De metamorfose van Elianne

Verslag van de metamorfose van Elianne. Elianne vond het best eng om de stap te nemen maar ze was toe aan verandering in haar leven, een andere look die bij haar past was haar wens..We zijn trots op haar dat ze deze stap heeft durven nemen!

We hebben haar een paar vragen gesteld:

Wat is je naam: Elianne Havinga

Wat is je leeftijd en geboortedatum? …42 jaar..

Verliefd, verloofd, getrouwd?: Getrouwd..

Waar woon je? In Aalsmeer…

Wat is je beroep? Ik ben commercieel directeur bij icentre..

Welke boeken en tijdschriften lees je? …Linda en de JAN

Waarom heb je professionele hulp ingeschakeld? Ik ben toe aan een aantal veranderingen in mezelf, werk en privé, keuzes maken. Ik denk eerst altijd aan anderen en wil wat meer rust in mijn leven krijgen en weer terug naar mezelf. Dus bij deze verandering in mezelf, wilde ik ook een nieuwe look die bij me past.

Wat is je verwachting en doel van de dag? Dat ik er echt anders uitzie, wat goed bij me past maar wat ik niet durfde of niet zag, ik gebruik al jaren dezelfde make-up, kleedt me hetzelfde, advies in hoe ik er echt goed uit kan zien en wat ik nu niet kies, in haar, make up en kledingstijl…

Dit was haar reactie van de metamorfose op onze Facebookpagina:
Elianne-haar-reactie-metamorfose

Voordat we de stijl bepaalde hebben we samen met Elianne gekeken naar onze ideeën.

Wat voor ons altijd voorop staat is dat we de stijl kiezen die bij jou past en waar jij je lekker in voelt.

Elke metamorfose is anders, omdat iedere persoonlijkheid uniek is.

De voor en na foto’s:

Elianne vooraf:
Makeover-Eliannne-voor

Elianne bij de intake vooraf:
Makeover-laura-3

Aan de slag…
Makeover-Laura

Elianne Na
Makeover-Elianne-31

Elianne Na
Makeover-Elianne-5

Elianne Na
Makeover-Elianne-4

Vind jij het geslaagd? Laat het ons weten

10.0

“Dit ben ik in 2.0. Een investering in mijzelf die zó de moeite waard is geweest”

Bekijk alle 526 beoordelingen

Wij werken met trots voor