Achter de schermen: Het kledingadvies van Meta

Klaar voor de door pas..Ik ga Meta verrassen met haar nieuwe kleding(stijl)

Voor Meta is winkelen niet haar grootste hobby, vandaar dat we er samen voor gekozen hebben dat ik voor haar op pad om leuke kledingsets aan te schaffen.

Wie is Meta en waarom wil zij zich professioneel laten adviseren? Vooraf stelde we haar een paar vragen.

Wat is je naam: Meta..

Waar woon je? Ik woon in Voorschoten dichtbij bij Den Haag

Wat is je leeftijd? 45 jaar

  1. Tegen welke problemen loop je aan tijdens het shoppen en je kledingkeuze? Vaak weet ik best goed wat ik mooi of leuk vind, maar vraag ik me altijd af of het goed bij me past en het me goed staat, bijvoorbeeld: staat die kleur me wel of niet? ; staat het model me, of niet?; kan ik die print wel of niet hebben?; is het passend voor mijn leeftijd?; wat ga ik erbij dragen?
    Daarnaast is het vinden van broeken altijd een probleem voor me: vrijwel altijd (veel) te kort, en als ik dan al een lengtemaat heb gevonden is er vaak wel weer iets anders: sluit niet aan bij mijn billen bijvoorbeeld. Vanwege dit ‘broekenprobleem’ kies ik vaak maar voor een jurk, of een rok (maar een rok vind ik dan vaak weer wat ingewikkelder omdat ik er dan weer geen leuke combinatie van weet te maken ;)).

Waarom heb je professionele hulp ingeschakeld? In de eerste plaats omdat het me enorm leuk lijkt en ik erg veel zin heb in nieuwe kleding die me goed staat en die echt bij me past. En het mag allemaal best wat origineler en uitgesprokener dan ik er nu meestal uitzie, want ik zie er op dit moment niet uit zoals ik er graag uit zou willen zien. Bovendien zou ik graag voortaan veel efficiënter inkopen. Ik heb de wens om minder kledingstukken te hebben, maar dan wel hele goede die ik bovendien goed kan combineren. Deze goede kledingstukken mogen dan ook best iets meer kosten, maar graag wil ik dan wel zeker weten dat ik het goede koop, en nu twijfel ik daar nog heel vaak aan en durf ik iets duurders daarom vaak niet te kopen

Waarom heb je voor X Styling&Image gekozen? Omdat de website me direct aansprak! Toen ik er het een en ander op gelezen had wist ik het zeker: ik hoefde niet meer verder te zoeken.

Heb jij ook een beetje hulp nodig? Tijdens het kledingadvies en personal shopping ontdek jij wat het beste bij je past.

Vind jij het geslaagd? Laat het ons weten

10.0

“Mijn nieuwe look is in een woord fantastisch!”

Bekijk alle 522 beoordelingen

Wij werken met trots voor