Reviews

Total score:
9.6
Based on 491 reviews
Reviews are written by our clients after our styling advices
All reviews are being shown

Filter reviews

  • “Ik voel me echt een powervrouw!”

    Name: Anouk Aarts Age: 38 Address: Utrecht Profession: Beleidsadviseur bij Ministerie Date: 1 maart 2021
    10.0
    "Ik vond het heerlijk om na maanden van lockdown mezelf te mogen verwennen met een ochtend personal shopping. Je had fantastische sets voor me gekocht, het voelde echt als een cadeautje! Ik vind de aanpak zeer prettig, het ontzorgt me enorm. En het is ook echt leuk om mezelf in deze kleding te zien, ik voel me echt een powervrouw! Je aanpak is heel persoonlijk, je weet heel goed wat me staat en wat niet, maar ook wat bij me past als persoon. Daarnaast is het ontvangst altijd erg hartelijk, met ook een heerlijk broodje tussen de middag. Het heeft me een fantastische nieuwe garderobe opgeleverd, sets waarin ik echt straal. En ook gewoon rust dat ik niet zelf op zoek hoef te gaan. Ik raad het zeker anderen aan! Nogmaals heel veel dank!"
  • “Mijn dochters en man zijn helemaal enthousiast! Ik voel mij een ander mens…”

    Name: Annemieke Broenink Age: 56 Address: Castricum Profession: Ontwerper/ondernemer Date: 12 februari 2021
    10.0
    Het was een enorme eyeopener. Mijn inner fashionista is opgestaan en ben inmiddels verslaafd aan online shoppen: met jouw stijlboek en kleurenkaart in de hand.  Grootste trofee lichtgroene strakke leren doorknoopjurk, olijfgroene panty’s en gympen met oker en groene details: verliefd op m'n spiegelbeeld. Verder 2 super goedkope bloesjes in terra en fuchsia die geweldig staan. Het is nu duidelijk waarom ik mij altijd zo verdrietig voelde vroeger, bij de aankoop van al die dure kleding: foute kleur en pasvorm. Zo gaaf om nu nu allemaal stijlen en kleuren uit te proberen en alles wat niet geweldig staat gaat weer retour: ideaal. Mijn dochters en man zijn ook helemaal enthousiast. Het is zelfs zo dat ik overweeg nieuwe sieraden collecties te ontwerpen op basis van kleurtypes. Dan zou ik natuurlijk een kleuropleiding moeten volgen. In ieder geval heb je veel teweeg gebracht: dank daarvoor. Natuurlijk verheug ik mij op de knipbeurt en make-up: wellicht kunnen we  daarna vòòr en na foto’s maken! Het is wel een lang antwoord geworden, maar ik voel mij nu al een ander mens. Nogmaals hartelijk dank Akke Marije."
  • “Akke Marije liet prachtige kleuren en verrassende combinatie zien”

    Name: Sonja Dirsus Age: 60 Address: Megen Profession: Verpleger Date: 29 januari 2021
    10.0
    "Wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb! Ondanks corona toch door laten gaan al was het in en andere vorm. Ik werd welkom geheten door Akke met en lekker gebakje en korte intake. Alles heel gezellig alsof jij elkaar al lang kent. Voelde mij erg op mijn gemak. De kleren die ze voor mij had geshopt vielen mij gelijk op door de prachtige kleuren waar ik zo van houd. Zelf kan ik ze nooit vinden. Weet niet waar en geef het dan gauw op. Alles paste goed en ze liet mij verrassende combinatie zien. Weet was ik opgelucht! Zelfs op vragen van mij bestaande gardrobe gaf ze mij advies. Heb gelijk en nieuw afspraak gemaakt voor de zomer!"
  • “Heel persoonlijk. Akke Marije verdiept zich in wie je bent..”

    Name: Hanneke Hofman Age: 42 Address: Zwolle Profession: Zorgbegeleider mensen met een beperking Date: 10 januari 2021
    9.0
    "Akke Marije kan zich goed verplaatsen in de klant. Neemt je eigen persoonlijkheid mee in haar advies en luistert naar je wensen. Ze is een leuke spontane persoonlijkheid waardoor je je meteen op je gemak voelt. Het was een leuke ochtend en middag. Ik vind de aanpak zorgvuldig en ook heel persoonlijk. Het stijlboek en kleuren advies wordt goed onderbouwd. Na het advies begrijp je beter waarom je sommige kledingstukken nooit meer aantrekt. Dat maakt ook dat je kledingstukken makkelijker kan wegdoen en in de toekomst geen miskopen meer maakt. Meer overzicht in de kledingkast. Inzicht in wat mij staat en flatteert. Oja absoluut!  Ik zou er echt de tijd voor nemen. Ik kwam zelfs tijd tekort en maak daarom graag een vervolg afspraak om mijn kledingstukken beter te kunnen combineren."
  • “Ik heb enorm genoten van deze dag en zal de komende jaren hier profijt van hebben..”

    Name: Valerie van Vliet Age: 39 Address: Leiden Profession: Loopbaancoach Date: 14 december 2020
    10.0
    "In december heb ik samen met Akke Marije een fantastische make-over dag gehad! In de weken voor deze dag hebben we goed contact gehad en dingen doorgenomen. Mijn wensen werden doorgenomen, maar ook wat ik absoluut niet wilde. Dit voelde prettig en zeer kundig. Mijn haar en makeup zijn door professionals gedaan en was helemaal aansluitend bij mijn persoonlijkheid. Mijn haar is een stuk korter geknipt, en ziet er super natuurlijk en mooi uit, ik ben er heel blij mee! Ik ben niet handig met makeup, maar kreeg een goede uitleg tijdens het aanbrengen en ze heeft alles opgeschreven zodat ik het thuis ook kan gaan aanbrengen. Met Akke Marije ben ik vervolgens gaan shoppen. Ik ben geen grote fan van shoppen, dus ik keek er best tegenop. Dit bleek totaal onterecht, want shoppen met Akke Marije wil ik altijd wel gaan doen. Ze zoekt, samen met jou, een leuke passende outfit. Geeft haar mening op gepaste toon en helpt je om nieuwe items te proberen. Met de kleine tips en tricks (zoals het omslaan van de pijpen, mouw beetje omhoog, riem, etc) kwam de outfit tot leven. Al met al, een echte aanrader! Ik heb enorm genoten van deze dag en zal de komende jaren hier profijt van hebben dankzij alle goede adviezen. Akke Marije, dankjewel!"
  • “Akke Marije heeft mijn kijk op kleding voor altijd veranderd”

    Name: Lotte ten Berge Age: 30 Address: Zwolle Profession: Tekstschrijver / ondernemer Date: 9 december 2020
    10.0
    "Vanmorgen stond ik trots voor de spiegel. Net als elke morgen tegenwoordig. Want wederom had ik weer een te gekke nieuwe outfit samengesteld. Vol overtuiging had ik die blauw-met-rood-geblokte blouse, die al jaren met bijpassend rood jasje op een haakje hangt, gecombineerd met een nieuw bruin jasje. Iets wat ik twee weken geleden nooit gedaan had…Akke Marije heeft mijn kijk op kleding voor altijd veranderd. Toen ik twee weken geleden met mijn moeder bij haar was, voor een garderobe-advies en een middag shoppen, had ik nooit gedacht dat het mij zoveel zou brengen. Mijn moeder had me de dag met Akke Marije cadeau gegeven voor mijn dertigste verjaardag. Die begin dit jaar, zoals vele verjaardagen, niet echt gevierd kon worden. Dus verzon mijn moeder dit uitje, om toch samen stil te staan bij deze bijzondere mijlpaal. Met zijn tweetjes vertrokken we in alle vroegte naar Almere. Waar Akke Marije haar mooie kantoor aan huis heeft. De auto was flink volgeladen, want we mochten onze complete garderobe meenemen. Onder het genot van een kop thee en wat lekkers, legde Akke Marije ons uit wat ons die dag te wachten stond: een analyse en advies over ons figuur, gevolgd door een garderobe-advies én een middag samen shoppen. De analyse leverde al de eerste verrassende inzichten op. Het handige boekje, dat je bij het advies krijgt, zorgt ervoor dat je niet alles hoeft te onthouden. Alle adviezen kunnen we (nu ook thuis) rustig opzoeken wanneer we willen. Gelukkig maar, want het zijn er nogal wat. Elk kledingstuk, inclusief de verschillende vormen, hebben we besproken en geanalyseerd. Met deze adviezen weten we nu precies welke vormen wel (en vooral ook wat niet) bij ons past. Toen was het tijd om onze garderobes in te duiken. Op basis van het kleurenadvies (dat we eerder al gedaan hadden) en de adviezen over ons figuur ging Akke Marije aan de slag. Ze combineerde er vrolijk op los. Met plezier trokken wij de ene na de andere outfit aan. En lieten we ons verrassen door combinaties die we zelf nooit hadden kunnen bedenken. Als iets niet staat, dan is Akke Marije even hard. “Nee, dit zou ik niet missen.” of “Je bent geen zestien meer.” Uiteraard heeft ze gelijk. Dus met pijn in ons hart nemen we afscheid van dat mooie zwarte jasje en dat veel te korte rokje. En nog flink wat meer items, die wat minder zeer doen. Maar, één ding is zeker: het ruimt wel op! Zo makkelijk ben ik mijn kast nog nooit doorgegaan. Na een lekkere verse lunch is het zover. We gaan shoppen! Van tevoren hebben we allebei een vragenlijst ingevuld, waarop Akke Marije het shop-plan gemaakt heeft. We mochten zelfs kiezen tussen twee steden: Almere en Amersfoort. We kozen voor Amersfoort en gingen op pad. In de eerste winkel was het meteen raak. Hoewel we hier zelf nooit naar binnengestapt zouden zijn, was de winkel gevuld met leuke items. Eerst testte Akke Marije onze nieuwe inzichten en liet ze ons zelf lekker snuffelen. Maar als snel kwam ze met verrassende kledingstukken die we aan mochten trekken. Mijn moeder was bij het eerste kledingstuk meteen verkocht. Een mooie blauwe jumpsuit. Iets waar ze zelf al tijden naar op zoek was, maar niet kon vinden. Zelf moest ik toch nog even wennen aan de, toch compleet andere, kledingstijl die ik aangereikt kreeg. Het bijzondere is dat alles wat je in je handen krijgt direct past. En goed staat. Dan is het aan jezelf om te bepalen: ben ik dit? De eerste combinaties voldoen niet direct als mijzelf. Hoe goed ze me ook stonden. Maar na wat meer passen kreeg ook ik de smaak te pakken. En ja, de blauwe jumpsuit ging niet alleen met mijn moeder maar ook met mij mee naar huis. Net als diverse andere toffe setjes. Tijdens het garderobe-advies had Akke Marije een lijst gemaakt met basisbenodigdheden. Kledingstukken die je gemakkelijk kunt combineren met je bestaande en nieuwe kleren. Diverse setjes rijker, gaan we door. Voor een bijpassend paar laarzen. Akke Marije vliegt door de winkel (waar ze haar, net als in alle andere winkels, goed kennen). Wij drinken ondertussen lekker wat en wachten tot ze terugkomt met haar vondsten. Ook hierin heeft ze ons beide weer weten te verrassen. Tijd voor wat finishing touches. We wilden nog graag glittersokken en make-up. Binnen een paar uur hadden we alles van ons wensenlijstje te pakken. En konden we, vol nieuwe inzichten en indrukken, verzadigd weer naar huis. Nog dagelijks sturen mijn moeder en ik elkaar foto’s van onze nieuwste creaties. En denken we terug aan een zeer geslaagd uitje"  
  • “Hilarisch genoeg vond ik het vervolgens gewoon echt mooi staan!”

    Name: Nelleke en Leendert van Wijngaarden Age: 48 jaar Address: Ondernemer Profession: Doornspijk Date: 19 november 2020
    10.0
    "Ik vertrouwde Akke Marije volkomen. Het telefonisch contact van te voren, daar werd ik al enthousiast van! Onze relatie had op dat moment ook even een boost nodig, en wat heeft dit er aan bijgedragen...Gewoon er even lekker 3 dagen tussenuit, en dan nog een make-over! Ja ik had deze wens al heel lang, maar eigenlijk nooit over nagedacht dit ook samen met Leendert te doen. Het was echt zo'n leuke ervaring. Je hebt een prachtige salon, daar mag je trots op zijn. Ook de samenwerking met de kapster en visagist, wat een mooi stel zijn jullie bij elkaar. Eerst zag ik er best tegenop: wat als ik  me er niet goed in/bij voel? Maar daar heb je echt kijk op. De kleuren-analyse liet ons zien welke kleuren goed in ons gezicht uitkomen, alhoewel ik daarmee al aardig op de goede weg zat. Maar wel leuk om te zien dat Leendert en ik beiden dezelfde kleurentoon hebben. De kapster heeft mijn haar flink uitgedund, voelt nu heerlijk luchtig aan. De highlights erin vind ik echt mooi geworden, het past bij wie ik ben. Na de heerlijke lunch, door jou met liefde verzorgd, vertrokken we naar Amersfoort. Wat ik heel prettig vind, want dat is ook in het vervolg nog eens aan te rijden vanaf onze woonplaats. Jij vroeg me of ik eerst wilde "shoppen", wat zou ik uit het rek pakken...? Ik vond de kleuren prachtig, maar kon maar 1 rok vinden, waarvan ik dacht: die vind ik mooi. Vervolgens vond ik geen mooi bovenstukje erop. Intussen ging jij ook aan de slag, en het ene na het andere kledingstuk moest ik passen. Met een wat afwijzende houding ging ik gedwee passen. Hilarisch genoeg vond ik het vervolgens gewoon echt mooi staan! Als ik alleen aan het winkelen was geweest had ik zonder aankoop weer de winkel verlaten! Uiteindelijk met 3 sets de winkel uitgegaan Onze gekochte kleding dragen we met plezier, heb zelfs nog nabesteld wat ik op het moment van winkelen niet had gekocht. Onze dochter zag de foto's en vond de andere jurk veel leuker. Ik heb nu alweer zin om in het voorjaar opnieuw met jou te shoppen"
  • “Kleding bij die ik zelf niet uit het rek had gepakt, maar wel heel mooi staan..”

    Name: Jacqueline Corbijn Age: 41 Address: Verzuim- en re-integratieadviseur Profession: Den Haag Date: 15 november 2020
    9.0
    “Ik heb een hele leuke dag gehad met Akke Marije. Ze was goed voorbereid en had goed geluisterd naar mijn knelpunten en behoeftes. Na de intake zijn we naar de winkels gegaan die ze vooraf had uit gezocht met daarin een grote keuze. Winkels waar ik waarschijnlijk zelf niet naar binnen was gegaan en anders zonder iets te passen weer verlaten zou hebben. Het advies was persoonlijk en eerlijk, waarin goed naar mij als persoon werd gekeken. Gelukkig lagen we  op een lijn over wat wel en niet stond. Het was erg fijn dat ze van elke outfit foto's nam. Zo kon ik mijzelf vanuit een ander perspectief bekijken en zien dat iets heel leuk stond of juist totaal niet. De dag heeft mij verschillende outfits opgeleverd compleet met schoenen en handtas. Er zaten kledingstukken bij die ik zelf niet uit het rek had gepakt, maar die wel heel goed staan en mooi afkleden. Ik ben heel blij met het resultaat en ik krijg veel positieve reacties uit mijn omgeving. Een dagje shoppen met Akke Marije kan ik zeker aan iedereen aanraden. Ik heb al een nieuwe afspraak voor de zomercollectie gepland. Nogmaals heel erg bedankt voor de leuke dag. Ik verheug me nu al op het voorjaar. Hopelijk dan zonder mondkapje.“
  • “Geen ‘gedoe’ meer, ik heb weer zelfvertrouwen en plezier in mijn kleding”

    Name: Simone Kranendonk Age: 29 Address: Amsterdam Profession: Organisatie adviseur/ondernemer Date: 5 oktober 2020
    10.0
    "Ik heb echt ontzettend veel gehad aan jouw bezoek bij mij. Ik voel me een stuk beter in mijn kleding, geen ‘gedoe’ meer. Ik heb een aantal mooie tops gekocht, boothals off-white gevonden bij Uniqlo (helaas niet heel verantwoord maar soms is dat helaas zo...). Nu nog een goede zwarte broek en nieuwe jeans. Het heeft mij naast een mooi opgeruimde kledingkast (nog steeds op kleur!!) weer plezier en zelfvertrouwen opgeleverd met wat ik aan ‘kan’. De aanpak: heel goed en persoonlijk, leuk dat je medewerkers ook zo lief reageren op mails. Als je hulp vraagt voor kleding voel je je toch een beetje kwetsbaar - tenminste, ik - en jij en jouw team stelden mij gerust in jullie rustige, heldere, welkome communicatie. Complimenten dus! Ik zal jullie zeker aanraden, heb ik al gedaan”
  • “Het resultaat is verbluffend met kleding die ik zelf nooit zou passen”

    Name: Katharina Grosser Age: 52 Address: Huizen Profession: Ondernemer/adviseur business development Date: 20 september 2020
    10.0
    "De stylingdag was deze keer extra bijzonder, omdat het een hele verwenprogramma werd: haar, make up en kledingadvies. Het was een super geslaagde dag. Ik heb heel veel handige tips gekregen hoe ik mijn haar beter kan stylen. De make-up sessie was in feite een mini masterclass over hoe ik snel en makkelijk een natuurlijke look kan creëren. Hier zal ik nog jaren profijt van hebben! Het doel van de kleding sessie was om een duurzame zomergarderobe op te bouwen. Ik ben namelijk een paar kilo's aangekomen waardoor mijn kleding helaas een maat de klein werd. Akke Marije wist me te verrassen met kledingstukken, die ik zelf nooit had durven passen en het resultaat is verbluffend. En dat merk ik ook aan de reacties, die ik van vrienden en familie kreeg. Het was een flinke investering, maar die heb ik zeker snel terug verdiend. Nu ben ik binnen een dag klaar voor de komende jaren. En de tijd, die ik zelf niet hoeft te shoppen kan ik beter investeren in werk en vrije tijd. Dat scheelt ook nog een hoop miskopen. Hartelijk dank Akke Marije voor weer een geweldige styling ervaring!”

We proudly work for