Personal shopping met Niels: Voor en Na foto's

De 16 jarige Niels had een droom: Op stap met zijn eigen personal shopper. Niels is onlangs geslaagd voor zijn middelbare schoolexamen (chapeau!!) en zijn ouders hebben een prachtig cadeau, een complete stylingdag met kledingadvies en personal shopping!
We zijn ontzettend goed geslaagd met Niels, maar bovenal was het leuke en leerzame dag!

Niels wilde graag weten welke stijl het beste past bij zijn persoonlijkheid. Soms heeft hij moeite om de juiste pasvormen te vinden en dan vooral de juiste broek en schoenen.

Wie is Niels?


Niels zijn leeftijd is 16 jaar en hij woont bij zijn ouders in Wierden (bij Almelo). Onlangs is hij geslaagd voor zijn middelbareschoolexamen. Zijn hobby’s zijn gamen, films kijken en lekker koken. 25% van de kledingkast van Niels draagt hij niet of nauwelijks. Zijn favoriete kledingstuk zijn schoenen (daar is hij gek op!). Niels zijn wens is een stijl te ontdekken die past bij zijn persoonlijkheid en de juiste pasvormen voor zijn broeken te vinden.

Niels over zijn stylingdag:
“Bij ons is het gebruikelijk dat als we geslaagd zijn we een wens mogen laten uitkomen. Mijn wens was om een stijladvies te krijgen en een budget om lekker veel kleren te kopen. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik op tv modeprogrammas kijk en ik vind dat leuk om te zien hoe iemand verandert in een mooie zwaan. Ik wilde graag uitleg hebben hoe ik mijn kleren kan combineren en hoe ik een ladykiller look kan creëren. Mijn ouders hebben op internet verschillende stylisten gezocht en X styling sprak hun het meeste aan. Het was een kwestie van gevoel dat het wel zou klikken. Ik begon de dag met een praatje met Akke Marije over hoe de dag eruit ging zien. Eerst gingen we kijken wat voor vorm lichaam ik heb. Dat was nodig om advies te geven wat voor soort broek, halslijn etc. ik het best kon dragen. Daarna werd mijn garderobe doorgenomen wat een topper is en een flopper. Voordat we gingen winkelen kreeg ik nog een kleuradvies en een persoonlijke kleurenkaart. Na de lunch ging ik met twee dames opstap. Op het begin vond ik het een beetje raar om met twee dames in een winkel te staan maar op een gegeven moment vond ik het super leuk. Ik heb veel dingen gepast en ook veel setjes gekocht. Ik vond dat Akke Marije mij goed op mijn gemak heeft gesteld en dat ze veel leuke grapjes maakte. Ik had de indruk dat ze het wel leuk vond om met mij opstap te zijn geweest. Kortom het was een hele leuke ervaring om met twee dames opstap te zijn geweest. Mijn ouders, mijn broer, opa, oma en vrienden hebben mij complimentjes gegeven. ik zou het iedereen aanraden om dit te ervaren. “

Vind jij het geslaagd? Laat het ons weten

10.0

“Dit ben ik in 2.0. Een investering in mijzelf die zó de moeite waard is geweest”

Bekijk alle 526 beoordelingen

Wij werken met trots voor