De Metamorfose van Marianne: Voor en Na foto's

“Een nieuwe look dat past bij mijn karakter en persoonlijkheid”, dat was de wens van Marianne Lassche voor haar nieuwe boek “Door de grens”.

We hebben af en toe moeten “stunten” op de locatie voor de foto’s maar het resultaat is er naar! Het werd een fantastische dag waarbij Marianne vanaf het eerste tot en met het laatste moment straalde:)

Wie is Marianne?

Marianne Lassche is 46 jaar en woont in Zwijdrecht bij Rotterdam. Marianne haar beroep is schrijfster en binnenvaartschipper. Tijdens haar vakantie gaat ze graag zeilen in Griekenland. Haar doel is een compleet andere look, maar wel eentje die past bij haar karakter en persoonlijkheid.

Marianne over haar stylingdag:

“Natuurlijk was ik heel erg nieuwsgierig of ik al op mijn leeftijd de plank zou mis slaan. Met mijn smaak en stijl en kleur. Maar gelukkig lachte Mirjam terug. Dat ik niet ik niet voor gék liep, op mijn leeftijd. De kleur van mijn huid adviseerde Mirjam om toch voor wat bescheiden kleuren te kiezen. Mirjam zei zelf dat ik er wél mocht wezen op mijn 46e jaar. Niet dat ik de bevestiging nodig had. maar het is en blijft een leuk compliment ha.Ik wist als ik zo iets zo doen, moest het toch wel professionals zijn, want dat verdien ik toch? Ik heb het gewoon super gehad, leuke spontane vrouw die Mirjam. heerlijk dat ze ook een beetje tempo had. En net als ik niet lang over iets moois hoefde na te denken. als het goed is is het goed! Wat het mij heeft op geleverd is dat ik een vrouw kon laten zien met durf. en dat werd ook op mijn boek cover gezet waar voor ik “eigenlijk dit wilde doen”maar gewoon ook héél nieuwsgierig was.Al mijn face book vrienden Vaag of niet vaag hebben mij gecomplimenteerd. Ik wil héél graag bij het volgend boek weer een afspraak maken.”

De Voor en Na foto’s en een indruk van de metamorfose dag:

Marianne-Voor-kledingadvies

Marianne-Voor Marianne-makeover-tijdens

Marianne-kledingadvies-foto Marianne-makeover

Marianne-Boekcover_08 Marianne-Boekcover_20

Vind jij het geslaagd? Laat het ons weten

10.0

“Mijn nieuwe look is in een woord fantastisch!”

Bekijk alle 522 beoordelingen

Wij werken met trots voor