Reviews

Total score:
9.6
Based on 492 reviews
Reviews are written by our clients after our styling advices
All reviews are being shown

Filter reviews

  • “De Els 2.0!!! Ik keek in de spiegel naar een andere vrouw”

    Name: Els Koppens Age: 58 Address: Utrecht Profession: Secretaresse Date: 16 mei 2021
    10.0
    “Het was FANTASTISCH! Ik was, mede door mijn onzekerheid en negatieve zelfbeeld, bloednerveus toen ik aankwam. Dat was al vrij snel verdwenen. Akke Marije is super vriendelijk, en ook Hester de kapster en Rianne de visagiste zijn super aardig. Je voelt je al snel op je gemak. Ze vragen ook wat jij wil en wat jij leuk vind. Ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe kapsel en make-up. Ik keek echt naar een andere vrouw in de spiegel, echt bizar. Daarna met Akke Marije winkelen, wat was het gezellig! Ik heb nog nooit zoveel gepast tijdens het winkelen 😊. Ze haalt je volledig uit je comfortzone, en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Terwijl ik dit schrijf heb ik een bloesje aan die ik zelf echt nooit uit het rek had gepakt, zeker niet qua kleur, maar wat staat het leuk! Het zijn soms maar kleine aanpassingen van Akke Marije, maar wel met een groot effect.Ik wil niet zeggen dat mijn negatieve zelfbeeld door deze dag is verdwenen, maar het heeft mij zeker goed gedaan. Ging ECHT met een ander gevoel (en met volle tassen) naar huis. Zou ik het anderen aanraden? Absoluut, iedereen zou dit een keer moeten doen, het is het dubbel en dwars waard. Dank je wel Hester, Rianne en natuurlijk Akke Marije voor deze bijzondere dag. Groetjes Els 2.0!!!!”
  • “Ik voel me echt een powervrouw!”

    Name: Anouk Aarts Age: 38 Address: Utrecht Profession: Beleidsadviseur bij Ministerie Date: 3 april 2021
    10.0
    "Ik vond het heerlijk om na maanden van lockdown mezelf te mogen verwennen met een ochtend personal shopping. Je had fantastische sets voor me gekocht, het voelde echt als een cadeautje! Ik vind de aanpak zeer prettig, het ontzorgt me enorm. En het is ook echt leuk om mezelf in deze kleding te zien, ik voel me echt een powervrouw! Je aanpak is heel persoonlijk, je weet heel goed wat me staat en wat niet, maar ook wat bij me past als persoon. Daarnaast is het ontvangst altijd erg hartelijk, met ook een heerlijk broodje tussen de middag. Het heeft me een fantastische nieuwe garderobe opgeleverd, sets waarin ik echt straal. En ook gewoon rust dat ik niet zelf op zoek hoef te gaan. Ik raad het zeker anderen aan! Nogmaals heel veel dank!"
  • “Een heerlijke verwendag die je niet zult vergeten!”

    Name: Leila Fellahi Age: 33 Address: Afgestudeerd Hogere Hotelschool Profession: Zoetermeer Date: 28 maart 2021
    10.0
    "Van mijn moeder heb ik als verrassing een make-over dag gekregen bij Akke Marije. Al vanaf het moment van binnenkomst verscheen er een grote glimlach op mijn gezicht en die verdween niet! Akke Marije stelt je gelijk op je gemak en laat je echt genieten van een dag voor jezelf. Mijn moeder en ik werden eerst verwelkomd met wat lekkers en een korte uitleg van het dag-programma. Vervolgens kreeg ik heel leuk en leerzaam stylings-advies wat je kijk op stylen (positief) verandert. Na het stylen werd ik mooi opgemaakt door de visagiste en gaf zij handige tips. Na afloop krijg je een korte samenvatting van de visagiste met adviezen zodat je dit thuis ook gemakkelijk kunt toepassen. En toen kwamen we bij de haarstyliste! Eerst bespreekt zij wat je wensen zijn en wat je absoluut niet wilt. Hierbij is Akke Marije ook aanwezig en zij geeft haar ideeën voor het beste totaal plaatje. Vervolgens gaat de haarstyliste aan de slag en zij laat je weer stralen door een fris en verrassend kapsel. Als afsluiting kiest Akke Marije een mooie outfit voor je uit voor een aantal mooie foto’s in je nieuwe stijl. Akke Marije legt je met haar team echt in de watten en maakt je blij met haar handige tips en enthousiasme. Heel erg bedankt voor deze geweldige dag!"
  • “Ik krijg veel leuke reacties van de mensen om mij heen”

    Name: Rick van Opdorp Age: 42 Address: Den Bommel Profession: Controller Date: 1 maart 2021
    9.0
    “Ik heb een geweldig leuke dag gehad. De aanpak van de styliste voelde heel warm,  persoonlijk en op mij gericht. Ze heeft daarbij echt heel goed rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeuren. Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe look en de mensen om mij heen reageren ook allemaal heel positief. Ik zou het zeker aan anderen aanraden. Heel erg bedankt”
  • “Mijn dochters en man zijn helemaal enthousiast! Ik voel mij een ander mens…”

    Name: Annemieke Broenink Age: 56 Address: Castricum Profession: Ontwerper/ondernemer Date: 12 februari 2021
    10.0
    Het was een enorme eyeopener. Mijn inner fashionista is opgestaan en ben inmiddels verslaafd aan online shoppen: met jouw stijlboek en kleurenkaart in de hand.  Grootste trofee lichtgroene strakke leren doorknoopjurk, olijfgroene panty’s en gympen met oker en groene details: verliefd op m'n spiegelbeeld. Verder 2 super goedkope bloesjes in terra en fuchsia die geweldig staan. Het is nu duidelijk waarom ik mij altijd zo verdrietig voelde vroeger, bij de aankoop van al die dure kleding: foute kleur en pasvorm. Zo gaaf om nu nu allemaal stijlen en kleuren uit te proberen en alles wat niet geweldig staat gaat weer retour: ideaal. Mijn dochters en man zijn ook helemaal enthousiast. Het is zelfs zo dat ik overweeg nieuwe sieraden collecties te ontwerpen op basis van kleurtypes. Dan zou ik natuurlijk een kleuropleiding moeten volgen. In ieder geval heb je veel teweeg gebracht: dank daarvoor. Natuurlijk verheug ik mij op de knipbeurt en make-up: wellicht kunnen we  daarna vòòr en na foto’s maken! Het is wel een lang antwoord geworden, maar ik voel mij nu al een ander mens. Nogmaals hartelijk dank Akke Marije."
  • “Akke Marije liet prachtige kleuren en verrassende combinatie zien”

    Name: Sonja Dirsus Age: 60 Address: Megen Profession: Verpleger Date: 29 januari 2021
    10.0
    "Wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb! Ondanks corona toch door laten gaan al was het in en andere vorm. Ik werd welkom geheten door Akke met en lekker gebakje en korte intake. Alles heel gezellig alsof jij elkaar al lang kent. Voelde mij erg op mijn gemak. De kleren die ze voor mij had geshopt vielen mij gelijk op door de prachtige kleuren waar ik zo van houd. Zelf kan ik ze nooit vinden. Weet niet waar en geef het dan gauw op. Alles paste goed en ze liet mij verrassende combinatie zien. Weet was ik opgelucht! Zelfs op vragen van mij bestaande gardrobe gaf ze mij advies. Heb gelijk en nieuw afspraak gemaakt voor de zomer!"
  • “Heel persoonlijk. Akke Marije verdiept zich in wie je bent..”

    Name: Hanneke Hofman Age: 42 Address: Zwolle Profession: Zorgbegeleider mensen met een beperking Date: 10 januari 2021
    9.0
    "Akke Marije kan zich goed verplaatsen in de klant. Neemt je eigen persoonlijkheid mee in haar advies en luistert naar je wensen. Ze is een leuke spontane persoonlijkheid waardoor je je meteen op je gemak voelt. Het was een leuke ochtend en middag. Ik vind de aanpak zorgvuldig en ook heel persoonlijk. Het stijlboek en kleuren advies wordt goed onderbouwd. Na het advies begrijp je beter waarom je sommige kledingstukken nooit meer aantrekt. Dat maakt ook dat je kledingstukken makkelijker kan wegdoen en in de toekomst geen miskopen meer maakt. Meer overzicht in de kledingkast. Inzicht in wat mij staat en flatteert. Oja absoluut!  Ik zou er echt de tijd voor nemen. Ik kwam zelfs tijd tekort en maak daarom graag een vervolg afspraak om mijn kledingstukken beter te kunnen combineren."
  • “Ik heb enorm genoten van deze dag en zal de komende jaren hier profijt van hebben..”

    Name: Valerie van Vliet Age: 39 Address: Leiden Profession: Loopbaancoach Date: 14 december 2020
    10.0
    "In december heb ik samen met Akke Marije een fantastische make-over dag gehad! In de weken voor deze dag hebben we goed contact gehad en dingen doorgenomen. Mijn wensen werden doorgenomen, maar ook wat ik absoluut niet wilde. Dit voelde prettig en zeer kundig. Mijn haar en makeup zijn door professionals gedaan en was helemaal aansluitend bij mijn persoonlijkheid. Mijn haar is een stuk korter geknipt, en ziet er super natuurlijk en mooi uit, ik ben er heel blij mee! Ik ben niet handig met makeup, maar kreeg een goede uitleg tijdens het aanbrengen en ze heeft alles opgeschreven zodat ik het thuis ook kan gaan aanbrengen. Met Akke Marije ben ik vervolgens gaan shoppen. Ik ben geen grote fan van shoppen, dus ik keek er best tegenop. Dit bleek totaal onterecht, want shoppen met Akke Marije wil ik altijd wel gaan doen. Ze zoekt, samen met jou, een leuke passende outfit. Geeft haar mening op gepaste toon en helpt je om nieuwe items te proberen. Met de kleine tips en tricks (zoals het omslaan van de pijpen, mouw beetje omhoog, riem, etc) kwam de outfit tot leven. Al met al, een echte aanrader! Ik heb enorm genoten van deze dag en zal de komende jaren hier profijt van hebben dankzij alle goede adviezen. Akke Marije, dankjewel!"
  • “Akke Marije heeft mijn kijk op kleding voor altijd veranderd”

    Name: Lotte ten Berge Age: 30 Address: Zwolle Profession: Tekstschrijver / ondernemer Date: 9 december 2020
    10.0
    "Vanmorgen stond ik trots voor de spiegel. Net als elke morgen tegenwoordig. Want wederom had ik weer een te gekke nieuwe outfit samengesteld. Vol overtuiging had ik die blauw-met-rood-geblokte blouse, die al jaren met bijpassend rood jasje op een haakje hangt, gecombineerd met een nieuw bruin jasje. Iets wat ik twee weken geleden nooit gedaan had…Akke Marije heeft mijn kijk op kleding voor altijd veranderd. Toen ik twee weken geleden met mijn moeder bij haar was, voor een garderobe-advies en een middag shoppen, had ik nooit gedacht dat het mij zoveel zou brengen. Mijn moeder had me de dag met Akke Marije cadeau gegeven voor mijn dertigste verjaardag. Die begin dit jaar, zoals vele verjaardagen, niet echt gevierd kon worden. Dus verzon mijn moeder dit uitje, om toch samen stil te staan bij deze bijzondere mijlpaal. Met zijn tweetjes vertrokken we in alle vroegte naar Almere. Waar Akke Marije haar mooie kantoor aan huis heeft. De auto was flink volgeladen, want we mochten onze complete garderobe meenemen. Onder het genot van een kop thee en wat lekkers, legde Akke Marije ons uit wat ons die dag te wachten stond: een analyse en advies over ons figuur, gevolgd door een garderobe-advies én een middag samen shoppen. De analyse leverde al de eerste verrassende inzichten op. Het handige boekje, dat je bij het advies krijgt, zorgt ervoor dat je niet alles hoeft te onthouden. Alle adviezen kunnen we (nu ook thuis) rustig opzoeken wanneer we willen. Gelukkig maar, want het zijn er nogal wat. Elk kledingstuk, inclusief de verschillende vormen, hebben we besproken en geanalyseerd. Met deze adviezen weten we nu precies welke vormen wel (en vooral ook wat niet) bij ons past. Toen was het tijd om onze garderobes in te duiken. Op basis van het kleurenadvies (dat we eerder al gedaan hadden) en de adviezen over ons figuur ging Akke Marije aan de slag. Ze combineerde er vrolijk op los. Met plezier trokken wij de ene na de andere outfit aan. En lieten we ons verrassen door combinaties die we zelf nooit hadden kunnen bedenken. Als iets niet staat, dan is Akke Marije even hard. “Nee, dit zou ik niet missen.” of “Je bent geen zestien meer.” Uiteraard heeft ze gelijk. Dus met pijn in ons hart nemen we afscheid van dat mooie zwarte jasje en dat veel te korte rokje. En nog flink wat meer items, die wat minder zeer doen. Maar, één ding is zeker: het ruimt wel op! Zo makkelijk ben ik mijn kast nog nooit doorgegaan. Na een lekkere verse lunch is het zover. We gaan shoppen! Van tevoren hebben we allebei een vragenlijst ingevuld, waarop Akke Marije het shop-plan gemaakt heeft. We mochten zelfs kiezen tussen twee steden: Almere en Amersfoort. We kozen voor Amersfoort en gingen op pad. In de eerste winkel was het meteen raak. Hoewel we hier zelf nooit naar binnengestapt zouden zijn, was de winkel gevuld met leuke items. Eerst testte Akke Marije onze nieuwe inzichten en liet ze ons zelf lekker snuffelen. Maar als snel kwam ze met verrassende kledingstukken die we aan mochten trekken. Mijn moeder was bij het eerste kledingstuk meteen verkocht. Een mooie blauwe jumpsuit. Iets waar ze zelf al tijden naar op zoek was, maar niet kon vinden. Zelf moest ik toch nog even wennen aan de, toch compleet andere, kledingstijl die ik aangereikt kreeg. Het bijzondere is dat alles wat je in je handen krijgt direct past. En goed staat. Dan is het aan jezelf om te bepalen: ben ik dit? De eerste combinaties voldoen niet direct als mijzelf. Hoe goed ze me ook stonden. Maar na wat meer passen kreeg ook ik de smaak te pakken. En ja, de blauwe jumpsuit ging niet alleen met mijn moeder maar ook met mij mee naar huis. Net als diverse andere toffe setjes. Tijdens het garderobe-advies had Akke Marije een lijst gemaakt met basisbenodigdheden. Kledingstukken die je gemakkelijk kunt combineren met je bestaande en nieuwe kleren. Diverse setjes rijker, gaan we door. Voor een bijpassend paar laarzen. Akke Marije vliegt door de winkel (waar ze haar, net als in alle andere winkels, goed kennen). Wij drinken ondertussen lekker wat en wachten tot ze terugkomt met haar vondsten. Ook hierin heeft ze ons beide weer weten te verrassen. Tijd voor wat finishing touches. We wilden nog graag glittersokken en make-up. Binnen een paar uur hadden we alles van ons wensenlijstje te pakken. En konden we, vol nieuwe inzichten en indrukken, verzadigd weer naar huis. Nog dagelijks sturen mijn moeder en ik elkaar foto’s van onze nieuwste creaties. En denken we terug aan een zeer geslaagd uitje"    
  • “Hilarisch genoeg vond ik het vervolgens gewoon echt mooi staan!”

    Name: Nelleke en Leendert van Wijngaarden Age: 48 jaar Address: Ondernemer Profession: Doornspijk Date: 19 november 2020
    10.0
    "Ik vertrouwde Akke Marije volkomen. Het telefonisch contact van te voren, daar werd ik al enthousiast van! Onze relatie had op dat moment ook even een boost nodig, en wat heeft dit er aan bijgedragen...Gewoon er even lekker 3 dagen tussenuit, en dan nog een make-over! Ja ik had deze wens al heel lang, maar eigenlijk nooit over nagedacht dit ook samen met Leendert te doen. Het was echt zo'n leuke ervaring. Je hebt een prachtige salon, daar mag je trots op zijn. Ook de samenwerking met de kapster en visagist, wat een mooi stel zijn jullie bij elkaar. Eerst zag ik er best tegenop: wat als ik  me er niet goed in/bij voel? Maar daar heb je echt kijk op. De kleuren-analyse liet ons zien welke kleuren goed in ons gezicht uitkomen, alhoewel ik daarmee al aardig op de goede weg zat. Maar wel leuk om te zien dat Leendert en ik beiden dezelfde kleurentoon hebben. De kapster heeft mijn haar flink uitgedund, voelt nu heerlijk luchtig aan. De highlights erin vind ik echt mooi geworden, het past bij wie ik ben. Na de heerlijke lunch, door jou met liefde verzorgd, vertrokken we naar Amersfoort. Wat ik heel prettig vind, want dat is ook in het vervolg nog eens aan te rijden vanaf onze woonplaats. Jij vroeg me of ik eerst wilde "shoppen", wat zou ik uit het rek pakken...? Ik vond de kleuren prachtig, maar kon maar 1 rok vinden, waarvan ik dacht: die vind ik mooi. Vervolgens vond ik geen mooi bovenstukje erop. Intussen ging jij ook aan de slag, en het ene na het andere kledingstuk moest ik passen. Met een wat afwijzende houding ging ik gedwee passen. Hilarisch genoeg vond ik het vervolgens gewoon echt mooi staan! Als ik alleen aan het winkelen was geweest had ik zonder aankoop weer de winkel verlaten! Uiteindelijk met 3 sets de winkel uitgegaan Onze gekochte kleding dragen we met plezier, heb zelfs nog nabesteld wat ik op het moment van winkelen niet had gekocht. Onze dochter zag de foto's en vond de andere jurk veel leuker. Ik heb nu alweer zin om in het voorjaar opnieuw met jou te shoppen"

We proudly work for