verjaardagskado heb gekregen was een succes. Vrijwel mijn hele kledingkast had ik meegenomen. Nadat we beiden een heerlijke cappuccino hadden gekregen zijn we aan de slag gegaan. Het is lastig om iets over jezelf te zeggen en vinden, maar met hulp van Akke Marije kwam ik toch een heel eind. En stiekem is het natuurlijk heel leuk om positieve punten van jezelf op te schrijven. Daarna aan de hand van het stylingboek geeft Akke Marije aan wat wel en niet bij je past. Dat geeft een duidelijk beeld waar ik op moet letten bij het shoppen. Toen was het tijd voor de kleuren analyse, dit is wel lastig voor een leek. Gelukkig kon Akke Marije goed aangeven waarom een bepaalde kleur wel of niet klopt. Daarna was de kleding die ik mee had genomen aan de beurt. Er waren veel meer combinaties mogelijk dan ik had verwacht. Zo leer je op een heel andere manier naar je kleding te kijken. Het was heel fijn dat Akke Marije af en toe doorpakt met items die niet bij je passen. Dat steunt in het goed scheiden van de kledingstukken. En van de combinaties die ze bij elkaar zocht heeft ze foto's gemaakt zodat ik ze niet vergeet. Akke Marije betrok haar actief bij deze dag zodat het ook voor haar een topdag was. En zo was het al snel heel laat... Alleen onderbroken door een heerlijke lunch zijn we een hele dag bezig geweest. Het was een geweldige dag. Akke Marije kan goed uitleggen waarom iets wel of niet bij je past, dit doorspekt met de nodige humor. Top! Ik kan het iedereen aanraden om een keer op die manier je kledingkast goed uit te mesten. Je gaat ook gelijk heel anders shoppen. Dit heb ik natuurlijk gelijk gedaan de volgende dag. Gewapend met mijn persoonlijke kleurenkaart en de kennis van welke pasvormen mij staan heb ik al wat top items geshopt."  
  • “Ik voel mij op en top vrouw en krijg zulke leuke complimenten!”

    Name: Melanie Vroon Age: 36 Address: Elburg Profession: Fysiotherapeut Date: 23 oktober 2021
    10.0
    "Nog steeds ben ik aan het nagenieten van een leuke en gezellig dag! De dag heeft mij meer gebracht dan ik van te voren had gedacht. De ontvangst was warm en hartelijk. Rianne en Desiree waren erg vriendelijk en beantwoorden met alle geduld mijn vragen. Alle tips die ik kreeg waren simpel toepasbaar maar maken samen een grote verandering. Ik neem nu meer tijd om mijn haren en Make up te doen. En daarna natuurlijk mijn stopping ervaring! Wat een leerzame dag en een eye opener. Nog nooit heb ik zo gewinkeld dat ik mij bewust was van wat de kleur met mijn gezicht deed. Van te voren hoopte ik op een eerlijk advies en die heb ik zeker gekregen. Geen moment heb ik mij niet op mijn plek gevoeld. Dankjewel Akke Marije!! Bedankt voor deze geweldige dag! Jullie aanpak werkt echt. Alles klopt en past bij elkaar. Hierdoor voel mij op en top vrouw! Ik ben nu bijna een week verder en ik heb zulke leuke complimenten gekregen. Ik zou iedereen deze ervaring gunnen en aanraden!! Super bedankt voor de top dag en top ervaring!!"
  • “Ik was totaal flabbergasted over mijn spiegelbeeld, ik leek 10 jaar jonger”

    Name: Angelique Snelders Age: 56 Address: Geleen Profession: Account manager Date: 16 september 2021
    10.0
    "Op 11 september had ik een afspraak bij X Styling Image voor kleuradvies, make-up workshop en een ander kapsel. Al een tijdje was ik niet meer blij met mijn look omdat die gewoon niet meer bij mje paste. Een kapper knipt echter het kapsel wat je vraagt en ik wilde net advies over welk model en make-up er bij mij past. Passend bij mijn leeftijd, karakter en gezicht. Het was behoorlijik spannend want ik had me voorgenomen om carte blanche te geven aan zowel de visagiste als de kapster. Met name dat laatste maakte dat ik redelijk gespannen binnen kwam. Akke stelde me echter meteen op mijn gemak en zorgde ervoor dat ik me welkom en in goede handen voelde. Na het kleuradvies ( wat me liet zien welke kleuren me flatteren en welke minder) heeft de visagiste me tips en tricks geleerd om met weinig make-up de sterke punten te accentueren. Voor het eerst in mijn leven voelde ik me mezelf met lipstick want die draag ik normaal niet omdat ik het nooit mooi vond staan. Zij bewees me echter het tegendeel ( de dagen erna ben ik zelfs met lipstick na mijn werk gegaan 🙂).Toen heb ik me overgeleverd aan de kapster zoals ik me had voorgenomen. Al snel vielen er stukken van 20 cm op de grond en hield ik mijn hart vast. Ik was namelijk al 14 jaar niet door een kapper geknipt omdat ik nooit blij was met het resultaat. Maar 24 jaar hetzelfde kapsel wordt ook verschrikkelijk saai... Toen de kapster klaar was keek ik totaal flabbergasted naar mijn spiegelbeeld, ik leek gewoon 10 jaar jonger. Akke vertaalde het naar "je hebt je wow terug" en dat slaat de spijker op zijn kop! Nu, een halve week verder heb ik maar van 1 ding spijt. Dat ik dit niet eerder heb gedaan !!! Voor mijn gevoel past de buitenkant weer met de binnenkant en daar word ik heel gelukkig van. Dankjewel team X Styling Image, i'll be back!!!"
  • “De Carine 2.0 is een feit, verbazingwekkend!”

    Name: Carine Vanhuylenbroeck Age: 55 Address: Brussel Profession: IT specialist en ondernemer Date: 21 augustus 2021
    10.0
    "Ik heb in totaal 6 uur in de auto gezeten om tot bij jullie te komen. Ik zou het zeker opnieuw doen. Wat ik ervoor terugkreeg was verbazingwekkend En ... ik ga zeker nog terugkomen samen met de dochter Jullie aanpak is super. Niet alleen kleur- en kledingsadvies, maar ook mijn kapsel en mijn make up kwamen aan de beurt. Vandaag effe in mijn kleerkast gekeken. Ik doe maar 10 % aan ... dus volgende week in zakken steken en in kledingcontainer deponeren. Ik had een saaie job in de IT. 6 jaar geleden mijn levensstijl aangepast maar niet mijn kledingsstijl Carine 2.0 is een feit! Ben zo blij . Echt waar ! Bedankt aan heel je team. De reacties hier thuis waren allemaal positief!"
  • “Ik merk dat ik mij veel zelfverzekerder voel :-) “

    Name: Linda Krijgsman Age: 36 Address: Amersfoort Profession: Kwaliteitsmanager Date: 5 augustus 2021
    10.0
    "Ik heb een hele leuke dag gehad en ook veel geleerd. De metamorfose is helemaal geslaagd, ik heb ontzettend veel positieve reacties gehad en veel mensen herkenden mij ook niet, collega’s maar ook familieleden niet. Dat was echt superleuk. Heel veel zeggen ook dat ik een compleet andere vrouw ben geworden. Ik heb inmiddels ook allerlei make-up besteld, dus dan kan ik binnenkort zelf aan de slag. Het shoppen was ook erg leuk, ik weet nu beter wat ik met elkaar kan combineren. En je bent een hele leuke, spontane vrouw, het was net alsof we elkaar al heel lang kenden, ik voelde me erg op mijn gemak. Ik merkte meteen de volgende dag al dat ik me veel zelfverzekerder voelde, ook door de vele positieve reacties die ik van iedereen kreeg. Ik kan het zeker aan iedereen aanraden om via jou een metamorfose of iets dergelijks te doen, er wordt echt naar jou als persoon gekeken en dat is erg fijn. En de kosten zijn ook niet extreem, waardoor het voor iedereen betaalbaar is."
  • “De Els 2.0!!! Ik keek in de spiegel naar een andere vrouw”

    Name: Els Koppens Age: 58 Address: Utrecht Profession: Secretaresse Date: 16 juli 2021
    10.0
    “Het was FANTASTISCH! Ik was, mede door mijn onzekerheid en negatieve zelfbeeld, bloednerveus toen ik aankwam. Dat was al vrij snel verdwenen. Akke Marije is super vriendelijk, en ook Hester de kapster en Rianne de visagiste zijn super aardig. Je voelt je al snel op je gemak. Ze vragen ook wat jij wil en wat jij leuk vind. Ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe kapsel en make-up. Ik keek echt naar een andere vrouw in de spiegel, echt bizar. Daarna met Akke Marije winkelen, wat was het gezellig! Ik heb nog nooit zoveel gepast tijdens het winkelen 😊. Ze haalt je volledig uit je comfortzone, en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Terwijl ik dit schrijf heb ik een bloesje aan die ik zelf echt nooit uit het rek had gepakt, zeker niet qua kleur, maar wat staat het leuk! Het zijn soms maar kleine aanpassingen van Akke Marije, maar wel met een groot effect.Ik wil niet zeggen dat mijn negatieve zelfbeeld door deze dag is verdwenen, maar het heeft mij zeker goed gedaan. Ging ECHT met een ander gevoel (en met volle tassen) naar huis. Zou ik het anderen aanraden? Absoluut, iedereen zou dit een keer moeten doen, het is het dubbel en dwars waard. Dank je wel Hester, Rianne en natuurlijk Akke Marije voor deze bijzondere dag. Groetjes Els 2.0!!!!”

We proudly work for