Reviews

Total score:
9.6
Based on 463 reviews
Reviews are written by our clients after our styling advices
All reviews are being shown

Filter reviews

  • “Een supertoffe dag! Kleding die ik zelf noooooit zou pakken, maar mij wel echt leuk stonden :-)”

    Name: Sandra van Dijk Age: 39 Address: Amsterdam Profession: Organisatie adviseur Date: 22 november 2019
    10.0
    "Ik had veel zin in mijn styling-dag, maar vond het ook spannend. Zou het wel lukken om voor mij een mooie stijl te bedenken? Het resultaat: Ik heb echt dingen gekocht die ik zelf normaal noooooit uit het rek zou pakken, maar toen ik ze eenmaal aan had wel echt leuk stonden. Ik heb veel zin om naar werk te gaan en mijn nieuwe outfits te laten zien :-). Het was super om niet zelf te hoeven zoeken in winkels. Als we ergens naar binnen waren gegaan, gingen we eerst allebei in een deel van de winkel even apart op zoek naar leuke kleding. Al gauw voelde ik me dan een beetje verloren, geen idee wat ik zou willen passen. En dan kwam jij aan met hele leuke setjes die ik zelf over het hoofd had gezien! Ik heb nu ook een merk ontdekt wat ik heel tof vind. En leuke winkels waar ik zeker nog eens naar terug wil, al heb ik voorlopig wel even genoeg kleding, want we zijn goed geslaagd! Ik vond de aanpak van jou ook heel fijn, goede mix tussen me uit mijn comfortzone halen en begrip voor als ik me ergens niet lekker in voelde. Ik vond het ook fijn dat je eerlijk was in wat wel of niet mooi stond. Het was superhandig dat je foto's maakte tijdens het passen, want dan weet ik nog welke combinaties ik kan maken en hoe ik de ceinturen moet knopen. De foto's heb ik al gedeeld met een paar vriendinnen, die waren ook enthousiast. Ik vond het een supertoffe dag! Ik zou een dag met Akke Marije zeker aanraden, het is de investering waard en ook nog eens heel gezellig!"
  • “Ik heb enorm genoten. De reacties over mijn nieuwe stijl zijn even enthousiast..”

    Name: Katharina Grosser Age: 50 Address: Huizen Profession: Adviseur business development cultuur Date: 5 november 2019
    10.0
    "Ik heb voor het eerst een personal shopping sessie in de studio van Akke Marije gehad. Uitgaande van mijn wensenlijstje, kleurschema en budget werden een aantal sets voor het herfst en winter ingekocht. Ik kon in alle rust de kleding passen en combinaties uitproberen. Alles wat op het rekje hing was op maat voor mij uitgezocht. Geweldig! Dit kostte mij maar drie uur. Als ik dit zelf bij elkaar had moeten zoeken dan was ik heel wat reis- en shopping uurtjes kwijt geweest. Maar het allerleukste is dat ik prachtige kledingstukken rijker ben, waar ik heel blij van wordt. Vanavond heb ik mijn man een paar setjes laten zien en hij was heel tevreden: ‘stoer, heel mooi!’. En de reacties van familie, vrienden en collega’s zijn even enthousiast. Mijn nieuwe stijl is hen niet ontgaan. Ik heb enorm genoten van de styling sessie."
  • “Het is de investering dubbel en dwars waard geweest!”

    Name: Anne-Marie Vermeer Age: 59 Address: Almere Profession: Lerares basisonderwijs, Date: 3 november 2019
    9.0
    "Na een aantal miskopen en een kast vol met kleding ging ik voor het nieuwe seizoen op zoek naar iemand die me zou kunnen adviseren. Via Google kwam ik al snel uit op X Styling Image en heb niet meer verder gezocht. De site met foto's voor en na sprak me meteen enorm aan en toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Akke Marije belde me terug en na een prettig gesprek heb ik een kleding-, kleur- en kastadvies afgesproken. Het is de investering dubbel en dwars waard geweest! Ik heb nu een kast met alleen nog (oude) kleding die bij me past. Inmiddels al het een en ander nieuw aangeschaft, ook in de voor mij passende kleuren en modellen. Ik heb ook merk- en winkelsuggesties gekregen en ga nu nog gericht op zoek naar een paar goed zittende jeans. Elise, heel hartelijk dank voor de gezellige dag, je inspiratie en voor mijn op kleur en model gesorteerde kast! Het advies werkt, ik kan het iedereen aanbevelen!!"
  • “Complimenten Akke Marije, hoe je in korte tijd kon inzien wat het beste bij mij past. Ik ben ontzettend blij”

    Name: Goverien Geerds Age: 42 Address: Lochem Profession: Manager bij vacaturebank Date: 28 oktober 2019
    10.0
    "Wow wat een belevenis… Al jaren ben ik op ‘zoek’ naar wat past nu qua kleding en kleuren nu eigenlijk bij me. Ik word zelf niet altijd blij van shoppen, omdat het vaak niet lukt leuke kleren te vinden. Ik weet niet waar ik het beste naar toe kan gaan en in winkels zie ik regelmatig ‘de bomen door het bos niet’. Na mislukte aankopen en onzekerheid over mijn kledingstijl heb ik uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met X Styling&Image. Bij het eerste contact met Akke Marije had ik al direct het gevoel “dit had ik veel eerder mogen doen!” Ik heb gekozen voor de garderobe, kleur- en kledingadvies, om mijn eigen stijl te gaan ontdekken, handige tips te krijgen wat past bij mijn figuur en welke kleuren me nu echt laten stralen. Nadat ik een vragenformulier als ook een aantal foto’s had gestuurd, was er een persoonlijke kennismaking met Akke Marije. Enorm spannend, maar Akke Marije stelde me enorm op mijn gemak en luisterde echt naar mij en wat ik belangrijk vind. Tijdens deze kennismaking was er aandacht voor het kleuradvies, welke soort kleren er bij me passen en er was aandacht voor de kleren die ik had meegenomen vanuit mijn garderobe.  Na de kennismaking is Akke Marije voor mij gaan shoppen en hebben we een vervolgafspraak gemaakt voor het doorpassen van de kleding. Ook dit vond ik spannend: is het mogelijk dat iemand op basis van een korte kennismaking kleren voor mij kan uitzoeken? Ik kan jullie zeggen, dit is dus mogelijk en het resultaat was verbluffend. Ik, voorheen vooral ‘happy’ in een broek, heb nu zelfs een aantal jurken als ook een rokje in de kast hangen met de nodige dingen vanuit mijn eigen garderobe die ik hierop aan kan. Soms voelt het nog wat onwennig voor mezelf, maar ik krijg ontzettend veel leuke reacties. Ik weet meer kleren met elkaar te combineren, zie nu welke kleuren het beste bij me passen en is er veel meer variatie in mijn garderobe. Complimenten Akke Marije, hoe je in korte tijd kon inzien wat het beste bij mij past, de wijze waarop je mij op me gemak stelde in het hele proces en me zelf liet ervaren wat mooi bij me staat. Dit alles deed je heel inspirerend, integer en vol passie voor je vak. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet en dank je wel voor de bijzonder mooie ervaring!"  
  • “Fijn dat jullie out of the box denken en kijken naar de persoon”

    Name: Angela Breedijk Age: 56 Address: Pijnacker Profession: Secretaresse Date: 14 oktober 2019
    9.0
    "Ik wilde graag een make-over omdat ik al jaren niet wist wat ik met mijn haar wilde en omdat ik altijd voor veilige en makkelijke kleding koos. Daarnaast vind ik het moeilijk om leuke kleding te vinden in de winkels. Mijn make-over vond plaats in Rotterdam. Toen mij verteld werd dat mijn haar grijs zou blijven  en dat er voor een kort kapsel gekozen was kon mijn dag al niet meer stuk. Ik ben heerlijk in de watten gelegd bij de kapper en visagiste en daarna was het tijd om kleding te gaan passen. Ik had vooraf wel aangegeven dat ik niet van dierenprints hou maar dat ik wel alles zou passen wat er voor mij uitgezocht werd. Het eerste dat ik zag toen ik de winkel binnenkwam was een roze jurk in panterprint die apart gehangen was. En inderdaad deze jurk heb ik ook gepast, en meteen gehouden, wat stond hij mooi. Daarnaast heb ik nog een jurk gepast. Beide jurken zou ik zelf nooit uit het rek gehaald hebben om te passen. Fijn dat jullie out of the box denken en kijken naar de persoon. Ik heb genoten van de dag, heb bijna alles gekocht wat voor mij uitgekozen was. In de toekomst zou ik nog een stijladvies willen zodat ik beter weet welke vorm jurk of broek ik moet uitkiezen bij mijn lichaamsvorm. Maar weet je niet wat je met je haar of kleding wil, doe dan een make-over. Ik kan het van harte aanbevelen!"    
  • “De reacties uit mijn omgeving zijn: WAUW! Ik ben zo dankbaar”

    Name: Nicolien Winters Age: 35 Address: Elburg Profession: Docent Nederlands in het voortgezet onderwijs Date: 25 september 2019
    10.0
    "Wat een geweldige ervaring was mijn dag met jullie! Ik heb me ontzettend speciaal gevoeld. Een dag die echt even om mij draaide. Dit was zo lang geleden en ik heb van elk moment genoten. De tijd vloog voorbij. Van tevoren was ik vrij sceptisch en dit heb ik ook eerlijk gezegd. Ik houd totaal niet van winkelen en dit is een understatement. Waarom? Ik word overweldigd door al het aanbod. Ik weet niet wat ik kiezen moet en vond al snel dat kleding ‘too much’ was. Ik durfde mezelf niet te laten zien. Ik vond mezelf niet mooi. Vrijwel elk kledingstuk dat ik voorheen aantrok vond ik mij niet mooi staan. Broeken passen...vreselijk...Tien broeken mee een paskamer in en als ik geluk had, dan zat er eentje ‘oke’. Dit alles (en meer) heb ik eerlijk verteld aan Akke Marije en ze zei: “als we klaar zijn, dan vind je winkelen leuk.” Ik kan in ieder geval zeggen dat ik NU kleding zoeken niet erg meer vind; ik weet nu waar ik op moet letten, zodat IK de kleding draag en niet andersom. Akke Marije (en haar team) had veel voorwerk gedaan. Ik merkte aan alles dat het heel gestructureerd verliep en daar hou ik van. Ook zijn we in EEN winkel geweest en dat vond ik zo fijn! Ik had namelijk aangegeven dat ik een chronische pijnaandoening heb en dat winkel-in-winkel-uit voor mij heel vermoeiend was. Ik heb nog nooit zoveel kleding aangepast dat mij echt mooi stond! Heel eerlijk: ik keek naar de hanger met kleding en dacht: “Oh mijn God...wat vreselijk...” Ik had beloofd dat ik ALLES zou passen, ook al vond ik het eerst niet mooi. Toen ik de set aan had, keek ik in de spiegel en zei: “WAUW....ik ben gewoon stomverbaasd. Ik weet niet wat ik moet zeggen...Ik vind dit zo mooi...” Akke Marije heeft kledingstukken gepakt met (heel!) veel kleur en prints. Dit zou ik voorheen nooit gepast hebben. En nu....wat zie ik er mooi uit! Er werd echt heel goed naar mij geluisterd. Ik wil graag mooie en gemakkelijke kleding aan. Stoffen irriteren mijn huid vrij snel en ik heb het snel warm. De kleding die ik NU heb gekocht is dit precies: heel erg mooi voor dagelijks gebruik EN het zit ongelooflijk fijn! In de middag werd ik bij de kapsalon verwacht. Wat vond ik het spannend (eng) om de controle los te laten. Er werd uitgelegd wat ze van plan waren en ik kon me er niet zoveel bij voorstellen. Op een gegeven moment zei ik: “Doe het maar. Gewoon all the way en niet op save spelen.” Dit laatste heb ik namelijk altijd gedaan. Ik ben zo ontzettend goed geholpen door de dames van de kapsalon. Eerst het haar (meerdere hoofdmassages, heeeerlijk!) en daarna de make-up. Ik wilde het heel graag leren om het zelf te doen. Het bleek namelijk dat ik de materialen wel had, maar ik had geen flauw idee hoe ik ze moest gebruiken. Nu dus wel. Het resultaat is echt verbluffend. Ik ben jullie zo dankbaar! De dag erna heb ik het geleerde meteen toegepast en het lukte. Ik heb in een dag meer geleerd over mode (en wat dit voor je kan doen) dan in de afgelopen 20 jaar. De reacties uit mijn omgeving waren hartverwarmend. Van “wauw!” Tot “wat straal je veel warmte uit; precies zoals jij ook bent!” Zo voel ik me nu ook: ik straal uit wie ik echt ben! Ben je iemand die altijd op safe speelt als het gaat om kleding, make-up en haar? Gun jezelf een dag met Akke Marije en haar team. Je zult versteld staan wat ze met/voor je kunnen doen. Neem dit aan van een groot scepticus!  Akke Marije, wat ben je een mooi, warm en hartelijk mens. Je bent geboren voor dit vak en ik hoop dat je nog jaren lang mensen blij mag maken met zichzelf. Puur door mensen erop te wijzen wat je allemaal mag en kan laten zien. Service staat bij jullie hoog in het vaandel en zo voelde het ook. Ik voelde me bijna bezwaard dat je steeds voor me aan het wandelen was in de winkel, haha. Maar goed, zoals je al zei: het is jouw dag. Jij hoeft alleen te passen en in de spiegel te kijken."
  • “Een onvergetelijke dag. Ik weet nu welke vragen ik moet stellen..”

    Name: Bernadette Lensen Age: 51 Address: Schiedam Profession: Directeur basisschool en mindfulness spreker Date: 10 september 2019
    9.0
    Een mooie dag met Mirjam van X Styling&Image waarbij we enorm effectief gebruik hebben gemaakt van de tijd, het ook echt gezellig was en ik mij echt op mijn gemak voelde! Goede tips gekregen en heeeeel fijn dat ze goed de tijd heeft genomen om (uiteraard samen met mij) mijn kledingkast ‘op te schonen’. Wat heerlijk om iemand met verstand van zaken en die van ‘buitenaf’ komt mee te laten kijken zodat het ook ECHT tot opschonen leidt (en ik daarnaast een goede bestemming ga vinden voor wat weggaat maar nog goed is). Het levert mij een overzichteljke kledingkast op waarbij zij mij mee heeft genomen in nog veel meer combinaties dan ik voor mogelijk hield. En … zij kon gelijk kijken wat er ontbrak in de kast aan basis om nog meer en beter te combineren. Dat wat ontbrak hebben we vervolgens aangeschaft in leuke winkeltjes in Rotterdam. Meedenken, invoelen en ‘goed kijken wat er bij mij gebeurt’, absoluut kwaliteiten van Mirjam naast haar enorme vakinhoudelijke kennis uiteraard. Ik sta dan ook volledig achter de aankopen die gedaan zijn, heb mij op geen enkel  moment ‘verplicht’ gevoeld. Heel fijn dat ze foto’s heeft gemaakt van de mogelijke combi’s, zowel van kledingstukken uit mijn kast als in de winkel als geheugensteuntje voor mij. Kortom een onvergetelijke dag en voor mij de conclusie dat een (goede!) personal shopper weliswaar luxe/decadent klinkt/voelt, maar het ook zoveel oplevert! Het gaat bij mij, naast mij beter kunnen kleden zoals ik wil, ook leiden tot minder aanschaf van ‘losse’ (veelal impulsaankoop kledingstukken) nu ik weet wat ik weet en welke vragen ik mijzelf moet stellen als ik toch in de verleiding kom.  Ik heb ‘Mirjam’ cadeau gekregen, had dit mijzelf nooit ‘gegund’, maar ben daar wel anders over gaan denken. Wellicht over een paar jaar weer ;)
  • “Akke Marije is opbouwend, een kei in inschatten wat je maten zijn en wat de stijl is die bij je past..”

    Name: Marike Veldhoven Age: 39 Address: Zwolle Profession: Psycholoog Date: 25 augustus 2019
    10.0
    "De afgelopen tijd was ik steeds vaker aan het zoeken naar wat een stijl is die bij me past. Daardoor speelde ik steeds vaker  op safe en kreeg ik een wat stijf en braaf uiterlijk (mijn woorden). Ik heb me aangemeld voor een metamorfose en stylingsmiddag. 's Ochtends werden mijn haar en make up gedaan, dat gaf al een grote verandering. Daarna ben ik met Akke Marije op pad geweest. Dat was een ontzettend leuke ervaring. Akke Marije is opbouwend, een kei in inschatten wat je maten zijn en wat de stijl is die bij je past en ze laat je op een subtiele manier je grenzen verleggen zonder te forceren. Maar boven dat is ze vooral een heel prettig persoon in de omgang waardoor je het gevoel hebt met een vriendin op pad te zijn. Ik kan het iedereen die een beetje twijfelt over zijn/haar uiterlijk aanraden. Ik voel me weer prima, vlot en hip en krijg echt veel leuke reacties."    
  • “Voor mij weer een top-ervaring waarbij ik zeker weet dat ik geen miskopen doe. Aanrader!”

    Name: Sander Berg Age: 41 Address: Utrecht Profession: ICT Manager Date: 17 augustus 2019
    9.0
    "Ik ga niet vaak shoppen voor kleding. Niet mijn ding en kom te vaak met kleding thuis die het toch net niet helemaal is. Om die reden na eerdere goede ervaringen weer eens een stylingdag gedaan met X-styling. En dat is mij weer perfect bevallen, en …. super geslaagd. Dit keer was de wens om nette kleding te kopen, geschikt voor werk, maar geen pakken, wat hipper om zo maar te zeggen. Daarbij vind ik ook duurzaamheid van belang, kleding heeft toch best een grote footprint. Gelukkig heeft Mirjam daar veel ervaring mee en nam ze mee naar een winkel waar ze veel kleding hebben die van duurzamere materialen zijn gemaakt, of waarvan de productie op een duurzame manier heeft plaatsgevonden. Ondertussen al een aantal outfits naar werk aangehad en meerdere complimenten gekregen. En het zit als gegoten! Voor mij dus weer een top-ervaring waarbij ik zeker weet dat ik geen miskopen doe. En dat is dan ook weer duurzaam! Wat mij betreft een aanrader voor iedereen."
  • “Ik kan (wil!) voorlopig nog niet helemaal zonder haar hulp. Heel fijn!”

    Name: Adine Versluis Age: 33 Address: Kollumerzwaag Profession: Financieel coach Date: 9 juli 2019
    10.0
    "Deze week mocht ik alweer voor de vierde keer met Akke Marije op pad, met een gericht doel: een statement outfit vinden die ik voor zakelijke afspraken kan gebruiken én wat kledingstukken die het goed doen op de video’s die ik opneem voor het online platform Money Mind Academy  Daarmee wil ik mensen inspireren en motiveren om een rijker leven op te bouwen en daarbij passen uiteraard ook wat ‘rijke’ kleuren! We zijn weer goed geslaagd én in de sale. Na een gezellige, maar vooral ook inspirerende dag ging ik naar huis met een ontzettend gaaf pak en een aantal stijlvolle én kleurrijke jurkjes. Die zie je ongetwijfeld binnenkort terug in de nieuwe video’s of op mijn Instagram-stories! Het leuke van zo’n dag met Akke Marije is dat je direct kunt uitpluizen waarom iets wel of niet werkt. Dat vind ik ontzettend handig, omdat het op die manier ook makkelijker wordt om zélf af en toe wat leuke dingen uit het rek te pakken. Ook heel fijn; terwijl jij omkleedt, zoekt zij vast wat accessoires erbij. Dan hoef je daar later niet nog naar op zoek en kun je meteen zien hoe de outfit eruit komt te zien. Overigens kan (wil!) ik voorlopig nog niet helemaal zonder haar hulp, dus  zodra mijn kledingkast weer vraagt om nieuwe vulling, maak ik meteen weer een afspraak. Ik kan het aan iedereen aanraden!"

We proudly work for