Wil jij mooi slank lijken in je kleding?

Deze mail kreeg ik onlangs van Adine, ze was altijd zoekende naar haar kledingstijl.

“Deze week mocht ik alweer voor de vierde keer met Akke Marije op pad, met een gericht doel: een statement outfit vinden die ik voor zakelijke afspraken kan gebruiken én wat kledingstukken die het goed doen op de video’s die ik opneem voor het online platform Money Mind Academy. 

We zijn weer goed geslaagd én in de sale. Na een gezellige, maar vooral ook inspirerende dag ging ik naar huis met een ontzettend gaaf pak en een aantal stijlvolle én kleurrijke jurkjes. 

Het leuke van zo’n dag met Akke Marije is dat je direct kunt uitpluizen waarom iets wel of niet werkt. Dat vind ik ontzettend handig, omdat het op die manier ook makkelijker wordt om zélf af en toe wat leuke dingen uit het rek te pakken. Ook heel fijn; terwijl jij omkleedt, zoekt zij vast wat accessoires erbij. Dan hoef je daar later niet nog naar op zoek en kun je meteen zien hoe de outfit eruit komt te zien. Overigens kan (wil!) ik voorlopig nog niet helemaal zonder haar hulp, dus  zodra mijn kledingkast weer vraagt om nieuwe vulling, maak ik meteen weer een afspraak. Ik kan het aan iedereen aanraden!”

Superleuk toch?

Ik heb haar veel tips gegeven welke kleding het beste bij haar past.

Zo ook deze leuke streepjes jurk.

Wil jij mooi slank lijken in je kleding?

Dan geef ik je één van die tips.

Ik hoor vaak dat men denkt dat streepjes je dikker maken.

Maar dit is lang niet altijd zo.

Als je bijvoorbeeld de “laddertruc” goed toepast, lijk je slanker.

Bij een smalle streep heeft je oog namelijk de neiging naar boven te bewegen.

Denk maar eens aan een ladder waarvan de spijlen dicht op elkaar zitten.

Je kijkt naar boven of je wilt of niet.

Smalle streepjes werken als een ladder, ze laten je oog omhoog en kijken naar je gezicht.

Probeer maar eens bij de foto van Adine.

Smalle streepjes maken je dus niet altijd dikker, maar ook slanker!

Je creëert dan echt een ‘ladder’.

Hoe vind je Adine haar outfit staan?

 

10.0

“Dit ben ik in 2.0. Een investering in mijzelf die zó de moeite waard is geweest”

Bekijk alle 526 beoordelingen

Wij werken met trots voor