Mijn tip, hoe krijg je de ideale garderobe

Ik kreeg een mail van Marloes en geef je daarom zo een handige tip.

Maar eerst wil ik nog iets met je delen.

We zitten hier op schoot bij mijn Mem en Beppe op haar 66e verjaardag.

Als 5 jarig meisje stond ik al stiekem voor haar kledingkast kleding te passen.   

Mijn mem is altijd een voorbeeld en inspiratie voor mij geweest.

Dankzij haar ben ik als jong meisje besmet met het modevirus.

Ik ben zo trots en blij met haar. 

Kleding kan je blij maken, emotioneren en veel zelfvertrouwen geven.

Maar helaas zie ik vaak dat dit niet zo is.

Vorige week was ik op pad met Marloes.

Zij is 39 jaar, hr manager en ze werd niet happy van haar kledingkast.

Ze vertelde mij vooraf:

“Ik heb moeite het te ‘zien’. Of het echt leuk staat of juist niet. Soms trek ik iets aan en dan denk ik: dat ben ik niet. Maar ik vind het nog niet makkelijk om iets uit een rek te kiezen om te passen. Het is me snel teveel, ook met prikkels in de winkels. Ik raak vrij snel energie kwijt, dat komt ook omdat ik zoveel weerstand voel. Kleding is niet leuk meer, maar een frustratie!”

Zonde toch?

Maar hoe anders is nu voor Marloes.

Ik kreeg na afloop van haar stylingdag deze mail van haar.

“Ik ben blij dat ik het heb gedaan! De vele leuke reacties na deze dag zijn inmiddels niet meer te tellen. De weerstand die ik normaal gesproken voel als ik kleding ‘moet kopen’, was totaal afwezig. Onder jouw begeleiding gericht naar kleding en setjes kleding kijken gaf me meer zin en energie hierin. Dat maakt dat deze make-over niet alleen een ‘uiterlijke’ make-over, maar ook een innerlijke is”

Marloes had veel losse kledingstukken in haar kast, maar het was geen geheel. 

Een groot deel werd niet gedragen en bleef in haar kast hangen. 

Je hebt niet veel kleding nodig om veel leuke combinaties te kunnen maken. 

Vaak kan dit zelfs met minder kleding dan je al hebt. 

Mijn tip voor jou:

Denk niet te veel in losse sets, maar zorg ervoor dat ieder kledingstuk met 3 andere te combineren is. 

Zo krijg je eindeloos veel leuke combinaties in je kledingkast. 

Dan stel jij jezelf niet de vraag, wat moet ik vandaag nou eens aandoen?

Maar wat zal ik vandaag voor leuks kiezen?  

 

P.S. Wil jij ook superblij worden met je eigen stijl? De mogelijkheden voor een verrassende en ideale garderobe vind je hier

 

10.0

“Mijn nieuwe look is in een woord fantastisch!”

Bekijk alle 522 beoordelingen

Wij werken met trots voor